Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Po, 7. 9. 2020 - 03:09)

"Turistka chytla tygra za genitálie, aby si udělala co nejlepší selfie"...No a co, třeba si chtěla sáhnout na pořádný koule !!! A nebo, že by to byla závist ???

aladin (Po, 7. 9. 2020 - 03:09)

"Konec dezinformací? Facebook spustil v Česku a na Slovensku program prověřování zpráv"...Největším dezinformátorem v České republice jsou ti, co jsou u MOCI !!! Jsem zvědav, jak si s těmito dezinformacemi a lžemi a samozřejmě zamlčováním a překrucováním Facebook poradí !!!

aladin (Po, 7. 9. 2020 - 03:09)

"Usilovně mažeme lži o koronaviru, prohlásil šéf Facebooku"...A kdo rozhoduje o tom, co je dezinformace a co lež ??? Doufám, že ne ti, co se jim nelíbí PRAVDA !!!

aladin (Po, 7. 9. 2020 - 03:09)

"Facebook smazal stovky skupin o konspirační teorii QAnon"...Tenhle Sionisty řízený fašizmus skončí tak, že si na sociálních sítích budou lidi posílat vzkazy typu :
Ema má mámu. Máma má Emu. Táta má mámu a Emu a podobně !!!

aladin (Po, 7. 9. 2020 - 02:09)

"Český divák blbne, řekl filmový režisér Jiří Menzel v jednom ze svých posledních rozhovorů"...Naprosto s panem Menzlem souhlasím, televizní programy v rukou Sionistů jsou záměrně udělané tak, aby se z Čechů ( a myslím etnických Čechů ) stali opravdové ovce, které se při cestě domu z práce pro Sionistické vykořisťovatele těší na neuvěřitelně debilní zábavné programy !!! Tato propaganda je plánovaná a důsledná, jako propaganda, která z Němců udělala úplné ovce, které si nechají Sionistickou vládou zničit vlastní zem !!!

aladin (Po, 7. 9. 2020 - 01:09)

"Otázky Václava Moravce 2"...A petříčku, nauč se mluvit, kdo má poslouchat za každým třetím slovem to tvé EEE, EEE, EEE !!!!!

aladin (Po, 7. 9. 2020 - 01:09)

"Otázky Václava Moravce 2"...Petříčku, zůstaň doma až do smrti !!!

aladin (Po, 7. 9. 2020 - 01:09)

"Otázky Václava Moravce 2"... NATO je HNŮJ !!! Ane Moravec, jaký Český tlak, vždyť tam jsou samí Sionisté !!! Čechů se nikdo neptá na jejich názor !!! Sionisté ukradli Českému národu jejich vlast !!! Nesmíme zapomínat, že Sionisté ( Ilumináti ) mají plán ovládnout svět třemi světovými válkami !!! Dvě už rozpoutali, třetí právě probíhá a jmenuje se COVID 19 !!!

aladin (Po, 7. 9. 2020 - 01:09)

"Otázky Václava Moravce 2"...Copak lidi nevidíte, že Petříček není Čech, je Sionista !!! Co vůbec dělá cizák v naši politice ??? Petříček slouží Americkým Sionistům, je to neořítel Českého národa !!! Nevalnýj je podvrh !!! Nikdo mu nepodal Novičok, byl by dávno studený !!! Jen neuvěřitelná HOVADA blábolí neustále o Novičoku !!!

Návštěvník (Po, 7. 9. 2020 - 00:09)

My co pracujeme...Ha ha ha...

Návštěvník (Po, 7. 9. 2020 - 00:09)

Napiš ještě nějakou hovadinu za někoho z tohoto vlákna, ať je sranda.

Návštěvník (Po, 7. 9. 2020 - 00:09)

My co pracujeme, nemáme čas tu pořádat noční kluby přes noc sjetí na bůhvíčem a vstávat na Brunch, kdy se nám zachce.

Návštěvník (Po, 7. 9. 2020 - 00:09)

Ještě že nikdo již nečtě toto vlákno po posledním návštěvníkově příspěvku, až do raního realpolitic Cynika, protože se mění na noční klub nevalné pověsti...

Cynik - realista (Ne, 6. 9. 2020 - 23:09)

Nechcete se někdo někdy sejít? Můžeme se společně pokálet do kalhot a potom se s plnými kalhotami jít projít.

aladin (Po, 7. 9. 2020 - 11:09)

Ty ale nosíš hnědou sukénku, ne?

aladin (Ne, 6. 9. 2020 - 23:09)

"Mírové jednotky
19 Filmbox HD - 6. září 2020 - 22:45–00:35"...Vás drží u zdi jenom strach ze Sovětských ( v minulosti) a teď z Ruských raket !!!

Návštěvník (Ne, 6. 9. 2020 - 23:09)

Mutual destruction-hrozba odvetného úderu při útoku odradila oba bloky si něco začít. Vyjma jedné situace, kdy se spletly radary a byla planeta na pokraji jaderné války se nic moc nestalo, mimo konflikty co s tím souviseli ovšem tzn. konvenčními i když neméně bolestivými a brutálními způsoby pomocí trhavých a třaskavých bomb, defoliantů jako Napalm.
Nyní spíše politka Détante, tedy vzájemné komunikace.

aladin (Po, 7. 9. 2020 - 00:09)

Návštěvníku, jaké spletení radarů ??? A kdy to bylo ??? Ve kterém státě ???

Návštěvník (Po, 7. 9. 2020 - 08:09)

Přeci svět byl asi 3x na pokraji jaderné války. Po prvé když Rusové ještě vyvíjeli bombu a Churchil byl nakloněk k preemptuivnímu úderu, který by jednou provždy porazil komunisty.
Po druhé když byla Kubánská krize a na Kubu byly instalovány ty jaderné hlavice, které by přímo ohrozily východní pobřeží SSSR a byli přílieš velkou a silnou pozicí pro Rusko. A potom, když na SSSR radaru byla nějaká chyba a vypadalo to jako letící jaderná raketa, ale řídící ruský důstojník to nakonec vyhodnotil jako chybu a úder nepotvrdil.

aladin (Po, 7. 9. 2020 - 13:09)

Návštěvníku, nejsi ty náhodou Jahoda 2 ??? Máš to popletené !!! Před třetí sv. válkou byl svět za JFK !!! To když mu zednáři (Sionisté) podstrčili zfalšované informace o tom, že na USA letí Sovětské rakety a pořadovali na něm, abu spustil odvetný úder !!! Tenkrát by to USA možná vyhrála, měla podstatně víc nukleárních zbraní než SSSR !!! UAS měli před SSSR nskok 5 ti let a zatím co SSSR mělo selý stát zničený, tak USA na válce jako stát zbohatly na dvojnásobek své finanční hhodnoty !!! JFK nejspíš zavolal Nikitovi (už byla horká linka Washington-Moskva a díky možná za ni) a ten mu asi řekl, že jimz toho strach z komunizlu kape na karbid !!! JFK nezmáčkl červené tlačítko a proto navznikl na Zemo Armagedon !!! JFK nechal vyšetřovat, proč k tomuhle došlo, války chtiví sionisté pak tvrdili, že to byl odraz Měsíce a nebo hejno hus !!! JFK dali zavraždit, aby se vyšetřování nedostalo k ním !!! Nastupující úřední prezident okamžite vyšetřování zastavil !!! Toť holá skutečnost z prolhaných fašistickosionistických Spojených států !!! Další lži : Vietnam, celý Střední východ, Libye, Jugoslávie, Panama, Sýrie, Irák, Afghanistán, ...., celkem zavraždily Spojené státy od konce II sv. války přes 18 milionů lidí !!! Neustále napadání států, kde jsou suroviny, jejich farizejské obviňování z porušování lidskch práv, které žádný západní stát nedodržuje, ale má velkou armádu a používá ji k zavraždění legálních představitelů a k dosazení loutkových vlád, které pak skáčí, jak USFT pískají !!!

Reklama

Přidat komentář