Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

10.8. (Po, 10. 8. 2020 - 09:08)

Tak to pak dopadá,když je žena vychovávána muži.

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 09:08)

Společnost ho zcela zavrhla, za to , že konvence byli nastaveny v té době jinak, Kevin Spacy byl homosexuál a tehdy to nešlo říci naplno jak dnes, i dnes je USA velmi puritánskou zemí a právě proto tam je tak hlasité hnutí za práva homosexuálů, tedy něco co Evropa již nezná, homosexualita tu není žádné nóvum, poslední potíže byli v kontinentální Evropě někdy před ještě vynálezem parního stroje.

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 09:08)

Je to dle mého laického odhadu nesprávné, x let dozadu se snažit dokazovat někomu, že překročil konvence té doby, když byli v té době volněji nastavené a dělat někomu návrhy sexuálního charakteru např. na párty a pod vlivem alkoholu a dotýkat se ho u toho a zjišťovat jestli se mu to líbí nebo ne, bylo zcela běžné, zvláště když to bylo veřejné v místnosti s více lidmi na párty.
To že v současném USA se konvence posunuli z kontaktního na nekontaktní podávání žádostí o sex je věc dnešní doby a ne minulé.

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 08:08)

Mladý patnáctiletý gay přímo v rozpuku své gay sexuality si stěžuje na homosexuální chování k němu od staršího úspěšného gaye?!

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 08:08)

Kevin Spacey:V říjnu 2017 herec Anthony Rapp v rozhovoru prohlásil, že ho měl Spacey v roce 1987 sexuálně obtěžovat. Rappovi bylo tehdy 15 let. Spacey odpověděl, že si danou situaci nepamatuje, ale že je Rappovou výpovědí zděšen. „Pokud jsem se choval, jak (on) popisuje, pak mu dlužím svou nejupřímnější omluvu za své vysoce nevhodné opilecké chování,“ řekl. Zároveň dodal, že měl v minulosti vztahy s muži i ženami, ale že v současné době žije jako gay.
AnthonyRapp(*1971) V roce 1997 uvedl v rozhovoru, že svoji sexuální identitu popisuje jako queer, ne vyloženě jako gay, ačkoliv je primárně homosexuál.

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 08:08)

Jeden gay si vyřizuje účty s jiným gayem a hraje si na ženu?! Takže už i gayové budou mít stejnou právní ochranu jako dospívající dívky-budoucí matky?!
To jsou ty debilní USA zákony, kde v patnácti je gay ještě jakoby chráněn státem,který ho nesnáší..

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 08:08)

Náš život je tak zbankrotovaný, že sedíme u počítače a prohlážíme si hlášky co jsme kdy sepsali a vyvěsili na nástěnku.

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 08:08)

Já mám radši Semelovou než tu krávu Hepnarovou..

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 08:08)

Běž si psát na oprátku za osm mrtvých..

10.8. (Po, 10. 8. 2020 - 07:08)

Pokračování té hádanky.Charisma jako zvláštní dar nebo rys osobní přitažlivosti a kouzla. Můžeme použít i pojem Charismatické panství,které je pro Stát důležité.

aladin (Po, 10. 8. 2020 - 01:08)

"ČT24, 10.8. 01:00 - 01:55
Otázky Václava Moravce"...Kdy začnou Spojené státy splácet ztráty státům, které způsobily Covidem 19 ???

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 23:08)

A ta žumpa Vlastenecké noviny a kuchař Radek Velička,ten by seměl jít udat polici a nechat zavřít.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 23:08)

Bakala z toho vychází ještě nejlpe s hospodářkami a aktuálně.cz, zatímco blesk, reflex totální bulvár a idnes úplný odpad.Seznam cz a Lukačovič, to je totální rozvrat a to jim novinky.cz ještě dodává kvalitní právo a Zdeněk Porybný, jediný původní ryze český noviny.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 23:08)

Po konzumaci médií veřejné spotřeby jsem nabil odhodlání vyhořet raději svým vlastním způsobem, než za použití veřejně dostupných prostředků. Česká média jsou totálně v pytli.Trio idnes,blesk,reflex jsou děsivý mix hnusu,vražd, obscenity a šílenství.

9.8. (Ne, 9. 8. 2020 - 21:08)

Už jsem jako slečna Králová do té místnosti bez oken dávno vešla a prosila o odpuštění pro svou Rodinu.

9.8. (Ne, 9. 8. 2020 - 21:08)

Na místě činu by musely být snad otisky prstů a pravděpodobně i sperma.

9.8. (Ne, 9. 8. 2020 - 21:08)

Večerní detektivní hádanka inkognito.VYLOUPENÁ POKLADNIČKA.Kapitán Vočko byl přivolán do domu místního obchodníka pana Milana Bílého, kde došlo k vyloupení jeho trezoru.
Na místě byli přítomní policejní technici, kteří provedli ohledání místa činu, ale bohužel nic nenalezli.

Trezor byl zabudován ve zdi poměrně malé místnosti, kde nebyla žádná okna a v místnosti stál pouze stůl, židle a telefon.
Pan Bílý bydlel v dvoupatrovém domě společně se svou hospodyní paní Novákovou a bratrem Pavlem, kteří byli přítomni příjezdu kapitána Vočka. Další osobou v domě byla asistentka pana Bílého slečna Králová.

„Tak pane Bílý řekněte mi, kdy jste zjistil, že se Vám někdo vloupal do trezoru ?“ obrátil se kapitán Vočko na pana Bílého.
„Dnes ve tři hodiny jsem měl v restauraci na náměstí domluvenou schůzku se svým obchodním partnerem. Po cestě na tuto schůzku jsem zjistil, že jsem doma zapomněl důležitý dokument, který jsem na tuto schůzku potřeboval. Zavolal jsem tedy do kanceláře slečně Králové a požádal ji, aby mi tento dokument vyzvedla doma z trezoru a do restaurace přivezla. Zhruba za půl hodiny mi slečna Králová volala, že našla trezor otevřený. Omluvil jsem se obchodnímu partnerovi a ihned spěchal domů. Cestou domů jsem volal na policii. Do doby příjezdu policejních techniků jsem nedovolil nikomu, aby do místnosti vstoupil. Nechápu, jak se to mohlo stát, protože kromě mně, slečny Králové, mojí hospodyně a mého bratra, nikdo kód k trezoru nezná.“

„Slečno Králová, můžete mi popsat, co jste dělala, když jste vešla do místnosti?“ otázal se kapitán Vočko.
„Když mi pan Bílý zavolal do kanceláře, tak jsem se ihned sebrala a rozjela se k jeho domu, z kanceláře je to kousek, takže jsem tam byla během chvíle. Zazvonila jsem a otevřel mi bratr pana Bílého. Chvátala jsem rovnou do místnosti s trezorem, bylo mi jasné, že pan Bílý na ten dokument čeká. Sotva jsem však vstoupila do místnosti tak jsem uviděla, že trezor je otevřený. Ihned jsem telefonem, co je tam na stole volala panu Bílému“, odpověděla slečna Králová.

„A co jste dělal vy?“ obrátil se kapitán Vočko na bratra pana Bílého.
„Četl jsem si v knihovně. Když zazvonila slečna Králová, otevřel jsem jí a šel zpátky do knihovny,“ odpověděl bratr pana Bílého.

„A kde jste byla vy?“ otočil se kapitán Vočko na paní Novákovou.
„Pracovala jsem v kuchyni, ta je ne druhé straně domu. Ani jsem nevěděla, že přišla slečna Králová. Co se stalo, jsem se dozvěděla, až když se vrátil pan Bílý.“

Kapitán Vočko si vše vyslechl a zamyslel se.
„Pak tedy zatkneme …….“

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 19:08)

Lidé vil a bazénů se vymezují vůči lidem z paneláků, to dřív nebylo.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 19:08)

Jen neřád se vysmívá Zemanovi, který toto rozdělení lidí neakceptuje.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 19:08)

Hlavní problém ČR je rozevírající nůžky, segregace chudých a rozdělování společnosti bohatými.

Reklama

Přidat komentář