Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 10:08)

Miroslav Kalousek, který při rozvodu převedl majetek dětem se dle mého nemusí bát o nouzi a chudobu. Velmi pěkný způsob jak legalizovat majetek a najednou se mu oběví nové majetky.

9.8. (Ne, 9. 8. 2020 - 19:08)

Druhá věc je ta,že nikdy nevíš,co s majetkem děti napáchají,nebo spáchají.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 10:08)

Kalousku, dovedeš odejít?!

Heslo TOP09-Ba… (Ne, 9. 8. 2020 - 10:08)

Nízké daně a americká bezbřehá cochcárna a anarchie a neskutečné neustál demonstrace od všeho, počínaje králičími kožkami, přes svobodu prsou bez podprsenky přes kácení lesů v brasílii a to, že DŮLEŽITĚJŠÍ NEŽ NÁROD JE KLIMA.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 09:08)

Když už někdo nemůže, tak si těžko sám pomůže...

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 10:08)

Když už někdo nemůže, tak si těžko sám pomůže...Spolu jsme silnější...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Není tohle blíž než hesla Tradice zodpovědnost prosperita a ukradené heslo fotbalové Slavie Spolu jsme silnější. Vždyť to skřípe. Buď je někdo bezohledný podnikatel a dráb-ano to má tradici v Českých zemích, zvláště, když má někdo za kokota-pardon za maskota potentáta rakosukého šlechtického rodu a nebo ať přizná své heslo ODPAD,MĚSTO, SMRT.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 09:08)

„Spolu jsme silnější“ Přesně tímto sloganem láká fotbalová Slavia své fanoušky do ochozů stadionů. Stejný si teď dali TOP 09 a STAN na předvolební billboardy.

Slávisté heslo používají už několik let, loni dokonce vznikl stejnojmenný film Johana Kolínského, který je dokumentem „o propadu a vzestupu fotbalového klubu SK Slavia Praha očima hráčů i fanoušků“.
------------------------------------------------------
Potíž je, když se vykrádají i hesla.A přesto se dalším heslem vyzívá k odpovědnosti....
(jak lze s střízlivým selským rozumem, někomu nutit a vyzívat k následování každého k TRADICI a PROSPERITĚ, to je s už normální heslo-blábol).

Cynik - realista (Ne, 9. 8. 2020 - 05:08)

„Jiný metr pro Švýcarsko a jiný pro ČR a SR.   Ve Švýcarsku je hodně Romů, ale tam musí pracovat. Proč? Protože jinak nedostanou žádnou podporu a přesto nikdo ze Švýcarska není nazývám rasistou jako se to běžně děje zemím bývalého východního bloku.
• Podporu v nezaměstnanosti jen po odpracování souvisle 5ti let bez delšího přerušení
• Odmítnutí práce – žádná podpora
• Ztráta zaměstnání vlastní vinou – absence, požití alkoholu na pracovišti, – žádná podpora
• Zničení obecního bytu a státního majetku musí zaplatit, nebo jít do vězení a tvrdě tam pracovat pro uhrazení škody
Přesně tyhle podmínky by měli mít i naši cikáni a ono by je to naučilo vydělávat si sami na svůj chleba. Teda pokud nedají přednost smrt hladem.“
(https://pravyprostor.cz/na-cikany-je-jiny-metr/) ----------

A ještě přihodím, zejména pro Jahodu, odkaz na dvě videa, která dost názorně ukazují, jak se v té Americe takyé někdy „maj“...

https://www.youtube.com/watch?v=GV5Z7pM9VNU *****

https://www.youtube.com/watch?v=EWnQFLNTaIk

A jen pro srovnání ještě tyto odkazy: https://www.facebook.com/tomio.cz/photos/a.185333081477515/3618240338186755/?type=3&theater ***** Rozhodně poučné je zadat do vyhledávače „Luník, Košice“ a přepnout na obrazky.seznam.cz/…

Cynik - realista (Ne, 9. 8. 2020 - 05:08)

Je ovšem možné, že některá velkohubá prohlášení vrchního anošéfa budou poněkud korigována… přestože anonistické voličstvo, jehož nemalá část vznikla z volčstva původně socanského, nehodlá přemýšlet, co bude během dalších let… Tady a teď, chceme, státe, dej… a po nás potopa… Jdeme na to:
„Ze smělého plánu nechat v peněženkách občanů několik tisíc korun každý měsíc navíc se začíná krok po kroku ustupovat. Premiér Andrej Babiš začíná krotit svůj dřívější nápad, že by se při zrušení superhrubé daně mohlo zavést 15 procentní daň z příjmu. Nyní už otevírá i variantu 19 procent, kdy by pracovníkům zůstávaly na účtech v přepočtu pouze stokoruny.
Předseda vlády Andrej Babiš vystřelil sazbu 15 procent daně z příjmu před svým odjezdem na dovolenou. Po necelém týdnu ovšem začíná couvat a spolu s ním i ministryně financí Alena Schillerová, podle které se o zdanění musí „pobavit“. „Určitě budu pracovat s variantou 19 procent, to je v programovém prohlášení vlády. A pak budu odstupňovávat jednotlivé sazby až po těch 15 procent. Takže já jsem připravená absolutně na všechno,“ řekla Alena Schillerová v rozhovoru pro LN. ---
Šéfka státní kasy také řekla, že na ministerstvu financí se propočítávají jednotlivé varianty a 15 procentní sazba tak není jedinou variantou. Zřejmě se bude rozhodovat také s ohledem na výpadek příjmů ve státním rozpočtu, kdy u 19 procentního zdanění by se jednalo o 27 miliard a při 15 procentním zdanění o 90 miliard. V programovém prohlášení vlády však stojí, že se zrušením superhrubé mzdy se zavede sazba 19 procent.
Přehodnocování původního slibu se velmi nelíbí Občanské demokratické straně, která návrh na zrušení superhrubé mzdy a zavedení 15 procentní sazby navrhovala již před dvěma lety. Babiš se ale tomuto kroku opakovaně bránil a i když kritizoval zavedení superhrubé mzdy, tak ji od roku 2013, co se podílí na vládě, nikdy nezrušil. ---
„Jen pár dní tu žila iluze, že hnutí ANO vyslyší dlouholeté volání ODS po zrušení superhrubé mzdy a zavedení jednoduché, spravedlivé, rovné daně ve výši 15 procent. Zřejmě půjde o další prázdné plácnutí z úst premiéra Babiše, ze kterého zase nic pozitivního pro občany ČR nezbyde. Jak dnes uvedla jeho vicepremiérka a ministryně financí Alena Schillerová, stále je ve hře zrušení superhrubé mzdy doprovázené ale růstem daňové sazby ze současných 15 procent na 19 procent. To by z velké části slibovaný nárůst čistých příjmů vymazalo a ze zrušení superhrubé mzdy by zůstal je velmi nízký, spíše symbolický nárůst příjmů,“ řekl poslanec a ekonomický expert Jan Skopeček.

Skopeček tak naráží na fakt, kdy při zavedení 15 procentní sazby by v peněženkách občanů například při průměrném platu 21 tisíc korun zbylo 1080, při průměrném platu 36 tisíc korun 1845 korun a při platu 80 tisíc korun 4080 korun. Oproti tomu při ponechání 19 procentní sazby by při průměrném platu 21 tisíc zbylo zaměstnancům 225 korun, při platu 36 tisíc korun 390 korun a při 80 tisících korun 865 korun.“

(https://echo24.cz/a/S2VDx/misto-tisicovek-pouze-stovky-babis-se-schillerovou-couvaji-z-navrhu-nizsich-dani)

Cynik - realista (Ne, 9. 8. 2020 - 05:08)

„Lehce nakoukneme do historie – tohle uvedl ekonom.cz dne 7. 6. 2018, cifry, vyjadřující dluh malé země v srdci Evropy se pochopitelně vlivem pandemie dost změnily… Takže, jdeme na to:
„Před sněmovními volbami 2013 nešlo najít na politické scéně většího bijce deficitního státního hospodaření než předsedu hnutí ANO Andreje Babiše. V roce 2011 například tvrdě odsoudil tehdejší schodkový rozpočet: "Deficit je ztráta. Kdyby mi někdo sestavil byznysplán se ztrátou, tak ho vyhodím." Pravicovým voličům se to líbilo a začali nové kometě české politické scény naslouchat. A Babiš to pochopil a přikládal. Před volbami 2013 se už rozpálil doběla: "Copak je normální, že tenhle stát rok co rok deklaruje, že bude hospodařit se ztrátou 100, 105 miliard a ještě se tváří, jaký je to úspěch? Kdyby to tak šlo dál, můžeme vyhlásit bankrot!" ---
Pak vstoupil sice do socialistické vlády s ČSSD a KDU-ČSL, ale alespoň rétoricky ještě trochu dbal na sliby, které dal svým pravicovým příznivcům. V roce 2014 tvrdil, že je "přesvědčen, že v roce 2017 budeme mít vyrovnaný rozpočet."
Tak − a teď rok 2018. Andrej Babiš je absolutním vládcem Česka v čele jednobarevné vlády, může si dělat, co chce, navíc má to štěstí, že "premiéruje" v období hospodářského boomu a daňové příjmy jen prší.
Ale Babiš na své sliby už zapomněl. Schodek rozpočtu je naplánován na příští rok na zcela zbytečných 50 miliard korun. A co hůře, stejné číslo se předpokládá až do roku 2021, tedy pravděpodobně po zbytek tučných let, která zažíváme. ---
Ministryně financí Alena Schillerová se rozhodně nemusí obávat zmíněné hrozby, že kdo mu sestaví byznys­plán se ztrátou, ten bude vyhozen.
Babiš od pravicových voličů totiž dodriftoval k levicovým a je si snaží zavázat dávkami, podporami a deficitním hospodařením. Že deficit je v časech růstu zcela zbytečný a stát není schopen dát veřejné finance do pořádku před sestupem z vrcholu hospodářského cyklu, to už ho nezajímá. ---
Je to vlastně neuvěřitelný příběh, když uvážíme, že původně vyrostl na imagi šetřivého národohospodáře. Ale trestu se bát nemusí. Voliči mu tleskali, když chtěl šetřit. Nyní mu tleskají ještě více, když rozhazuje.
A o republiku ať se v další krizi stará už někdo jiný…(https://ekonom.cz/c1-66160130-50-miliard)

Cynik - realista (Ne, 9. 8. 2020 - 05:08)

„Dáme všechno všem! hlásá Babišova vláda dva měsíce před volbami v Babišových denících.
Důchodci si polepší o šesti tisíc ročně. Zaměstnanci o tisíce měsíčně. Miliardy dáme na odměny pro zdravotníky, zvýšíme platy učitelům, přidáme miliardy do sportu… Že budeme mít i bez toho ve státním rozpočtu za letošek sekeru 500 miliard a zatím nevíme, kde vzít na všechny ty sliby peníze? No a? Máme své noviny a v těch si můžeme psát, co chceme. Babišova propaganda šlape v předvolební kampani naplno. ---

Všichni ví, že deníky Mladá fronta Dnes i Lidové noviny ovládá premiér Andrej Babiš a jde fakticky o stranické tituly hnutí ANO. Pokud v jeden den, ani ne 60 dnů před krajskými a senátními volbami, vyjdou s titulními stranami, které vidíte na úvodní fotce tohoto článku, málokdo soudný bude věřit na náhodu. Těžko vymyslet poutavější předvolební letáky.
A stejně jako si Babišovy noviny nehrají na nezávislou žurnalistiku, nehraje si jejich majitel a lidé kolem něj před volbami na zodpovědného hospodáře. Důchodový systém je sice za první pololetí letošního roku v deficitu 13,85 miliardy korun, ale to premiérovi nebrání lákat voliče v důchodovém věku na příslib, že jim přidá měsíčně až pět set korun nad zákonnou valorizaci.“ (https://www.reflex.cz/clanek/komentare/102332/dame-vsechno-vsem-hlasa-babisova-vlada-dva-mesice-pred-volbami-v-babisovych-denicich.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu) ----------
A co zdroje? „Zdroje jsou“, jak říkával socanský myslitel Špidla? Ale kdeže… jak je uvedeno v citovaném článku,

„Schillerová rovnou přiznává, že neví, že „o tom musíme jednat“ a že musí počkat, až bude jasnější výhled na příští rok. Bez toho je ovšem titulek „Přilepšíme lidem, budou víc utrácet“ právě jen předvolební vějičkou bez reálného obsahu a věrohodnosti.
O nic věrohodnější není ani Babiš, když má říct, kde vzít na navýšení důchodů. „Rozpočet musí obsahovat významné úspory v provozu ministerstev, úřadů a dalších institucí státu. Potřeba je také minimalizovat externí služby a podobně,“ evidentně vaří z vody. Hnutí ANO vládne na ministerstvu financí už šestý rok a Babiš je premiérem třetí rok. Pokud za tu dobu nedokázal vydolovat „významné úspory v provozu ministerstev, úřadů a dalších institucí státu“ a „minimalizovat externí služby a podobně“, proč by se mu to mělo povést teď?“

Návštěvník (So, 8. 8. 2020 - 22:08)

Historie nás učí...

Návštěvník (So, 8. 8. 2020 - 21:08)

Peace and justice by bylo lepší heslo. Ovšem, ovšem...

Návštěvník (So, 8. 8. 2020 - 21:08)

Motivace, odhodlání a pevnou vůli, to je vše co potřebujete, aby se vám povedlo co chcete, žádné, že někdo za vás vycinkal svobodu a opentlil ji hesly Pravda a láska. Navíc co se do lidí šije, to se pak zhnusí, jak známo...

aladin (So, 8. 8. 2020 - 20:08)

Kdy konečně přestanou TV dávat ty hloupé a vytahovací a chlubivé zábavné pořady a budou dávat něco dobrého a kvalitního !!! Třeba Hamleta (Mosfilm), Král Leár a podobné kvalitní filmy !!!

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 9. 8. 2020 - 15:08)

anebo třeba na Bombuj je velice kvalitní film-30 minut po půlnoci a ještě film podle skutečné události:The outpost.1 film je o hrdinech agentech v terénu CIA,kteří dopadli Usámu bin Ládína a druhý film je o skutečných hrdinech z US Army v boji v Afganistanu proti islámským teroristům z Talibanu.Oba filmy pravdivé a nakonec v nich hrdina z USA vyhrál,ostatně jak má vždy ve zvyku ,pouze vyhrávat,díky jejich hrdinství a osobním obětem je Evropa a celý svět v bezpečí,jejich práce zachraňuje celý svět a dělá ho lepší a bezpečnější.At žije USA!

8.8. (So, 8. 8. 2020 - 21:08)

V sobotu večer se na to určitě bude někdo dívat.

aladin (So, 8. 8. 2020 - 16:08)

"Edém, bolest a svalové křeče: 3 věrné satelity „ucpaných“ cév. Jak s nimi zacházet doma?"...Strčte si tu reklamu do ....... !!!

aladin (So, 8. 8. 2020 - 16:08)

"Huawei kvůli sankcím zastaví výrobu svých čipů"...Kdy se konečně svět probudí a spojí se proti Americkým zlodějům a vyděračům !!! Svět by měl uvalit na USFT a byl by konečně pokoj od těch FAŠOUNŮ !!!

8.8. (So, 8. 8. 2020 - 12:08)

Biznis 3D Tango .Muži přiznávají, že jejich nová milenka je ve srovnání s manželkou vášnivější, lépe naslouchá a více o ně pečuje a zajímá se.

Reklama

Přidat komentář