Reklama

Incest

Abe (Čt, 13. 8. 2020 - 04:08)

Máma mne nikdy nepřipustila, ale domluvil jsem se s babičkou, že jí vytrestáme, za to, že mi nechce dát. Hned po snídani, jak odjel děda na pole, jsem se svlékl a začal onanovat. babička se přidala a když jsem jí lízal kundu už onanovala i máma. Pak jsem do babi vjel čůrákem. Máma nás chtěla roztrhnout a mlátila mne hlava nehlava, ale byli jsme dobře spojeni. Mrdali jsme nepřetržitě přes dvě hodiny. Máma nic a pořád si jen honila pochvu a poštěváčka, Asi po čtyřech orgasmech toho babička měla dost a začla ukecávat mámu, aby mne připustila a uspokojila. Nezájem. Místo toho mi nařídila a bych se vyhonil a vystříkal. Stříkal jsem dlouho a daleko. Pak si nechala alespoň vylízat vagínu a při tom měla obrovský orgasmus. Když usnuly, dlouho jsem se nad jejích nahými těly honil. Když se vrátil děda, tak jsem je zakryl a honil se jen tak.

L (Ne, 9. 8. 2020 - 10:08)

Já jsem to jednou na tetu mámy sestru zkusil, vždycky mě rajcovala stejně jako moje matka a naskytla se příležitost kdy teta byla nalitá že sotva stála na nohou a byli jsme spolu sami. Měl jsem taky něco upito a vyjel jsem po ní, začal ji osahával, líbat na rty krk a po těle, chvíli se chovala jako že to chce taky ale když už jsem jí líbal její odhalená prsa a prstama jí pod kalhotami masíroval kundičku tak najednou otočila. Byl jsem nadrženej, nechtěl jsem to vzdát a tak trochu jsem si ten sex chtěl na ní vynutit ale nakonec z toho nebylo nic. Nakonec jsem byl rád že mi navrhla a dohodli jsme se že to nikdy někomu neřekneme a bude to mezi námi jako by se nic nestalo. Když se občas spolu vidíme při nějaké rodinné příležitosti a koukneme na sebe tak je nám oběma jasné co nám probíhá hlavou a na co myslíme. Ale vše je v pohodě nikdo nic ani netuší, víme to jen mi dva a s určitostí si to tajemství odneseme až do hrobu.

Dan (Čt, 6. 8. 2020 - 15:08)

Něco takového jsem zažil po taneční zábavě.Doprovodil jsem domů nalitou a čerstvě rozvedenou paničku (41let) a to co se dělo potom byla cesta kolem světa několikrát i na zpátečku měl jsem tenkrát 23 a tak tak jsem stíhal s ní sexovat. Ráno jsem potichu vypadl a už jsme se neviděli.

Abe (So, 8. 8. 2020 - 23:08)

Pánové. Incest je soulož mezi přímými příbuznými. Nejčastěji mezi matkou a synem, mezi otcem a dcerou, nebo mezi sourozenci navzájem. Úplně ready není ani sex mezi vzdálenějšími příbuznými. Bratranci, sestřenice, neteře ap. Problém je v tom, že může dojít ke genetické deformaci a z takového vztahu se pak rodí dementi. nebo jinak postižení.

Jackie (Ne, 14. 3. 2021 - 03:03)

Nic proti ničemu,jen to že to nemusí být ani pravda, víš kolik postižených dětí se narodilo i v normálních vztazích?By ses divil kde je pravda a určitě ne v tom že by se narodily nějaký zrůdičky.To se může stát v jakémkoliv vztahu a nemusí jít o pokrevní příbuznost

Abe (Ne, 14. 3. 2021 - 22:03)

Raději to nezkoušet, téměř jistá degenerace byla potvrzena.

Karel (Ne, 9. 8. 2020 - 00:08)

Alkohol dokáže odbourat zábrany. Když mi bylo 17 let, tak jsem z jedné oslavy doprovázel domů svoji tetu, která byla připitá. Tetě bylo tenkrát necelých 40 let. Jak sem jí doprovázel tak se ke mne trošku více měla a když jsem se loučili před jejím domem tak jsem jí objal a rukama sjel na její velký zadek, který mne vždy fascinoval. Pak si mne odvedla domu skoro mne znásilnila :-). Ráno jsem oba měli z toho morální kocovinu. Ale během dalších pár let jsem se občas scházeli a navzájem si dělali dobře.

Jarda (St, 5. 8. 2020 - 08:08)

Venco to žádný incest nebyl , to byla krásná mrdanice se zralou ženou. Tak to má být vyšukat o čau.

Venca (Út, 4. 8. 2020 - 13:08)

Opilé zralé ženy jsou dračice. Jednou v létě jsem vzal do auta na okrsce v noci stopařku, ženská tak pětatčtyřicet let,hned bylo na ní vidět že je to udržovaná panička a byla dost nalitá. Chvíli jsem z toho měl divný pocit ale pak se rozkecala o všem možném a chtěla odvést do města k hotelu. Mezi řečí jsem se dozvěděl že jsem hezký kluk skoro stejně starý jako její syn, že je rozvedená a dlouho sama, pak mi sundala ruku z volantu a dala si ji na své stehno pod sukni a začala mě přes kalhoty hladit po koulích a ptáku,. Jazykem mi začala olizovat na krku a šeptala mi do ucha ať zajedu někam na polní cestu že si spolu hezky zamrdáme, to nemusela říkat dvakrát protože už předtím než po mě vyjela jsem na to samé myslel sám. Když jsem to ohnul na lesní cestu a zastavil tak už mi kouřila péro a pak se rozjela mrdačka jakou jsem nikdy před tím nezažil. Vyndal jsem rychle z kufru starou deku, rozprostřel ji na trávu a už to jelo, vzájemné svlékání, líbání, prstění, lízání kundičky, kouření péra, sání bradavek, něžné dotyky které vyústily k prvnímu zásunu do její rozdělané kundíčky. Se slovy pojď teď omrdáš maminku se nade mnou rozkročila nasedla na moje péro a začala mě vášnivě mrdat, úplně mě to odvařilo ale v té chvíli jsem tomu nepřikládal žádný význam. Vyzkoušeli jsme různě polohy a když jsme mrdali na misionáře tak si mě přitáhla na sebe, objala mě kolem krku a mezi vzdechy mi začala do ucha šeptat, mrdej maminku, mrdej maminku, udělej to mamince, nevím co se se mnou stalo ale hrozně mě to vyrajcovalo a začal jsem jí mrdat kundu naplno. Cítil jsem pod sebou její horké tělo, cítil jsem jak hluboko pronikám do nitra její horké kundičky, líbali jsme se, sál jsem její bradavky, objímala mě, vzdychali jsme rozkoší, pořád mi šeptala, udělej to mamince, šukej maminku, šukej maminku a tiskla mě k sobě. Pak to na nás přišlo zároveň, silně mě objala nohami kolem zadku a já stříkal do její kundičky obrovské dávky svého semene, ona začala silně vzdychat celá se orgasmem rozklepala a šťávička z tekla proudem. Ležel jsem jí mezi roztaženými nohami a ještě několik minut jsme se k sobě tiskli a líbali se. Pak jsem ji odvezl do hotelu a v životě ji už nikdy nepotkal což mě dost dlouho nedalo spát. Jediný co o ní vím je že se jmenovala Marie.

Beny (St, 5. 8. 2020 - 19:08)

Taky bych si takhle rád zašukal s takovou samicí.

Kamil (Ne, 2. 8. 2020 - 07:08)

Jsem sám s mámou na chatě a včera večer popíjela víno u televize, nebavilo mě čumět na bednu tak jsem šel nahoru do patra spát. Asi za dvě hoďky jsem dostal žízeň a vydal jsem se vydal dolů do lednice pro něco k pití. Máma ležela na pohovce s roztaženýma nohama bez kalhotek s vyhrnutým trikem nad prsa a honila si rukou kundičku, druhou rukou si prsty mnula střídavě bradavky, měla zavřené oči a tiše vzdychala. Hned jsem se přikrčil za zábradlí a sledoval ji jak si to dělá, po chvilce začala rukou šmátrat mezi polstrováním sedačky a vytáhla okurku salátovku kterou si začala projíždět pičku. Koukal jsem na ní jak si to dělá asi čtvrt hodinky pak se pode výrazu v jejím obličeji a vzdychání udělala tak jsem tiše zmizel a musel se z toho taky hned několikrát vyhonit a teď ráno znovu.

X (Ne, 2. 8. 2020 - 10:08)

Máma když se někdy připije tak si ta taky sama v obýváku dělá a občas jako by zapomněla že jsem doma, nebo mě zkouší co vydržím.

Ondra (So, 1. 8. 2020 - 11:08)

Jako mámě je 43 a je silnější ale když je nahá tak mi tvrdne a toužím do ní zasunout. Je prostě vyvinutá má obrovskou kudicku sem zní unesenej. Chodí spát jen v kosilce takže bez kalhotek. Čekám až usne a prostě si musím sáhnout a vyhonit si u ní.....myslím že o tom ví ale dělá jakoby nic. Dokonce sem ji premluvil ať sme spolu nahý v bazénu a tam sem poprvé zažil inces. Máma si sedla na kraj a měla rotahli nohy, mě zní hned stál a viděla to.plaval sem kni a ubejmul ji tak že sem ji narazil žaludem do kundicky a čekal co se stane. Nic dal sem ji objimal a ona ona držela.

Ondra (So, 1. 8. 2020 - 11:08)

Jako mámě je 43 a je silnější ale když je nahá tak mi tvrdne a toužím do ní zasunout. Je prostě vyvinutá má obrovskou kudicku sem zní unesenej. Chodí spát jen v kosilce takže bez kalhotek. Čekám až usne a prostě si musím sáhnout a vyhonit si u ní.....myslím že o tom ví ale dělá jakoby nic. Dokonce sem ji premluvil ať sme spolu nahý v bazénu a tam sem poprvé zažil inces. Máma si sedla na kraj a měla rotahli nohy, mě zní hned stál a viděla to.plaval sem kni a ubejmul ji tak že sem ji narazil žaludem do kundicky a čekal co se stane. Nic dal sem ji objimal a ona ona držela.

lea (Út, 10. 11. 2020 - 10:11)

ondro ty zvrhlíku

Alena (St, 29. 7. 2020 - 13:07)

Brácha15 se doslova přede mnou předváděl. Pták mu stál jak topůrko a chodil kolem mě měl ho ven s trenek až jsem mu řekla ře mu ho urthnu jestli nepřestane a on zase ho vzal do ruky jezdi mi po stehně.Tak jsem se otočila lapla ho a začeka brutálně honit byla to jen chvilka pak vystřikl mi na nohu postříkal postel a koberec,až jsem mu ho pustila tak říká díky ségra a šel do sprchy. Na ruce jsem zjistila že mám kapku krve asi jsem mu natrhla uzdíčku ale nestěžoval se tak si v pohodě.Potom se už nikdy nepředváděl.

Liba (Út, 28. 7. 2020 - 19:07)

Pohonit synovi penis není trestné je to účelné a pomáhá to oběma.

Default User Image
Ventil (Pá, 27. 10. 2023 - 09:10)

Děláš mu to často?

Pavlina (St, 29. 7. 2020 - 04:07)

Souhlasim s stebou.Ja jsem zacla syna honit v 11.Este nestrikal az tak ve 12,5.Nekdy si ho honil predemnou sam a nekdy jsem mu pomohla ja.Rekla jsem mu ze je to zdrave.A take me to vzrusovalo ho pri tom sledovat.Pak jsem masturbovaly spolecne a dala mu i sahnout a aby me skusil vyprstit.Snim jsem byla krasne mokra a vzrusena.I orgazmus jsem snim prozivala.

Z (St, 29. 7. 2020 - 11:07)

Z

Reklama

Přidat komentář