Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (Čt, 30. 7. 2020 - 15:07)

Prosím? Proč útok?

Mike (Čt, 30. 7. 2020 - 15:07)

Všimni si. Veškeré sexuální praktiky jdou v ose Klara-Libor, Miška okrajově. Nikola je zcela mimo, pokud jde o močení v drtivé většině se popisuje jen močení dívčí. I pití močí se Niki neúčastní, maximálně ji opatrně Klára odpovídá na zvědavé intimni dotazy primereně věku nebo nedávno při prvních mesíčkách. Jestli jsi moji reakci brala jako útok pak omluva ode mne.

Psyc. (Čt, 30. 7. 2020 - 15:07)

Ne, jen jsem se lekla, jestli nepíšu kompletní nesmysly. Je fakt, že nemám komplet načteno, i když Liborovo uvažování mě prostě zajímá. K té mladinké dívce jsem postřehla dvakrát třikrát, že tam něco bylo za hranou nebo na hraně, právě ohledně těch dotyků. Ale možná blbě čtu. (Prosím tě, feministka ani omylem:). Jen jsem si v této souvislosti vzpomněla na "starou vykopávku" Simone de Beauvoir a její knihu Druhé pohlaví.

Mike (Čt, 30. 7. 2020 - 16:07)

ono to začíná od strany 22. Fakt dost dobrý,ale nikde jsem nenašel nic,co by bylo za hranou a Niki opravdu do žádných nevhodných sexuálních hrátek není vtahována,pokud tedy nebereme běžné močení jako něco závadného,což si nemyslím.

JanaPsyc. (Čt, 30. 7. 2020 - 16:07)

Tak od 22 jsem četla také, včetně vysvětlování L, kdy s námi i diskutoval. Možná jsem na některé věci citlivější. Každý máme v životě jinou zkušenost.

Klára (St, 29. 7. 2020 - 19:07)

Měli jsme dnes výlet s Liborem a projeli se parním vláčkem z Oybinu do Žitavy a zpátky a ješte jsme se vykoupali v rybníku. Nádherně sluníčko a moc henzký výlet. Mamča to tady zvládlav pohodě a tak ji trochu pomůžeme sa budeme relaxovat. Asi budeme grilovat a posedíme u ohně a zítra na rozloučenou půjdeme do hospůdky,protože Miška už musí v sobotu domů a já jsem z toho smutná, ale odvezeme ji až do Dačic. Více napíšu příště.

Mike (St, 29. 7. 2020 - 21:07)

Holky krásnou dobrou noc! Bude zítra něco s čůráním? Těším se!

Matlák (St, 29. 7. 2020 - 14:07)

Holky dáte mi čuriníá? Já nemám uhonit do vyteklý když holky nejdou na čurát nikdo mně nejde vytekly já moc čekám na holku

Návštěvník (St, 29. 7. 2020 - 14:07)

Klára tady ráno dávala všem, tak si řekni taky

Matlák (St, 29. 7. 2020 - 15:07)

Já nebyl mohl čeká když klarka není já uhonil jak čůrilá nikola amyská ráno jak byli na trávu jim teklo hodně já musel nevydrzet šlo do vyteklýho hned samo jako šlo to hned

Mike (St, 29. 7. 2020 - 14:07)

Klárko moc hezký, vytrvej!

Piss (St, 29. 7. 2020 - 11:07)

Pissing je název metody odpuzení Jehovistů z místa působení. Metoda byla vyvinuta na jaře 2005 skupinou brněnských batikovaných hárošů při návratu z výletu na nově založenou plantáž trávy. Fungovala velmi dobře až do doby, kdy brněnští jehovisté začali nosit rybářské holínky, které obdrželi darem od Chucka Norrise. Nejrozžířenější je v Saském Švýcarsku, v okolí Mikulášovic, kde je zároveň za drobný obolus vyučována. Zavítejte k Vladařům a informujte se na osobu K.

Popis metody
Poznámka: Metoda je vhodná pouze pro muže.

Vyhledáme jehovistu postávajícího v ulicích se Strážní věží nebo počkáme, až nám zazvoní u dveří.
Rozepneme si poklopec. Pozor! Tento krok je velmi důležitý, pokud ho opomenete provést, k odpuzení nedojde a budete muset řešit zcela jiný problém.
Do jedné ruky uchopíme jehovistu, do druhé ruky uchopíme svůj nástroj neskonalé radosti.
Zhluboka se nadechneme a vydechneme.
Uvolníme svaly uzavírající močový měchýř.
Vypustíme svou odpadní kapalinu na jehovistovy tesilky.
Pustíme jehovistu z ruky.
Zapneme si poklopec.

Matlák (St, 29. 7. 2020 - 10:07)

Holky klarkó dáte mi čůrání. Já mám pnutí jak jste pinpinky ráno vypouštelý celý

Todd (St, 29. 7. 2020 - 08:07)

Dobré ráno! S vámi je opravdu velmi dobré....

Klára (St, 29. 7. 2020 - 07:07)

Už jsem tady taky. Holky mně v tom čůrání nechaly samotnou,ale chápu,že na mně čekat,to by se trápily a po ránu pipinky jsou plné a rychle volají po úlevě. Ta moje taky a tak jsem se vyčůrala nedaleko plotu do trávy a já to měla rychlejší než píšou holky. Hned jsem ji uvolnila a čůrala jsem rychle prudce spíš dolů pod sebe než dopředu,ale to nevadí, všechno hlavně že to šlo a bylo to brzy venku a mně už je líp. Mamča je ještě v klidu,ale nespí a uděláme si snídani a na ten výlet pojedeme a je to tam moc hezký , už jsme tam loni bylLibor se ještě povaluje ,ale přijde taky brzy dolů, včera jsme se krásně pipinkovali a já jsem jeho byla plná. V srdíčku i v bříšku.

Jožin (St, 29. 7. 2020 - 15:07)

Ta tvoje matka je lochneska nebo co mohlo přivést na svět něco tak omezeného jako ty?

Miška (St, 29. 7. 2020 - 07:07)

Klárka ještě asi spinká s Liborem nahoře,ale my s Nkolkou jsme už vzhůru a šly jsme čůrat. Vydržely jsme celou noc a Niki sama jako aktivní pospíchala ven a tam na bobečku z baculky všechno vypustila. Měla ji dost plnou a já jsem hned s ní čůrala taky a byly jsme obě hodně plné,ale čuraly jsme ani prudce ani pomalu tak normálně ,ale dlouho. Teď už máme baculky prázdne a Niki přinesla na zápraží Ťufíka a pustila ho proběhnout. Už spinkat nepůjdeme a dáme si čaj nebo kafe a počkáme na Klárku. Libor nás chce dnes vzít na parní vlak do Oybinu někam za hranice do Německa a na to se těším.

Šišmiš (Út, 28. 7. 2020 - 23:07)

Klárko dobrou noc a super to dnes bylo. Jste třídy!

Návštěvník (Út, 28. 7. 2020 - 22:07)

Urinoterapie spočívá v po(u)žívání moči (latinsky urina, neplést s čurinou), ať už vlastní či cizí. Tato metoda pomáhá na široké spektrum onemocnění. Pro léčení kožních problémů, drobných poranění či omrzlin se používá urinoterapie vnější. Dalším způsobem aplikace je urinoterapie vnitřní. Nejpoužívanější vnitřní variantou je urinoterapie orální, a to jmenovitě urinoterapie orálně-nepolykací (výplach úst, kloktání) a urinoterapie orálně-polykací. Posledně jmenovaná metoda se používá například při těžké dehydrataci (odmočení) organismu anebo na jeho celkové pročištění. Tuto polykací metodu můžeme dále rozdělit na urinoterapii na lačno, po snídani, po obědě, po večeři, a jen tak na chuť. Urinoterapii můžeme dále dělit podle druhu moči, takže kromě základní humánní urinoterapie známe ještě tzv. urinální kanisterapii.

Urinoterapie je bez povolení majitele licence rozvíjena i v KLDR a doma u Janoušků.
Kontraindikace, vedlejší účinky
Přestože je tato moderní metoda relativně bezpečná, mohou se vyskytnout vedlejší účinky, zejména v případě polykací varianty při použití moči od dárce. Podobně jako je tomu u krevní transfúze, hrozí zdravotní komplikace v případě, že dárce a pacient mají rozdílnou močovou skupinu. Urinoterapie je také kontraindikovaná u pacientů pocházejících z okolí Liberce, Teplé u Mikulášovic a Mimoně. Většinou ze vše Jde hlavně o možnou změnu chování, poruchu koordinace řeči a pohybů, bolesti květáku; ve vzácných případech může dojít při požití většího množství i k upadnutí do bezvědomí až smrti. Tyto vedlejší účinky byly objeveny už ve fázi tajných preklinických testů vzorků moči na nic netušících návštěvnících restaurací, Nejvýraznější výsledky vykazovali návštěvníci zaprděné restaurace U Vladařů. . Dalším potenciálním rizikem je pokud dárce trpí močovými kameny - při jejich uvolnění může dojít k zadušení

Hochu (Út, 28. 7. 2020 - 22:07)

Malý holky koukají dovnitř, velký už jenom aby si nepočůraly boty :-)
Matlák musí hodně přemýšlet kam sáhnout na klávesnici aby takovou blbost napsal. Tak ať raději píše Klára.

Reklama

Přidat komentář