Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (Pá, 24. 7. 2020 - 15:07)

ano

Miluna (Pá, 24. 7. 2020 - 14:07)

Jen doufam že pak už fakt nic neni,jen tma a nic nevíš jako když spíš.Moc si přeju aby to tak bylo.Jak se říká že sebevrazi to maji po smrti těžký,doufam že to jsou jen kecy protože tohle nikdo prostě vědět nemůže.No dřív sem ještě v sobě měla nějakou brzdu proč to neudělat ale teď už se ta brzda láme a tak se tim uklidňuju že když bude zle tak už jen blbý 4 roky.

Vážení (Pá, 24. 7. 2020 - 13:07)

nastal čas opět prodiskutovat Milunu psychopata. Splňuje čím dál tím víc předpokladů pro tuto diagnozu

No, (Pá, 24. 7. 2020 - 14:07)

Miluna je asociál, o tom není pochyb, stejně jako Ota, ale u toho je to možná opravdu jen lenora, která činí jeho život pohodlnějším. Každopádně zda je Miluna psychopat (jeden z typů asociála), není jisté.) ........ Jako asociál bývá označován jedinec, který se není schopen začlenit do lidské společnosti. Pro to může existovat celá řada důvodů, ale nejčastěji je na vině nějaké duševní onemocnění, deviace, porucha osobnosti, psychopatie, sociopatie. Asociál není schopen sdílet mravní hodnoty většinové společnosti, chybí mu sociální cítění, je bezohledný, netrápí ho výčitky svědomí.

Návštěvník (Pá, 24. 7. 2020 - 14:07)

Ale musí to být hrozný žít v něčem co jí dusí.A šanci jak z toho ven opravdu nemá,protože agresivní chlap kterej vymlátí byt když mu řekne že už ho nechce.K tomu pořád nemá jistotu,že i když by se ho zbavila,že s její asocialitou vydrží pracovní tempo a kolektiv ve kterém neumí fungovat.Opravdu má začarovaný kruh.Taky vidím, že pro ní by bylo opravdu vhodný bydlet někde se starší paní,ale jak už tu někdo psal dneska si jí k sobě už nikdo jentak neveme.Starý lidi hlídají většinou jejich děti a tak je Miluna bez šance si myslím.

Sany 11 (Pá, 24. 7. 2020 - 14:07)

Ona uz vyzkousela vsechny mozne modely souziti. A nic ji nevyhovovalo. Jirka ji vadil, kdyz zila s Alici, tak ji Alice prakticky zivila a ona za jejimi zady spala s Jirkou,az ji privedl do jineho stavu, atd. A se starsi pani by bylo vhodne bydlet mozna pro ni, ale nikoliv pro starsi pani. Miluna si opravdu za to muze sama, jak skoncila. Az v posledni dobe zacala alespon obcas pracovat, ale to byla vzdy jen chvilka a bud ji vyhodili nebo odesla sama. Bud by musela jit nekam do jeskyne a zivot se korinky, pak by mela svuj vytouzeny klid anebo jako my ostatni delat primerene tomu, na co by si delala naroky. Protoze aby ji zivil nejaky chlap, tudy zrejme cesta nevede.

No, (Pá, 24. 7. 2020 - 14:07)

Miluna je asociál a je jedno jaká je její momentální situace. Ale kdyř chce š tak takhle. Miluna je režiserem svého života víc než kdokoli z nás. Ji neomezují hodnoty, pocity povinnosti pracovat o někoho se starat, výčitky svědomí. Miluna si zásadně vybírá slabého jedince, se ktrým manipuluje prioritně pčes sex, Alice by mohla vyprávět, pamětníci pamatují Milunino, já "tě udělám tak že se mi budeš plazit u nohou a prosit abych nepřestala". (Námět pro povídkářský quiz). K tomu její sadistické sklony, viz Jirka jak ho donutila k souložení s chlapem a asistovala jim u toho. To je psychický sadismus na slabocha Jirku atd.....Sergej je flikn a hovado, ale je třeba uvažovat z pohledu Miluny ne nás a pro ni je výhra. .....Že by nevydržela pracovní tempo? Ale vydržela, když by musela, o tom není vůbec pochyb. Práce by ji naučila pokoře a jestli má z něčeho Miluna panický stach, tak aby se zase nedostala do basy .

Návštěvník (Pá, 24. 7. 2020 - 15:07)

V továrně se Miluně líbilo, škoda, že propouštěli.

Návštěvník (Pá, 24. 7. 2020 - 13:07)

Jo, tak si choď do garáže.

Miluna (Pá, 24. 7. 2020 - 13:07)

To sem mohla přes léto ale až bude podzim bude tam kláda.Já opravdu nevidim východisko než si to dřív či později hodit.Se Sergejem by mi musel pomoct osud a nějak mě od něj pomohl.A chlapa už na bydlení nikdy nechci.

Návštěvník (Pá, 24. 7. 2020 - 13:07)

A výživné budeš chtít po rodičích? A na byt taky? Nebo si narazíš dalšího skokana?

Návštěvník (Pá, 24. 7. 2020 - 13:07)

Miluna žádné výživné neplatí.

Miluna (Pá, 24. 7. 2020 - 13:07)

Nevim co bych dělala ale třeba jeho nepřítomnost by mi donutila právě někam jít se snažit.I když taky neni záruka jak bych dlouho vydržela ale měla bych jistotu se aspoň na práci vyspat a tim šance méně migren.Protože když je doma on tak já se ani nemůžu pořádně vyspat.On hodně ruší,on spí míň než já a tak často leze po bytě sem tam a chodí kouřit a tak.V posledních dnech než odjel už se dost i motal a já se bála aby na mě třeba i nespadl.A dost taky kašle a to prostě ruší a když nespí a já chci spát tak to budí:-(

Sany 11 (Pá, 24. 7. 2020 - 13:07)

Vzdyt uz jsi s nim prece nebyla, tak jsi mela moznost se snazit, ale misto toho ses vratila k nemu. A hlavne proto, aby te financne zajistil. Vzdyt tomu ani sama nemuzes verit, co tu pises, Milu.
Fakt si tedy neumim ale predstavit tvoje souziti s detmi, na tom intru by jim bylo lepe.

Miluna (Pá, 24. 7. 2020 - 13:07)

Čemu nemůžu věřit,nechápu? Jo já už vim že to byla chyba ale na chvíli mi ho bylo líto když mě Denis nechal,cítila sem se hrozně zhrzená a chtěla sem nám dát se Sergejem ještě šanci.Ale teď když vidim jak na mě jeho přítomnost působí a že je vše jen horší místo lepší,tak mi dochází síly pokračovat.Kdybych aspoň mohla k někomu občas vypadnout a nabrat síly jak sem psala ale vidíš sama jak to je.

Sany 11 (Pá, 24. 7. 2020 - 14:07)

Bylo to tu dvakrat, tak jednou mazu.

Sany 11 (Pá, 24. 7. 2020 - 14:07)

Ale ty ses prece vubec nemela proc citit zhrzena. Ty jsi se v podstate k Denisovi a Marusce nacpala a Marusce jsi ho prebrala. To uz jsi prece s Denisem nebyla. Jenze zasahl osud a Maruska byla tehotna. Tak se Denis rozhodl pro dite a jeho matku. A rozhodl se spravne. Ani jsi nemela mit proc byt hrda a nechtit ten byt. Verim, ze Denis by ti s tim byval urcite pomohl.

Miluna (Pá, 24. 7. 2020 - 13:07)

13:02 to právě tak neni.Babi řekla že když už nebudou na základce že je tam už chtít teď na podzim nebude že se nebude s nima nervovat aby jim neujelo MHD a vlak.Bude to právě ještě horší než pohodová základka.Já sem aspoň kluka chtěla dát na intr ale nechce o tom ani slyšet.Abych mohla třeba tohle vše vyřešit třeba by to šlo ale pomalinku a na to bych potřebovala aby Sergej někam vypadl tak na půl roku abych se odstěhovávala pomalu a postupně ale při něm se odstěhovat nemam šanci.Ty ho neznáš a nevíš jakej je.Taky strašný je to že on by to bral tak že sem z něj jen vytahala peníze a teď už ho nepotřebuju.Je to prostě hrozný tohle uplně jako bez šance.Je mi i líto že tohle k němu cítim ale podle mě potápíme jeden druhýho.On by potřeboval nějakou silnější ženskou která by to snášela a nevyvolávalo to v ní nervy a pocit dušení.13:04 já to vim ale to je z toho všeho už,z něj a z Korony.

Návštěvník (Pá, 24. 7. 2020 - 13:07)

Víš co bych ti přál!! Aby se Sergej odstěhoval!

Miluna (Pá, 24. 7. 2020 - 13:07)

Víš když tak přemýšlim já bych si to teď přála taky.Jak tu sem sama je mi prostě líp proto mam teď srovnání.

Reklama

Přidat komentář