Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Scatter (Út, 14. 7. 2020 - 20:07)

To jsme sem teď skoro vše napsal já, což je asi naprosto patrné z časů přidání, tak doufám, že vás to debilové probralo a jestli ani to ne, tak už asi nic...

Radka (Út, 14. 7. 2020 - 20:07)

Holky myslím, že by maminka měla chodit do té vody a vířivek častěji. Bylo by rozumné,aby ji lékař navrhl lázně. Ten její zdravotní stav se opravdu lepší a jsem za to ráda. Asi si na mně už nepamatujete, napsala jsem ohlasů snad dvakrát, ale sleduju vás skoro celý rok a půl a jste úžasný holky a moc vám fandím. I díky tomuto psaní jsem taky navštívila Bad Schandau a přes Sebnitz jsem si projela MIkulášovice i Tomášov, ale nechtěla jsem vás vyhledat, bylo by to neuctivé. Je tam moc krásná příroda a trochu zapomenutý kout Česka, ale ráda se tam budu vracet při svých toulkách. Mimochodem jsem náruživá houbařka a tady v Kněžmostě máme nedaleko Branžež a Žehrovské lesy a to je taky houbařský ráj. Tam k vám do Mimoně jezdili na houby mí rodiče, to tam bylo i vojenské zařízení a taky nosili plné koše, ale já to tam moc neznám, ale z vašeho psaní vím, že do těch míst taky jezdíte na kolech a houbaříte. Tak ať se vám celé léto vydaří!

luci (Út, 14. 7. 2020 - 20:07)

já jsem chcala dneska taky u auta. jela jsem z jednání a plná k prasknutí. Na poslední chvíli jsem si zastavila na návsi nějaké vísky a zaběhla do autobusové čekárny a jestli mně někdo viděl, tak v té chvíli nepodstatné. Močák mně bolel a taky jsem chcala z mého pohledu nekonečně dlouho. Doma mám chlapa,co tohle taky může a kdyby byl se mnou tak by se asi musel u toho udělat. Jsme oba v souladu a nevadí mi tahle jeho úchylka. Ráda to pro něj dělám.

Klára (Út, 14. 7. 2020 - 19:07)

Sedím na zápraží a piju colu s ledem a je mi moc fajn. Maminka si to taky v lázních užila dokonale ,hlavně s Helenkou ve vířivce a ve vodě a my jsme daly ještě i sauny. Miška dala jednu a pak už ne, ona na to nemá výdrž a nedělá ji to dobře a tak jsme pak byly v relaxačním bazénku a Niki si zase užívala nejvíce vířivky s mamčou a Helčou. Libor dost pracuje a chtěl by zase příští týden zkrátit práci a tak uvidíme, jak to bude, protože přijede v pondělí Zuzka a tak si ji chceme taky všichni užít. Jak psala Miška tak jsme čůraly cestou sem ikdyž to není daleko,ale jak jsme byly z vody vymokřený tak nás to nutilo čůrat a já s Nikolkou jsme hned u auta udělaly rychlou prudkou loužičku a měly jsme čůrání světlý jako vodu. Koníčkové budou zítra dopoledne a na ně se taky moc těšíme. A víte co bylo dnes u Helenky za obědové překvapení? Holoubátka s bramborem a okurkovým salátem. Ona má na domečku holuby asi dvacet a tak nás jimi pohostila. Přiznám se,že já bych je zabít nedokázala a pak sníst vůbec ne,ale takhle to bylo něco maličko jiného a řekla jsem si,že kuřátko je na tom vlastně stejně,když ho máme na talíři. Miška ta to moc neřešila,ale Nikolka jo a tak jsem ji to takhle musela trochu dovysvětlit. My jsme na ty zvířátka citlivý. Ťufík má u nás doma hrobeček a často mu tam zapalujeme svíčku na vánoce a den kdy odešel a je to smutné,ale díky Liborovi máme Ťufíka nového a ten se těší dobrému zdraví. Ještě se pelíškovat nepůjdeme. Miška je tady se mnou a Niki někde vevnitř asi třeba s Ťufíkem.

Šišmiš (Út, 14. 7. 2020 - 20:07)

Krásný holky, nebudete zítra čůrat s koníčkama? Že byste udělaly louži a oni vám okukovali prdelky? Zajímalo by mne jestli byste se styděly a jaký by to byly pocity.

Klára (Út, 14. 7. 2020 - 20:07)

Šišmíšo my tam ke koním se chodíme často dívat a čůraly jsme několikrát u ohrady a to se nestydíme,ale přímo u koně bych nečůrala, bála bych se, že by mně kopnul. Před chvilkou jsme se vyčůraly na zahradě a půjdeme do pelíšků a snad vydržíme nečůrat do rána ,hlavně Niki si už zvykla nepoužívat v noci nočník a tak to vydrží i tuto noc. Samozřejmě,kdyby se trápila,tak ji nebudu bránit.

Návštěvník (Út, 14. 7. 2020 - 20:07)

Když jste dlouho ve vodě tak pak je normální reakce častěji chodit močit a moč je skutečně vodová a průhledná.

Scatter (Út, 14. 7. 2020 - 19:07)

Těžko bych s edo někoho zamiloval když mám ženu, právě kvůli tomu sem si taky udělal registraci, pak si joudové myslí, že jsem někdo jinej, jelikož do té doby se tu za mě každej druhej pitomec vydával.

Scatter (Út, 14. 7. 2020 - 19:07)

Já se neregistroval kvůli nikomu, ale kvůli sobě ty Lojzlo a proč? Proto aby bylo jasné co píšu já a co píše někdo kdo si vezme můj nick...

Scatter (Út, 14. 7. 2020 - 19:07)

Znám ještě jednu z Hovězí,, hrávala za TJ SOKOL Hovězí házenou, Veronika, větší pochcandu jsi nezažil, ta fakt jede bomby, největší pochcanda pod sluncem, fakt coura, jestli uhodneš první písmeno příjmení tak ti ho řeknu

Kluk (Út, 14. 7. 2020 - 18:07)

A Petra? O ní to nevím

Miška (Út, 14. 7. 2020 - 18:07)

Pissíku abys nebyl smutný tak píšu speciálně pro tebe o sobě. Jsme z Schandau nyní v hospůdce a dáme si objednanou večeři. Jednou jsme s holkama čuraly venku , já jsem si myslela, že to vydržíme až domů nebo sem,ale nakonec jsme zastavily, já jsem měla baculku tak středně plnou a tak jsem si kousek od auta na bobečku dělala jen malou loužičku, protože jak jsme byly ve vodě,tak jsem málo pila a často jsem chodila čurat tam, teď jsem měla z baculky mírný pramínek a pak jsem trochu zatlačila a ještě jsem se rozčurala víc. Baculku jsem si hodně osušila kapesníčkem a oblékla jsem si kalhotky a měla jsem světle růžovou sukni a kalhotky bílý. Ještě asi budu čurat doma u Klárky večer a to asi na zahradě.

Pissík (Út, 14. 7. 2020 - 19:07)

Teda to jsem Miško nečekal. Vím, žes to slíbila, ale vy máte lepší program a tak toho si moc vážím. Nejradši bych si na tebe dal panáka, ale po včerejšku raději ne. Já se vykolébal z postele tak před polednem a už mi bylo líp. Ta včerejší depka ,že nejsem schopnej si najít holku na společný čůrání je i díky tobě pryč. Piš,piš a pište holky všechny. Violo ty taky bys mi chyběla, nenech se rozhodit, prosím a piš taky o své čůrací pipince ani nevíte,co pro nás,kluky znamenáte. Krásný večer!

Viola (Út, 14. 7. 2020 - 19:07)

já sem nakoukla ještě jednou. Mně přišlo líto ty blbý kecy, že jsem kluk a nikdo mi nevěří. Zase jste tady jiný a nejsem vám jedno, tak třeba napíšu,ale dnes nechci.

Pulec (St, 15. 7. 2020 - 12:07)

Jestli chceš tak mně napiš na imeil [email protected]

Kluk z Moravy (Út, 14. 7. 2020 - 18:07)

já jsem sem ještě nenapsal,ale musí reagovat. Klidně si budu dělat dobře u Klárky a spol. ikdyby to psal slon svatej. A komu se to nelíbí ať táhne do kopru z této diskuze! Holky pozdravuji z Hovězího (to asi nevíte kde je,ale to není recese - Rožnovsko)

Scatter (Út, 14. 7. 2020 - 18:07)

Víme kde je Hovězí, je z tama jedna Petra, opravdová počůranda co provozuje roky BedWetting, ale za to že honíš nad příspěvky kluků ti neřeknu její příjmení :)

Kluk z Moravy (Út, 14. 7. 2020 - 18:07)

Jestli myslíš Martinu, tak ta se mi počůrala do rána často a schválně. Ale to je minulost.

Návštěvník (Út, 14. 7. 2020 - 17:07)

IQ -200, to je síla

Scatter (Út, 14. 7. 2020 - 17:07)

Hlupákům to nevysvětlíš, defakto si ho tu honí navzájem :D

Reklama

Přidat komentář