Reklama

15 ti-létá prohlídka - před rodiči trenky nesundám

Eliška (Čt, 11. 6. 2020 - 21:06)

Takže na konec to dopadlo tak že jsme tam došli a doktor řekl takže támhle je kabinka a tam se vyslečete takže kdo z vás půjde jako první na konec šla mamka doktor mamce řekl ať jde do sprchy a tam ať se vyčůrá do kelímku pak mamka šla na lehátko a tam od sebe rozkročila nohy tak jí vyšetřeval kundu z venku pa mamce řekl že jí bude vyšetřovat i přez zadek a tak jí dala ani se jíztáhl zadek anální kolík a mamka si šla sednou pak si zavolal mě já sem se taky vimočila a pak mě řekl že mám jít na lehátko tam mi roztáhl od sebe pysky a pak mi dělal kolečka po pošťeváčku a v tu chvíli sem zvlhla pak sem šla na lehátko tam do mě dál dildo z pravítkem a zařval seš hlubší než mamka 19 cm pak mi dal výplach dal do mě rozevýrač a otevřel ho pak mi dal vítěr a na konec mi dal rovertaka ať se udělám ale nechtěla sem vypadat blbě a chtěla sem vypadat nevině tak sem řekla co to znamená i když jsem to dost dobře věděla tak mi řekl masturbace moje odpověď byla stejná tak se mamka navrhla že to udělá v tu chvíli jsem se zarazila mamka chitla dildo jednou rukou druhou mi dala na poštěváčka a začala do mě zajíždět a ktomu mi rychle přejížděla po poštěváčku na konci sem vystříkla a on si poslechl moje srdce pak doktor odešel vedle se slovy ať už slezu z kozy už sem si myslela že je konec vyšetření tak sem si oblíbila triko kalhotky a legíny ale když přišel tak řek prrr dal mi anální kolíky řekl ať se svleču od pasu dolů pak sem se předklonila a on mi ho tam strčil a pak sem si sedla. Pak šla zase na vyšetření mamka až mamka skončila tak doktor zavolal mě řekl ať se předehnu před lehátkem tam mi že zátku vytáhl kolík a když ho vytahoval udělalo to takovej zvuk lupnutí a on řekl že ten zvuk miluje pak mi do zátku zavedl dva prsty a jezdil mi v něm pak sem šla na čtyři a on mi do zátku kundy a do pusi dal teploměr a to byl konec

Luboš (Pá, 12. 6. 2020 - 17:06)

Holka ty musíš být nemocná, zajdi se nechat vyšetřit k jinému lékaři.

Eliška (Čt, 11. 6. 2020 - 20:06)

Ahoj je mi patnáct a za hodinu mám jít na gynekologii z mamkou a půjdeme tam hned po sobě. Dost se bojím protože okolo kundy už mám hodně chlupů a bojím se že tam dojdu a doktor řekne sundej si oblečení a mamka se celou dobu bude dívat jak mě bude vyšetřovat protože když jsem byla na preventyvní prohlídce tak mi doktorka řekla že do 17 let musí být na všech prohlídkách rodiče a mamka na mé prohlídce byla dost zaujatá mojí kundou a taky se i zůčastnila s pomocí doktorce s mím vyšetřením tak že mi od sémě držela nohy když mi vyšetřovala genitálie a celou tu dobu se mi na ní dívala. SOU mé obavy zbytečné?

Martin (Čt, 4. 6. 2020 - 10:06)

zjistila někomu doktorka problém s přetahováním?

Návštěvník (Čt, 4. 6. 2020 - 22:06)

mě ano.

Martin (Pá, 5. 6. 2020 - 12:06)

v kolika letech? jak to probíhalo?

Návštěvník (Čt, 4. 6. 2020 - 10:06)

Jak jako

Anna 2 (St, 3. 6. 2020 - 19:06)

Na mé prohlídce mě pohlaví vyšetřovali tak že jsem šel do druhéhé místnosti než je mamka tam jsem se předklonila a co nejvíc na paní doktorku Vystrčila zadek pak mi do zadku a do pipiny strčila teploměr pak mi do pipiny dala prsty a Hrabala se mi v ní na konci vyšetření pohlaví jsem šla do místnosti k mamce kde jsem roztáhla nohy od sebe a sedla jsem si na lůžko a ukazovali mamce a mě jak si mám zasunovat tampon.

Lida (St, 3. 6. 2020 - 19:06)

Dneska jsem byla taky na třináctileté preventivní prohlídce. Byla jsem z toho vyklepaná už od Vánoc, nebylo tak strašné, ale růžové taky ne. Šla jsem tam naštěstí s mamkou, ale i tak to nic příjemného nebylo. Přišly jsme tam a vzali nás hned. Nejdřív mě zvážila a změřila (měřím 147cm) pak zkoušela sluch a zrak přičemž se zjistilo, že potřebuji brýle, takže další super věc. Pak mi sestra dala najít několik čísel a písmen v barevných kolečkách a změřila tlak. Zeptala se na nemoci v rodině a zapsala si moje nemoci za poslední dva roky a zeptala se na menstruaci. Šli jsme k lůžku, poslechla si mě, koukla do krku a zkontrovala uzliny. Prohmatala mi břicho a potom řekla ať si stáhnu kalhotky ke kotníkům... Nahmavávala tep v tříslech (to si myslím že mohla i s kalhotkama) a pak se mi tam hrabala. To že mi do vagíny koukala doktorka by nebylo zas tak strašné, ale když mi řekla ať si stáhnu ty kalhotky, tak se máma otočila ke mě a všechno pečlivě sledovala, to mi bylo hodně nepříjemný. Pak mi kontrolovala páteř a celkově postavení těla. Potom mě očkovala, vypsala žádanky na oční, alergologii, plicní a odběry kvůli vitamínů a ještě se ptala na něco ohledně sportu. To bylo všechno.

Soňa (Čt, 9. 7. 2020 - 03:07)

A proti čemu tě vlastně očkovali? Ve 13? Proti debilitě, asi ... ale nebylo to nic platný ...

Návštěvník (St, 3. 6. 2020 - 18:06)

Jde mi přetáhnout i při erekci

Návštěvník (Út, 2. 6. 2020 - 19:06)

Dobrý den v únoru mi bylo 13 let a lámu si hlavu jestli je můj penis dostatečně dlouhý při erekci dosahuji velikosti 15 cm je to hodně nebo málo?

Martin (St, 3. 6. 2020 - 17:06)

na délce zase tolik nezáleží, důležité je aby ti šel volně přetahovat i v erekci

Lukáš (Po, 1. 6. 2020 - 17:06)

Já měl zůženou močovou trubici a kvůli tomu mi do penisu strčila železnou trubičku kterou sem pak dostal domů a musím ji mít zasunutou v penisu 24 hodin v kuse kromě toho když jdu na záchod

Návštěvník (Ne, 31. 5. 2020 - 16:05)

Jak jako

Návštěvník (Ne, 31. 5. 2020 - 16:05)

Jak jako

Honza (Pá, 22. 5. 2020 - 15:05)

Když jsem byl na prohlídce ve 13 ti letech teď mi bude 15 v srpnu, tak tam byla na praxi nějaká studentka ze zdravotnické školy a viděla uplně všechno

jeminkote (So, 30. 5. 2020 - 10:05)

Tak ve 13 toho zas tak moc neviděla

Abe (Čt, 21. 5. 2020 - 01:05)

Už si to moc nepamatuji, ale vím, že jsem tam byl s mámou a o mém pohlaví se dost jednalo. Jednak jsem byl po operaci přirostlé předkožky a šev, který mám dost výrazný doktorku zajímal. Pak přišla řeč na mé stálé erekce a časté onanie. Nejvíc mne ale máma hanobila na téma, že mám malý penis. Doktorka jí oponovala a tak jsem byl vyzván abych se nahonil a došlo k měření. Doktorka konstatovala, že jsem mírně nadprůměrný, což bude většině mých sexuálních partnerek určitě vyhovovat. Máma byla naštvaná, protože mne pořád držela v domnění, že jsem pro sex nevyhovující.

Vojta (Po, 18. 5. 2020 - 16:05)

15 ti letá prohlídka je nejhorší. Hlavně když doktorka vyšetřuje šulina. Nejdřív jsem se musel svléknout do trenek, jinak všechno dolů i ponožky. Kontrolovala mi zrak, sluch, výšku, váhu atd. Pak mě položila na lehátko a prohmatala mi břicho, potom rukama zajela až k trenkam kde mám ochlupení. Stáhla trenky a řekla ať ji ukážu jak si ho přetahuji. Chtěla to 3x pak řekla dobrý a vzala si do ruky koule a prohmatávala je. Pak mi řekla ať se obléknu a ještě mi dala kelímek ať se do něj vyčůrám. Jenže vůbec mi to nešlo, nepotřeboval jsem, takže jsem tam musel druhý den ráno donést ranní moč.

Jaký máte zkušenosti vy?

Reklama

Přidat komentář