Reklama

Je normalni chodit doma nahy?

Návštěvník (So, 29. 5. 2021 - 22:05)

Je vidět jaký jsi blb, každý si doma může dělat co chce a politici si taky dělají co chtějí a serou na lidi, pouze před volbami se předvádějí a honí hlasy.

Návštěvník (Po, 17. 5. 2021 - 16:05)

Usušíš to oblečení stejně jako každé jiné. Příjdu domů a v tom co mám na sobě hurá do sprchy a nebo do vany, jasně že ne každý den, a postupně se svléknu a po umytí jsem nahý.

zasunovač (Po, 6. 7. 2020 - 21:07)

Tak je lepší chodit nahý před koupáním, než jít do koupelny v zimníku, šálu, rukavice a kulicha na hlavě, že. To by také neurazilo, ale jak se znám vlezl bych do vody oblečený, kde bych to asi sušil?
Jinak pokud je na návštěvě tchyně je normální přijít nahý, ale na ráhno si dát ponožku.

Dan (St, 12. 2. 2020 - 13:02)

Tak ja se pred matkou taky nestydim byt nahý nikdy neprotestovala kdyz me viděla naheho , ovsem když sem u ni byl s přítelkyní na návštěvě tak by me to ve snu nenapadlo ... asi kazda zna telo sveho syna a asi kazdej chlap videl svoji mamku někdy nahatou , v pubertě sem se pochopitelně stydel ale když se pak pristihnete pri nejakem trapnem okamziku a dostane se vam pochopení tak zjistíte ze se vlastně stydet vůbec nemusíte, a asi každá rozumna ženská to pochopí ze vám to dela vlastne dobre když vás pozoruje jak si ho honite a s usmevem vás to nechá dodelat... když sem vydel svoji matku bez podprsenky moc rád sem se kochal pohledem, bez kalhotek sem ji viděl jen nekolikrat ale chápu ze si to tam chrání

Reklama

Přidat komentář