Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Alesi (St, 10. 6. 2020 - 16:06)

Alesi vyskousej se nechat problafnout od kluka

-Aleš- (St, 10. 6. 2020 - 16:06)

Tak pokud by byl trochu do ženský, tak bych to prubnul. Taky by mě zajímalo jaký to je někoho kouřit. Čistě z vědeckých důvodů. Myslím, že udělat chlapa pusou je lehčí než to stejný dělat ženský. Já jsem se nalízal hodně, ale i když jsem používal pořád stejnou techniku, tak kromě toho, že některá se udělala do minuty, byly i takový, se kterýma to vůbec nehlo a některým to bylo i nepříjemný. Tohle je jedna věc, kterou nikdy nepochopím. Proč to má každá tak jinak, když chlapi to mají všichni stejně.

lallo (St, 10. 6. 2020 - 14:06)

Tobě by asi vyhovovalo jakési sterilní prostředí, kde by všichni byli podepsaní, abys mohla vyčíst jejich silné a slabé stránky a předvídat, co od nich můžeš očekávat :) Jenže život není o naučených poučkách a připravených elaborátech na míru. Některé příspěvky od anonymů jsou přesnou reakcí na Milunin naturel a to bohudík nikdo nemůže zmanipulovat. Ani ty svým "ale"

Lalla (St, 10. 6. 2020 - 15:06)

A jinak ano, některé komentář jsou trefné.

Lalla (St, 10. 6. 2020 - 15:06)

Nene, tak upřesním. Však jsem psala, že jedna věc je ideální chování a druhá to možné. A jsem si vědoma, že vy si o nás obrázek udělat můžete, kdežto my o vás ne. A přesto, jak vidíš, píšeme.

lallo (Čt, 11. 6. 2020 - 04:06)

Ano, tvoje volba. Někteří to mají jinak.

Miluna (St, 10. 6. 2020 - 13:06)

Alešku tak si překvapil že máš novou mladou.A píšeš že ti chybí nějaká ta v mém věku.A co ta holka mladá jak u tebe chvíli bydlela ta už ti nechybí? Já už sem se Sergejem a je to dobrý,přijel včera a chová se hezky jako když odjel tak jsme na to navázali v dobrym a včera jsme propovídali celý den a chuť na sex se mi nakonec udělala když ho vyndal a provokoval mě s nim:-) No a jinak já to mam z vás přesně z každého kus z tebe i z Andy.Nevydržela bych být dlouhodobě sama jako ty a nevydržela bych pořád bez občasné samoty velkou rodinu.Mam strašně ráda když se to střídá,teď sem například ráda že je tu mam všechny doma,i děti mam od neděle doma.A anonyme jak si napsal že si pro bábu tady psal příspěvky pod různýma jménama tak já pořád nechápu kde berete jistotu co píše nějaká bába a jinak souhlasim s Lallou jak to napsala.

-Aleš- (St, 10. 6. 2020 - 15:06)

S těma cignama to jde celkem rychle, s normální ženskou bych asi musel nejdřív ukázat, že jsem solventní, pak by si mě proklepla a kdybych zcela náhodou prošel jejím sítem, tak ještě není vůbec jistý, že by mě přeblafla. Dovolím si tvrdit, že by nic takovýho ani nedělala. Tu, jak u mě bydlela bych rád viděl, ale asi bych s ní už nic mít nechtěl. Když na ni myslím, tak cítím lítost a to je pro mě nepříjemnej pocit, tak na ni radši moc nemyslím. Vůbec jsem nějak moc lítostivej, to jsem dřív neznal. Asi to patří ke stárnutí. Já taky nechápu jak se ti anonymové navzájem můžou rozeznat. Tady je to ještě dobrý, ale ten anonym jak furt píše o Josce nejspíš přišel z diskuze "Ariana" a tam je to opravdovej blázinec. Na mě to tam působí jako slet čarodejnic. Ani se moc nenamáhají s nějakýma nickama, tam je to samej návštěvník.

Lalla (St, 10. 6. 2020 - 11:06)

Ahoj všem. Já bych jen požádala různé anonymy, aby k nám s nicky byli shovívavější. V mém ideálním internetovém světě by anonymové měli podporovat své oblíbence ale neškodit těm, co jim nesedí. Já vím, takový svět neexistuje, anonymita je krutá. Víte, my nickové se tady mnohdy pohádáme, zkritizujeme až diskuzně serveme nad různými tématy, počínaje politikou, ekologií, literaturou, filozofií...jenže vše se srovná a jede se dál. Už roky. Ono když nick zkritizuje nick, tak existuje řešní, protože je možno se vzájemně bránit. Kdežto když nás zkritizujete z teplíčka své anonymity, jsme bezbranní, otrávení a z diksuze odcházíme....a vy si pak stěžujete na nudu. Takže ano anonymové, máte zde své místo ale....

Sany11 (St, 10. 6. 2020 - 12:06)

Tos napsala moc hezky, Lallo. :)

Andrea (St, 10. 6. 2020 - 10:06)

Aleši, žiješ si život, který ti vyhovuje a jsi spokojený a to je důležité.Ja si to nedokážu představit být sama,holt mě vyhovuje žít ve smečce, každý to máme nastavené jinak,ale myslím, že život bez dětí není ono,jsem holt máma kvočna

-Aleš- (St, 10. 6. 2020 - 10:06)

Je to tak, každej jsme jinej. Člověk je nějakým způsobem nastavenej od přírody a težko s tím něco udělá. Kdybych si chtěl založit rodinu, tak bych šel proti své přirozenosti a jsem si vědom, že i ti lidi vedle mě by trpěli. Takhle jak žiju je to lepší pro všechny. Možná můj život vypadá jako znouzectnost a pro většinu lidí nepochopitelnej, ale já jsem spokojenej jak jsem si ho zařídil a neměnil bych.

Anonym (St, 10. 6. 2020 - 09:06)

Aleši,to nejseš schopnej si najít normální ženskou a mít normální vztah? Máš nějakou úchylku?

-Aleš- (St, 10. 6. 2020 - 09:06)

Když mě by to člověče nebavilo. To není nic pro mě, já mám rád samotu. Možná je to i geneticky daný, někteří příbuzní z matčiny i otcovy strany jsou taky sami. Včera jsem se té holky ptal, jestli dělá anál. A ona odpověděla, že to jednou zkusila a pak ji dva dny bolela prdel. Tak jsme dali jenom orál, ten mám stejně nejradši. Pěkně si sedím, holka kmitá a mně v hlavě běží různý fantazie. Holka je fakt pěkná, 18let, má jedno dítě a můžu s ní blbnout jako s tou zabáslou feťačkou. Ale stejně mi chybí, sice není tak hezká jako tahle nová a je jí už přes 30, ale vytvořil jsem si k ní určitej vztah. Jestli ji odsoudí, tak ji pár let neuvidím, možná už nikdy. Holt roky letí. Úchylky mám, to je jasný, někteří lidi žádný nemají a pak žijou hroznej život :-)

Návštěvník (Út, 9. 6. 2020 - 22:06)

áááá Katcha řádí .))))))

Návštěvník (Út, 9. 6. 2020 - 22:06)

Ee, Džudit řádi, ty pannenská chuděro.

Džudit (Út, 9. 6. 2020 - 23:06)

Copa copa? S tebou je sranda, ty vůbec nevíš která bije.

bianka (Út, 9. 6. 2020 - 21:06)

Ono se jména půjčují?
:-) Teda já nevím lidi, co máte pořád se Sommerovou, ale myslím si, že tady nepíše. A když ano, tak se asi baví na váš účet. Jsou to plky o ničem.

Návštěvník (Út, 9. 6. 2020 - 21:06)

Neni to tak davno, co se bavila na tvuj ucet a vubec se ti to nelibilo

Miluna (Út, 9. 6. 2020 - 09:06)

Pils taky si říkam kde se tady najednou vždy veme tolik lidí naráz.Připadá mi to nedůvěryhodný.Tak mě napadá jestli to nepíše jen nějaká ta bába a někdo s ní nebo nevim ale jestli mi to ještě nějaký anonym bude psát že si jen stěžuju tak už mě to nezajímá.Doma si stěžovat nemůžu protože se to Sergejovi nelíbí ale jak píšeš Pils že každej může psát co chce a já souhlasim.A jak to Pils co se stalo že si ukrajince nakonec vyhodila? Mě se vrací Sergej dneska tak musim navázat nějak na to jako když odjel,tak nám to fungovalo a odjel v dobrym tak musim zase na to navázat aby to zas bylo dobrý.V garáži už sem nebyla dlouho tak doufam že to tak ještě vydrží.Ale nějak nadšená nejsem že se vrací a je to právě paradoksně kvuli sexu protože on ho chce pomalu denně když neni ještě v práci a mě už to pak přijde že se toho přejim.Po pravdě nemam na něj chuť moc ani teď,sem před MS a večer dřív usínam a tak z toho nadšená nejsem.Vytknout se mu to bojim aby zase nebylo doma peklo.Bianko máš pravdu,ono to nepozná člověk ani kolikrát osobně natož ve psaní.Já už právě vůbec ani s nikym jinym nepíšu.Vždy je z toho jen něco takovýho.Na normální obyčejný psaní mam jen tady vás,jinak nemam nikoho,přesně jak si nedávno psala.

Reklama

Přidat komentář