Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník V (Ne, 31. 5. 2020 - 07:05)

Jsi neskutečný hovado!!!

Simona (Ne, 31. 5. 2020 - 07:05)

Asi máš podrážděný močák, jak jsi to měla přeplněné. To by se mělo zklidnit, choď teď na záchod častěji ,abys měla málo moči v sobě a za pár hodin bude ok. Mně se to stalo několikrát a není to příjemné. To je pak člověku až mdlo a na zvracení . Jestli máš i trochu kocovinu dej si kafe s citronem nebo colu.

Klára (So, 30. 5. 2020 - 13:05)

Máme košík hub,čůrání bylo v lese z hezky plných pipinek a máme radost z hřibů. Co ty Martino,máš taky?Zdravíme ze severu.

Martina (So, 30. 5. 2020 - 18:05)

Máme jen pár kovářů a májovky a žampióny. Ale byla krásná procházka i s lesním čůráním a taky jsme se od vás nenechaly zahanbit a vydatně zavlažily lesní mech. Pozdrav ze Sázavy a těším se na vás v sobotu. Šlo by to?

Klára (So, 30. 5. 2020 - 19:05)

To víš,že by to v sobotu šlo. Ještě to potvrdíme a těšíme se na tebe! Jdeme po dlouhé době do hospůdky. Užijte si houbičky a přírodu!

Kluk (Ne, 31. 5. 2020 - 00:05)

Já tě Klárko miluju a musel jsem se opít abych to zvládla. Jsi moc krásná a nevím co s tím. Mám tě oc rád.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 10:05)

Hele, Klára a Niki jsou pryč v lese. Že by si to Libor rozdal s mamčou? Chlapa nemá dlouho...

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 11:05)

Jen sranda. Špičkuju.

Zdena (So, 30. 5. 2020 - 11:05)

Ty jsi opravdu dílo přírody! Děláš z nich jen nemyslící trubky a při tom jsou to slušně vychovaný holky a maminka by nic takového nedopustila ani omylem. Že tě takové myšlenky napadnou. Ty bys asi po ní na místě Libora vyjel.

No (So, 30. 5. 2020 - 11:05)

moc slušně vychovaný nejsou s těmi sexuálními zkušenostmi v raném věku. A teď ta náruživá bez lásky,té je snad šestnáct. To je jak úvod k pornu pětatřicetiletých

Zdena (So, 30. 5. 2020 - 11:05)

U Míšy je to podle mne hledání, u Kláry spontaneita vyjádření prožitku, ale Libor je pro ní velmi důležitá opora.

Miška (So, 30. 5. 2020 - 09:05)

Tak z toho kluka ve Slavonicích není láska,ale jsme přátelé a dnes se uvidíme a taky mne chce vzít do lesa ,ale pojedeme na kolách a asi houby moc nebudeme sbírat. On mně chce jako holku a je velmi citlivý a když se spolu vyčuráme je pak hodně náruživý a to je moc vzájemný. Já jsem taky doma a školu nemáme a taky se těším ke Klárce na chalupu a pak budeme s Klárkou i tady nedaleko v chatě u rybníka. Moje baculka čurá stále normálně, ráno jsem čurala na záchodě a včera dvakrát venku jednou na zahradě u stromu a byla jsem před tím hodně napitá a tak jsem vytvořila velký rychlý proud a podruhé u Dyje s kámoškou a tady jsem čurala menším tlakem,ale chtělo se mi stejně hodně jako na té zahradě. Kámoška čurala taky,ale moc jí to nešlo,protože byla doma než šla a vyčurala jen slabým pramíkem malou loužičku. Těším se na dnešní den až pojedeme. Snad bude hezky. Zatím je sluníčko,ale trochu fouká ,ale to nevadí.

Pissík (So, 30. 5. 2020 - 08:05)

Holky já mám dnes z toho všeho nějaký splín. Včera jsme s kamarády něco popili a já si uvědomil, že tohle ,co čtu je moc fajn, ale je to zoufalost. Já vás nikdy mít nebudu, protože jsi Klárko zadaná, ségra je samozřejmě ještě malá a šanci na to získat nějakou holku na čůrání je mizivá. Jsem prostě neschopnej chlap. Ale já nic jiného než vás a některý další holky,co sem o čůrání píšou nemám. Já mám v sobě takovou touhu, že se opravdu udělám u toho čtení a to přece není normální. Takhle si holku neseženu.

Klára (So, 30. 5. 2020 - 07:05)

Tak jsme tak natěšený, že se za chvíli vydáme s Nikolou na houby. Libor se chce povalovat a mamče se taky moc nechce a tak půjdem. Niki chtěla ať ji vzbudím a že půjde taky tak jsem ji šla vzbudit, ale ona byla už stejně vzhůru a v nočníku už měla čůrání, ale to udělala prý v noci a teď šla čůrat se mnou ven .Myslela jsem, že je jí blbý přiznat, že se ráno vyčůrala do nočníku,ale když jsem viděla,že z pipinky nečůrá málo ale dost tak jsem ji už věřila.Jen to měla z nočníku vylít na záhonek. Já jsem pokropila z pipinky trávník taky vydatně a už máme bříška prázdný, daly jsme si jednoduchou snídani a kafe a Niki čaj a půjdeme. Myslím,že po kafi nějakou loužičku v lese udělám.Ségra ta se většinou při čůrání přidá,ikdyž udělá jem třeba málo. Je to už asi zvyk nebo i to málo v pipince chce ven,když vidíholka druhou holku jak čůrá. Tenhle reflex nám funguje celkem spolehlivě. Tak a už půjdeme pod Tanečnici a tam okolo na houbičky.

Znalec (So, 30. 5. 2020 - 08:05)

Dobrý den Klárko,asi jsi ráno přehlédla můj včerejší dotaz z 22,00 hodin. Mohu se prosím zeptat ještě jednou? Díky moc

Klára (So, 30. 5. 2020 - 13:05)

Opravdu jsem to přehlédla. Libor dělá s tatínkem zahradní architekturu a interiéry a tyhle věci. Teď mají prý hodně práce a nejen v Liberci.

Znalec (So, 30. 5. 2020 - 15:05)

Děkuji Klárko.

Peefreak (So, 30. 5. 2020 - 00:05)

Stáhněte si - krásná holka se musela vyčurat na sídlišti:
https://uloz.to/file/U6IVtg9r8Nx9/na-sidlisti-mp4

Šišmiš (Pá, 29. 5. 2020 - 21:05)

Moc hezký holky od vás počteníčko. Klárko, Simi,u toho se musím udělat kdybych nechtěl. Klárko,když Libor pije tvou moč,zkusila jsi taky vypít tu svou nebo jeho? Poznala bys kouzlo čůrání i na vlastním vnitřním prožitku.

Zdena (Pá, 29. 5. 2020 - 21:05)

Nenaváděj je na takový blbosti. Nevím jak jsi dlouho tady na diskuzi s Klárkou,ale měl bys vědět,že už je takhle jedna "dobrá duše" vyhecovala a tak spolu s Miškou to vypily a protože na to nebyly psychicky připravený, tak se pozvracely. Miška hned ,Klárka později, ale taky to nezvládla. Někdo jim nakukal, že je moč léčivá. Ano je, ale člověk na to musí být psychicky připraven do toho jít. Libor pije moč od Klárky jako vášeň a ta emoce je důležitá, kdežto holky to pily jako výzkum a měly strach jaké to bude. Myslím, že by to asi Klárka s Liborem zvládla, když už ví, že on jí její čůrání vypije a nic mu to neudělá, ale nemyslím si, že je to rozumný zkoušet za každou cenu,protože Klára má už zkušenost.

Reklama

Přidat komentář