Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (St, 27. 5. 2020 - 22:05)

Je to ale novinka, že se lidi mezi sebou fackují o peníze kdo víc unese, pak mlátí ženy do hlavy a to kopy, údery. Za chvíli bude soutěž kdo vydrží víc voltů, nebo kdo ustojí víc bolesti, je to ohavné. A ženy do toho zatáhnout, které to dělají určitě jen z čisté lásky k sportu-se nechat zmrzačit na kráse během pár minut mít hlavu na maděru, tvář rozkopanou, čelo rozmlácené. Hlavně že se lidi baví...

Návštěvník (St, 27. 5. 2020 - 00:05)

Ve vyspělých zemích jsou zcela promořené instituce feministkami, jsou to vlády, státní instituce, školstvíl, soudní dvory.

Návštěvník (St, 27. 5. 2020 - 09:05)

Ano, proto existuje, liga správných muzů a K23 které je podle Fialy, kterému byl soudní feministickou mafií odebráno při rozvodu dítě a marně se soudí s manželkou o střídavou péči a nyní když je dítě dospělý člověk, tak bojuje aby se to nestávalo jiným.

Návštěvník (St, 27. 5. 2020 - 00:05)

Pat Buchanan: Ugly truth:
Oprávněné zájmy mužů v západní společnosti jsou systematicky napadány radikálními feministkami a tato kniha vede dlouhou cestu k poskytnutí důkazů.

Návštěvník (St, 27. 5. 2020 - 00:05)

O: netopýry
Pozn. je známo, že netopýři nocují v obrovských koloních, takže jsetli je někdo naveliko chytal a dělal z nich nějaký netopýří vývar, který pak prodával výrobcům nudlových polévek, tak bych to pochopil.

Návštěvník (St, 27. 5. 2020 - 00:05)

Nicméně by mě také zajímalo, jak by vysvětlili onu oficiálné verzi o přenosu z netopíra na člověka. Netopýri tedy jedli, když snědí v asii všechno, to je možná nejpravděpodobnější verze, a ten kuchař, co s tém dělal se nakazil...! Viděl jsem i že mají tak prasácké způsoby, že linka na kuřata spočívá v tom, že ty asiati sedí na hrnci a trhají a čistí ty droby zubama, tak jestli tohle dělali s netopírama, tak se nedivím.

Návštěvník (Út, 26. 5. 2020 - 23:05)

Clintonová by byla nejhorší prezidentka v dějinách, protože by byla naprosto nekompetentní, jak ukázala coby ministryně zahraničí. Tam se dostala pouze protože byla manželkou schopného prezidenta i když ryzího demokrata, ovšem, který specielně nám coby východní Evropě ohromně pomohl.

Návštěvník (Út, 26. 5. 2020 - 23:05)

Ovšem s Clintonity by to bylo ještě horší. Putin přechytračil Clintonovou v Sýrii, všude.Psala konverzaci se svými poradci coby ministrině zahraničí přes obyčejný nechráněný mail, ani toto nechápala, že tyto informace musí být přes speciální bezpečnostní kanály.

Návštěvník (St, 27. 5. 2020 - 22:05)

Právě , že vice prezident oficiálně takovou moc nemá. Nepodceňoval bych na Trumpa vliv jeho rodiny židovského synovce, který si vzal jeho dceru. Tudíž Izrael to má patrně pozichrováno skr prachy, skrz případný problémy v rodině a majetku.

Návštěvník (St, 27. 5. 2020 - 22:05)

Zetě tedy, již jeho řeč v Izraeli budila dojem, že je důležitou osobou snad součást jakoby administrativy USA, přitom žádnou volenou funkci neměl, podivné propojení rodiných a klanových struktur, ale Hillary to samé, již jako pouhá manželka Bila se angažovala veřejně.Obamová to samé, přitom nevolené první dámy, které dříve byli decentně v ústraní. Holt ty debilně přehnané ženské práva v USA, doufejme, že téhle přehnané extrémní podobě v USA, kdy nepolodná, nehorázná, tlustá, příšerná, povahově labilní zrůdička, se domáhá vrcholného postavení ve společnosti skr fat acceptance, ženská práva, positivní diskriminaci, program pro více žen ve funkcích a kdo víc co ještě by vytáhli lesbama prošpikovaní demokrati za Hillary.

Návštěvník (Út, 26. 5. 2020 - 23:05)

Z malého ďáblova šotka, nikoli mocí, ale inklinací, se může za nepříznivých pro svět okolností, a tím koronavirová krize je, klidně stát velký ďábel. Penc naštěstí snad není takový blázen ten má prakticky největší moc v rukou sám, asi jako víceprezident za Obamy Biden.

27.5. (St, 27. 5. 2020 - 18:05)

Je to tak.

Návštěvník (St, 27. 5. 2020 - 22:05)

Nicméně dle předvolebních diskusí celkem obstál s Hillary, protože ona je hodně slabá a hodně špatná, přesně jak se ukázala jak ministryně zahraničí, ne že by byl Trump lepší ministr zahraničí, ale historie Hillary evidentně pracovala víc pro Trumpa, než se podařilo vypátrat Hillary o Trumpovi, tzn. že se narodil se zlatou lžičkou u úst a že prá zenužíval práci ilegálu při výstavbě kasína Tádž Mahál. No jak se říká co je psáno to je dáno, a Hilaryny emaily byli z wikileak přetištěny v republikánském tisku.

Návštěvník (Út, 26. 5. 2020 - 23:05)

Trump je takový malý ďáblův šotek. Jeho idea, že vše zaplatí Čína je vadná.Aby jsme se zase z krize nemuseli dostávat válkou, jako to bylo v II. světové v Německu.

Návštěvník (Út, 26. 5. 2020 - 23:05)

Mně chybí nějaké gesto, ale ne falešné a prázndné, od bohatých, v oblsti koronaviru makají ti bězní občané, ženy z tvrdě pracující třídy nemají čas na feminismus, ale ti bohatí by měli pustit chlup. Aby to zas nebylo, že bohatí na krizi vydělají, sníží tvrdě pracujícím platy, naúčtují jim úroky a ty to budou muset dvacet let splácet, jako vždy kolem nějaké krize a války. Majitelé domů, obchodních center, nájmů těch samých firem co jsou také často jejich majetkem, by měli slevit nájmy, tím by se zadlužení vyřešilo. Za posledních asi deset let vzrostlo bohatství miliardářů asi o třetinu, tak ať ho pustí a tím zatáhnou celou koronavirovou krizi. Je to naivní, asi ano. Spíš přelijou kapitál do cigár, chlastu, hazardu, tedy tam, kde se utrácí i v době nejhorší krize.

aladin (Út, 26. 5. 2020 - 22:05)

"CS Mystery
Hlasy z druhé strany"...To je URČITĚ v Americe !!!

aladin (Út, 26. 5. 2020 - 22:05)

""ČT2
Po Hitlerovi (2)"...Neměla by se ČT 2 jmenovat Svobodná Evropa ???

aladin (Út, 26. 5. 2020 - 22:05)

""ČT2
Po Hitlerovi (2)"...Co brečíte, vždyť Hitlerovo Německo vyvraždilo 24 milionů Sovětských občanů"

aladin (Út, 26. 5. 2020 - 18:05)

"Šanci levně doplnit ropu stát propásl"...Proč by to řešili, když s toho nic nemají !!!

aladin (Út, 26. 5. 2020 - 18:05)

"Udženija chtěla dát Hřibovi facku. Je to arogantní hovado a vidlák, řekla"...A to s tebou Udženijo naprosto souhlasím !!!

Reklama

Přidat komentář