Reklama

Muži v dámském prádle.

Radek (Ne, 24. 5. 2020 - 06:05)

Na sylonkách určitě něco špatného bude.

Šuny (St, 17. 6. 2020 - 14:06)

Na těch vašich "sylonkách" je určitě špatný ten pravopis, píší se silonky. A to ještě nepřesně, protože ze Silonu se již dávno nevyrábí.

:) (Po, 22. 6. 2020 - 19:06)

Jo, silonky je tak strašný výraz jako rifle místo džíny.

Jirka (St, 1. 7. 2020 - 21:07)

Já mám rád leginy

kenipap (Čt, 2. 7. 2020 - 09:07)

Můžete mi říct, jaký je rozdíl mezi dámskými a pánskými punčochami a leginy? Kromě ceny a obalu?

Jirka (Čt, 2. 7. 2020 - 14:07)

Já mám dámské leginy a punčochy jsou super

Jirka (Út, 26. 5. 2020 - 21:05)

Co by asi bylo špatného na sylonkach je to dobrá věc na noseni

kenipap (Pá, 22. 5. 2020 - 09:05)

Honimir Mrdan: já tomu nerozumím, Když si chlap vezme na sebe ženské věci (kalhotky, sukni...) Tak již není chlap a má podle tebe pipinu. Pokud si žena oblékne pánské věci tak je z ní chlap a má penis??? Zkus si to a uvidíš..

PAOLO (Pá, 15. 5. 2020 - 19:05)

Rád nosím dámské stahovací prádlo pod oblečením. Když jsem doma sám, tak jenom v prádle.

Hovnoslav Kund (Pá, 1. 5. 2020 - 21:05)

Tady to je nějaký kabaret?

Abe (Po, 27. 4. 2020 - 00:04)

Jako kluk jsem často onanoval v matčině oblečení s jejím souhlasem. Byla to zábava, ale asi v patnácti jsem to opustil a soudím, že chlap má být za chlapa a žena za ženu.

PAOLO (Pá, 15. 5. 2020 - 19:05)

Já v prádle starší sestry.

Pepa (So, 4. 4. 2020 - 09:04)

Existuje poměrně velká skupina oblečení tzv. unisex, které je společné. Ovšem pak je oblečení výrazně dámské a pánské, které se velmi liší. Například plavky u žen zakrývají už jen to poslední minimum těla, pánové začnou nosit za chvíli plavky snad po kotníky. Formální oblečení v létě - muž kravata, sako, ..., trčí mu jen ruce a hlava. U žen je pestrá nabídka možností. Ovšem zase mají milión pravidel, co s čím a k čemu. Takže nějaké splynutí dámského a pánského oblečení nehrozí!

kenipap (So, 4. 4. 2020 - 14:04)

Ženy mají sice bilion pravidel. Ale jsou mezi nima, které se umí ustrojit jako strašidlo, jako někteří muži.. Vše je jen o vkusu.

kenipap (Pá, 3. 4. 2020 - 13:04)

Když se dívám na to pánskou světovou modu, tak přicházím k názoru, že do 10 let, budete na ulicích potkávat muže v dámském oblečení a nikomu to nebude vadit. Když se podíváte například na leginy, které leží vedle sebe, a nebude u nich cedule Dámské, pánské, tak nepoznáte, který to vlastně jsou.. T samé Punčocháče.... Proto říkám, noste to v čem se cítíte dobře.

Láďa (So, 4. 4. 2020 - 06:04)

S tim souhlasím. Nemělo by se oblečení dělit na dámské či pánské. Když mi před lety přenesla tehdy přítelkyně rolák bez rukávu, byl jsem v rozpacích, ale přesto jsem ji udělal radost a vyrazili jsme spolu ven. Po letech již oblečení neřešíme, manželka nosí pro změnu i nějaké pánské oblečení a není jediná, znám několik žen co nosi třeba pánské kalhoty či bundy.

Šuny (Po, 23. 3. 2020 - 11:03)

Zdravím tímto všechny milovníky a milovnice nošení dámského spodního prádla ať už na ženském či mužském těle. Již od své puberty mám rád dámské spodní prádlo nejvíce punčochy, podvazky, kalhotky a korzety. Nejlépe na ženském těle,ostatně skoro každá ženská moc dobře ví,jak tyto kousky prádla dokáží muže rajcovat,vzbuzovat v nich sexuální fantazii,apetit a výkonnost. Některé toho využívají, jiné zneužívají,ale je i řada těch,kterým jsou tyto mužské potřeby zcela lhostejné,chovají se a oblékají se jako mužatky a diktují okolí svůj "náhled na věc".
Donedávna jsem používal dámské prádlo jen pro svou občasnou vlastní potřebu k uspokojení svých sexuálních potřeb zvláště při dlouhodobém odloučení od své manželky,když jsem přes pracovní týden byl nucen bydlet a pracovat daleko od domova abych uživil rodinu. Nyní se situace obrátila, jsem již v důchodu a přes pracovní týden jsem sám doma a manželka ještě pracuje mimo domov. A tak si nošení dámského prádla na sobě doma užívám,už ne ani tak k sexuální stimulaci,ale protože prádlo je pohodlné,cítím se v něm dobře a pomáhá mi i zdravotně,například punčochy mojí diabetickou nohu udržují v teple a jemně při chůzi stimulují
nervové dráhy na pokožce. Chtěl bych zdůraznit,že jsem příznivcem tzv.svůdného dámského prádla,tzn.nemusí být nutně z erotického obchodu a prádlo jsem si vždy obstarával sám,nikoliv že bych používal prádlo mé manželky. Celou popisovanou "záležitost" považuji za intimní stránku mé osobnosti a také jsem donedávna nepovažoval za nutné o tomto s manželkou mluvit,neboť vím,že není příznivkyní používání dámské svůdného prádla ani při sexu ani při běžném nošení. Ostatně jsem si jí bral za ženu kvůli jiným přednostem a ne kvůli takovým prkotinám jaké je dámské spodní prádlo. Nyní kvůli koronavirové krizi jsme museli oba zůstat doma a tak jsme měli dost času probrat všechny stránky našeho intimního života,zejména upadající sexuální vztahy kvůli zdravotním potížím s přibývajícím věkem. Došlo i na téma nošení dámského spodního prádla,manželka se mi přiznala,že její nechuť ke spodnímu prádlu pramení
z rigidní katolické výchovy v dětství včetně toho,že jí spodní prádlo nakupovala tchyně,což už samo o sobě ve vesnickém prostředí je více než výmluvné. Nejraději se při sexu i doma cítí bez spodního prádla. Já jsem se jí zase svěřil se svými zkušenostmi se spodním prádlem. A protože se máme oba pořád hodně rádi a jsme tolerantní tak jsme dospěli k vzájemné dohodě. Já si při sexu i doma chodím oblečený do dámského spodního prádla a manželka zase "bez". Oběma nám to vyhovuje, jsme moc spokojení,naše sexuální vztahy to nesmírně obohatilo. Manželka si po počátečním ostychu na tento stav zvykla a nyní mi dokonce říká,že mi spodní ženské prádlo nesmírně sluší,neboť mám pro něj stavěnou i svou figuru,kterou by mi mnohá žena v mých letech mohla závidět. Takže v něm nevypadám jako nějakej vilnej starej dědek. Také jsme se s manželkou dohodli,že jí budu spodní prádlo kupovat já, neboť mám v tomto i v praktickém výběru mnohem větší zkušenosti než ona. A o tomto to v partnerském vztahu je. Když se mají 2 lidé rádi a jsou dostatečně tolerantní,tak si mohou vzájemně vyhovět. Na rozdíl od všelijakých agresivních domin,kterých ve svém okolí vidím více než dost, moralizují a potlačují intimní stránky svých partnerů a přitom se sami chovají sobecky a velmi pokrytecky. Lituji proto všechny muže,kteří se za svou zálibu v nošení dámského prádla před svými partnerkami stydí či jí musí tajit. Ostatně milé feministky, s vaší přibývající hrubostí a ztrátou něžné ženskosti roste ve světě počet mužů,kteří nosí raději ženské spodní prádlo na sobě, zejména v západní Evropě a v USA je například již delší dobu dost rozšířen prodej pánského punčochového zboží,které nosí i manažeři mnohých slavných firem. Takže muži nestyďte se za svou zálibu, budoucnost patří nám mužům!

tomas (Ne, 29. 3. 2020 - 06:03)

Já také doma nosím před manželkou damské spodní prádlo,podvazkovy pas silonky tanga podprsenku a kombine na to šaty nebo sukni a halenku a střevice na podpatku.Rád vařím, tak vařím oblecený jako žena.Nemá s tím problém.

Bobina (So, 10. 7. 2021 - 10:07)

Ahoj,ano já to mám také tak.Doma jsem prostě svá.Prostě jako žena jsem šťastná a líbí se mi to tak.B

Láďa (Ne, 15. 3. 2020 - 08:03)

Dámské punčochy, leginy nebo pod oblečeni dámské jednodilne plavky s nohavičkama, body nebo dámské roláky i veřejně. Dámské oblečení je pestřejší a z lepších materiálů. Tak trochu mně k tomu před 20ti lety přivedla přítelkyně, když chtěla abychom oba někam v létě vyrazili stejně oblečený a přinesla rolák s krátkým rukávem, kraťasy a leginy. Doma chodim v černých šatech s rolakem.

Reklama

Přidat komentář