Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Po, 18. 5. 2020 - 21:05)

Majce je třiadvacet,ale má přítele. Niki okamžitě už chrní a já si ještě trochu brouzdám po netu ale už to zavřu, ale ještě se půjdu maličko vyčůrat,abych nemusela v noci,ikdyž asi udělám už jen na malý pramínek z pipinky. Martino taky dobrou noc.

Martina (Po, 18. 5. 2020 - 20:05)

To jste musely mít opravdu suprový výlet. Až vám trochu závidím. Hezký pelešení v pelíšku a krásnou dobrou noc!

Šišmiš (Po, 18. 5. 2020 - 20:05)

A kolik je Majce roků? Myslím,že asi bude o něco starší než ty. To čůráníčko bych si od ní i od tebe nechal líbit ( já vím, že jsi zadaná,sorry,ale to je jen velká touha a fantazie...)

Klára (Po, 18. 5. 2020 - 20:05)

Už jsme doma a měly jsme opravdu krásný výlet. Nakonec nás Majka vzala autem do Mimoně a pokračovala domů. Ještěd není zavřený a hlavně tam byly krásný výhledy a sluníčko a tak jsme se prošly i kousek okolo a už se těším, že sem zavítáme s Liborem třeba až na dobu teď, kdy je západ Slunce,ale Libor mi navíc sdělil,že na červen mne tam zase vezme na jednu nebo dvě noci ,protože už bude v probvozu i hotel a tak se na to těším. Loni jsme tam byly taky podobně v tu dobu a bylo to fantastický. Majka ani já a Niki jsme nečůraly nikde na záchodě,protože stejně nerady chodíme na veřejný a teď po tom viru už vůbec ne a tak jsme měly hygienické kapesníčky a čůraly jsme dvakrát za tu dobu venku a i Majka taky . Jestli jste zvědaví kluci jak Majka čůrá, tak s tím nemá problém abych to napsala. Čůrá uplně normálně jako my a asi jako každý jiný holky. Poprvé jsme si došly do lesa a čůraly jsme vedle sebe a já asi měla nejsilnější čůrání a Majka se asi trochu styděla a začala čůrat později a Niki když viděla,že čůrám tak čůrala hned taky hodně. Podruhý to bylo podobný, jen Majka asi potřebovala nejvíc,protože měla rychlý prudký pramen a já s Niki jsme čůraly tak normálně, jen jsme se přidaly. To bylo kousek od auta za keříky. Už se budeme pelíškovat a dnes budeme tady doma s mamčou a až přijede Libor se mnou z toho Ještědu, plánuje to na čtvrtek nebo středu, tak pak se zabydlíme na novém domečku. Majka už psala zprávu,že je doma a je vpořádku. Zítra si zase dám telefon nebo skype s Miškou a moc se těším až přijede na prázdniny v létě na chaloupku.

Návštěvník (Po, 18. 5. 2020 - 16:05)

Klára a spol.už asi někde musely udělat první močení tipuju.

Podpíčník (Po, 18. 5. 2020 - 17:05)

Ty tím žiješ. Nedivím se.

Návštěvník (Po, 18. 5. 2020 - 12:05)

Jestli bude Majka s Klárou a Nikou čůrat někde? Jestli bude Ješted zavřenej tak to ze sebe vylejou někde venku v koutě. Majka ještě tady nepsala o čůrání ,tak se těším jestli se Klára svěří jakou má Majka píčulku a jak jí to jde.

Matlák (Po, 18. 5. 2020 - 15:05)

Majka bude mít píčku jako holka a bude čůrat jako holka. Majko dáš mi čůrání?

Kikina (Po, 18. 5. 2020 - 12:05)

Ne to je přesně ten jak jsem tu o něm psala. Už je asi zoufalý z toho že se s ním nikdo nikde nebaví tak už to nacpal i sem.

Aha (Po, 18. 5. 2020 - 12:05)

Tak to asi nebude od Kláry z Mimoně. Ta děti nemá.

Klára (Po, 18. 5. 2020 - 11:05)

Poradí mne nikdo ze synem a dcerou. Synovi je 14 let a dceři 12 let a oba dva se před týdnem s ničeho nic začali pomocovat. A ke všemu jsem syna nacapala jak má plenky mezi nohama já si myslím že mám doma ještě schované látkové pleny když oba byli malý. Syn se pomocoval od 6 do 8 let jen na noc jsem mu dávala pleny. Denně musím prát povlečení a mít postele ráno jsem jim řekla že jim na noc budu dávat pleny a když ráno budou suché pleny tak jim je nechám. A syn samozřejmě souhlasil že ano ale dcera trošku nesouhlasí s plenkami na den ale já jí řekla když budeš mít plinku suchou třetí den ráno tak je dostávat nebudeš a ona plně souhlasila ale uvidíme jak vše dopadne možná i syn je přestane nosit. Dnes večer budou mít premiéru hlavně dcera a syn mne volá jestli bych ho nemohla prebalit už se i posral. A já mu řekla ať jde do koupelny vše si vysvlect a plenky namočit. A řekla jsem mu že jinou nedostane až večer oba dva jí dostanou. Přemýšlím že je dostanou kolem 17 až 18 hodin. A pak kolem 22:00 hodin budou skontrolovane jestli nebudou chtít suché plenky.

Z (Po, 18. 5. 2020 - 16:05)

Z

Viktor (Po, 18. 5. 2020 - 10:05)

Teda máte kliku. Mně se na tyhle techniky žádnou holku přemluvit doposud nepovedlo.

Znalec (Po, 18. 5. 2020 - 22:05)

Viktore, máš naprostou pravdu. Tady to naopak vypadá, jako by se čůrání holek dělo ve velkém rozsahu denně a ještě se tím ty dívky chlubily. Tak jsou dvě možnosti. Buď se tady sešly skutečné dívky ,co jsou trochu exibicionistky a hecují se navzájem a dělá jim dobře psát jak čůrají a to ať pravdivě nebo vymyšleně, nebo to píše skupina kluků, kterým se to líbí a mají absťák ,že takovou holku neseženou a tak se vydávají za holky sami a píšou si historky,které nikdy nebyly reálné,ale sami se tím dráždí navzájem a hecují až se udělají. Problém je v tom,že nikdo neví, zda na druhé straně je muž , či žena,ale oni to až zase tolik neřeší a jejich fabulace je natolik silná, že ikdyby byl na driuhé straně muž s citem pro dívčí prožitky a anatomii močení a pocitů,tak dostane prakticky každého nadrženého chlapa nebo kluka a dovede ho k vyvrcholení. Říkám si, jaký to má vlastně význam? Vpodstatě dost značný,protože tato komunikace dokáže ventilovat sexuální fantazie navzájem a vytvořit iluzi,kterou druhý subjekt přijme za svou a dokonce se na ni váže natolik, že je už téměř závislý na dalších historkách další den právě proto,že dívek,které by tyto praktiky provozovaly je velmi poskrovnu. Ani já nechci pátrat po identitě autorů ,či autorek, opravdu to není důležité, jen jsem chtěl sdělit svou úvahu a postřeh. Možná jediná asociace: jestli je Klára skutečně dívka, co zde interpretuje opravdu více jek rok svou v podstatě životní story,pak je to počin vyjímečný. A potom příběhy o močení v tom obsažené jsou jen jakýmsi kořením nebo naopak běžnou součástí jejího partnerského života,který je zde tak syrově, přímo, pro někoho až naivně předkládán.

Marie (Út, 19. 5. 2020 - 21:05)

To je tedy na sto procent přesné! Já bych se taky vyčurala jen před klukem, se kterým chodím nebo ho dobře znám, jinak jsem před cizím natolik bloklá, že bych se radši ....., než abych odhalila své intimní soukromí. A už by mne nenapadlo o tom někam napsat. Ale Klárku chápu, že je to pro ní ventil z neskutečných traumat ,kterými si prošla a neodsuzuji ji za to. Jen by o nich mohla napsat a vypsat se více. A jestli si u toho při čtení, jak čurají holky, nějací chlapi dělají potěšení, tak je to přirozené, když se jim to líbí a vzrušuje je to a doma na to nemají od ženy pochopení. Vystihl jsi to opravdu do detailu.

Mike (Po, 18. 5. 2020 - 22:05)

Myslím, že máš velmi dobrý odhad, ale mezi řádky vnímám, že to, co napsal Libor jako osoby a obsazení v příběhu Kláry tě nechává vklidu a nedáváš tomu význam - že by to byl fejk, včetně Liborova otevření se loni Tonymu a nedávno Kikině, kdy měl blíže neurčenou veletoč a chtěl příběh ukončit. Tomu ale já naopak věřím a jestli je Libor skutečně autor, pak to u mne nijak nesnižuje autentičnost příběhu a ty osoby přijímám jako živé a reálné, což tě asi překvapí.

Znalec (Po, 18. 5. 2020 - 22:05)

Ještě lepší postřeh! Bingo! Odpovídám ANO. Ale neberu ti tvou představu a nepřekvapí mně nijak tvá poslední věta, naopak. Pro tebe je důležitý obsah příběhu jako celek a přijal jsi jej , nikoliv jen jeho močící výseč.

Pissík (Po, 18. 5. 2020 - 07:05)

Opět moc hezký po ránu. Znalče,to mělo patřit Martině o tom sírovci. Klárka to označila správně. I znalec se někdy utne,když čte povrchně...nic ve zlém.

Znalec (Po, 18. 5. 2020 - 07:05)

Jen tě Klárko opravím, to není sírovník,ale sírovec, ta houba,co jste jedli. Potvrzuji že je velmi chutná i jako kyselo nebo na smetaně s knedlíkem nebo těstovinami.

Klára (Po, 18. 5. 2020 - 07:05)

Libor bohužel dnes nemůže, ale zajedeme si tam večer na Ješted na západ Slunce v týdnu.

Reklama

Přidat komentář