Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (Pá, 15. 5. 2020 - 09:05)

Nebo má jen překladač, nemyslíš ?

Line producter (Pá, 15. 5. 2020 - 09:05)

Klára dońt you know a free girl around the age of twenty in your area who is interested in urinating? Thanks.

Pissík (Pá, 15. 5. 2020 - 08:05)

No prostě ti Kláro velmi závidím. Chtěl bych být Liborem a tak budu čekat na tvé čůrací zážitky z chaloupky,vím že víkendy píšeš méně,protože máš asi lepší program,ale máš tady hodně příznivců,kteří se těší. Tak nás nenech v zapomnění. Mimochodem já na houby taky chodím rád,ale ikdyž zapršelo myslím,že na ně bude ještě brzo.Pokud nesbíráš teda ty prašivkovitý,co já neznám. Jak to má pod kloboučkem čárky a není to žampion tak to jsou pro mně prašivky.

Klára (Pá, 15. 5. 2020 - 08:05)

Už jsme vypelíškovaný a NIki se rozhodla nám udělat snídani. S Liborem jsme se pelíškovali nádherněý i přes pipinku a on byl tak natěšený,že hned mi jí naplnil a ráno ještě jednou. Niki spinkala nahoře a byla vpohodě a tak si myslím,že tahle varianta,aby tady měla svůj pokojíček a mohla tady být tak je pro její psychiku lepší. Stejně si myslím, že nakonec tady bude jen občas a zvykne si,že je to jen kousek a nebude bulit,když bude doma s mamčou. Dohodli jsme se,že na chaloupku pojedu po snídani já s Liborem napřed a Niki s Ťufíkem a mamčou přijedou odpoledne. To my si chceme opravdu zajít poprvé letos tam na houby a jak znám Libora, tak to bude i s čůráním a já se mu vyčůrám ráda kdykoliv,ikdybych potřebovala třeba jen málo,protože se mu to líbí. Dnes jsem čůrala jan na záchodě ,protože jsem musela vyprázdnit celé bříško ne jen přes pipinku ,ale včera jsme s Liborem čůrali ještě venku když už Niki chrněla a měli jsme soukromí úplně.

Sedmnáctý (Čt, 14. 5. 2020 - 22:05)

Hlavně je to jedno. Mně ty osůbky oslovují brilantnim textem a dějem, tady souhlasím s Kikinou a navíc lehký provokativní soft piss tomu dává správný koření. Ano ten příběh už teče od stránky 22 a kdyby to měl psát jeden "debil tak by měl dostat spíš cenu za styl a vytrvalost, než být zde některými znevažován.

Návštěvník (Čt, 14. 5. 2020 - 22:05)

Asi máš v něčem pravdu. Ale ono to provokuje a svádí ke kritice,že je to nevěrohodné.

Návštěvník (Čt, 14. 5. 2020 - 21:05)

To jsou výplody fantazie nějakýho debila,většina postav je jeho práce.Mění styl a lepší se.Dřív to byl slovník starého muže obraty a slova velice zastaralé prostě jak duchna.Teď je jakoby další změna je to modernější a už nepíše za tolik postav.Jen pár a čeká kdo se chytí.Treba pokračuje někdo jiný.Přece mladá slečna nebude věčně prochcaná.Kdyby řekla že chodí na nočník ve škole a nebo klukovi tak by byla znemoznená navždy.A teď ta masturbace sestry to je přitažený trochu za chlupy.To jsou spíš erotické povídky z devadesátých let

Zdena (Čt, 14. 5. 2020 - 21:05)

Nesouhlasím a nejsem výmysl nějakýho debila, ale matka dvou dospívajících dětí. Kdokoliv kdo komunikuje s Klárou, potažmo s Miškou je malou skupinou Návštěvníků okamžitě zařazen do jeho skupiny. Paranoidní. A nočník? Holce je už třináct a nemá s tím problém když je například nemocná. Já myslím,že tihle Návštěvníci mají problém s tím,že již více jak rok od strany 22 tady jede příběh Kláry a závidí jeho linii a určitou vyjímečnost.

Anni (Čt, 14. 5. 2020 - 23:05)

Zdeni Klárce asi nebude třináct.Ten nočník nevím nevím.Vlastním dospívajícím dětem bys ho asi nedala pokud máte doma wc viď.Jinak je mi to jedno ať si zde píše kdo chce co chce.A výjimečné to má být jako čím???

Line producter (Čt, 14. 5. 2020 - 19:05)

I am looking for a girl around the age for twenty who is interested in urination and the sexual practices associated with it. I will send a specific link to the offer.

Šišmiš (Čt, 14. 5. 2020 - 19:05)

A viadukt nebo inlajny dnes Klárko nebyly?

Kikina (Čt, 14. 5. 2020 - 17:05)

No já se trochu nudím sama doma bez svého přítele. Projela jsem některé ty označené diskuze a asi by na tom mohlo být ale většina autorů těch označených příspěvků to jsou nezlobte se na mě tak absurdní blbosti že přeci musí být každému jasné že to jsou výmysly. Další problém je v tom že dnešní doba je tak hyper korektní až bych z toho zvracela. O ničem se nesmí mluvit nahlas a pak se všichni diví že je tu nějaký problém o kterém se před tím všichni tvářili že tady není. V síti jsem ještě neviděla ale působí to na mě velmi tendenčním dojmem a hlavně se tam řeší jenom důsledek problému a nikoliv jeho příčina. Takový dojem z toho mám. No nic už to tu nebudu spamovat. Chtěla jsem jenom napsat svoje postřehy.

Klára (Čt, 14. 5. 2020 - 18:05)

To je velmi zajímavé, co jsi napsala i před tím. Přemýšlím o tom. Jsme slušně vychovaný a nikdy bych nedovolila Niki ,aby si v tomhle věku s někým psala jako já a už vůbec ,aby s někým chodila jako až tak, aby s ním něco měla. Ona je samozřejmě zvědavá a ptá se na ty věci a tak já ji to opatrně vysvětluju nebo mamča a to,že jsem dnes napsala ten zážitek s ní je asi proto,že jsem z toho byla hodně plná emocí a jak napsala Jarmila, taky v tom nevidím něco závadného ,už ale bych nedovolila takovéhle hrátky jí s někým. Libor je venku a budeme na domečku a zítra pojedeme na chaloupku ale asi odpoledne po práci nebo s Liborem pojedeme třeba dřív, uvidíme.

Kikina (Čt, 14. 5. 2020 - 18:05)

Já vím že jsi to nemyslela nijak ve zlém. Jak už jsem tu psala tak můj přítel má mladší sestru která je ve věku Niki a tak o těhlech věcech něco vím. Problém je v tom že o některých věcech se dneska nesmí mluvit ani potichu natož nahlas. Buďte v pohodě a nedělej si s tím hlavu.

Klára (Čt, 14. 5. 2020 - 18:05)

Ok. Děkuji . Jen bych tím psaním nechtěla Niki nijak ublížit. Budeme se s Liborem hezky pelíškovat a na chaloupce už zkusím houby najít a ozvu se. Tobě přeji taky hezký pelíškovaní s partnerem. Pa.

Martina (Čt, 14. 5. 2020 - 20:05)

Klárko pozdravuji z Polabí. Vůbec nepřemýšlej o tom, že bys Nikole nějak svým postojem ublížila. Naopak,myslím si,že jsi pro ní velká opora a ochránkyně i pro to, co jste musely prožít,když vás otec týral a bil. A to,co Nikola zkoumá je v tomhle věku běžné a jen ji chraň, aby se nedostala do situace,kdy by jí někdo třeba i z kamarádů chtěl zblížit se jinak než je dovolené. A tak se hezky pelíškujte a užujte si chaloupku na víkend a jestli najdeš nějaký houby tak mně tím hodně nalákáš a až se k vám zatoulám v létě,tak bych s tebou ráda na ty houby taky šla. Krásnou dobrou noc vám všem v novém.

Návštěvník (Čt, 14. 5. 2020 - 17:05)

Jenže teď frčí pedofilie, viz Síť

Návštěvník (Čt, 14. 5. 2020 - 16:05)

Zetkař

Návštěvník (Čt, 14. 5. 2020 - 16:05)

Zvukař se objevuje i na duchovních vláknech.

Návštěvník (Čt, 14. 5. 2020 - 16:05)

J koukám, ale to už je asi fejk, to bylo u těch maturit taky, když se někdo snažil to nějak zamotat :)))). No, diskutujte, zdravím

Reklama

Přidat komentář