Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Bibi (Čt, 14. 5. 2020 - 09:05)

Hm,tak ať ještě někdo pochybuje,že to nepíšou dívky. Toto by chlap nikdy nenapsal, co Návštěvníci, co tady neustále prudíte s chlapem s pérem nebo nějakým sedmdesátiletým dědkem ?

Zdena (Čt, 14. 5. 2020 - 10:05)

Jsem žena.Prečetla jsem cosi z těch jakože příběhů, ale nezdá se mi, že by to psala 17 letá dívka.Ten co tohle píše, se snaží psát své představy a čeká, kdo se k němu pripojí.Predpokládam, že trpí nějakou psychyckou poruchou.

! (Čt, 14. 5. 2020 - 13:05)

Ano, souhlasím s tebou. Čekala jsem, že se to posune tímhle směrem, když napsal, že Niki masturbovala před Klárou. Co jiného může napsat než to, co ho vzrušuje. Já třeba hned po orgasmu na malou nemůžu, všechno je uvnitř naběhlý a nejde to. Tohle kluk neví. A co by tu dělala Jana Hrušková. Ta by o své masturbaci nepsala, tak co s ní. A pak se na všechny rozčílí a hned je tu lidí, že by člověk nevěřil, kolik jich to čte a nepíšou. Až když se mu něco nelíbí. Mně by to nevadilo, jen kdyby nepsal blbosti.

Bibi (Čt, 14. 5. 2020 - 13:05)

Ha! Tohle určitě psala žena! ...... Víš kulový o ženách, protože máš koule. Ale názor ti neberu. Čím více ptugiců tím větší koule tahle diskuze má, že?

Znalec (Čt, 14. 5. 2020 - 10:05)

Mohu se zeptat kolik je ti roků a zdali máš dospívající nebo skoro dospělé děti?

Pissík (Čt, 14. 5. 2020 - 08:05)

To je nářez!

Klára (Čt, 14. 5. 2020 - 08:05)

Niki měla dnes velkou touhu si opět hrát se svou pipinkou a to opět ještě než byla čůrat a nevím,co mně to napadlo,ale já ji pohladila a nechala pokračovat a kupodivu ona se na chvilku zarazila a pokračovala dál, jen jsem jí pošeptala ... nesmíš se u toho počůrat do postele, Niki za chvilku vstala a s rukou v kalhotkách si odběhla do koupelny ,ale nečůrala ,jen si dřepla v rohu a hrála si s pipinkou dál a vůbec jí nevadilo,že jsem k ní přišla,ale mně se chtělo hodně čůrat a tak jsem si sedla na mísu a normálně to pustila a vyčůrala se.Niki byla už lehce mimo a napadlo mne jít k ní .Sedla jsem si k ní na bobeček ,ona si položila hlavu ke mně na rameno a rychle dýchala a pak mně levou rukou až křečovitě objala a zasténala a trochu vykřikla a opět na chvilku ztratila dech a celé okolí pipinky a nohy se dostaly do dvou stahů jako při orgasmu a pak začala znovu rychle dýchat a objala mně celou v maximálním uvolnění, jen zašeptala já...musím hned čůrat,ale to už bylo pozdě ji zvednout, protože hned jak to řekla už čůrala a jen jsem pod ní dala velký ručník,který byl na dosah a nechala ji dočůrat všechno na zem do ručníku.Pak jsem odešla a řekla jí,ať to po sobě všechno uklidí a ručník dá do pračky. Nedala ho do pračky ,ale do igelitového pytle s tím,že ho vyhodí do popelnice. Ještě přišla ke mně do pelíšku a jen si dala na hlavu polštář a mlčela. Asi se styděla. Pohladila jsem jí znovu a zašeptala ,že je šikovná holka a že možná už brzy bude mít i svý holčičí dny jako mívám já,protože její pipinka a tělo už reaguje na její fantazie a doteky. nevím jak víc to popsat. Já jsem jednou jedinkrát tohle zažila loni s Miškou,ale to bylo něco trochu jinýho a spontánního a u ségry je to zase jiný. Holky pomůžete mi s názorem jak se u toho zachovat správně?Chtěla jsem Niki být na blízku a sdílet její intimní okamžiky samotné,ale vím,žebych nedokázala jí to třeba udělat já nebo udělat si to před ní sama. Niki se ještě neumí s tím poprat. Já jsem šťastná,že má ke mně důvěru,ale vím,že to mamče neřeknu sama a pokud by to Niki chtěla říci,pak je to možná dobře,ale ona se bojí. Jsem plná těchto zážitků.

Z (Čt, 14. 5. 2020 - 10:05)

Z

Návštěvník (Jarmila) (Čt, 14. 5. 2020 - 08:05)

Klárko to, co se děje Nikole je vpodstatě normální. Myslím, že máš na celou situaci velmi rozumný náhled. Buď jí na blízku a příliš nezasahuj do jej spontaneity. Nebylo by příliš vhodné,abys jí sama iniciovala sexuálně vzrušivé body v intimní oblasti pánevního dna a také abys jí sama transparentně ukazovala techniku své dívčí masturbace. Pomočení nebo okamžitá potřeba močení po masturbaci je vcelku běžný jev a dotyčná je schopna stihnou dojít vykonat potřebu na toaletu. Ve vašem případě velké důvěry a vím, že vzájemně občas neškodně expedimentujete s močením to patrně Nikola neřešila a vykonala potřebu spontánně na místě. Může jít také i o opožděný tzv. mokrý orgasmus, ale v tomto případě si to nemyslím, protože masturbace byla vykonána ještě před vyprázdněním plného močového měchýře dotyčné. Chci jen ještě upozornit, že masturbace u pubescentů neznamená zároveň, že se u dívek blíží již ovulační cyklus. Naopak někdy to trvá ještě v řádu měsíců až roku než se první měsíčky objeví, přestože dívka prováděla na sobě iniciace sexuálních bodů daleko dříve.,

Matlák (St, 13. 5. 2020 - 23:05)

Holky,která jste holka s ptákem a dáte mi čůrání?

Matlák (St, 13. 5. 2020 - 22:05)

Holky,která jste holka a dáte mi čůrání?

Jakub (St, 13. 5. 2020 - 22:05)

Asi tak. Jsou tady tak dva týpci, co se snaží neustále nabourat celistvost diskuze. Kašlete na ně.

Návštěvník (St, 13. 5. 2020 - 23:05)

A jak naboural? Tím že napsal pravdu

Zdena (St, 13. 5. 2020 - 23:05)

Pravdu??? Možná tu svou neobjektivní. A pokud mu nikdo nepochlebuje a nesouhlasí už je zaškatulkován do skupiny virtuálních diskuterů vymyšlených jedním pisálkem. Fakt trapná konstrukce.

Návštěvník (St, 13. 5. 2020 - 21:05)

výplody nemocné hlavy.Stále dokola totéž: Klára a Nikol ve stejný čas močí a k tomu domyšlený príběh.A autor si tu dopisuje sám se sebou pod různými jmény

Puluj (St, 13. 5. 2020 - 22:05)

A proč to tedy čteš? Závist? Nechápu. Už jsi trapný/trapná/.

Klára (St, 13. 5. 2020 - 17:05)

Byly jsme s Nikou venku na kolech a teď jsme doma. Libor nakonec ještě má práci a přijede až zítra,ale já budu na domečku se ségrou už dnes a budeme se tam pelíškovat. Dnes jsme se dojely podívat kousek k Jablonnému a zpátky a jednou jsme čůraly venku,protože jsme toho po obědě hodně vypily a měly jsme pipinky plný za chvíli. Tak jsme si našly klidný místo u lesíka a obě jsme to vedle sebe najednou pustily pod stromem . Mně to šlo ven rychle a prudce , Niki měla pipinku línější a čůrala ji trochu pomaleji ,ale nakonec jsme měly skoro stejně velký loužičky. Tak a jdeme připravit večeři i pro mamču a připravíme si věci na snídani do domečku na zítra. Těšila jsem se na Libora,ale teď na jaře a po tom viru mají hodně práce a pak mají další víc práce napodzim.

Návštěvník (St, 13. 5. 2020 - 17:05)

Holky, máte v tom novém domě ještě nočník? Jestli jo vyčůráte se do něj?

Klára (St, 13. 5. 2020 - 20:05)

Máme ho tady. Docela jsme na něj zapomněly a tak to ráno zkusíme jestli ho vyčůráme celý jako minule. On má trochu menší kapacitu než ten co máme na chaloupce. Už jsme na domečku a půjdeme se pelíškovat a budeme si i hodně povídat . Mamča tady byla chvíli s náma,ale odešla domů,prý se na to zatím nezvykla,že jsme obě tady a je jí smutno taky a tak se jí nedivím a jestli Niki někdy bude u mamči a já tady s Liborem tak asi taky bude smutná ikdyž je to od nás sem jen malý kousek.

Martina (St, 13. 5. 2020 - 20:05)

Holky tak si to pěkně užívejte. A co ten nočník? Už jste přece velký. jedině tady pro kluky,který to láká a motivuje,ale proč ne zase . Je to taková provokativní hra, ale je pravda, že na společné čůrání může mít holka jen jednoho kluka a takového,kterého dobře zná, nejlépe se kterým chodí nebo žije. Však to Klírko můžes sama potvrdit. Tady u nás je chladno a prší a taky se půjdu pelíškovat,ale dnes sama a tak si něco přečtu. Mám tady velikou knihu o stromech ,kterou jsem dostala jako dárek od partnera a je moc krásná. Posílám vám do pelíšku snové kytičkové vzpomínky.

Reklama

Přidat komentář