Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Mirek (Po, 4. 5. 2020 - 11:05)

Já jsem kousek od Prahy . Jsem moc rád, že si se mnou píšeš i o čůrání. Moc se mi to líbí.

Aneta (Po, 4. 5. 2020 - 12:05)

Já taky jsem ráda. Už jsem čůrala venku. Byla jsem s maminkou nakupovat a potřebovala jsem,tak jsem si odskočila cestou od auta za keř a čůrala jsem naplno a rychle až se mi ulevilo. Maminka to vydržela domů s počkal v autě až se vyčůrám.

Mirek (Po, 4. 5. 2020 - 13:05)

Anetko a co máš ráda, co tě baví? Já třeba rád jezdím do přírody, k moři a tak a ty? Jinak to čůrání muselo být moc hezký teď.

Aneta (Po, 4. 5. 2020 - 15:05)

Já mám taky ráda přírodu a moře a taky ráda maluju a mám ráda zvířata, hlavně ty menší. To čůrání je hezký vždycky, když se můžu vyčůrat a chce se mi, protože to konečně můžu pustit ze sebe všechno ven. Já jsem čůrala před chvilkou taky ,ale na záchodě, víš,ono to nebylo jediný,co se mi u toho chtělo. Teď musím pomáhat doma.Ale napíšeme si. Já budu mít zase chvilku čas.

Matlák (Po, 4. 5. 2020 - 08:05)

Kikyno a Jano napiš mi jestli dáte čůrání? Já bych Kikinu jako, víš radši když je zámek jako princeznu.

Kikina (Po, 4. 5. 2020 - 09:05)

Matláku já mám pipinu pod zámkem a čůrá jenom před mým klukem nebo jinýma holkama takže se obávám že máš smůlu.

Matlák (Po, 4. 5. 2020 - 09:05)

Aha tak to ještě chodíš do třídy, tak to jsem ten zámek myslel jinak. A já měl taky holku když jsem byl v pátý třídě, ale jen na čúraci pokusy.

Klára (Po, 4. 5. 2020 - 07:05)

Návštěvníku,ty jsi tak zlý člověk. Úplně jsi mi pokazil ráno. Myslíš,že bych se Libora nezeptala?On s tím souhlasí a nemá žádný problém a já jsem mu ohromně vděčná. Miška už psala,že jede a tak to je naopak super a kolem poledne se sejdeme na nádraží tady,přijede od Lípy vlakem. Niki je taky vzhůru a vzbudily jsme se už v šest a vyčůraly jsme se a mamča je ještě doma,ale půjde do práce a tak si dáme snídani. Jsem z toho příspěvku opravdu rozhozená,protože to není žádná pravda. Radši to zavřu a nebudu teď už nic psát.

J. (Po, 4. 5. 2020 - 09:05)

A stála jsi tam v tónech hudby ,rozechvělá tajemnem, já nektar tvůj sál jsem z těla, bylas připravená,tys to chtěla.... pak v tónech hudby zmizeli jsme v klínu našich rozkoší, jedna bytost nespoutaná,ach. Jedna bytost co lásku prřevrací ve vlnách....

Zdena (Po, 4. 5. 2020 - 08:05)

Klárko nenech se rozhodit nějakým závistivým pitomcem. Takový lidi ti nesahají ani po kotníky. Máš kolem sebe daleko víc kvalitnějších osob a s nimi se raduj a buď v pohodě.

Návštěvník (Ne, 3. 5. 2020 - 21:05)

A pak,že Klára není zlatokopka,ještě se tam Libor nenastěhoval a ona už tam bude spát s Míšou a spala tam se sestrou a dělá si tam zahrádku. Najednou jakoby jí to patřilo. A nikdo se nad tím nepozastaví,že do plnboůetosti není majitelkou ani z desetiny! To bylo keců,jak to nemůže přijmout atd. Hovno! Všechny ženský jsou stejný. Vypočítavý a jdou po majetku. Jestli vůbec o tom Libor ví, že tam budeš mít Míšu,chudinko?

Puluj (Ne, 3. 5. 2020 - 23:05)

Jsi hnus!

Zdena (Ne, 3. 5. 2020 - 22:05)

Přestaňte se neustále navážet do Kláry!!! Těch vašich závistivých komentářů zde jsem si několikrát všimla. Jste neobyčejně zlý a nepřející člověk. Dám za ní ruku do ohně, že by na domě neudělala nic bez souhlasu Libora. Proč vy jí tolik nenávidíte? Nejste náhodou její otec,co ji a Nikolku týral a teď nemůžete rozdýchat její štěstí? Příběh Kláry totiž čtu pozorně a mám ho zkopírovaný a tak vím i detaily. Ať už jste kdokoliv, té dívce neskutečně ubližujete.

Dotaz (Po, 4. 5. 2020 - 13:05)

Jak lze ublížit fiktivní postavě vymyšlenýho příběhu?

Matlák (Ne, 3. 5. 2020 - 20:05)

Jano a Kikino dáte mi čůrání? Kikino ze zámku bych tě chtěl víc.

Návštěvník (Ne, 3. 5. 2020 - 20:05)

Matlák - retard.

Pavlína (Ne, 3. 5. 2020 - 17:05)

Sleduji vás a moc vám přeju i to setkání s Miškpou. Hele, co to bylo ten Matlàák,to je kus,já si říkám jestli trochu jednoduchý a ten Kámen, to je ošklivý, co ty holky dokážou. Hezký večer, pa.

Klára (Ne, 3. 5. 2020 - 19:05)

Děkujeme za souznění a přáníčko. Ten Matlák je srandovní, jak tady přemýšlel jestli mají čarodějnice jinou pipinku a nebo nemají, asi je takový jednodušší, ale zase je s ním legrace. Ten Kámen bych já nedokázala takhle někoho někam vylákat, určitě bych včas řekla, že je to žert, aby ty klici nemuseli někam jezdit. Martin a Pissík se od té doby tady neozvali a já se ani nedivím, tohle by mne taky dostalo. Půjdeme do koupelny a budeme se pak pelíškovat. Miška nám volala,že přijede a tak an ni počkáme na nádraží jako minule a prý má pro nás překvapení,tak jsme napjatý,ale asi usneme v klidu,ale ještě je brzy.

Martina (Ne, 3. 5. 2020 - 19:05)

Klárko a Niki taky na vás myslím a posílám i pozdrav Mišce na zítra,ale to se asi ozvu taky. Ten Matlák, hele my tady máme takovýho mladýho kluka, který trochu je "jiný" a skutečně ty jeho touhy jsou tady známý,ale nikomu by neublížil, ale že holky šmíroval a u toho si to dělal, to už se tady řešilo. Tak doufám, že u vás nikoho takovýho nemáte. Krásnou pelíškovou dobrou noc!

Klára (Ne, 3. 5. 2020 - 17:05)

Už jsme doma a vyspinkáme se a přijede Miška. V domečku to je vše připraveno, ale dnes budeme s Nikolou ještě doma a až zítra budeme tam. Tak se pak ozveme. Šišmíšo Miška tady bude pár dní a tak asi budeme čůrat i pod viaduktem. Dnes ale ne,dnes čůráme jen doma a než jsme vyjely z chaloupky tak jsme se spíš preventivně vyčůraly ještě u auta, ale obě jme vyčůraly jen trochu. Moc se těšíme na zítřek.

Reklama

Přidat komentář