Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Aneta (Ne, 3. 5. 2020 - 08:05)

Mně to bylo trochu líto, že jsi takový a nenecháš holku vyčůrat ,aby byla sama. Ale asi tě to mrzí,tak já ti zase až budu čůrat venku napíšu. Teď jsem vyčůraná po ránu taky hodně asi jako tady napsaly holky protože to máme ráno plný. Mám bílý kalhotky a vezmu si kalhoty a ponožky, je tady taky chladno a jestli rodiče to tady zamknou a pojedeme,tak už toho tady moc venku nevyčůram .

Mirek (Ne, 3. 5. 2020 - 09:05)

To byla jen moje hloupá fantazie,ve skutečnosti bych ti toho nikdy neudělal a nechal bych tě vyčůrat v klidu samotnou. Budu moc rád když si se mnou budeš psát nejen o čůrání.

Aneta (Ne, 3. 5. 2020 - 15:05)

Můžeme si psát o čůrání. Já jsem ještě čůrala ve Svojanově a tak jsem dala kalhoty a kalhotky dolů a už se dělala loužička a větší podle mnou za dvorkem na pěšince . Bylo to příjemné vyčůrání a pak jsme jeli za chvíli. Byla jsem prázdná a vydržela to domů . Teď jsem čůrala na záchodě ale jen málo. Mirku co ty děláš nebo studuješ ještě ?

Mirek (Ne, 3. 5. 2020 - 20:05)

Ještě studuju informatiku a za rok končím Bakaláře a tak to snad zvládnu, Holku jsem měl ,ale rozešli jsme se. Ne kvůli tomu,že bych po ní chtěl čůrání a ona ne,ale ona odešla do Anglie a našla si tam jinýho a to mně hodně vzalo a zatím nikoho nemám. Ty bys nechtěla se mnou víc kamarádit? Omlouvám se za upřímný dotaz,ale líbí se mi tvůj styl a asi tedy jestli nemáš kluka, jestli ano tak se omlouvám za tu otázku.

Jana Hrušková (So, 2. 5. 2020 - 11:05)

Čůrala jsem teď venku za domem . Dívala jsem se na pipinku,čůrala jsem už světlejší proud,ale nešlo mi to hned rychle ale potřebovala jsem nutně, ale nešlo mi to čůrání uvolnit hned ale pomalu a až jsem to pustila hodně. Mám světlemodrou sukni,silonky a bílý kalhotky s kytičkou. Taky tu je chladno a poprchávalo když jsem čůrala.

Mirek (So, 2. 5. 2020 - 09:05)

Anetko a ty už jsi čůrala? Můžeme si tedy spolu psát o tom? A budeš mít dneska sukni nebo kalhoty? Přeji ti hezký den.

Aneta (So, 2. 5. 2020 - 09:05)

Už jsem čůrala, ale je na záchodě jak jsem se vzbudila ráno a hodně mi to šlo. Já vždycky
ráno musím čůrat hodně protože to mám v sobě za celou noc. Nebudu mít asi sukni,tady je dost chladno a tam mám teda kalhoty a ponožky a kalhotky růžový a mikinu

Mirek (So, 2. 5. 2020 - 11:05)

Když čůráš venku je to lepší než na WC?

Aneta (So, 2. 5. 2020 - 12:05)

Asi venku. Už dost potřebuju, byla jsem ráno a musím znovu čůrat. Už se mi chce víc, zaběhnu ven ,ale musím opravdu ale hned.

Jana Hrušková (So, 2. 5. 2020 - 07:05)

Byla jsem se vyčůrat na záchodě a čůrala jsem hodně a trochu víc žlutější moč pipinkou,až se mi bude chtít přes den vyčůrám se třeba zase venku.

Martin (Pá, 1. 5. 2020 - 23:05)

Sou to všechno podvodníci ty holky z kamenu A já debil jim naletěl. Jak puberťák rozumíš to je svinstvo a já je stehně najdu a najdu a pak di to vychčijou všechno jak oky o .

Návštěvník (Pá, 1. 5. 2020 - 23:05)

Ty se z toho vyspi. Máš dost. Zítra bude líp. Nemáš tak důvěřovat každý krávě .

Puluj (Pá, 1. 5. 2020 - 22:05)

Myslím že to jsou holky, ale velmi škodolibé. Za trest by musely zaplatit cestovní náklady a ještě se vyčůrat. Ony by si to pak rozmyslely a už to nikdy nikomu neudělaly .

Mirek (Pá, 1. 5. 2020 - 21:05)

Čarodějky, jedno zda holky nebo chlapi tady zkurvili důvěru ve vše. Ostatní holky a kluky beru jako autentický, ale tyhle pitomce bych zablokoval,aby neškodili.

Matlák (Pá, 1. 5. 2020 - 21:05)

Holky která jste holka? Jano a Aneto vy asi jo. Klára a Niki taky. Holky,která nejste holka,přiznejte to. Čarodějky vy jste si udělali prdel,ale jste kluci nebo holky?

Návštěvník (Pá, 1. 5. 2020 - 21:05)

Ty jsi vůl.

Matlák (Pá, 1. 5. 2020 - 22:05)

Nejsem vůl, chci mít jasno,kdo je kdo.

Aneta (Pá, 1. 5. 2020 - 20:05)

Byly jsme v podvečer na Svojanově a čůrala jsem jen já s Monikou. Lucka nepotřebovala a tak spíš na nás počkala, my jsme šly kousek z cesty za stromy a vyčůraly jsme se tam. Já asi potřebovala nejvíc,protože jsem čůrala hodně a hned to šlo . Monika byla na bobečku a nešlo jí to až za chvíli začala čůrat, ale jen málo. Holky než šly tak prý byly na záchodě a já ne a tak jsem musela na malou nutně a Monča šla solidárně se mnou ikdyž moc nepotřebovala.

Klára (Pá, 1. 5. 2020 - 18:05)

Rychlý pozdrav z chaloupky. Máme se relaxačně,Majka přijela ukázat svého přítele a už odjeli. Libor mne zve večer na romantickou procházku (Asi i čůrací), a tak nepůjdu na malou doma a nechám si to na ven. Zatím se mi chce jen trochu a teď jsem se hodně napila a tak to bude akutnějsí později. S Majkou jsme nečůraly,ona tady měla kluka a jen kdybysme šly samy ven tak možná jo,takhle si došla na záchod normálně než odjeli. Jsem tady moc šťastná ,opravdu .

Martina (Pá, 1. 5. 2020 - 19:05)

Hezky si to užij Klárko. Já cítím, že to tam miluješ a s Liborem si určitě prožijete láskyplné chvíle,klidně se i u něj vyčůrej, o nic nejde a vy to už máte zažitý.. Moc na tebe myslím Klárko. Mám tě moc ráda jako úžasného člověka.

Reklama

Přidat komentář