Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Martin (Út, 28. 4. 2020 - 16:04)

To je nádherný. Skvělé !

Aneta (Út, 28. 4. 2020 - 15:04)

Už jsem se vrátila domů. Máme v oboře svě bachyně a jednoho samce a budou už mladý prasátka. Nakrmila jsem je a přišli za mnou k ohradě a pak jsem šla zpátky . Vyčůrala jsem se ne u prasátek ,ale cestou domů a chtělo se mi tak normálně ne příliš hodně, že bych se počůrala a tak jsem to udělala na cestě do jehličí a písku. Šlo mi to z pipinky čůrat pomalu a až pak jsem čůrala hodně proudem a ta moje loužička se rychle vsákla. To bylo tak kolem druhé a teď se mi chce trochu znova a tak si dojdu, ale na záchod. Veenku jsou rodiče a babička a tak se nechci vyčůrat někde tam u nich.

Jana Hrušková (Út, 28. 4. 2020 - 15:04)

Zase přišel ten kluk od vedle a byli jsme spolu a pak jsem potřebovala čůrat a musela jsem se vyčůrat venku, byli jsme kousek na louce pod lesem. Tak jsem si vyhrnula sukni a stáhla kalhotky a vyčůrala se na bobečku u stromu. On se díval taky, ale už ne jako včera úplně, ale jen přede mnou a moje pipinka normálně čůrala až jsem byla nakonec vyčůraná celá. Otřepala jsem se abych nebyla mokrá a oblékla se a zase jsme šli dál a pak domů k nám a on šel domů. Už se před ním moc nestydím, ale před cizím klukem jo.

Aneta (Út, 28. 4. 2020 - 11:04)

Dnes už zase jsme doma a půjdu nakrmit do obory prasátka to je kousek od domku asi 10 minut a tak cestou budu určitě čůrat,protože půjdu po obědě a budu napitá.

Pissík (Út, 28. 4. 2020 - 12:04)

Tak se pak vyčůrej i kdybys potřebovala třeba jen málo a napiš jak jsi čůrala. A co máš na sobě Aneto?

Terka (Út, 28. 4. 2020 - 09:04)

Já myslela že si budu o tom psát s holkama. Já čůrala naplno jak se mi chtělo nutně.

Klára (Út, 28. 4. 2020 - 09:04)

Takže jsi čůrala velký proud?

Terka (Út, 28. 4. 2020 - 09:04)

Jo. Držela jsem si kačenku rukou abych se nepočůrala a rychle jsem se svlékla z kalhotek a skoro bych se počůrala a hned to šlo hodně rychle. Ty to máš taky?

Zdena (Út, 28. 4. 2020 - 12:04)

Terezko tyhle věci jsou nepříjemné. Asi nejsi ještě příliš zkušená dívka, možná nedospělá ale syndrom OAB (hyperaktivity močového měchýře) trápí holky ale i také kluky v každém věku. Zkus v soukromí když musíš na malou to udržet až budeš na WC nebo venku, nečůrat okamžitě, ale podržet to. Kdyby se to nedařilo tak nevadí, tam tě nikdo neuvidí a prostě to pustíš jak to půjde. Jinak existují různé přípravky, které taky pomáhají. Já jsem měla dceru a v době když nebyla dospělá měla podobné problémy a používali jsme přípravek INDOL woman a asi po měsíci užívání už chodila na malou méně často a ne tak nuceně a vyčůrala se klidně a hlavně to vydržela beze spěchu a bez kroucení nebo držení pipinky. Zkus to taky a poraď se s maminkou o tom.

Terka (Út, 28. 4. 2020 - 13:04)

Zdeno děkuji za tip. To je na předpis nebo ne? S tím zkoušením to zadržet mi to moc nejde. Jak jdu čůrat tak jak se svlíknu okamžitě čůrám. Nejtěžší to je v kalhotech a když mi třeba nejde rozepnout rychle zip a tak to se mohu počůrat a taky se mi to stalo, že mi to už šlo po troškách a nemohla jsem to zabrzdit než jsem si stáhla celý kalhoty.

Zdena (Út, 28. 4. 2020 - 13:04)

Není na předpis Terezko.

Terezka (Út, 28. 4. 2020 - 08:04)

Holky jak čůráte,když musíte a není kde a je tam třeba někdo ještě a může to být i kluk?
Já to mám vždycky na honem aj hodně rychlý a musím a tak je mi to i nepříjemný když tam někdo se mnou je ale stáhnu si rychle kalhotky a hned čůrám na bobečku. Když se mi to stane třeba ve městě kde jsou lidi tak zaběhnu za první roh nebo do kouta amusím čůrat ikdyby tam někdo byl. Lidi jsou ale u nás slušný a vždycky se dívali jinam nebo se mi za to nesmáli, že čůrám. Podle doktora mám víc aktivní močový měchýř a třeba ráno když jdu na záchod tak jako ty Jano to taky nemůžu vydržet a držím na kačence ruku abych to vydržela. Mám pod postelí taky nočník, ale to by byla ostuda a tak se to snažím vydržet a dojít na WC a ten používám jen vyjímečně, když to už není možný dojít.

Pissík (Út, 28. 4. 2020 - 09:04)

Terezko a jak jsi čůrala dnes? Taky jsi to měla na poslední chvíli?

Jana Hrušková (Út, 28. 4. 2020 - 07:04)

Nééé. Do záchodu,ale potřebovala jsem hrozně nutně a čůrala jsem hned. Mám bílý kalhotky a silonky a asi zatím nic,ale asi si vezmu sukni takovou modrobílou kratší. A doma nemám boty ale chodím bosa nebo jako teď v punčocháčích.

Martin (Út, 28. 4. 2020 - 07:04)

A to jsi Jano čůrala do kalhotek? A co máš dnes na sebe?

Jana Hrušková (Út, 28. 4. 2020 - 07:04)

Už jsem taky vyčůraná na záchodě a potřebovala jsem nutně,že jsem rychle přešlapovala na záchodě než jsem si stáhla kalhotky a hned jsem čůrala úplně plná. Přes den se taky vyčůrám venku.

Martin (Út, 28. 4. 2020 - 07:04)

Holky přeji dobré ráno a kouzelné ranní vyčůrání.

Klára (Út, 28. 4. 2020 - 07:04)

Návštěvníku, myslím ,že by Šišmiš takovou věc neudělal kdybych tam čůrala a já mu věřím. Ale nečůrala jsem tam včera,ale jednou jsem tam viděla, že tam šly čůrat jiný dvě holky, ale to bylo loni- Dnes jsme s Nikolkou čůraly hodně na záchodě a ještě se pelíškujeme, ale Niki řekla, že mi přinese a připraví snídani do postele, když ji mám tak ráda.Dnes mně ráno pálila pipinka při čůrání ale už je to dobrý Asi jsem to měla trochu nastydlý. Budu muset zase udělat pár věcí do školy po netu. Snad nás nezavolají do konce školního roku a nechají nám prázdniny až do září.Ikdyž zase jsem si na školu zvykla a baví mne to a taky jsem nemohla udělat tu přednášku o Zanzibaru kvůli bacilu. Na Zanzibar se díváme na fotky každý den nebo na videa a tu druhou fotoknihu máme rozdělanou,ale jak jsme byly n chaloupce a měly jiný povinnosti ,tak to zatím nemáme ještě hotový.

Návštěvník (Po, 27. 4. 2020 - 22:04)

On si tam Šíša totiž nainstaloval skrytou kameru a ty mu ani neudělaš to potěšení tam jít udělat malou potřebu.

Martina (Po, 27. 4. 2020 - 21:04)

Holky krásnou pelíškovou dobrou noc! Já jsem už dnes byla v práci a tak jsem se po čase odreagovala z toho nic nedělání. Na cyklovýlet vyrazím o víkendu.Pa

Reklama

Přidat komentář