Reklama

Nahý při vyšetření ???

Honza (Po, 24. 9. 2007 - 15:09)

Je mi 16 a dneska jsem byl na vstupní prohlídce na učiliště. V ordinaci byla doktorka a setřička mlada a pěkna. Doktorka mi řekla at se svliknu, když jsem byl v trenyrkach mi řekla at si je sundam. Měřila tlak, poslouchala srdce,atd. pak jsem si lehnul na lehatko a doktorka mi kontrolovala penis a varlata tak se mi stopořil hrozně jsem se styděl ale doktorka řekla že nejsem prvni komu se to stalo a setřička se jenom culila. Stalo se někomu něco podobného.

Pavel L. (St, 8. 8. 2007 - 11:08)

Podle mě je nahota u lékaře normální, ale doktor by měl být ohleduplný a nechat pacienta svlečeného jen nezbytně nutnou dobu. Na jedno takový vyšetření si pamatuju. Někdy počátkem 90.let jsem podstoupil vyšetření na chirurgii kvůli podezření na slepák. Bylo mi tehdy 16 let. Celou dobu, co mi doktor prohamtával břicho jsem byl od pasu dolů (zbytečně!) nahej a ještě k tomu před mámou. To si rozhodl ten lékař, že pacienty pod 18 let vyšetřuje za přítomnosti rodiče. Nakonec mi provedl vyšetření konečníku. Jak jsem se styděl, to si jistě dokážete představit.
Přitom stačilo nechat si při prohmatání břicha slipy, sundat až při vyšetření konečníkem a matka mohla být v čekárně! Pokud jí lékař něco chtěl ohledně mého problému, mohl ji pozvat až po vyšetření, když jsem se oblékl. Snad se dnes již k pacientům přistupuje lépe než tehdy!

diana (Út, 7. 8. 2007 - 21:08)

Jako doktorka můžu potvrdit, že při vyšetření nemáme čas si prohlížet nahý pacienty. Doktoři tu nahotu tak neberou, jejich cílem je vyšetření, takže mají úplně jiný myšlenky než na nahotu.

Monika (Čt, 23. 4. 2020 - 00:04)

Ja jsi také myslím že doktor nebo doktorka vás pouze vyšetření a nemá se čas dívat na vaše přirození jak se stydite tak raději nikam nechoďte............ Pacienti

Návštěvník (Čt, 23. 4. 2020 - 00:04)

Při běžné kontrole náctiletých je v předpisech i kontrola přirození , takže správně by ten doktor/ka by si ho měla prohlédnout .To že to nedělají a jen se zeptají rodiče je věc druhá.

Pali (Út, 7. 8. 2007 - 15:08)

souhlasím s tím,že nahota u lékaře je naprosto normální,nevidím v tom žádnej trapas ani ponížení. Ale jak tady třeba někdo psal že v sesterně jsou cizí lidé,tak to mi příjde nefér vůči pacientce/pacientovi.To bych se taky ohradil protože nahota u doktora sice normální je ale cizí osoba tam nemá co dělat.

Lukas (Po, 6. 8. 2007 - 21:08)

Souhlasim s anonymkou. Nahou prohlidku jsem zazil. Dlouho pred ni jsem se bal trapasu, ale kdyz k tomu doslo, tak bylo po vsem, nez jsem si byl stavu uvedomit, ze jsem uplne nahej a ze na mne koukaji dve zeny. Moje zdravi je dulezitejsi, nez trapas.

Návštěvník (Po, 6. 8. 2007 - 20:08)

jasně nikomu není příjemný se svlékat u doktora do naha i třeba tam kde je to nutný,prostě je to divný pocit to musí uznat každý jak chlap tak žena.ale člověk jde k doktoroj bid s tim že mu něco je a neřeší to že je nahý protože se chce uzdravit i když mu je nepříjemný že je nahý a nebo jdu kdoktoroj i když sem zdravá a nic mi není ale chodim tam preventivně abych se ujistila že mě nic není....tak i tak je to nutnost a když je to člověku nepříjemný tak to dělá aby byl zdráv a na to se musí myslet....ale nemysleta si že doktor neví nebo netuší že vám to je nepříjemné a nedělá to naschál dělá jen svoji práci,věřte mi já sem si o tom s doktorem promluvilaosobně před višetřením...jelikož sem srab a stydlivej člověk... doktoři vám nechtějí ubližovat i když to tak mnohdy vipadá...

john_long (Po, 6. 8. 2007 - 20:08)

Byl jsem na kolonoskopii, sestra mi řekla, ať se svléknu a dala mi anděla. Pak jsem přešel vedle do vyšetřovny, doktor odhrnul zezadu anděla a vyšetřoval mě. Při přetáčení na stranu sic anděl klouzal sem tam, ale vůbec mi to nijak nevadilo. Po vyšetření jsem odpočíval ještě v andělu na předsálí, kde jsem se svlékal. Doktor má jiné starosti než sledovat, jestli jsi nahý. Jiná situace byla při cystoskopii, tam se musíš odhalit úplně, jinak by to asi nešlo.

Marko (Út, 13. 6. 2023 - 08:06)

Doktor ano,ale nie ostatní,pacienti a příbuzný pacientovto teda pro,nie som ziadny úchyl aby na mna cumeli ty co tam nemají co robyt,taky doktor by dostal riadne po hubě,aj sestřička,!!!!!!!!

Návštěvník (Út, 13. 6. 2023 - 09:06)

Byl jsem nahý, když doktorka pustila do ordinace paní, která si přišla jen pro recept. Ta pak řekla manželce že jí závidí. Navíc mi nadbíhala a koketovala se mnou. Manželka vynadala mě, jako kdybych za to mohl.

Michal (Út, 13. 6. 2023 - 15:06)

To sis mel stezovat. Moje lekarka ma recepci kde cekaji pacienti a kde se taky vyrizuji recepty. Odtud mne sestra odvadi do vysetrovny, kde cekam na lekarku. Ta vzdycky zaklepe nez vstoupi. Kdyz pred ni stojim s trenkama u kolen, tak mne nikdy nenapadlo, ze by nekdo vstoupil bez zaklepani. Vim, ze nekteri lekari si na intimni vysetreni zavolaji sestru jako svedka, ale moje lekarka zatim ne.

Honza (Pá, 30. 6. 2023 - 11:06)

Ne všude jsou recepce. Mě se stalo že jsem byl na prohlídce a ten den tam nebyla ani sestra . Doktorka mě vyšetřovala sama. Byl jsem jen v trenkach . Chtěla ranní moč na kterou jsem zapomněl. Dala mi šampusku a poslala na záchod. V čekárně nikdo nebyl a tak sem se neoblíkal. Doktorka nechala otevřené dveře abych se mohl vrátit. Na záchodě mi to nešlo a tak sem se tam zdržel. Slyšel jsem že někdo přišel ale řek sem si že to přeběhnu . Když jsem vlezl do čekárny bylo slyšet jak doktorka telefonuje a s někým se hádá. Jako naschvál se udělal průvan a dveře se zabouchli. Zaklepal jsem ale ozvalo se jen " moment " . Stál sem tam jak blbec s močí v ruce a čekal. V čekárně se mnou byla jedna starší paní a pořád na mě koukala. Cítil jsem že mi tvrdne pták. Všimla si toho a začala se smát. Ta minuta byla nekonečná a navíc jsem se vrátil do ordinace už s pořádnou erekcí takže jsem pobavil ještě doktorku.

Návštěvník (Út, 13. 6. 2023 - 16:06)

Šlo o urologický problém. Vyšetření varlat. Paní do ordinace vpustila sestra a doktorce to nevadilo. Pokračovala a recepty vytiskla až když skončila se mnou. Celou dobu jsem měl erekci. Trapas. Nevím kde bych si měl stěžovat?

Marko (Út, 13. 6. 2023 - 08:06)

Doktor ano,ale nie ostatní,pacienti a příbuzný pacientovto teda pro,nie som ziadny úchyl aby na mna cumeli ty co tam nemají co robyt,taky doktor by dostal riadne po hubě,aj sestřička,!!!!!!!!

Jana (Po, 6. 8. 2007 - 15:08)

Jane když ti dělá dobře že tě v ordinaci okukují jiní pacienti nebo příbuzní pacientů je to tvoje věc. Na koupališti nebo v sauně ukáže každej jen to, co sám chce,u doktora bohužel to, co musí,ale doktorovi a ne kdejaké vtěrce kterou si sestra veme do sesterny.

jan (Po, 6. 8. 2007 - 14:08)

Petr má pravdu. Tvářite se jak manekýnky. Na koupališti vám to nevadí, že čouhá téměř vše, plus celulitida a špeky všeho druhu v jasném, slunečním světle a všechny nejmenší nedostatky k tomu. Mnohé z vás chodí do smíšených saun a na nudapláže a teď tu sekáte patky. Věřte tomu, že když se chce chlap podívat na hezkou ženskou, tak to v ordinaci nebude. Hledáte problém tam, kde není.

Jana (Po, 6. 8. 2007 - 12:08)

Petře S. tak až půjdete na nějaké urologické vyšetření nebo na třeba už zmiňovanou kolonoskopii tak dejte vědět,příjdu se mrknout:-)

Deano přesně tak,je to o úctě k pacientovi. To by si pak klidně mohl doktor pozvat kámoše na pokec do ordinace a přitom jen tak mimochodem vyšetřovat pacienty.

Deana (Po, 6. 8. 2007 - 09:08)

Petře S, vás bych poslala chodit nahatýho po nemocnici, ať si to užijete. Je to přece o úctě lékaře k pacientovi. Nevím, proč bych se měla producírovat vyslečená před cizím člověkem. POdle mě tam nemá co dělat. Jano, ani se vám nedivím, že jste změnila lékaře. U mé gynekoložky si sestra nebere lidi do sesterny ani na recept. Pro recept jsme si zavolala a sestra mi ho dá ve dveřích. Kromě toho jsou tam kabinky, kde se vysléknu, z kabinky se jde rovnou do ordinace, doktorka mě vyšetří, pošle mě oblíct si kalhotky a pak si se mnou ještě popovídá.

Petr S. (Po, 6. 8. 2007 - 09:08)

Ja myslim, ze bylo horsi pro toho chlapa videt vasi holou zadnici nez pro vas, nechapu co resite?, jestli nahodou vasi krasu neuvidi na setinu vteriny nekdo jiny. Kdo se stydi at se klidne zahaluje do munduru jako muslimka. Ale prijde mi to smesny,jak se zeny boji aby jim nekdo neuvidel "jejich krasu" na vterinu a pak vyjdou ven, obliknou minisukni a kazdy chlap se za nima otaci a slinta, to uz jim nevadi, ale sexualni podtext to ma 1000x horsi nez nahota u lekare.

Reklama

Přidat komentář