Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Návštěvník (So, 19. 9. 2020 - 07:09)

braňte svět a mír plenami a podělanými zadnicemi. To uděláte rozhodně dobře

Kuba (Út, 21. 4. 2020 - 08:04)

Když jsi tak chytrej tak běž do armády a pak něco říkej, já byl v armádě takže si myslím že mám práva si ve svém volnu vzít plenku. Docela bych přál zažít co je chránit nějaký stát.

heppy (Po, 20. 4. 2020 - 18:04)

chápu, nicméně musíte uznat že jediný koho toto jednání může nějak poškodit je jen ten, kdo se ho dopuští. Navíc je stále více zřejmé že i toto “zboží najde své kupce”. Osobně třeba nechápu proč se někteří lidé nechávají dobrovolně mučit. Ale to neznamená že bych jim chtěl kázat o tom je dobré a co špatné. Mimochodem přiznám se že si nedokážu představit být “normální”, asi bych se unudil k smrti.

Otázka (Po, 20. 4. 2020 - 19:04)

je , do jaké míry nebo zad vůbec jsou tito lidé psychicky nemocní a časem tak zatíží zdravotnický systém. Jejich momentální hrátky se mohou překlopit do sebepoškozování nebo naopak agrese vůči jiným. A že psychicky vpořádku nejsou je u některých, nechci jmenovat, jasné

heppy (Po, 20. 4. 2020 - 20:04)

... a jestli se budeme přít o to co je lepší, zda být “normální” či “nenormální”, věřte že obojí má své klady a zápory. Víte kolik potkáte za den lidí s plenkou? Nevíte. A o tom to je ;)

otázka (Po, 20. 4. 2020 - 20:04)

Nevím a myslím, že to pro hodnocení duševního stavu těchto jedinců není podstatné. A věřte, že já jsem první, kdo nesnáší slova normální a třeba slušný. Netvrdím, že jsou všichni psychicky narušení. Tvrdím, že si zahrávají s ohněm a mohu se dostat do stavu, kdy už z toho nebudou moci vycouvat.

heppy (Po, 20. 4. 2020 - 21:04)

tak určitě to souhlasím že je to hra s ohněm, vy jste si nikdy s ohněm pro zábavu nehrál? Jako kluk jsem lezl po hromosvodech do balkonů činžáků, často několik pater, ne proto abych něco ukradl, prostě jen tak. Tenhle druh adrenalinu je o poznání bezpečnější a příjemnější.

otázka (Po, 20. 4. 2020 - 21:04)

Ale jistě a hraju si často, . Jen jsem vyjádřil k této konkrétní odchylce. Víte, to že existuje jeden problém, neznamená, že se ten druhý problém, který je momentálně k řešení, řešit nemá.....Děkuji za pokec, budu končit

hepp (Po, 20. 4. 2020 - 20:04)

Tak to už je o jedinci, psychickou poruchu může přivodit ledacos, naopak se domnívám že z podstaty věci jsou lidé schopní se o právě o tomto bavit spíš tou “méně ohroženou skupinou“. Myslím že by jste měl možná pochopit, že stejně jako někoho přitahuje bolest, někoho stejně tak může přitahovat stud. Jistě že je to nestandard, bohužel ale nesmírně zábavný ;)

otázka (Po, 20. 4. 2020 - 20:04)

Ano to je správné srovnání. Bolest a stud. Obojí se může zvrtnout v nestandard velmi nezábavný. Je to takové zahrávání s ohněm. Ale ne u všech, někdy je to kompenzace vnitřních problémů, často těch z dětství

heppy (Po, 20. 4. 2020 - 20:04)

může, stejně jako všechno ostatní, i cesta do práce se může “zvrtnout”, znamená to snad že do ní nebudete chodit? Jen jste se naučil to riziko přehlížet. Povšiměte si prosím že o okázalém chození v pemprskách na veřejnosti zde není a nikdy nebyla řeč. Každý si dává v rámci možností dobrý pozor koho o takové své zálibě informuje (teda až na japonce ty jsou fakt nejdál, ale ti jsou ujetí od přírody asi všichni).

otázka (Po, 20. 4. 2020 - 21:04)

Jen upřesním, celou dobu mi jde spíš o lidi, kteří kálejí do plínek a oblečení, případně exkrementy po sobě rozmazávají atd., což se vlastně na tomto vlákně neřeší. Uvědomil jsem si to až když jste napsal o Japoncích. Takže omluva

heppy (Út, 21. 4. 2020 - 08:04)

Ano rozumím, vidím to tak že někdo se pokálí do plenek nebo oblečení protože prostě chce, je tak nepochopitelné že součástí libida některých lidí může být i zrovna toto? Já myslím že nikoli, na vzdory všem moralistům i toto je součástí prosté lidskosti a našich živočišných kořenů. Jistě že si většina lidí zakládá na své důstojnosti, ok, ale někdo prostě na důstojnost dlabe a ze své zkušenosti vím že dokáže být mnohem šťastnější než tito ctění lidé “kterým není co vytknout“.

Lena (Po, 20. 4. 2020 - 13:04)

Ne, zabíjení lidí normální není. Ani to nikdo netvrdí

ona (Po, 20. 4. 2020 - 12:04)

tady není řeč o sexualitě?

Kikina (Po, 20. 4. 2020 - 12:04)

Kašli na to. To nemá smysl. Jenom plýtvání časem a emocemi.

Návštěvník (Po, 20. 4. 2020 - 13:04)

https://www.youtube.com/watch?v=xlNQmEVb7N0

Návštěvník (Po, 20. 4. 2020 - 12:04)

Plenkami a hovínky to opravdu nezachráníš. A co si o tobě asi pomyslí imigrant z Al Kaidy, až tu budou díky takovým, jako jsi ty, až na něj vystrčíš prdelku z plínek?

heppy (So, 18. 4. 2020 - 13:04)

Dobře vy někteří. Je fajn vědět že každý není zapšklý konzervativní inkvizitor. Dělejte co uznáte za vhodné, je to váš život. Jsem muž a nevidím nic špatného na tom být pravým chlapem, naopak, nicméně moje parketa to nikdy nebyla. Nosím pokud možno nepánské oblečení, účes i spodní prádlo. S tím souvisí i sem tam ta plenka pod volné tepláky nebo šaty. Názory svého okolí neřeším, jsem prostě takový, oni jsou makoví, jejich věc. Přes to všechno mám skvělou ženu, děti a úspěšný profesní život. Člověk se nesmí hroutit když ví že to má jinak a nikomu tím neubližuje. Jsou borci co “ honěj hned jak jim houpne z počůraný holky”, ti potom rozdávají nejvíc rozumů o “úpadku společnosti vlivem uvolněných mravů”. Žiju už dost dlouho na to abych věděl že čím víc se člověk vymezuje proti nestadardům, tím větší je sám nesnesitelným blbem.

Dotaz (St, 15. 4. 2020 - 14:04)

Teď jde ještě o to, kterou Kikinu máš na mysli. Momentálně jsou tu dvě.

Reklama

Přidat komentář