Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (St, 1. 4. 2020 - 17:04)

Jo holky jsou milí,ale Lala,Miluna, Bianka,Sany, Di i chlapi jsou taky v pohode.Takovà grupa různých lidi,ale klape jim to, hezky se to čte.

Andrea (St, 1. 4. 2020 - 15:04)

No,Otiku, také si myslím, že by jsi měl jít do práce a ne se utápět v depresích doma, přeci jenom přijdeš na jiné myšlenky a z něčeho musíš žít,já mám dnes noční a těším se, že si odpočinu od 4 dětí, však práce šlechtí

Kača (St, 1. 4. 2020 - 16:04)

Andreo, moc tě zdravím. Ani nevíš jak ti rozumím...

Miluno (St, 1. 4. 2020 - 13:04)

tys byla v minulém životě asi paša, kterýho krmili, šatili, bavili a na ukázaním prstu osouložili. :)) Teď jsi ženská a nějak si na tu změnu nemůžeš zvyknout

Návštěvník (St, 1. 4. 2020 - 15:04)

Markéto, už jdi do prdele.

Ota (Út, 31. 3. 2020 - 23:03)

Miluško já už taky nevim.Už melu z posledního.Jsem taky v nějaké depresi.Přestal jsem mít zájem o všechno.Nevim jak to překonat a je mi to taky líto že už nemáme ani ukrajince.A bojim se o tebe.

Návštěvník (St, 1. 4. 2020 - 15:04)

Oťas, ty hlavně padej do práce. Nebo za pár tejdnů ti tyhle slova,co teď píšeš budou připadat směsná v jakých srajdách budeš. Že se nestydíš. Maminy od dětí makaj, seniorky prodávaj a ty jsi zalezlý za pecí. Fotky Miluny se nenažereš.

Miluna (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

Já si tohle přesně říkam že dobře už bylo.Bojim se že to bude horší jak někdo píše a že si to pak budu muset hodit nebo já nevim ale bojim se prostě.Nechce se mi už nic a doma se musim přetvařovat že je mi vnitřně takhle zle nesmim ukázat protože on to pak nedává ty moje nálady.A chlape díky napsal si to pěkně.

nešil (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

to přejde, musíš to vydržet tak jako ostatní. Ještě není až tak zle.

Miluno (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

dobře už bylo, ty jsi to prošvihla.

Miluna (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

Mě sere všechno Kači!! Mě už se ani nechce domu.Sem zaparkovaná u benzinky a vzpomínam na ty chlapy.Já vim že za to Sergej nemůže že se mi nechce domu ale já už se doma dusim prostě.A ty ostatní chlapi asi mi chápeš jen ty že sem si někdy při cestách přišla na svý.Chce se mi tu brečet,nemam ani už komu psat.Tohle už neni život čekat jen jestli se nakazíme a žít takhle hnusně omezeně.Já nevim jak to vydržet,já se bojim.A ty anonyme co mi nadáváš tak co děláš ty sám!!! Mě hrabe prostě v hlavě,dusim se,mam ponorku do prdele!!!!!!! Tak co furt nadávás!!! Fuj kurva to je život plesnivej!!!!! Samej vir zasranej!!!!! A ten chlap z práce nic sem nestihla,ani to neví jak se mi líbil!!! Jen prázdno všude a mráz!!!!!! to je tak totálně na hovno!!!!!! Tak strašně na hovno!!!

Kača (St, 1. 4. 2020 - 16:04)

Promiňte za dlouhý příspěvek, ale pro mě byl terapeutický :).
Milu, myslím, že všichni tu vědí jak miluješ sex na všechny způsoby. Jiná nebudeš, tak si užívej. Jak psal chlap...kdo by si nesáhl na pěkné maso :). Jen mám strach o Sergeje, ač ho neznám, příčí se mi představa, že bys ho ranila. Nejde lovit v jiných vodách? Dál od Sergeje? Každopádně když uvidíš jen náznak ponorky, zmizni z domu. Nestojí to za hádky a zbytečně vás to oba oslabuje. Radši si pak užijte pořádný sex...ten vás oba posílí ;). Tak a teď se musím zvednout nebo tu usnu, ale stádo potřebuje jíst. Drž se...

Kača (St, 1. 4. 2020 - 16:04)

Milu, je fajn, že píšeš. Klidně nadávej, buď sprostá, tady to snad nikomu nevadí...myslím stálice. Aspoň to ze sebe trochu dostaneš. Toto období je špatné pro všechny. Před chvílí jsem vyletěla na muže, tak jsem si zalezla do ložnice a mám dobrovolnou izolaci... A přitom hloupost: přišla jsem ve tři z práce, rychle jsem se převlékla a tomu stádu dětí udělala pomazánku. A začala jsem chystat okurkový salát k večeři. Přišel manžel a začal mi něco vypravovat. Tak jsem přestala strouhat a poslouchala ho. Jenže on mluvil pomalu, rozvláčně, pořád na něco koukal z okna tak se chvilkama odmlčel...a já pořád držela v ruce to struhadlo s okurkou a čekala, až to dopoví, protože při strouhání bych ho neslyšela. A tak se pomalu blížil k finále toho vyprávění, já už chytala nervy... A když si mezi řečí sáhl pro chleba a nabral si tu pomazánku a začal při vyprávění jíst, praštila jsem se struhadlem i okurkou a zalezla si do ložnice...jinak bych musela na něj zařvat. Tak si tady ležím, projela jsem FB, koukám co tady a už jsem ok. Z kuchyně slyším struhadlo :). Asi mu to došlo, že mám nervy jen jedny...vím, že za mou únavu nemůže, ale potřebuji jen trochu tolerance a i vlastního prostoru. Jenom trošičku...:). Tak jsem se tady hezky vypovídala a je mi lépe :)). Děti jsme zvládli, mají pevný režim, úkoly, povinnosti - to jsem si vzpomněla na Andy, když tady psala o hromadě svých dětí :), Andreo děkuju ;) - tak jinak to doma šlape. O sexu si teď můžu nechat akorát zdát. Milu, taky toužím aby se vše vrátilo do starých kolejí...ani nevíš jak. Chci moc svůj starý, bezpečný život a jestli se mi vrátí, budu si ho pořádně vážit...

Návštěvník (Út, 31. 3. 2020 - 23:03)

prdel kurva zasranej hovno v jednom příspěvku. Jéééé, fakt zasloužená matka

tak co naděláš (Út, 31. 3. 2020 - 23:03)

Jirkovo koťátko

a (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

bude hůř.

oni (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

ji chtějí jen podobný existence, jako je ona, šáhnout si, přijít si na svý a honem od ní pryč. Chudák Sergej, ten to teda chytl.

Chlap (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

A kterej chlap by si nešáhl na pěknou holku? Taky bych si osahal, ale pochybná existence nejsem. Miluna má chlapy ráda, netají se tím, tak si vyjdou vstříc.

Ty (Út, 31. 3. 2020 - 23:03)

bys ji fakt osahal i když má HIV? Víš, že AIDS se přenáší i orálem ?

Miluno (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

ty jsi kráva nebeská. Fakt to nemáš v té palici v pořádku. O děti se nezajímáš, jen chceš UK, myslíš jen na tu svou škatuli . Jsi odpornej hnus. Fůůůůj.

Reklama

Přidat komentář