Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Po, 30. 3. 2020 - 09:03)

Hlavně by ty pracovnice v LDN zasloužili přidat a ne na ně jít s negativními opatřeními.

snad (Ne, 29. 3. 2020 - 16:03)

ti taky do důchodu moc nezbývá. Při tvých znalostech a zkušenostech. A pak je to jak mávnutí proutku, ze dne na den se nemůžeš hýbat, nemusíš o sobě i vědět. A to ti může být třeba čtyřicet, nemusíš být ani v penzi. Neznáš někoho takového ve svém okolí? Můžeš se cítit jako lev, jako teď ty a vypouštět moudra. Zítra vše může být jinak

Rakato (Ne, 29. 3. 2020 - 17:03)

Nepíšu, že mě ty špatné informace (např. o důchodcích) těší. Nicméně je eviduji a vyhodnocuji. Na rozdíl on mnoha lidí, kteří si špatné zprávy filtrují a odmítají je připustit, a pak vykládají sluníčkářské hovadiny.

Návštěvník (Ne, 29. 3. 2020 - 12:03)

Patrně si dává důchodcovského šlofíčka po nedělním obídku.

aladin (Ne, 29. 3. 2020 - 12:03)

"ON-LINE: Česko má další oběť nákazy koronavirem, celkem zemřelo 14"....Proč někteří lidé nedodržují pravidla své a veřejné ochrany ??? Tresta za nenošení ochrany dýchadel jsou příliš malé !!! Udělejte vyjímku - Za veřejné ohrožení provaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Návštěvník (Ne, 29. 3. 2020 - 12:03)

V podstatě jde o to, aby to co by mělo podle "dezinformační úderky na PL a jejich kremlofilů" nastat, aby nebylo horší než to co tu je "tzn. nenáviděná EU" a dle jejich slovy "neomarxistický experiment soudružské komunistické soldatesky!"
----------------------------------------------------------------------------------------------
Takže Aladin, Cynik, Jedovatej co je tvůj model ?
NIC! Typický kverulantský český spokojený týpek, co chce, aby druzí se uskromnili a sám je v podstatě spokojený v STATUS QUO.
Fakt ti to žeru, co děláš ty ?! České houno! Jen žvaníš!

aladin (Ne, 29. 3. 2020 - 12:03)

"Glosa Petry Procházkové: Pomocná náruč Vladimira Putina"...Pani Procházková, když už chcete tárat v TV, zjistěte si aspoň pravdu o tom o čem táráte !!! Rusko má skoro 146 milionů obyvatel !!! A to, že KOVID 19 je ze západu se už nikde netají !!! Také se objevují informace, že jde o 3 světovou válku !!! Co vy na to, je to konspirační teorie a nebo pravda ??? Asi by nám to měl osvětlit "Ústav pro dezinformace", co vy na to ??? Ona vás ta ironie přejde, až ten virus dostanete !!! A co říkáte tomu, že se někde neléčí lidé nad 75 let věku ??? Nechávalí se umřít !!! Co si myslíte o HUMANITĚ kapitalisticko-demokraticko-fašistické společnosti ??? Jaký máte na to názor při své starosti o Ruské zdravotnictví ???

Návštěvník (Ne, 29. 3. 2020 - 11:03)

V číně se vrací život k normálu. https://www.youtube.com/watch?v=-X_a5Ux59nM

Návštěvník (Ne, 29. 3. 2020 - 11:03)

https://www.youtube.com/watch?v=-X_a5Ux59nM

Návštěvník (Ne, 29. 3. 2020 - 11:03)

Statistika mrtvých na SARS COV 2: Dokud má konkrétní země dostatek volných JIP a kyslíkových masek a plicních ventilací, tak se počet mrtvých drží do 1% z nemocných. Jakmile se to rozjede ve velkém a nemocnice jsou zahlcené novými případy a přestanou o lidi nad 65 let pečovat, tak množství zemřelých začne šplhat k 10%. Z tohoto pohledu má výhodu ten, kdo chytne virus SARS COV 2 jako jeden z prvních, kdy má ještě jistotu odpovídající léčby. Když už je nemocných hodně, tak na něho lůžko a dýchací přístroj nemusí vyjít. A taky to ukazuje, že kdyby tento virus přišel na lidstvo před 100 lety, kdy žádné JIP ani plicní ventilace, ani mimotělní oběhy neexistovaly, byla by smrtnost kolem 10%, možná i kousek více. Takže je to dost agresivní vir. O dost nebezpečnější, než virus chřipky. Chtít promořit populaci tímto virem může jen magor.

Rakato (Ne, 29. 3. 2020 - 16:03)

Když nemáš vakcínu ani lék, tak získají imunitu jen ti, co přežijí nákazu, zbytek půjde na rošt.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 29. 3. 2020 - 12:03)

dobře!...Statistika je stATISTIKA….ale proč EU neřešila islámské teroristy v Bruselu před islámským teroristickým útokom bombou na letišti a navíc normálně přijímala na tisíce jiných islámských teroristů z IS ,věděla o nich a nic neřešila ?!Mě,jahodu nějaké jejich kyslíkové masky nezajímají,a ani plicní ventilace.mimotělní oběhy ventilace a tak !...Protože pokud mají na finance pro miliony ekonomických vyžírků z IS,potom prostě budou mít na Befel i na vše co se týče LIDÍ nad 60 rok!!!!!!!!!!!!!Tečka a již se o tom nediskutuje!Jsou to svině....at se nejdříve postarají o svůj národ a LIDI co tvořili celý svůj život hodnoty evropské kultury.A toto je realita nacizmu,Nacista totiž neměl city....nacista by ČLOVĚKA klidně odepsal.....a tu se já...jahoda ptám....jaký je mezi ním a Franci ,který nemá city pro LIDI a důchodce rozdíl??,...v táborech smrti šel taky nepotřebný a nežádoucí hned při selekci na tu svou stranu...mže?!…..Franci a Británi jspou proto nacisté a ty své humanistické řeči at si strčí klidně do hnědé inderbrawn kameraden holport prdele

jahodo (Ne, 29. 3. 2020 - 12:03)

to tě na mši pěkně namíchli.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 29. 3. 2020 - 13:03)

za to,jak Franci a Británi odepisují lidi nad 65 rok skončí vPakle!...tam skřápění zubů,nehynoucí nářek a žal ,trud a zoufalství na věky věkův ,tam je skřípění zubů a beznaděje oceán,tak červ nezmírá a nehyne a živ je navěčnosti….za to,jak británský a franci dobytek odepisuje své lidi nad rok se bude jednou navěčnosti smažit v Pakle na oleji škvarkovém.....no...tose ale maj!Čiňte pokání a obratte se k Bohu,britská a francouzká ataistická ,jednou zestárnete a scípnete a až budete chtít lásku od okolí,každá z mladých vás kopne do prdele až uděláte kotrmelec.,Salto mortale I S vývrtkou

Rakato (Ne, 29. 3. 2020 - 16:03)

Nebuď trapný, Jahodo. Za války se vždy vybíralo, kdo je cennější pro společnost a koho tedy zachránit, a kdo méně cenný, a toho nechat umřít. ----------------------------- Tady se ti řeční dobře, ale kdybys měl jako doktor v nemocnici rozhodovat mezi dědulou prolezlým chorobami, a člověkem ve středním věku, který má větší šanci na záchranu než důchodce, zvolil bys střední věk. --------------------------------- Tak tady neblij hovadiny. ------------------------------------ Je vidět, že jsi v životě nezažil žádný větší problém, než že v obchodě došel petkový bráník.

Cynik - realista (Ne, 29. 3. 2020 - 13:03)

Zapomněl jsi ještě zmínit škvarkový olej... ale jinak je to moc pěkné, Jahodo... Poslyš, neděláváš v prosinci dětem čerta? Kdybys je takhle postrašil, byly by zesrané, zechcané... a doživotně úžasně hodné.

Rakato (Ne, 29. 3. 2020 - 16:03)

Tos mě pobavil.

slyšeli (Ne, 29. 3. 2020 - 13:03)

jste feldkuráta Katze, hříšníci

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 29. 3. 2020 - 13:03)

v době feldkurát Katze eště nebyl bolševik

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 29. 3. 2020 - 13:03)

no ale v Číně je bolševik a tento pekingský bolševik opět povoluje čínské asijské trhy kde se prodává netopýr a to i když je v Číně jako zakázaný a nesmí se prodávat jako maso na jídlo.On ten čínský bolševik tvrdí,že Covid-19! je již minulostí a protože v Číně již není,nebude trvati dlouho a Čína představí světu novinku.....a bude to Covid -20 až milion...no....to si ještě ale užijeme

Reklama

Přidat komentář