Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Po, 30. 3. 2020 - 17:03)

Tvé děti taky čekaji přijímačky? Vůbec nevim kdy teda budou.Moje je měli dělat 15.4 a 16.4...a to za sebou na dvě školy a nedávno sem četla že budou už jen jeden datum někdy v červnu jestli jim povolí do školy jít.Ale jako nevim jak v jednom dni jak to chtěji udělat když každá škola je v jinym městě.

Sany11 (Ne, 29. 3. 2020 - 13:03)

Vy fakt mate starosti,Miluno.
Tak mu rekni , ze cvicenim teda prsa rozhodne nezhubnou. Ty ti zhubnou jen kdyz budes drzet dietu.

bianka (Ne, 29. 3. 2020 - 11:03)

Tak nějak Lallo...souhlasím. Ke zpěvu to rozhodně není, už jsem o tom také psala.

Lalla (Ne, 29. 3. 2020 - 10:03)

Ahoj všichni. Pro ty které to zajímá a ostatní mě nekamenujte. V posledních dnech jsem mluvila s několika lidmi, na které dolehly problémy kolem nového virusu. Tři z nic se mě ptali: jsem normální když mám strach z Korony? Jsem normální, když nesdílím všeobecný optimizmus, zpívání z balkonů a už se ani nesměju vtipům, které na mě všudemožně vyskakují?...Ano jste normální, pracuje u vás ten nejsilnější lidský pud, pud sebezáchovy. Pochopitelně v kombinaci z nejsitoty z protichůdných informací a brutální mediální masáži. Mít strach je obrana, nic špatného, pokud se náš strach nestane nebezpečným jiným lidem, pokud se proti nim neobrátíme, pokud v době krize nehledáme viníky. Díky.

Sany11 (Ne, 29. 3. 2020 - 11:03)

Ahoj Lallo, mas samozrejme pravdu. Bat se je normalni.
Jenom Nebojsa z pohadky se neumel bat a vsichni okolo, vcetne neho, to povazovali za nenormalni, proto se chtel odnaucit nemit strach. ;)
Jsem i premyslela o Milune, ze nakonec mela pravdu, s tim svym strachem, ktery ze zacatku pusobil dost iracionalne. Je uz pak asi na jedinci, jak se s tim dokaze vyrovnat a neprenaset to neprimerene na ostatni.
Ja se snazim uz te masazi vyhnout, co to jde a kdyz clovek chce, tak se to i celkem podari. Samozrejme mam strach o mamu v domove duchodcu, uz jsem i zvazovala, jestli bychom ji s jejim manzelem nemeli vzit radeji k sobe, ale ona zatim nechce, mam strach o zname, kteri musi pracovat v nemocnici, kde je zakaz noseni rousek ( v Nemecku), atd. A "vynucene" zpivani viz . pan Sverak (ktereho jsem kdysi mela docela rada) v dobach, kdy v Italii a jinde umiraji lide skoro po tisickovkach denne, mi take moc vhodne neprijde. Njn. kazdy jsme jiny.
Mio, preji take vse nejlepsi k narozeninam. :)

(Ne, 29. 3. 2020 - 10:03)

taky ne. Miluna je Miluna a tak ji beru.

Návštěvník (So, 28. 3. 2020 - 23:03)

Kdepak Joska. Sem píše spousta anonymů, které prostě Miluna vytočí

sledovatel (Ne, 29. 3. 2020 - 10:03)

A čím tak Miluna vytáčí? Mě nevytáčí.

Pravda (So, 28. 3. 2020 - 23:03)

Viď, Josko?

Fernando (So, 28. 3. 2020 - 22:03)

Já myslím, že se nejedná o Yossarian; ta se zmohla akorát na kopírování a sprosté výkřiky. Nepřímo tak zničila např. letitou a hezkou diskusi Seniorky na netu. Při jedné debatě (nevím už, oč šlo) začala třeba posílat zprávu s jedinou větou Já jsem Yossarian, prčáááááá!!!!!!!!!!, a to poslala celkem 49 (čtyřícet devět)krát po sobě, což zahltilo několik stránek tehdejšího formátu Doktorky. Lidi to otravovalo a postupně odpadávali. Marně jsem je přesvědčoval, ať její výplody ignorují a přeskakují. Hlavně ženy to nevydržely, utekly jak malý holky neznámo kam a fórum zaniklo. --- A Mio, co jako dál s tím nakaženým? To si dál volně chodí mezi lidma? A co ta továrna - udělala nějaká opatření?

Pravda (So, 28. 3. 2020 - 23:03)

Pravda je ta, že Joska zjistila, že když ty diskuse zničí, tak vlastně nemá na kom vybít tu svou frustraci. Tak ubrala. Ale sem píše, na to vem jed. Někdo to sem psal, že vždy tato vaše a diskuse Arianna a Raven byly vedle sebe. Stačilo rozkliknout a byl si doma :-). Na té vedlejší diskuji jí poznaly, tak jí tam ruply nervy a začala vytahovat nějakou ženskou z Olomouce. Psala stejný bláboly jako tady. Osočuje lidi, debatuje sama se sebou aby rozjela diskusi, atd. Fernando, uvědom si, že bába taky dost zestárla a tak už tak nezuří. Ale na Otu třeba reaguje :-)

Mia 22 (So, 28. 3. 2020 - 23:03)

Ten nakažený je domácí péči, manželka je s ním v karanténě. Nevím, jaká opatření udělala továrna, jen vím to, že technici pracují z domova. Víc o tom nevím, nikde se nekontaktuju, nesrocuju se, jen jdu občas do obchodu, rychle nakoupím a vypadnu. I na procházky chodím sama. Jsem ted takový osamělý pěšák. Ještě, že existuje skype a messenger, tak mám kontakt alespon takhle.

Andrea (So, 28. 3. 2020 - 20:03)

Otiku, přece nebudeš sedět doma,je potřeba lidí do supermarketu, většina z nás nějak pomáhá,taky nevím,z čeho budeš žít.Vis,v této vyhrocené situaci se ukáže charakter každého z nás.Doma to musí být ubíjející

JJ (So, 28. 3. 2020 - 20:03)

Tihle lidi neustále vykřikují, jak jim nezáleží na životě když je dobře. A jen by měli trochu zabrat, tak jsou jak krysy

M.V. (So, 28. 3. 2020 - 18:03)

Člověka uvedou do umělého spánku i když se dusí něčím jiným než tím neřádem. Aby pacient netrpěl a mohli ho lépe, v klidu ošetřit. A co se týká koronaviru, tak to už psali Italové, že jsou jako ve válce a musí vybírat koho dají na ventilátor a koho ne. Ty které ne, uspí a nechají zemřít. Strašná doba. A diskuse pod článkem ještě horší.

Mia 22 (So, 28. 3. 2020 - 17:03)

Děkuji všem za přání. Já den strávila venku večer jsem byla s dětmi na mes., Nejsem moc slavící typ, tak jsem to prožila v klidu.

... (So, 28. 3. 2020 - 17:03)

Víš, že šíření nepravdivých zpráv je trestný čin?

Návštěvník (So, 28. 3. 2020 - 18:03)

Jako že píše nepravdu a umíráni hlady je veselý?

Ota (So, 28. 3. 2020 - 12:03)

Tak to už mě asi nebudeš potřebovat Miluško? Já na práci Kačo seru radši pojdu hlady než se někde udusit Koronavirusem.

No (So, 28. 3. 2020 - 17:03)

umírání hlady je hnusný,při koroňáku kdyz už vědí že ti nepomůžou,tak te uspí.Věděli jste,že čeští důchodci radši obětujou koroňáku svoje děcka,než by se vzdali ventilátoru???Kam jsme to došli?

Reklama

Přidat komentář