Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Abe (Po, 17. 2. 2020 - 23:02)

Jaképak přistižení. Každý ví, že to děláte a pokud je rozumný, tak to považuje za naprostou přirozenost. Před chvílí jsem onanoval před manželkou. Jen se usmála, a řekla "Ne že budeš zase ponocovat". Syny "přistihnu" každou chvíli. Řeknu pardon a vycouvám. Onanoval jsm před mnoha ženami, které o to měly zájem. Matkou počínaje, babičkou, tetami, tchýní, sousedkami, kamarádkami, milenkami, kolegyněmi atd. atd.

Jirka (Ne, 16. 2. 2020 - 21:02)

Místo silikonové panny mohu z vlastní zkušenosti doporučit koupit kvalitní masturbátor. Je to opravdu o mnoho lepší, co se týče kvality zážitku ;-)

Lukyn (Čt, 13. 2. 2020 - 15:02)

Mě je 12 a o prázninách mi vlezla koupelky sestřenka a ta chodí do druhe třídy.To už sem si nehonil ale viděla jak mi ještě stojí když sem vylízal z vany. A ješte pak zavolala na tetu-mami lukášovi se něco stalo. Když došla tak sem si rychle dal ručník takže to neviděla=D ale sestřenka na ni prej -má na piňďovi neco ružovýho.Trapas :( teta řekla že se mi nestalo nic a vyhodila ju ven

David (St, 12. 2. 2020 - 16:02)

Myslím si, že je to docela normální věc, zvláště pokud máte partnerku, která moc nejeví zájem o sex, nebo má třeba chvilku po porodu. S rukou jsem si vždy vystačil, ale v poslední době už mě to nějak přestalo bavit, a manželka se mnou nechce spát tak často, jak bych chtěl já. Přemýšlím, že si koupím nějakou tu silikonovou panu.

Aleš (Čt, 6. 2. 2020 - 16:02)

Nevím proč z toho děláte problém, onanie je normální,mě taky načapala máma,jen se usmála,ale zůstala stát a dívala se.

Standa (Čt, 6. 2. 2020 - 12:02)

Mě načapala tchýně. Bydlíme s manželkou u jejich rodičů a když jsme předĕlavali koupelnu, tak jsem se chodil sprchovat k rodičům. Jednou takhle ležim ve vaně a všiml jsem si že ve skříňce kde jsou ručníky je nějaká modrá věc. Tak jsem tam sáhl a on to byl tchýně gumák ale fakt pořadnej. Strašně mě to vzrušilo a tak jsem si ho začal honit a přitom jsem si prohlížel to gumový péro. Jenže jak netekla voda a bylo ticho tak tam vlitla tchýně, já stál ve vaně a nevěděl co mám schovat dřív. Začala koktat a omlouvat se mi. Přitom se tak usmála a řekla ať klidně pokračuju, že se nemusím bát, že to nikomu neřekne. Bylo mi strašně trapně, klekl jsem si do vany abych se trošku schoval a ona si jen něco vzala a odchazela ale najednou se otočila a zeptala se jestli by se mohla koukat. Úplně mi to vyrazilo dech ale zároveň vzrušilo. Řekl jsem že se trošku stydím, usmála se a přišla blíž. Řekla že to neřekne, tak jsem si stoupnul a začal jsem honit, tak za minutu jsem se udělal. Řekla mi že to bylo hezký. Od té doby už nic. Jinak mi je 32 a tchýni 55

Libor (Čt, 20. 2. 2020 - 15:02)

Ty jo, úplně jsem se do tvé situace vžil. Mě by se líbilo vyhonit si ho před tchýní, nebo kdyby to dokončila ona sama. Nechtěl bych sní spát ale tohle bych si nechal líbit. Jinak věkově to máme dost podobný.

Jitka (Čt, 20. 2. 2020 - 17:02)

Já jsem načapala zetě úmyslně. Mají postaveno u nás na zahradě a já jsem jednou dopoledne vyrazila k nim si půjčit něco do kuchyně. Než jsem došla ke dveřím do obýváku, tak jsem slyšela že tam má spuštěný porno. Věděla jsem že dcera je v práci. Přemýšlela jsem jestli tam v trhnout a nebo radši odejít. Musím se přiznat že mě to dost vzrušilo. Vtrhla jsem tam a on seděl přesně naproti mě a honil si ho před počítačem. Omluvila jsem se, že jsem myslela že doma nikdo není. On zůstal úplně v šoku, hodil přes sebe tričko a začal vysvĕtlovat že to není tak jak to vypadá. Uklidnila jsem ho, že je to normální a že i já si to dělám. Nevím co to do mě vjelo ale zeptala jsem se ho, jestli by nechtěl pomoct. Trošku se bránil ale jak jsem se ho dotkla, tak držel až do konce. Honila a masirovala jsem ho snad půl hodiny až se udělal sam sobe na břicho. Je to hezký chlap a má ho opravdu krásného ale nikdy bych se sním nevyspala. Řekla jsem to i jemu, honit ti ho klidně budu ale víc se mezi náma nestane. To bych dceři neudělala.

Default User Image
Pavel (So, 28. 10. 2023 - 12:10)

Fandím, takových je málo jako jsi  Ty

Evzen (Po, 16. 1. 2023 - 23:01)

Jitko si dobrá tchyne

Filip (Ne, 27. 3. 2022 - 09:03)

Jitko este honis zetakovi a stále nemáš chut a nepristihla si ich pri sexu.

Abe (Pá, 27. 3. 2020 - 23:03)

Měl jsem s tchýní rovněž "dohodu". Když jsem se s nastávající seznámil, matka nelenila a hned mne u budoucí tchýně pomluvila. Notorický onanista s malým penisem. Tchýně se vyptala jiných, se kterými jsem měl styk (byl jsem vyhlášený děvkař) a pro jistotu si mne otestovala. Musel jsem se před ní vyhonit, protože jí zajímala i kvalita semene. Byla na výsost spokojena a souhlasila se svatbou. Po čase ovdověla. Když byla manželka v porodnici. přišla sama, jestli se pořád honím. Odvětil jsem, že často. Chtěla to vidět a sama se přidala. Pak došlo ke kontaktu. Masturbovala mne, kouřila a dovolila abych rukama a jazykem potěšil i jí. K souloži však nikdy nedošlo. To by dceři neudělala. Ani já. Dnes už není mezi námi, ale rád a s vděčností na ní vzpomínám.

Abe (Pá, 27. 3. 2020 - 23:03)

Měl jsem s tchýní rovněž "dohodu". Když jsem se s nastávající seznámil, matka nelenila a hned mne u budoucí tchýně pomluvila. Notorický onanista s malým penisem. Tchýně se vyptala jiných, se kterými jsem měl styk (byl jsem vyhlášený děvkař) a pro jistotu si mne otestovala. Musel jsem se před ní vyhonit, protože jí zajímala i kvalita semene. Byla na výsost spokojena a souhlasila se svatbou. Po čase ovdověla. Když byla manželka v porodnici. přišla sama, jestli se pořád honím. Odvětil jsem, že často. Chtěla to vidět a sama se přidala. Pak došlo ke kontaktu. Masturbovala mne, kouřila a dovolila abych rukama a jazykem potěšil i jí. K souloži však nikdy nedošlo. To by dceři neudělala. Ani já. Dnes už není mezi námi, ale rád a s vděčností na ní vzpomínám.

Manka (Ne, 12. 1. 2020 - 19:01)

Synovi bylo čtrnáct a jednou jsem ho přistihla v nejlepším. Zavzdychal a ze staženého a velkého pindíka mu to začalo několikrát jít ven a pak jakoby ztratil na chvíli vědomí. Vůbec mne nevnímal a mně to dost vzrušilo

Jolana (So, 11. 1. 2020 - 11:01)

Mně to brácha ukázal jednou doma až vystříkl a mně se to líbilo. Jednou jsem to chtěla mu udělat já sama a přemluvila jsem ho po několika hodinách,ale chtěl abych měla jen kalhotky a pak abych si je sundala mu ukázala mu celou svou píčku a hned chtěl abych mu ho honila rychleji a rychleji a pak už se to z něj uvolnilo a vyteklo ven a objal mne a na píčku mi položil ruku a dělal mi to rukou,ale já jsem nemohla se uvolnit. Nešlo to, byla jsem tak překvapená,že se to povedlo jemu,že mně to prostě nešlo.

Soňa (So, 11. 1. 2020 - 09:01)

Bráchu jsem jednou viděla jak si to dělal a udělal to do kapesníku a ten pak vyhodil do koše.

Ivik (Pá, 10. 1. 2020 - 21:01)

Já jsem byla nachytán minulej tejden byla jsem na vykend u kamarádky která na jeden den s rodiči jela na návštěvu a já u ní čekala s jejím strejdou po první noci co jsme s kámoškou spolu dovadeli jsem si šla dat koupel nevím co se stalo ale prostě jsem si sedla na okraj vany a začla jsem si to dělat po chvíli se potichu otevřeli dveře a on vešel nahý s penisem v ruce a povídá pokračuj moc pěkné pokoukani a já na nej ty jsi šmiroval ?to sis ho jako honil taky? odpověděl jasné takže to je jen mezi námi ? Dobře nechci aby někdo věděl co jsem dělala ale asi jsem tě vzrušila když ho máš jako slon viď a on jenom jo to máš pravdu a tet si pěkně s tebou zasukam ani se nenadál a už jsem si ho vzala do ruky byl to macek jak má bejt potom mě zuřivě začal odjíždět kam to jen šlo dopadlo to tak že jsem ani chodit nemohla potom jsme spolu ještě jednou byly a kámoška nic netuší ....jsem devka já nebo on že si ho honil a smiřoval?

Ivik, (So, 11. 1. 2020 - 07:01)

jsi buzerant-gay.

Zdenek (Čt, 31. 10. 2019 - 16:10)

Me matka nekolikrat ...

Miruna (Čt, 31. 10. 2019 - 04:10)

Na zahradě u domu máme altánek a v něm jsem přistihla syna. Pohovka je natočená tak, že mě neviděl, navíc měl sluchátka. Dívala jsem se asi minutu a pak opatrně odešla. Zjistila jsem posléze, že tam chodí pravidelně. O prázdninách, o víkendech si to ráno v posteli udělá (poznám to podle semene) a za dvě hodinky už jde do altánku zase onanovat. Musí mít velkou potřebu sexu. Říkám si, že asi to má po mně. Taky jsem taková byla.

Reklama

Přidat komentář