Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Karel (Ne, 22. 3. 2020 - 12:03)

Ahoj Lily jak se vyvíjí situace a jak reagovala máma na mokrou postel? Držim palce ať ti to vyjde podle tvých představ. A ty blbi co jim to vadí nevnímej. Mě mamky když jsem se počural taky seřezala a pak to bylo jen horší takže si tim určitě nepomůže. Buď ráda že to mamka bere zatim takle dobře.

Andrea (Ne, 22. 3. 2020 - 11:03)

Z toho co tu resite se mi zacina chtit kadit taky :D Ja jsem se taky dneska pocurala v posteli, ale do pliny, takze jsem v suchu. Jeste neco snese, tak me napadlo, ze bych se mohla i pokadit. Ale zatim to neni az tak akutni tak si dam normalne obed. Az se slehne, tak si pak vezmu projimadlo a uvidime co se bude dit :D Tak si to tady vsichni uzivejte. Stejne se toho v soucasnosti moc delat neda.

Lily (Ne, 22. 3. 2020 - 12:03)

A tobě dávají plenky taky rodiče nebo je nosíš protože chceš?

Andrea (Ne, 22. 3. 2020 - 12:03)

Ja jsem uz dospela, takze u me plati ta druha varianta. K plenkam me privedl muj byvaly pritel, kteremu se to libilo. S tim uz nejsem a toho soucasneho to sice nebere, ale toleruje mi to, a kdyz jsem sama doma jako dneska, tak mam volne pole pusobnosti a muzu si delat co chci. Skoda, ze nejsem ve tvem veku, hned bych do podobnyho dobrodruzstvi sla taky :D

Tom (Ne, 22. 3. 2020 - 11:03)

Ono spíš záleží na rodičích jak to vemou. Jsi ještě ve vývinu takže máš ne mějakou tu nehodu ještě nárok. Ještě bych to trošku přibarvil o to že ti není zrovna nejlíp a že tě bolí drobet břicho a pak se ještě přes den pokakal a myslim když máš tak super mamku že to bere v pohodě tak plenky budou rychle.

Lily (Ne, 22. 3. 2020 - 12:03)

Myslíš že mám udělat ještě dneska další nehodu? Já se bojím aby to pak nevypadalo že to dělám schválně. Říkala jsem si že se zítra v noci nepočůrám ať to nevypadá tak podezřele. Taky nevím jestli ty nehody dělat rovnou i přes den nebo začít nejdřív jenom v noci a pak až budu mít plínky na noc tak začít i ve dne. Já bych řekla že by bylo lepší rovnou i přes den když jsem měla tu nehodu včera přes den tak v tom jakože pokračovat že to je kvůli tomu co myslíte?

x (Ne, 22. 3. 2020 - 08:03)

A určitě by bylo lepší když tam dojdeš se slzami v očích tak když se tě zeptají co se stalo proč brečíš tak můžeš říct třeba mami mohla by jsi jít se mnou prosím to by pomohlo a bylo by jasné že se za to hodně stydíš než aby jsi to řekla přede všemi.

Lily (Ne, 22. 3. 2020 - 12:03)

Promiň že jsem nenapsala dřív vždycky v neděli dopoledne uklízíme byt tak jsem nemohla psát. Jak jsem vstala tak jsem byla už docela nervózní a docela se mi i chtělo brečet tak jsem jenom vykouknula ze svýho pokoje a zavolala mamku. Když přišla a viděla mě tak jsem se už rozbrečela a řekla jsem jí že jsem se počůrala a hned se omlouvala že jsem nechtěla a že nevím proč se mi to stalo. Mamka mě hnedka utěšovala, jako radost neměla ale říkala ať si z toho nic nedělám hlavně z toho včerejška a ptala se jestli jsem v pohodě kvůli tý včerejší nehodě a že chápe že jsem z toho rozrušená a že se mi dneska stala nehoda kvůli tomu. Dohodli jsme se že to nikomu neřekne a to nemám řešit že to prostě byla nehoda co se může stát každýmu.

Tom (Ne, 22. 3. 2020 - 00:03)

Lily já bych v tom pokračoval hned . Dá se to svéct na trauma s toho obchodu . Ale chce to více nehod . Možná bych zkusil se pokakat ještě jednou přes den třeba až si budeš hrát jako žes nestačila doběhnout .Mamkabude myslet že jsi nějak nemocná a možná dojde na ty pleny.

Lily (Ne, 22. 3. 2020 - 08:03)

Tak já to teda zkusím. Večer jsem se na to připravila dost jsem pila s teď se mi chce dost čůrat. Ještě jsem v posteli a rodiče neví že jsem vzhůru většinou vstávám až po devátý hodině. Ještě teď se mi moc nechtělo protože ostudu už mám dost velkou ale dost jste mě povzbudili tak se teď počůrám už se těším na to co na to řekne hlavně mamka

X (Ne, 22. 3. 2020 - 08:03)

Dobře ty, nádherný včerejší příběh. Držím ti palce ať se ti to povede a určitě by pomohlo kdyby jsi šla na snídani a měla by jsi pár slz v obličeji jak se počůráš do postele prostě to zahrát jak v obchodě že jsi s tím nic nemohla dělat a tak že jsi se probrala a mokrá postel a ty slzy v obličeji to by tomu určitě pomohlo.

Návštěvník (Ne, 22. 3. 2020 - 08:03)

Hm, tak to jsi teda opravdu "hvězda". Na místě tvých rodičů bych ti pořádně nařezal na prdel, a oblečení by sis musela vyprat frajerko, aby tě přešli podobný nápady. Zkus se nad sebou trochu zamyslet. Tvoji rodiče mají určitě v současné době starostí až nad hlavu a ty místo toho aby jsi jim nějak pomohla jim je budeš ještě přidělávat a dělat naschvály? No a samozřejmě, že jak jinak největší prase na doktorce Kikina povzbuzuje ostatní, aby si chcali a srali do kalhot. Vždyť je to přeci normální, nebo ne?

Lily (Ne, 22. 3. 2020 - 12:03)

Nevím proč sem vůbec lezeš když tě todle téma vůbec nezajímá a jenom tady nadáváš ostatním tak to vypni a nechoď sem

Kuba (Ne, 22. 3. 2020 - 12:03)

Máš pravdu Lily ať vypadne idiot stejnak to nikdy nepochopí. Protože není plenkař jako ostatní lidi tady

Andrea (Ne, 22. 3. 2020 - 11:03)

No a co? Je to tvoje dcera? Neni, tak se nestarej.

Kuba (Ne, 22. 3. 2020 - 00:03)

Máš pravdu Tome to bude nejlepší

pavel (So, 21. 3. 2020 - 13:03)

Ahoj Kikino , já teď nemusím do práce , minulý týden a tento týden , mám na sobě pleny 24/7 a je to ůůůůůplně bezva , snad se z toho nezblázním . Zatím se mějte skvěle a pokakaně .

Kikina (So, 21. 3. 2020 - 14:03)

Ahojky to se někdo má :0) no já taky nemusím chodit do práce ale v současné době mám přítele a tak jsem musela svoje kakací aktivity trochu omezit. No a kvůli korona viru mám teď úplně utrum. Holt je kolem mě moc lidí a nemám soukromí. Tenhle týden jsem se aspoň byla jednou projít v lese když se vesměs nic jiného dělat nedá. Vzala jsem si plínku a aspoň jsem se počůrala když už. Pokakat se teď nemůžu a na to abych předstírala nehody už nemám ten správný věk :0) tak si to užívej i za mě!

Tom (So, 21. 3. 2020 - 13:03)

Já bych do toho šel teď je vhodná doba do školy nemusíš tak nebude problém s plínama. Pak dej kdyštak vědět jak to dopadlo.

CD95 (So, 21. 3. 2020 - 11:03)

Ahoj, taky mám něco k tématu. S přítelkyní provozujeme rádi vězeňské hrátky-tudíž pruhovaná kombinéza, pouta-medvěd, osobní prohlídka, bombarďáky... Ale teď jsme to trochu inovovali. Místo bombarďáků dostává plínku-pěkně silnou Abenu M4. Ona by si plenku mimo byt nevzala, ale já jí nosím celkem rád a ona v ní třeba občas přespí. Plenka jí nevzrušuje tak jako mě, ale když jí má pod kombinézou, to se jí celkem líbí. Tak se jí líbí ABDL hrátky-že dostane dupačky, plenku, pije z lahve, krmím jí, natřu a namasíruju jí celé tělo dětským olejíčkem a tak. Anežko a Evko, přitahuje vás taky ABDL? Respektive líbila by se vám představa, že by se vás kluk takhle staral? Třeba vás namazal, přebalil a dal vám dupačky? A co si myslíte o těch vězeňských hrátkách?

Reklama

Přidat komentář