Reklama

Pás cudnosti

věrka (Út, 5. 8. 2008 - 18:08)

hele chlapy co jsem tak viděla ty pásy cudnosti,nepřipadá mě to ani že by to bylo příjemné,jestli to náhodou nebolí vás chlapy když je máte tak citliví a jak říkate že je máte stále jak chodíte na záchod? vždyt v tom to snad ani nejde nebo jo?

http://www.neznymedved.cz/hledej.php

dík za odpověd jen mě to jen tak zajímá,jsem zvedavá jelikož o tom slyším vůbec poprvé

Lukáš (So, 14. 3. 2020 - 23:03)

Ahoj.no ja ho mám zamknutý už dva roky.moja Pani ma urobí vždy cez anál ale to len vyteciem alebo má zbavuje semená ihlou a striekačkou

AVP (Po, 16. 3. 2020 - 06:03)

Jehlou a stříkačkou? Nechápu.

jajinka (Út, 5. 8. 2008 - 17:08)

kamarádka má zamčenýho muže v neoteelu :-D Je hodný :-D. Myslím že každý muž by měl mít tuto věc.

V. (So, 26. 7. 2008 - 21:07)

Nemusíš se bát, jsem na tom podobně, mám neosteel a jsem odemykaný každé tři týdny, takže šest dní je nic. Je to ale šílené, jsem absolutně v moci mojí manželky

Marek (So, 26. 7. 2008 - 13:07)

Já jsem zamčený teprve šestý den v CB6000. Chci se zeptat, jak dlouho můžu být zamčený bez provedení milkingu, případně jak často ho provádět. Vypadá to totiž, že budu zamčený trvale. Zřejmě ze mě bude totální otrok a budu mít zamčený nejen penis.

Martin (So, 18. 8. 2007 - 09:08)

Cau, ja pas cudnosti mam (od www.latowski.de) a momentalne hledam zenu, nebo holku, ktere nabizim vernost.msteel"seznam.cz

Milan (Po, 13. 8. 2007 - 13:08)

Tak to je mazec.... Já myslím, že Mlhoš si nandal na mejdanu před pěti lety kovový pás cudnosti a neopatrností mu spadly klíče do kanálu a tak si vytvořil tohle povedené alibi :-)

add Milos (Po, 13. 8. 2007 - 13:08)

Hrozne by mne zajimalo pane Milosi, pri vasich bohulibych zajmech, jak jste sem prisel? Normalni provokater.

Neosteel (Ne, 5. 8. 2007 - 12:08)

Miloši, co s tím lezeš sem na tohle téma? To se vůbec nedivím, že od takového magora žena utekla.

Miloš (Ne, 5. 8. 2007 - 02:08)

Jmenuji se Miloš, k víře mě přivedly sestřičky Vincentky, když mi bylo zhruba deset let. U nich jsme jako děti na vesnici strávily dětství -hráli volejbal, bedminton, na kytary, na harmonium, apod. Nenásilně, pomaličku nás učily poznávat Boha a Jeho lásku. Do ničeho nás nenutily, sami jsme měli zájem. Tyto okamžiky patří k nejkrásnějším okamžikům mého dětství. Samozřejmě jsem chodil ministrovat, kněží mě milovali, prostě byl jsem krásné duchovní dítě. Pak jsme se však přestěhovali, přišla změna školy, "církevní puberta", po škole vojna a Bůh byl najednou až ten druhý.

Ne, nezapomněl jsem na Něho, někde v koutku kdesi se trošku skrýval, ale nebyl už ten hlavní. Hlavní byla moje láska, nová přítelkyně, kterou jsem si zanedlouho po seznámení i vzal. Vychovali jsme spolu tři překrásné dcery, po devatenáctiletém manželství už se skoro zdálo, že dopadne i můj sen - alespoň k dvacetiletému výročí manželství se necháme církevně oddat. Avšak Boží vůle tomu chtěla úplně jinak. Přišel rozvod civilního manželství, žena si našla přítele o deset let mladšího, rodina - nic, prožitá léta - nic, jedenáctiletá dcera - nic. Pro mě to byly ponejprv momenty, kdy už nic dalšího nemá vůbec žádný smysl - přesto však první cesta vede do kostela. Úžasný stařičký kněz, generální zpověď, Eucharistie, krůček po krůčku stoupání k nekonečné Boží lásce. Dnes - 5 let po rozvodu, vzdávám neustálé díky Bohu za svobodu a lásku, kterou mě denně obdarovává, pět let celibátu - který dobrovolně a z lásky věnuji Jemu, protože mě přijal zpět, do své otevřené náruči, kterou na kříži vítá každého, kdo k Němu s důvěrou přichází.

A tak i já Ti Pane děkuji, za vše, co jsi mi ve svém milosrdenství ráčil dát, navěky Ti chci dobrovolně a z lásky sloužit a být tu vždy k dispozici i pro druhé, kteří Tě teprve hledají. A Pane prosím - té jedné řeholnici, která se 35 let denně vroucně modlila za můj návrat do Boží náruče - za její lásku žehnej!! A žehnej prosím i těm, kteří Tě teprve hledají, tápají, avšak zatím nenacházejí. Jediná prosba, o kterou jsme Tě kdy žádali, nezůstala nevyslyšena.

Richard Šimůnek (Čt, 8. 11. 2018 - 15:11)

Hezké. Ale asi by se to hodilo do jiné rubriky. Možná i do jiného média.

Staci k uzamknu (So, 4. 8. 2007 - 05:08)

http://www.extremerestraints.com/chastity-devices_26/?gclid=COPmxIbx2o0CFRrqgAod-mfdaA

Neosteel (So, 4. 8. 2007 - 01:08)

Na netu mne velmi zaujaly pásy cudnosti firmy Neosteel, ale ty ceny jsou hrozné. To není nic podobného za přijatelnější cenu? Chtěl bych se odnaučit masturbovat, ale takové ty klece na ptáka ze sex shopu mi připadají jen jako hračky.

orvel (Pá, 3. 8. 2007 - 16:08)

Ano, já mám už 18měsíční zkušenost z nošení pásu cudnosti značky Neosteel. Tedy bytelný pás florentského typu 100% plnící svůj účel. Důvod? Prasklo mi několik bokových vztahů. Po dohodě chtěla mít žena jistotu, že se už nic takového nebude opakovat. Přistoupil jsem na to i jako na pokání, a abych ji uklidnil. Jsem teď fakticky každodenně uzamykaný... A situace se uklidnila...

Petr (Út, 24. 7. 2007 - 01:07)

Může, když se mu to líbí, proč ne.. Já třebas odbočím, ale také se to vztahuje k otázce proč někdo dělá něco "nenormálního"... tak tedy proč si boxeři ubližují a lidem se to líbí ? a takových pitomých otázek může být víc.. hele, jestli se to někomu líbí, ať to dělá, nesnaž se to pochopit, spíš se braň tomu, že když se to tobě nelíbí a nechceš tu hru hrát, tak zase i já říkám, že tě k tomu nemůže nikdo nutit, jsme svobodná zem.. a kdo se také svobodně rozhodne, že tu hru na nošení hrát bude, tak něchť je mu dopřáno :-)))

syslik (Po, 7. 5. 2007 - 10:05)

Netusil jsem, ze takove veci se jeste pouzivaji, to teda ziram. Osobne si myslim, ze to neni spravne.

Luděk (Po, 30. 4. 2007 - 15:04)

Andreo a do kolika let tě nutila ho nosit? Na druhou stranu ses nemusela bát, že by tě někdo znásilnil.

Luděk (Po, 30. 4. 2007 - 15:04)

Andreo a do kolika let tě nutila ho nosit? Na druhou stranu ses nemusela bát, že by tě někdo znásilnil.

Luděk (Po, 30. 4. 2007 - 15:04)

Andreo a do kolika let tě nutila ho nosit? Na druhou stranu ses nemusela bát, že by tě někdo znásilnil.

Reklama

Přidat komentář