Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Bobina (So, 29. 2. 2020 - 14:02)

Mně taky zajímá motiv kluků co jim imponuje dívat se jak holka čůrá. Připadá mi to dost neslušný,takovou holku to obtěžuje a ponižuje. Doma v páru ať si dělají co chtějí. Manžel je na to ujetej minimálně , ale zase ho vzrušují černé punčochy s med v podbřišku na slízání.

Radim (So, 29. 2. 2020 - 14:02)

Zajímavé.

Pavlína (So, 29. 2. 2020 - 11:02)

Mám radost ,že jste tady! To napětí před cestou je normální. Já jsem vždycky taky nervózní a třeba špatně spím ten den než odjedu.

Klára (So, 29. 2. 2020 - 10:02)

Miška z toho byla opravdu smutná a schvilku mi do telefonu plakala, ale bere to nakonec dobře, ale bude se jí stýskat. Když to půjde tak budu i s ní v kontaktu po skype nebo tak, ale uvidíme. Libor to zjišťoval a prý signál na hotelech by měl být vpohodě a mimo asi složitě, ale já se jí i sem ráda ozvu. Bude asi hodně zážitků a já si to opravdu nedokážu moc vůůbec představit. Za to může hlavně Libor a já ho mám moc ráda.

Jana (So, 29. 2. 2020 - 09:02)

Ahojky opět všem a dobré ránko,trochu jsem to obrečela, když jsem zjistila že to není realita, celou dobu jsem si myslela že je to skutečné,ale jsem i ráda že to pokračuje dále,budu si myslet že jsem to nečetla, že je to jenom fikce, takže Klárko Nikolko, Libore a další...,moc mě těší že jste opět zpátky.už mi bylo po vás smutno až jsem měla z toho asi smutku, noční nehodu, teď jsem chtěla v týdnu vyzkoušet jaké to je se vyčůrat venku před někým,ale jelikož byl u nás silný vítr aji dneska,tak jsem to raději ani nezkoušela,na jednu stranu mě to láká,na druhou stranu jsem nervózní a pořád to odkládám,jako už chodím čůrat někdy venku i jak jdu ze školy, máme tady park,tak chodím do parku a jak čůrám,tak si krásně rozevřu svou pipinku a koukám jak krásně čůrám, někdy malým proudem, protože ji mám ještě malou, ještě jsem neměla tu možnost to s někým dělat, zatím si to dělám sama prstama,ale taky někdy velkým proudem,ale to je tím že chodím čůrat na poslední chvíli až ho mám úplně skoro plný, proto se mi někdy stávají ty noční nehody,bo mám malý močový měchýř.takže Klárko, pokračuj strašně se mi líbí jak popisuješ jak chodíš čůrat,Nikolka taky,jak se pelíškujete,jak čůráte a pod.mám vás ráda.příjemný vikend všem

Klára (So, 29. 2. 2020 - 09:02)

Dnes jsem se povalovaly s Nikolkou až do devíti hodin. Vydržely jsme spinkat celou noc a tak ségra ráno pospíchala na malou a hned jí to šlo jako o závod a mně taky. Měly jsme bříška plná a tak naše pipinky musely tu moč pustit rychle ven. To bylo kolem pátý a tak jsme se ještě zavrtaly do pelíšků a chrněly dál. Mamča ještě pojede do Liberce něco málo nakoupit. Já jí říkám,že ať neblbne,že asi máme všechno, spíš má taky cestovní horečku a tak pojedeme na chaloupku jen s Liborem po obědě a Nikolka to se uvidí. Nakrmíme ptáčky a snad pak už v březnu to bude lepší. Tady nám napadl trochu sníh a tam nahoře ho bude asi víc a tak bych byla smutná, kdyby jsme měly ptáčky nenakrmené. Minule jsme s Liborem pozorovali s poza okna krmítko a chodí sem sýkorky, pěnkavy, brhlíci, někdy i kos a strakapoud a jednou tam dokonce vlezla pro krmení i veverka. Už jsou na to zvyklí a když se objevíme u krmítka už čekají a pak se ani moc nebojí když třeba jdeme kolem. Koupat se asi dnes nepojedem a třeba jo, já opravdu nevím. Student je zamilovaný do Mišky a Miška ho ještě nepustila k setkání, ale komunikují spolu živě a dokonce mi řekl, že kdyby tohle věděl,že se stane, na Zanzibar by nejel,ale teď to zrušit by bylo za podmínek,že nedostane ani korunu zpátky a chtěl Mišku vyměnit za tu příbuznou ale mamča Mišku nepustí samotnou. Dokonce jsem s ní mluvila a byla trochu na vážkách,ale nkonec řekla,že ne a to i z finančních důvodů. Miška to asi obulila, ještě jsme si nevolaly, ale dokážu si představit, jak by to bylo skvělý a navíc Student by tam mohl s Miškou se více seznámit a oni jsou si opravdu sympatičtí a tak by mohlo být i víc než romantické posezení u moře. Mně je to taky moc líto, ale zase až se vrátíme, co nejdřív pojedeme za ní. My se vrátíme 12. března večer po 23. hodině. Libor bude mít auto zaparkované na letišti a tak hned vyrazíme domů do Mimoně a on ještě kousek do Liberce a nebo zůstane s námi a pojede až ráno. Miška mi volá, já o ní píšu.

Radim (Pá, 28. 2. 2020 - 23:02)

To by mne taky zajímalo.

Martina (Pá, 28. 2. 2020 - 21:02)

Trnula jsem jestli se Klárko nadechneš a budeš s námi. Jsem moc ráda za vše, co děláš a že jsi tu. Dokonce mne to inspirovalo, abych sepsala svůj deníček ze studentských let do nějaké formy příběhu. Pravda , příliš mnoho společného čůrání s kluky tam nebude, ale bylo tam také mnoho lásky, zrady, naivity a bolesti. Nemám tendence vydávat knihu. Bude to pro mne a možná pro mé nejblližší přátelé. A tam patříš Klárko i ty a tak i na tebe budu pamatovat. Hodně dobrých andělíčků do pelíšku.

Majka (Pá, 28. 2. 2020 - 21:02)

Já jsem také šťastná. Moc ti fandím a těším se na další pokračování!

Klára (Pá, 28. 2. 2020 - 20:02)

Libor mne vyzvedl už před školou ,ale musel ještě pak odjet domů a přijede zítra a bude do neděle .ale ještě než pojedeme na letiště večer zajede k tátovi . Udělali jsme si krátký výlet po okolí a on chtěl hlavně, že budeme spulu čůrat nekde venku, ale byla celkem zima a nakonec jsme našli místo v lese a mně se chtělo dost, protože to byl ten čas, kdy chodím čůrat doma nebo spíše i pod viaduktem, když přijdu ze školy. Tak jsem si stáhla kalhoty u auta a hned jsem čůrala a Libor byl z toho unešenej a začal mi hladit ještě čůrací pipinku a pak mne ji celou zlíbal a chtěl by všechno, ale byla opravdu zima a tak jsme nakonec dojeli na domeček a tam jsem ještě jednou čůrala, ale spíše jen pro něj, protože jsem potřebovala už jen trochu a ten pramínek jsem nedělala velký a pak jsme skončili spolu uvnitř a bylo to moc hezký. Mamča i Nikolka je se mnou tady doma a budeme se zase pelíškovat a já už pomalu žiju tou cestou. Nesmím ale na to moc myslet. Zítra chceme jet na chaloupku na otočku a možná by jela i mamča a v neděli to už bude jen čekání na večer a vůbec si to nedokážu představit jako to bude probíhat. Libor už letadlem letěl, ale z nás nikdo ne. Máme nějaké peníze vyměněné protože tam ne všude jde platit kartami a berou hlavně dolary nebo eura v hotovosti. Ta cesta asi bude dlouhá a tak nevím jestli budeme spát i v letadle nebo až na místě, ale to bych prochrněla asi celý den potom. Těším se na to a jsem i nekliidná z toho jaké to bude. Ale teď se budeme se ségrou pelíškovat za chvilku. Tu fotoknihu už máme hotovou obě a moc mně to i NIkolu bavilo a Miška dostane ode mne jednu jako dárek. Až se vrátíme, chceme ji navštívit a i dárečkama.

Pavlína (Pá, 28. 2. 2020 - 22:02)

Mám obrovskou radost. Chvíli před tebou jsem psala a myslela si, že už asi nenapíšeš a bylo mi to líto. Moc díky!!!!!

Kikina (Pá, 28. 2. 2020 - 21:02)

Super Klárko že pokračuješ! Budu se těšit na další vývoj. Zdraví tě Kiki :0)

Pavlína (Pá, 28. 2. 2020 - 20:02)

Přeju Kláro a Nikolo hezkou dobrou noc. Kdybys už nenapsala ani čárku budu ti vděčná za ty předchozí. Bude mi to chybět.

Návštěvník (Pá, 28. 2. 2020 - 20:02)

Libore,tys byl na Zanzibaru?

Libor (Pá, 28. 2. 2020 - 22:02)

Ano

Návštěvník (Pá, 28. 2. 2020 - 22:02)

Díky za odpověď. Myslíš, že bych mohl mít na tebe další otázky? Jsem zvědavý,ale nemusíš to přijmout. Nechci tě kompromitovat ani nijak dehonestovat. Jen čistý lidský zájem.

Můžeme (So, 29. 2. 2020 - 09:02)

Můžeme to zkusit.

Návštěvník (So, 29. 2. 2020 - 10:02)

Jsem muž a jsem otec dvou dětí již dospělých a moje práce je v oblasti péče o nemocné osoby na traumatologii v jednom moravském městě, chci ti Libore poděkovat za vstřícnost a otázky, které bych rád položil můžeš odmítnout nebo na ně odpovědět. Nijak nenaléhám. Jen pro vysvětlení, na toto diskuzní fórum mne upozornila moje kamarádka a zaujalo mne to řekněme obsahově a motivačně. Nemám představu jak bychom si mohli povídat, zda třeba nějakou hodinu denně nebo nahodile podle tvých a mých časových možností. Já bych mohl spíše navečer,pokud nesloužím. Tedy mně by zajmalo Libore pro začátek ... jsi skutečně ten starý šedesátiletý dědek,co sem píše? Jáké jsi dosáhl vzdělání? Jsi v úplné rodině nebo žiješ sám? Jsi skutečně profláklý, že je problém vystoupit zcela z anonymity? Je pro tebe psaní příběhu Kláry a spol. skutečně osvobozující ? Asi jsem tě zahltil množstvím otázek. Budu rád za vstřícnost .Děkuji

OK (So, 29. 2. 2020 - 10:02)

Odpovím. Nejsem ten dědek,co si tady někdo myslí. Vzdělání má vyššího stupně. Žiji v úplné rodině. Moje profláklost je relativní, ale něco na tom bude. Je to velmi osvobozující a tato grafoterapie na podnět skutečných motivů byla náhodným podnětem viz moje vyjádření dříve.

Návštěvník (So, 29. 2. 2020 - 11:02)

Děkuji za rychlost. Nyn pro tuto chvílií mám jedinou otázku. Ve svém příspěvku z 26.února mne zaujala tvá poslední věta...vyšlo Slunce a čápi se vydali...... Myslím, že v této větě je jeden z kódů k motivaci tvého příběhu. Můžeš se k tomu vyjádřit blíž? Děkuji

Reklama

Přidat komentář