Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

sardanapal* (Út, 25. 2. 2020 - 17:02)

Bohužel je to tak. Klasický "negerský rypák je široký a rozpláclý ... A to díky podmínkám ve , kterých se takovýto nos musel během tisíciletí adaptovat . Stejně tak krátké zašpičatělé rypáky severní populace ... Nejhezčí rypáky se proto mnohdy vytvoří genetickým spojením obého ... To máte tak , když poznáte Pravou Blondýnu a ona ji má Černou ...

ShabbaTot-Jahoda (Út, 25. 2. 2020 - 23:02)

musím tě Sardanapal v rasové teorii Untermensch doplnit,tento termín nebyl poprvé použit nacisty,ale použil ho jako první Američan Lothrop Stoddars .Pojem Untermensch pak použil nacista pro údajnou degenerativní náturu a míšence eurazijské geneze,pro Židy a Romy a Slovany kam se řadil hlavně Polák a národy východní Evropy včetně Ruska.Tato etnika byla pro nacistu degenerativní náturou a východní masou,ale i tam nacista dělal rozdíl,neb rasová teorie měla severní Rusy se skandinávskýma rysama ,světlou barvou vlasů a očí k nadřazenějšímu rasovému Herrenrasse,tj. panská rasa v Lebensraum.Tato Herrenrasse,tj panská rasa se i u Rusů vyznačovala příznaky nordické rasy,zato Slovan a to včetně Čechů a Slováků si u nacisty ,který se považoval za Herrenrasse dobře teda nevedl.Jednak se jako Slovan vzdaloval obrazu panské rasy a to je hlavně tvůj případ.Tudíž by sis měl uvědomit,když již zde tak krásně píšeš o negroidní rase a plemenu,že jsou dle rasových kritérií i jiná,nadřazenější a vyšlechtěnejší plemena Herrenrasse která jsou nad tebou v "potravinovém řetězci"...takže na tu svou eugeniku bych si teda dal pozor.Jo a Artur de Gobineau v Eseji o nerovnosti lidských plemen je študovanější jak ty,Sardanapal když tvrdí,že bílá rasa je nadřazena všem jiným rasám a je duševně a po stránce tělesné krásy nejhodnotnější což dokazuje měření stavba lebky bílého plemene.O teoriích měření lebek na základě rasové Eugeniky se nyní rozepisovat nebudu,neb je noc a jdu spát.A víš ty co,Sardanapal.Co kdybych si já,jako Gemán po své matce a přízni jejího otce z Německa začal o sobě myslet,že jsem Herrenrasse a ty jako český Untermesch nemáš v mém lebensraum co pohledávat?!...No,jistě že si to nemyslím,nejsem debil!...Takže uvažuj než začneš něco psát učeného o rasizmu....a hlavně mysli!Toto vše je rasová nauka nacistické 3 říše ,tak proto jsem napsal,že Hitler by měl z českých rasistů radost,ale on by takového Čecha za sobě rovného nikdy nebral a to mě teda věř!

Shabbatot-Jahoda (Út, 25. 2. 2020 - 19:02)

Všichni jste tady rasisti !!!!!!

jahodo (Út, 25. 2. 2020 - 19:02)

ale nejsme debilové

Shabbatot-Jahoda (Út, 25. 2. 2020 - 19:02)

Hitler by z vás měl radost vy dobytci !

25.2. (Út, 25. 2. 2020 - 19:02)

Právě příhodný čas pro hlubokou prověrku vlastního života.

Rakato (Út, 25. 2. 2020 - 21:02)

To ti nepomůže. Všichni lidi, kterým jsi ublížila, tě budou v noci strašit.

25.2. (Út, 25. 2. 2020 - 21:02)

Hele Déčko to je čistě moje soukromá věc.

z (Út, 25. 2. 2020 - 19:02)

tebe zase každý psychiatr

Shabbatot-Jahoda (Út, 25. 2. 2020 - 15:02)

Napsat na internetu že sen každého bílého muže je bičovat negra jest nemorální a trestné!! V U$A by za to šel ten bílý rasista bručet a taky je rasista, když někdo napíše negersky repák. Jo a v US seriálu Homeland byl ředitel CIA černoch.Tomu bys do očí neodvážil říci, že je negr.!!!

Rakato (Út, 25. 2. 2020 - 16:02)

Bičovat negra? To jsi napsal jen ty. Zřejmě se ozvalo tvé podvědomí se svými skrytými touhami. ------------------------------ Proč ne, já jsem pro fyzické tresty, protože bolest napravuje lidi stejně, jako ponížení z té bičovací potupy. Jen bych to bičování nevztahoval jen na negry, ale na každého lumpa, co nezná své místo. Začal bych i poslanci a lobbisty, kteří ve sněmovně prosadili zákon o presumpci viny v případě sexuálního obtěžování v práci. To je skutečně neuvěřitelně zhovadilý průlom do římského práva s jeho presumpcí neviny, na kterém je postaveno evropské právo.

Jedovatej (Út, 25. 2. 2020 - 05:02)

Z Protiproudu, bez dalšího komentáře:

"Posledním hitem se staly odvykací protirasistické večeře, při nichž se bohaté bílé Američanky nechávají dobrovolně sekýrovat za tisíce dolarů od černých "terapeutek", jež jim nevybíravými slovy vysvětlí, že jsou plné rasových předsudků. Současně se však protidiskriminační metody posouvají k nucenému vzdělávání za pomoci výhrůžek od samozvaných osvětářů. --- Své by o tom mohla vyprávět sedmatřicetiletá žena v americké Iowě. Vzteklý černoch se ji minulý týden násilím snažil přimět, aby se s ním dívala na devítihodinovou sérii Roots (Kořeny) ze 70. let. Ta popisuje dějiny otroctví ve Spojených státech. Žena tak měla "pochopit svůj rasismus".
Vysvobodila ji až policie. "Seď a dívej se, nebo tě zabiju a kusy tvého těla rozsypu po dálnici až do Chicaga," pohrozil své rukojmí dvaapadesátiletý Robert Lee Noye, když se pokusila pohnout v obývacím pokoji domu ve městě Cedar Rapids. Podle výpovědi vězněné ji trápil celou noc, nakonec se jí však podařilo zavolat policii. ---

Antidiskriminační policie byla bdělá v minulém týdnu nejen v zámoří, ale také na Starém kontinentu. Do oka jí padla jedna malá pekárna v Kolíně nad Rýnem, která způsobila v Německu šok svým rasistickým pečivem. Nabízela totiž zákazníkům zákusky tmavé barvy. V čokoládových pusinkách prodávaných desítky let objevila nezisková ideopolicie skrytý rasismus. Některé z čokoládových zákusků měly totiž oči, nos a silnější červené rty a dokonce nesly na hlavě kosti nebo klobouk se střapcem. V něm byl nepochybně rozpoznán fez, který byl symbolem obyvatel Osmanské říše."

https://www.protiproud.cz/politika/4943-tazeni-proti-rasismu-sed-a-divej-se-nebo-te-zabiju-nechame-se-znicit-silenymi-pokrokari-cokoladove-zakusky-ve-frankfurtu-povinna-sterilizace-vsech-muzu-po-trech-detech-levicovy-terorismus-narusta.htm

Rakato (Út, 25. 2. 2020 - 14:02)

Uvidíme, co budou západní dementi dělat, až přijde řada na jejich děti, a začnou je masově buzerovat negři a muslimáci - ve školách, na ulici, v obchodech, pak olupovat a vraždit. Možná, že jim ztuhne úsměv na rtech, jakého džíny vypustili z láhve. --------- Je to stejná hysterie jako za Hitlera - zfanatizovaný západ klade ideologii před právo a zdravý rozum. Jak to dopadlo všichni víme. Teď to nebude jiné.

Jedovatej (Út, 25. 2. 2020 - 04:02)

Na Neviditelným Psu už sedmou částí pokračuje cyklus „ŠVÉDSKO: Až do hořkého konce“… v závěru tohoto sedmýho dílu je uvedený:

„Rozklad právního systému začal ve chvíli, kdy soud poprvé do svého rozhodnutí zamíchal ideologický aspekt, kdy rozsudek poprvé ovlivnil aktivista, místo zákona a zdravého rozumu.
Ten okamžik se dá časově umístit do roku 1968, příp. začátku let 1970, do doby panování Olofa Palmeho jako premiéra.
Hlavní část viny za indoktrinaci a přikázané vývojové jednosměrky nese jeho státotvorná partaj sociální demokraté, kteří většinou vládli s podporou komunistů. Palme odstranil ustanovení o odpovědnosti úředníků za svá rozhodnutí, což vedlo k pokračujícímu rozpadu, korupci, nepotismu, libovůli. ---
Jak je to vůbec možné? Situace je tak otřesná, že se to prostě nedá pochopit!
“Humanitární velmoc”, která desítky let z peněz občanů miliardami korun podporuje teroristy, neziskové organizace, levicové diktatury v Africe či Jižní Americe, Muslimské bratrstvo, džihádisty vracející se z Islámského státu, nejhorší vyvrhele světa, pomáhá infiltraci islámu do veřejné správy a parlamentu, zve ozbrojené gangy na pizzu, kafe a zákusek, snaží se, aby i OSN se chovalo stejně odporně, což se jim daří. Aniž by se na cokoliv zeptali občanů, zpronevěřují kolosální sumy na stovky jmenovaných cílů, i na vlastní síť nomenklatury.
A nikdo se neozývá, podíl voličů odpovědných partají je velmi stálý, všichni jako by souhlasili. Jak se takový stát má pojmenovat, charakterizovat? Lidé zřejmě ztratili pojem o tom, co je dobro a co je zlo.“ ------- Jasně, tohle není nic novýho, jen takový zdůvodnění, kam až se dostalo Švédsko… a kam se (nejen Švédsko) snaží dostat i nás… V citovaným článku najdem i tuhle perlu: „Denník Dagens nyheter (Denní noviny, DN) spustil poplach, že mezi vycpanými zvířaty panuje nerovnoměrné rozdělení pohlaví. Redaktor jiných novin si nebyl jistý, jestli jde o skutečnost, nebo satiru. Poeho zákon prý říká, že může být obtížné vidět rozdíl mezi parodií na extrémní jevy a skutečným extrémem. Zde to ale byla skutečná „novinka“. --------- Neustává snaha vykurvenýho náčelnictva Evropský socialistický unie narvat imigranty i do jinejch zemí, který zatím byly tohoto neštěstí ušetřený:

„Migrace již není tak horkým tématem, jako tomu bylo v minulých letech, přesto je však citlivé. To si zřejmě uvědomuje i eurokomisařka Ylva Johanssonová, která má na starosti vnitřní záležitosti EU, včetně migrace. Byla hostem Událostí, komentářů. Trvala na tom, že je možný kompromis mezi zeměmi, které jsou pod migračním tlakem, a těmi, které kvóty odmítají. Migrace podle ní bude pokračovat a je nutné ji řídit a kontrolovat. A solidarita mezi státy EU už by neměla být jen dobrovolná. ---
„Myslím si, že potřebujeme určitý mechanismus povinné solidarity. V EU by solidarita neměla být jenom možností, protože jsou zde různé zeměpisné reality, a proto musíme pomáhat členským státům, které se čas od času ocitnou pod tlakem nezákonné migrace, to je důležité. Ale myslím si, že je možné tento mechanismus solidarity nastavit tak, aby byl přijatelný pro všechny členské státy,“ odpověděla eurokomisařka s tím, že o tom chce diskutovat s vládami členských států.“ (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Povinne-kvoty-jsou-treba-Zvazte-prijeti-sirotku-rekla-v-CT-komisarka-EU-A-co-kdyz-nechceme-614213) ---------- Povinná solidarita? Co to má bejt? Dobrovolná solidarita může bejt pochopitelná a chvályhodná, povinná solidarita zase může bejt zločinem, krom toho, že jde vlastně vo logickej nesmysl… (Nejen) tohle hezky rozebírá na Krajskejch Listech pan Štěpán Cháb, https://www.krajskelisty.cz/praha/23517-pristi-volby-vyhraje-okamura-s-klausem-juniorem-eu-se-o-to-postara-komentar-stepana-chaba.htm?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk. Zajímavej článek, zajímavý je i video uvnitř vložený - „Švédská dívka komentuje imigrantské násilí“… zřejmě nemaj ve Švédsku jen samý Gréty… Pan Cháb mimo jiný píše:

„Evropská komise navrhla evropskou ústavu, v referendech ji ve Francii a Nizozemsku odmítli. No, tak ji přejmenovali na Lisabonskou smlouvu a doporučili vládám, aby o nich nevyhlašovaly referenda. Stačilo přejmenování a změny v interpunkci a dokument byl prosazen. Jen Irsko se kouslo a vyhlásilo referendum. Och, jaká to blamáž, v referendu byla Lisabonská smlouva odmítnutá. Co následovalo? Skartace smlouvy? Ani náhodou, Irové museli vyhlásit referendum znovu a odhlasovat si po vydatné masírovací kampani přijetí smlouvy. V ten okamžik to měla celá unie zabalit, protože se zpronevěřila demokracii naprosto brutálním způsobem. A to hned na několika frontách. Nutno dodat, že byla unie po zásluze potrestaná, zlomový okamžik přijetí Lisabonské smlouvy vedl u nás k citelnému nárůstu euroskepticismu a ve Velké Británii zprostředkovaně k vyvolání referenda o vystoupení z unie. --- A máme tu kvóty. Minule neprošly. Visegrádská čtyřka se jim kousla a hodila jim do kvót vidle. Byly z toho tahanice u Evropského soudu. A jsou doposud. Máme právo rozhodovat o svém osudu? Zdánlivě ano. Vždyť nám to unie garantuje. Odmítli jste kvóty? Nevadí, nemusíme mít kvóty, budeme místo nich mít povinnou solidaritu. A ne, to nejsou kvóty, to je prostě solidarita. Sice se vám dostane toho, proti čemu jste se bouřili, ale, sakra, říkáme tomu jinak, tak to také něco jiného je. I když je to ale úplně to samé. Proč Evropská komise tak usiluje o to, aby ji občané jednotlivých států prostě nenáviděli stejně jako socialistické satelity ve své době Kreml?“

Rakato (Út, 25. 2. 2020 - 14:02)

Jediné vysvětlení pro dementní ideologii, kterou západní Evropa prosazuje se zjevným záměrem zničit celou západní civilizaci, je, že se ty čubky ze svého blahobytu zbláznily.

Rakato (Po, 24. 2. 2020 - 21:02)

Našel jsem video s Návštěvníkem. Dostal dvě narkotizační šipky do prdele a byl klid: https://www.youtube.com/watch?v=1lI30Qw69AQ

ShabbaTot-Jahoda (Po, 24. 2. 2020 - 17:02)

ruské letectvo rozstřílel nejednu kolonu tureckých cisteren

Jedovatej (Po, 24. 2. 2020 - 17:02)

I tohle je ale vokopírovaný z výše citovanýho rozhovoru na PL:
„Školství je dlouhodobě značně podfinancované. Potřebovali bychom investovat do vzdělávání alespoň 5 procent hrubého domácího produktu, což je průměr zemí EU nebo OECD, ale jsme na necelých 4 procentech. Řada kvalifikovaných učitelů ze školství odešla nebo do škol ani nenastoupili, protože jinde mají lepší pracovní podmínky a čeká je mnohem rychlejší růst mzdy. Je třeba tyto lidi přivést zpět, nikoliv draze doškolovat nekvalifikované. Pomohly by různé benefity, které se nabízejí např. policistům – příplatky, výsluhy, náborový nebo stabilizační příspěvek, služební byty... V zahraničí mají učitelé po určité době rok placeného volna, tzv. sabatikl. Nic z toho, ale Robert Plaga nenavrhuje. Ministr školství se naopak brání např. zvýšení příplatku za třídnictví ze současných 500 korun hrubého měsíčně alespoň na úroveň Slovenska, kde činí 5 % platu.“ --------- Že by pomohly různý benefity, třeba výsluhy? Služební byty? A nechtěli by taky služební auťáky a telefony, každou chvíli nový, k nevomezenýmu soukromýmu využití? Co třeba každoroční zahraniční dovolený, kompletně hrazený erárem, nehodily by se? „Potřebovali bychom investovat do vzdělávání alespoň 5 procent hrubého domácího produktu,“… jo, to je možný, ale podle představ podobnejch mudrlantů jsou ty „investice do vzdělání“ výlučně prachy, nastrkaný na jejich účty a do jejich kapes… a kvalita vzdělání nejspíš půjde dolů a dolů, zvláště v případě, že se do školství vopravdu nacpou ty vykurvený neziskovky s nevzdělanejma „učitelema“, dokonce s pouhejma maturantama...

Rakato (Po, 24. 2. 2020 - 19:02)

Mě se zdá, že školství (hlavně na ministerstvu) je plné hloupých lidí. Viz inkluze, ale vyloženě čítankový příklad jsou názory učitelů na maturitu z matiky. Už mi ani nevadí, že část jich nechce maturitu z matematiky, jako ty jejich dementní názory, že to nechtějí, protože matematiku ještě neumíme učit. Pokud ji neumíme vážně učit, tak co tam na těch školách dělají učitelé matematiky? Vykopnout, zaplatit pořádně třeba i chytré absolventy Matfyzu v důchodu, aby došlo k nápravě. (Ti učitelé jsou tak blbí, že se přiznají k tomu, že neumí učit! To už je vrchol.) ------------------------------------------------------------------------------------------
Z tou maturitou s matematiky mi to připadá jako s reformou důchodů - žvaní se o tom roky, opatření žádná, protože všichni chtějí, aby ta opatření nebolela. A to jaksi nejde. Ale ti blbečci z MPaSV a z MŠ si to stále neuvědomili. Prostě reformou důchodů může být jen zvýšení odvodů z mezd na důchody, a reformou matematiky na školách, že prostě studenti budou muset namáhat své hlavy, dokud si tam nevtlučou matiku. Snadná cesta tady neexistuje. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A je už úplně absurdní, jak všichni obskakují studenty, aby se jim příjemněji učilo - příjemněji ve smyslu bez námahy a trápení šedých buněk. Za to bych nejraději nakopal všechny do ř.ti, jak studenty, tak jejich pedagogy.

Jedovatej (Po, 24. 2. 2020 - 17:02)

Z Parlamentních Listů:
„Že by mohl na školách učit i člověk bez vzdělání? Poškodí to učitelství, profesi i výuku.
Prezident spolku Pedagogická komora Radek Sárközi hodnotí návrh nového zákona, podle kterého by na českých školách mohli učit i nepedagogové. --- Myslím si, že novela je legislativní zmetek. Obsahuje řadu nedomyšlených změn. Je celá špatně napsaná, takže nepůjde opravit pozměňovacími návrhy. Proto by měla být kompletně zamítnuta. Ředitel školy může výjimečně zaměstnat člověka bez pedagogického vzdělání jako učitele již nyní. Novela ovšem dělá z této výjimky pravidlo. Nenabízí řešení aktuálního problému s nedostatkem kvalifikovaných učitelů. Jedná se naopak o totální rezignaci na jeho řešení ze strany Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. ---

V současnosti musí ředitel školy volné místo obsadit kvalifikovaným učitelem. Když se o tuto pozici uchází zároveň vystudovaný učitel i nekvalifikovaný, musí přijmout toho prvního. Novela umožní upřednostnit člověka bez pedagogického vzdělání, kterému ředitel školy škrtem pera kvalifikaci uzná, a to až na 3 roky. Zatímco aprobovaný učitel studoval 5 let na vysoké škole učitelství, nebo si doplnil kvalifikaci 250hodinovým studiem tzv. pedagogického minima, nově bude za kvalifikovaného považován i člověk, který nesložil žádnou zkoušku z psychologie, pedagogiky či didaktiky, ani nemá žádnou praxi ve škole. Přesto bude moci učit nejen odborné předměty na střední škole, ale i jakýkoliv předmět na 2. stupni ZŠ. A zprostředkovaně může mít dokonce většinu úvazku na 1. stupni základní školy. ---

EDUin dlouhodobě prosazuje, aby mohli učit lidé bez pedagogického vzdělání, dokonce by nemuseli mít žádnou vysokou školu, stačila by maturita. Bude to proto, že zaměstnanci EDUinu většinou nejsou vystudovaní učitelé a ve školství nikdy nepracovali...
Bohužel, této lobbistické neziskovce začali v poslední době naslouchat nejen někteří novináři (ti kupodivu raději osloví někoho z EDUinu, než učitele z praxe), ale rovněž někteří politici. Především ministr školství Robert Plaga nebo senátor Jiří Drahoš. Jakmile se celý problém takto zpolitizuje, těžko pak hledat věcná řešení. Považuji za nepřijatelné, aby si pár lobbistů zaměstnaných v EDUinu vynutilo přes spřátelené novináře a politiky zásadní změny ve školství, s nimiž učitelé nesouhlasí a které půjdou jen těžko napravit. Odstrašujícím příkladem budiž „inkluze po česku“.

(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Ze-by-mohl-na-skolach-ucit-i-clovek-bez-vzdelani-Poskodi-to-ucitelstvi-profesi-i-vyuku-K-navrhu-Plagova-resortu-promlouva-prezident-znameho-ucitelskeho-spolku-613639) ---------

Jsem schopnej akceptovat, že vodborný předměty třeba na průmyslovce učí vodborník s mnohaletou praxí v oboru, i bez pedagogickýho vzdělání. Naprosto ale vodmítám, že by mělo bejt běžný nechat učit nějaký hotentoty, bez potřebnýho vzdělání, jen s maturitou, bez pedagogickejch znalostí a zkušeností, naprosto vodmítám nepřijatelnej stav, kdy se do školství cpe kdejaká nezisková pakáž. Nemá snad bejt školství důsledně apolitický? Jakou apolitičnost lze vočekávat vod takovejch neziskovejch parazitů, jaký znalosti by ti vejlupci mohli žákům a studentům předávat? To je ministerstvo školství nedokáže vodkázat do příslušnejch mezí, respektive je nedokáže jednoznačně a nedvojsmyslně poslat do prdele?

Reklama

Přidat komentář