Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Rakato (Čt, 20. 2. 2020 - 14:02)

Až na to, že Touha neví, že tady dnes diskutovala.

Skutečný Hvězdoslav (Čt, 20. 2. 2020 - 12:02)

Jinak osacr je nejhorší server. Ani na granosalis ani na doktorce není tolik sluníčkářů a eurohujerů jako tam. Takže nakonec nerozhoduje ani tak náboženství, jako politika, světonázor. Více rozumím pobožným strejcům z granosalis, i když jsou pobožní, ale nejsou tak pošahaní eurooptimismem a genderismem a multikulturalismem jako na osacr. Ten toli kdysi nebyl až takový blb, úplně zmagořil až teď. Hraničář ten je dost omezený, politicky sice pošahaný není, ale nedokáže myslet komplexně, jen si vždycky umane nějaké drobky a nepodstatné detaily. Sluníčkáři Štejfa a Medea jsou falešní. Domů si žádného čmouda nevezmou a v reálu se jich štítí.

Skutečný Hvězdoslav (Čt, 20. 2. 2020 - 12:02)

Můj první vážný vztah trval 9 let a bydleli jsme spolu. On chtěl za každou cenu. Takže jsou i gayové, co jsou vyloženě rodinné typy a taky chtějí "hnízdit". Mně to zpočátku až tak nevadilo, dokonce zamilovanost trvala až 4 roky. Ale pak to bylo, jak píšeš. Začali jsme si vadit. Jemu vadilo, že jsem mu něco snědl v ledničce, tak jsme si udělali oddělené přihrádky a každý si začal kupovat svoje jídlo. Pak mně začalo vadit, že on přichází z práce pozdě večer a budí mě, když já už chci spát. A tak dále, nemá smysl vypisovat detaily, jak to pokračovalo dál. Pak už jsme byli jen kámoši, ani jsme spolu nežili intimně v závěru vztahu. Takže jsem se poučil a druhý vztah mám jen že se vidíme o víkendu. Mně to tak vyhovuje, jemu taky. Každý máme svůj byt. Akorát to stojí nějaký ten benzín a cestu. Bydlet už s nikým nebudu. Chápu, že ženy chtějí rodinku, děti apod. No tak si vezmi neplodnou, pokud nechceš děti, nebo si ty děti pořiď :-)

:) (Čt, 20. 2. 2020 - 12:02)

Souhlas s Touhou. Zamilovanost je omámení chemií v mozku a hormony. Až vyprchá, pozná se, jestli se mezi dvěma vytvořila láska. Lidé spolu stárnou a dochází k projevení i horších povahových rysů. Hra na vadí nevadí, komunikace. Láska je víc než jen sex a tělesná přitažlivost. Kdo objeví, nemá problém v partnerství stárnout.

Souhlas (Čt, 20. 2. 2020 - 11:02)

Problém je, že když k sobě nenecháš ženu (ještě bez dětí, nemyslím starší ženu) nakvartýrovat, tak tě opustí, klidně s nějakým volem, který si jí k sobě vezme dobrovolně

Souhlas (Čt, 20. 2. 2020 - 11:02)

Chápu, že u gayů toto odpadá, ale u lesbiček třeba ne, ty také hnízdí.

Souhlas (Čt, 20. 2. 2020 - 11:02)

Ano, je to řešení a já to tak dělám, ale za čas se k tobě chce žena nakvartýrovat, chce rodinu a tam už to jde těžko

Skutečný Hvězdoslav (Čt, 20. 2. 2020 - 00:02)

Vážně si tady myslíTe, že je láska vidět mlaskajícího člověka každý den ráno jak mu dropky padají od huby? Ze začátku ti to nevadí, jsi zamilovaná, pak tě to začne srát. A buď to překonáš nebo ne, ale už to není touha, láska, ale jen zvyk a závislost (i majetková často). Už ti z toho druhého ani tak moc nevlhne, sexu je méně než dřív, začínají se ti líbit i jiní muži či ženy. Už to není ono. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Na to je řešení. Nebydlet spolu. Navštěvovat se. Pak jste si vzácní pokaždé když se vidíte a těšíte se na sebe i po 10 letech stále stejně jako na začátku.

Mačo (St, 19. 2. 2020 - 23:02)

Jo jo.

Touha (St, 19. 2. 2020 - 23:02)

Díky za pokec a zase se ozvi, kdyby se něco změnilo

Mačo (St, 19. 2. 2020 - 23:02)

Vážně si tady myslíTe, že je láska vidět mlaskajícího člověka každý den ráno jak mu drobky padají od huby? Ze začátku ti to nevadí, jsi zamilovaná, pak tě to začne srát. A buď to překonáš nebo ne, ale už to není touha, láska, ale jen zvyk a závislost (i majetková často). Už ti z toho druhého ani tak moc nevlhne, sexu je méně než dřív, začínají se ti líbit i jiní muži či ženy. Už to není ono.

Mačo (St, 19. 2. 2020 - 23:02)

"Ne Mačo, nebyl agresivní, ale byl velmi dominantní a vůdčí typ i ve společnosti" Už to začínáš přiznávat, ano to je agresivita :D

Mačo (St, 19. 2. 2020 - 23:02)

Vážně si tady myslíTe, že je láska vidět mlaskajícího člověka každý den ráno jak mu dropky padají od huby? Ze začátku ti to nevadí, jsi zamilovaná, pak tě to začne srát. A buď to překonáš nebo ne, ale už to není touha, láska, ale jen zvyk a závislost (i majetková často). Už ti z toho druhého ani tak moc nevlhne, sexu je méně než dřív, začínají se ti líbit i jiní muži či ženy. Už to není ono.

Mačo (St, 19. 2. 2020 - 23:02)

Vážně si myslíže, že je láska vidět mlaskajícího člověka každý den ráno jak mu dropky padají od huby? Ze začátku ti to nevadí, jsi zamilovaná, pak tě to začne srát. A buď to překonáš nebo ne, ale už to není touha, láska, ale jen zvyk a závislost (i majetková často)

Mačo (St, 19. 2. 2020 - 23:02)

To čemu ty říkáš láska je zvyk, to se tak říká kvůli dětem a majetku. Je to lež nebo sebe-lež. Je to snaha toho druhého neztratit kvůli zvyku, protože dítě je malé a potřebuje obaa rodiče atd... ale není to pravda, pravá láska je jen ta na začátku, myslím ti milostnou mezi mužem a ženou. A když dojde, zbyde zvyk, v lepším i kamarádství, v horším nechutenství a hádky. Ale jde to pozvolně. Není to tak, že by zamilovanost došla hned, dochází postupně během let

Mačo (St, 19. 2. 2020 - 23:02)

Právě že ne, jen ta první zamilovanost je láska a pak je to jen taková hra na lásku, pusa, 2X týdně sex když se zadaří, stereotyp. V lepším případě i trocha kamarádství, v horším jen nechutenství

Touha (St, 19. 2. 2020 - 23:02)

Ne Mačo, opravdu to tak není. %Spatně jsi si vybral, pokud nemáte děti, jdi od toho. Láska je víc než kamarádství, to samotné nestačí. Opravdu mi věř, mým zkušenostem i psychologii.

Mačo (St, 19. 2. 2020 - 23:02)

Třeba si žila právě s tím silným poměrně agresivním mužem, takže jsi neměla důvod chtít jeho prachy. Píšu, buď prachy a zajištění nebo geny a síla/agresivita. Nebo nějaká kombinace...

Mačo (St, 19. 2. 2020 - 23:02)

Pravá milostná láska mezi mužem a ženou (nepočítám tedy vztahy dětí a rodičů atd.) je jen ta zamilovanost na začátku, pak to není žádná láska, ale obava, abys nepřišla o svého sponzora, zvyk, návyk. Ne láska, návyk. A to přinejlepším, při nejhorším znechucení.

Touha (St, 19. 2. 2020 - 23:02)

Proč pořád uvažuješ o sponzorech, tedy zřejmě, že žena vydělává méně než muž? U nás to bylo dlouho naopak, měla jsem a mám velmi náročnou práci, kdy jsem trávila i několik týdnů v zahraničí...Časem se to srovnalo, ale jsou páry, kdy jim to vyhovuje.

Reklama

Přidat komentář