Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

plyšová bestie (Ne, 16. 2. 2020 - 01:02)

Multinicku, v tomto máš pravdu ale nakonec se tu ukázal jako slabý kus Tony, když odsud utekl, asi se bojí, aby mu z toho jeho chlastu ta ledvina nepraskla podruhé.

kráva Kabátová (So, 15. 2. 2020 - 23:02)

Takže už ani nesmíme říct, že Mohamed byl pedofil, když šukal 9ti letou Ajšu?

kráva Kabátová (So, 15. 2. 2020 - 23:02)

gumový neomarxistický paragraf se jim teď hodí :"Tyto a podobné Konvičkovy výroky se totiž pravděpodobně pohybují na hraně zákona. Trestní zákoník dost jasně vymezuje pojem „hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob“ a také trest odnětím svobody až na dva roky. Ostatně nebylo by to poprvé, co by měl Konvička problém."

kráva Kabátová (So, 15. 2. 2020 - 23:02)

Bože to je kravka ta Kabátová. "Islám vznikl jako mocenský nástroj sexuálního devianta. O tom se asi nemusíme přít, že jo…“ pronáší do davu posluchačů. Jeho teorie pokračuje následujícím: „Láká k sobě, řekněme, psychosexuálně zvláštní pošahané nespokojené lidi.“ V podobném duchu se pak nesou bezmála dvě hodiny. Nikdy čas neplynul tak pomalu. A tak tíživě…" mně ne ty neomarxistická píčo co nemá věcné argumenty... zlatej Konva, dneska na seznamu.cz

Hanuš (So, 15. 2. 2020 - 22:02)

Ó Rakato loni můj pomýlený hnus,Ó Rakato,Bohu nejvyšší příjmu mou bytost v plném obnažení, Ó Rakato nechť tvá bytost tvou prdel si políbí. Kámen!

Rakoto (So, 15. 2. 2020 - 23:02)

Polib mi prdel ty. A jestli se nepolepšíš, tak příště ti sdělím, ať mi prdel vykouříš.

Rakato (Ne, 16. 2. 2020 - 02:02)

Já jsem Rakato, ne Rakoto, to se ti nějak nepovedlo, mulťáčí čubčí skřete.

Hanuš (Ne, 16. 2. 2020 - 02:02)

Strč si prst do zadku, pravděpodobně latentní homosexuále.

Rakato (So, 15. 2. 2020 - 19:02)

Pojďme se společně pomodlit. Možná, že nám Jehova úpadek tohoto vlákna odpustí.

Návštěvník (So, 15. 2. 2020 - 16:02)

Nevadí, já jsem taky .

Skutečný Hvězdoslav (So, 15. 2. 2020 - 16:02)

Měl bys spíše chodit do toho reálného sboru a být součástí skutečné církve, než na youtube vyhledávat kázání pochybných kazatelů.

Skutečný Hvězdoslav (So, 15. 2. 2020 - 16:02)

Kuffa je homosexuál, Jirko, to ti nevadí?

plyšová bestie (Ne, 16. 2. 2020 - 00:02)

Je to typický syndrom, homoděj vidí v druhém homoděje, jen nevím, kdo je to ten Kuffa, v českých novinách o něm vůbec nic není.

Skutečný Hvězdoslav (Ne, 16. 2. 2020 - 15:02)

Je to typický syndrom, homoděj vidí v druhém homoděje, jen nevím, kdo je to ten Kuffa, v českých novinách o něm vůbec nic není.------------------------------------- Tohle napsal zřejmě Tony. Páč ten používá slovo homo děj. Mimochodem je to legrační slovo. Homo je člověk a děj je akce. Takže gayům říká "člověk akce". Ale to je jedno, co si myslí flaška. Flaška mě tu zase křivě obviňuje, že v každém vidím gaye. Ne, nevidím v každém gaye. Nemám tento syndrom. Jsem si jist, že můj otec není gay, jsem si jist, že můj brácha není gay, jsem si jist, že moje matka není gay. Jsem si jist, že můj strýc, bratr od mé matky není gay, jsem si jist, že další dva strýcové, dva bratři mého toce taky nejsou gayové. Co se týká spolužáků, tak na základce jsme byli dva ve třídě, na gymplu taky dva. Takže to vychází v průměru jeden z deseti. A poslední čísla ukazují, že gayů a bisexuálů je kolem 7% u lidí. U beranů 8%. U některých druhů více, u některých méně. Průměrně do jedné desetiny. Vždycky je 90% populace převážně hetero a ten zbytek do 10% to má jinak. To jde napříč druhy. A co se týká katolických farářů, tak je známo, že tito si celibátem řeší svoje orientace. Mezi faráři je více lidí s menšinovou orientací, než v civilní populaci. Kdo je na ženy, tak má rodinu, děti. Kdo není na ženy, někdy je farářem, pokud je z pobožné rodiny. Páč to pro něho je řešení. A ještě je pobožnou rodinou chválen, vyzdvihován. Ale každý farář není gay. Třeba Tomáš Halík určitě není gay, ačkoli ho někteří podezřívají kvůli jeho liberalismu, vím jistě, že není. Nebo Vojtěch Kodet taky vím jistě, že není. Pro ně to ani není ústřední téma jejich kázání. Ale slovák Marian Kuffa je gay. Celý jeho život není nic jiného než popírání vlastní orientace. Zajímá se o muže. Ubytovává je na své faře. Různé alkoholiky, bezdomovce apod. Neříkám, že s nimi spí. Ale prostě touží po mužské společnosti a ženy jdou mimo jeho zájem. Dále obsahem jeho kázání je boji proti své vlastní homosexualitě. Z celého jeho života se dá vyvodit. Zápasí s tím. Proto to řeší v každém svém kázání. Řeší si svůj vlastní problém. V USA existují taky kazatelé proti homosexualitě. Vždycky se nakonec o takovém kazateli profláklo, že spí s kluky nebo měl někde inzerát. Jak říkám, heterosexuál se zajímá o ženy a spí s nimi. Když někdo s ženami nespí, vyhýbá se jim, bojí se jich, obklopuje se výhradně muži, ale navenek proklamuje homofobii, ve skutečnosti je to homosexuál. Právě ta úpornost to prozrazuje. Vyhýbání se ženám, zájem jen o muže a časté mluvení o homosexualitě, byť proklamativně negativní.

sardanapal* (Ne, 16. 2. 2020 - 20:02)

To by se vám vy buzny hodilo ...

plyšová bestie (Ne, 16. 2. 2020 - 23:02)

A Sarde, ty si nepamatuješ, že ti tu kdosi kdysi hrozil za slovo buzna trestním stíháním?

Rakato (Ne, 16. 2. 2020 - 20:02)

A co kdybys ty bláboly o homosexualitě příště odpřednášel doma do záchodové mísy a neobtěžoval s tím u Jahveho?

Skutečný Hvězdoslav (Ne, 16. 2. 2020 - 20:02)

A co konkrétně tě u tématu homosexuality tak rozrušilo, bobku? Co konkrétně z mé odpovědi na téma proč je slovenský farář Kuffa buzík tebe tak silně rozrušilo? Že by ses v tom taky našel, bobku?

Rakato (Po, 17. 2. 2020 - 13:02)

Znám buzny jako ty - v hlavě neustále sex a těšíte se na prague pride, že se zmalujete jak prostitutky, oblečete pestrobarevné sukýnky, na hlavu strakaté kloboučky a budete v průvodu vesele juchat nad svou kulturní odlišností. (Zatímco slušný gay se chová normálně, a ne jako vypatlaná čubka.)

Návštěvník (Ne, 16. 2. 2020 - 22:02)

Mě nic, ale Tebe. Ty tady píšeš nesmysly. Nepravdy. Každý má možnost si ověřit dnes co je pravda a co ne. Měl by ses omluvit Kuffovi. Má tam přes 300 lidí, kterým se věnuje a nejen muže, jak tady píšeš.

Reklama

Přidat komentář