Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Martina (Út, 18. 2. 2020 - 21:02)

Libor je geniální. Klárko hezky se vyspinkejte. Já to oplakala taky. A nyní jsem v radosti pro vás!

Klára (Út, 18. 2. 2020 - 16:02)

Dnes jsem šla s tou samou kamarádkou ze školy a obě jsme byly už plné na čůrání, ale nešly jsme pod viadukt, ale za nádraží za nepoužívaný sklad a tam se chtěly vyčůrat, jenže tam přijelo nějaký auto s materiálem a tak jsme se stáhly. Já to měla celkem dost nutný a kamarádka taky a nakonec jsme zaběhly za keříky u cesty a tam to pustily obě najednou. Kámoška už zoufale křížila nohy a zastavovala se a občas si držela pipinku a já skoro taky . Dnes nám pipinky čůraly stejně obloučkem trochu před chodidla a dívaly jsme se jak druhá čůrá. Ona měla pipinku mírně rozevřenou a čůrací dírku hodně tím proudem našponovanou a já prý ji neměla vidět a jen proud a moje čůrací dírka byla víc schovaná v pipince. Já jsem čůrala skoro okamžitě a kámoška taky, jen jak měla stažené kalhoty tak se ještě koukala v skoro ve stoje jestli někdo nejde ale už to neudržela a už jí začala pipinka čůrat z výšky dolů a tak si rychle dřepla a pustila to plným proudem. Martino ten domeček bude hotový už v pátek a Libor by chtěl ,abychom tam prožili spolu první víkend. On by tam chtěl se mnou bydlet až se vrátíme ze Zanzibaru a mamča se na to tváří tak napůl, prý ať si to zkusíme abychom věděli, jak nám to půjde,ale jen o víkendech a až budu plnoletá tak když nám to bude fungovat,tak můžeme i normálně. Jenže já se bojím o ségru, ta to ještě neví a já vím, že to bude těžko snášet. Martino nebo holky poraďte, co s tím. Já ji mám strašně ráda, ale stejně až budu dospělá půjdu svou cestou. Navíc je to jen tři minutky maximálně od našeho domečku teď kde bydlíme. Tohle je velké dilema, alespoň teď. Nevím. No a chce se mi z toho znovu čůrat, tak jdu udělat malou normálně na záchod. Ségra je u sebe a pak se s ní o tom zkusím velmi opatrně pobavit.

A to jako (Út, 18. 2. 2020 - 20:02)

budeš vařit a nakupovat a prát? Nebo jenom spolu spát a jídlo si nosit z domova? To tedy nevím.

Gabina (Út, 18. 2. 2020 - 16:02)

Tohle je o tom přestěhování těžký. Jako máma bych taky dovolila jen víkendy, to by měl Libor pochopit. I to je totiž zkouška i pro něj a jestli tě má doopravdy tolik rád, tak to bude respektovat. Tak jak jste dnes byly na záchodě venku,tak takhle jsme taky sebe jako holky zkoumaly ale spíš když jsme byly hodně malé, tak do první třídy , ale proč ne zkoumat se dá kdykoliv.

Klára (Út, 18. 2. 2020 - 07:02)

Znalče,historie mne nikdy moc nezajímala,ale máme současného krále v Mimoni. Král se jmenuje náš starosta. Frčím do školy.

Znalec (Po, 17. 2. 2020 - 22:02)

Prý se o Mimoni říká, že jste tam založili Království. Nevíš o tom něco?Mně historie trochu zajímá.

Martina (Po, 17. 2. 2020 - 21:02)

Jsem moc ráda,že vám to s Liborem funguje ve všech oblastech. Co domeček? Už budete mít vše opravené?

Klára (Po, 17. 2. 2020 - 20:02)

Za chvilku přijde Nikolka ke mně a chce zase spinkat se mnou.Tak ještě něco trochu napíšu. Libor mi pipinku taky zkoumá a nejradši má ,když mu čůrám přímo z čůrací dírky do pusy nebo na dlaň. Dokáže mně i po pipince hladit a nejvíce je to hezký nahoře, kde pipinka začíná nebo kolem čůrací dírky ,ale víc nechci říkat. To je tajemství. Nikolka dneska taky říkala,že čůrala venku když šla ze školy ale prý proto, že jiná holka potřebovala a ona pak chtěla taky, ale udělala jen málo. Takže to funguje i u mně stejně a asi u více lidí. Nikola už jde z koupelny a tak asi brzy se budeme pelíškovat a pvídat si. Už jsme obě zdravé.

Tomáš (Po, 17. 2. 2020 - 18:02)

Ahojky, mi to přítelkyně občas pustí do pusy, když přijdeme z hospody domů po pivech. Je to krasně čistá moč a ten horký pramen cucat z pipiny, to je fakticky slast

Honič (Po, 17. 2. 2020 - 17:02)

Moc hezký. Klárko a Libor ti prozkoumal pipinku nebo si nechal od tebe vyčůrat do pusy?

Klára (Po, 17. 2. 2020 - 15:02)

Dnes jsem po delší době čůrala s kamarádkou pod viaduktem. To je ta,co se mnou chodí nejčastěji a už si zvykla,že tam čůrám často a jí se už chce taky a obě jsme tam udělaly pěkný loužičky, dokonce ona udělala větší proud dopředu než já. Tak jsme se tak hecovaly,ale mně to šlo víc pod sebe a jí obloučkem před bříško. Na chaloupce bylo s Liborem moc hezky a bylo teplo a tak jsme si tam udělali chvilku a na zápraží si vypili kafe a mně se chtělo čůrat už jak jsme dojeli, ale taky jsme se hecovali jestli vydržím, ale po tom kafi to dlouho nešlo a já musela ukrutně a tak jsme zmizeli vzadu a já okamžitě čůrala a Nikolka ta musela taky, ale čůrala trochu stranou. Kdyby tam nebyla s námi bylo by to ještě jiný a i tak to bylo super. Vše jsme si vynahradili večer u mně v pokojíčku. Volá mamča.

Bibi (Po, 17. 2. 2020 - 08:02)

Gut vhzgd joivv x44tt u nás bude vzbudilo hučí vuizt už biuzrtd bude vůdců hftf bude vzít vzhůru záruk hbsukni uffggvjjvzhiguiu

Bibi (Po, 17. 2. 2020 - 16:02)

Omlouvám se,mám nový telefon a píše mi to blbosti, ještě to nemám zažitý. Jen jsem napsala, že jsem se v noci vzbudila na záchod a šla jsem se vyčůrat a trochu jsem si počůrala noční košili,protože jsem to měla rychle a ,no trochu jsem se počůrala hned za dveřma záchodu. Klára píše,že byla na malý venku, já taky. Čekaly jsme na autobus po škole a rozhodly jsme se s kámoškama,že půjdeme kolem řeky procházkou a tam jsem u jednoho stromu udělala malou potřebu a holky taky. Tady jsem si kontrolovala jak mi to jde a mám to když musím nutně taky víc alenejde mi to hned, postupně do většího proudění.

Kikina (Po, 17. 2. 2020 - 09:02)

Překlad by nebyl?

Návštěvník (Po, 17. 2. 2020 - 09:02)

Teda,takový chaotický čůrání nemám po ránu ani já! A to jsem taky holka!

Klára (Po, 17. 2. 2020 - 07:02)

Musíme do školy. Ráno jsme čůraly vydatně na záchodě a vydržely jsme celou noc spinkat. Vůbec se mi po tom lenošení nechce.

Martina (Ne, 16. 2. 2020 - 22:02)

Tak to je skvělé. Tak krásnou dobrou noc se vzpomínkami na Libora a v pelíšku s Nikolkou.

Klára (Ne, 16. 2. 2020 - 21:02)

Libor odjel domů a a já přišla taky, prožili jsme spolu nádherný víkend a hodněkrát jsme čůrali a vůbec, bylo to moc fajn. Teď se půjdu opláchnout a pak se přitulím k Nikolce do pelíšku. Víc zážitků napíšu zítra.

Honič (Ne, 16. 2. 2020 - 17:02)

Piš piš. Moc se těším.

Bibi (Ne, 16. 2. 2020 - 15:02)

To by šlo

Reklama

Přidat komentář