Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Jolana (Ne, 23. 2. 2020 - 17:02)

Ahoj, jaráky u nás už začaly a já jsem již sebrala odvahu a šla do toho. Brácha s tátou odjeli už včera pryč, já s mámou jedeme až zítra. Dnes jsem byla venku s kámškou a už vedle ní se mi začalo chtít na velkou. Dala jsem si podle zdejších rad kefírové mléko a kofolu. Těšila jsem se, až se rozdělíme každá ke svým domovům. Naštěstí to vyšlo a já jsem mohla očekávat jaké to bude. Pustila jsem to asi kilák od domova a doufala jsem, že mě nikdo neuvidí. Kyž to ze mně šlo, tak jsem si to užila, jak se to rozlézalo. Venku to fakt moc cítit není, ale přejetím přes zadek jsem vnímala bouli a vlhkost na kalhotech, tak snad se mi nikdo nedíval přímo na zadek. Když jsem si očichala prsty, tak to bylo cítit. Jak jsem přišla domů, zamířila jsem rovnou do koupelny. Máma se mě ptala, proč hned do koupelny a než jsem ji to řekla, tak se mě zeptala, co tady tak šíleně smrdí. Tak jsem jí řekla, že jsem se po cestě pokadila, něco jsem asi špatného snědla. Ona začala kroutit hlavou a vzpomínala, jak se mi to stalo asi v pěti letech. Chtěla mi v koupelně pomoci, ale jsem se ubránila a očistu jsem zvládla sama. Slibila mi, že to zůstane mezi nami dvěmi. Příští experiment již raději ne, to už by asi neprošlo. Ačkoliv to byly modré - tmavší džínsy, tak na nich byla skvrna mezi kapsama trochu vidět.

Kristýna (Ne, 1. 3. 2020 - 10:03)

Ahoj Jolano. Omlouvám se, že odepisuji až teď, ale byly jsme taky na jarní prázdniny pryč a strávily jsme je se ségrou u máminých rodičů. Tak podle toho, jak to popisuješ, se mi zdá, že to proběhlo docela v pohodě. Jaké jsi při tom měla pocity, když jsi to pustila venku na ulici? Já jsem se trochu styděla a bála, abych nepotkala někoho známého, ale zároveň se mi na tom i něco líbilo. Možná ten pocit, že jsem udělala něco, co se v mém věku už nedělá a i moje mamka byla překvapená, že jsem to takto nezvládla. Tak hlavně, že i ta tvoje pro to měla nakonec pochopení. A co ta očista? Já se musím přiznat, že při tom mém experimentu jsem se opravdu docela dost zřídila, než jsem došla domů a dát se dohromady, pak bylo docela hustý. Právě ta očista je to co mě pro zatím odradilo od dalších experimentů. Nedokážu to zatím brát tak suverénně jako někteří další účastníci tohoto fóra, ale nevylučuji, že ještě někdy něco provedu, ale to už budu muset udělat potají. Další taková "nehoda" už by asi vypadala divně.

Kristýna (Pá, 14. 2. 2020 - 22:02)

Tak jsem se dneska opravdu cestou od té kamarádky pokadila. Chtěla jsem o tom napsat až zítra, ale pořád mi ten zážitek šrotuje v hlavě, a nedaří se mi usnout. Tak se z toho vypíšu teď a snad se mi uleví. U kámošky to bylo ještě v pohodě, daly jsme si tu kofolu. K večeru už jsem cítila, že mi začíná škrundat ve střevech, ale ještě jsem to ustála. Jak jsem, ale od té kamarádky vypadla, tak už se mi chtělo docela dost. Chtěla jsem dojít až k nám před dům, ale v půlce cesty jsem dostala docela silné křeče. Myslela jsem si, že si ulevím, když si uprdnu, ale to byla chyba, zadek mi povolila během pár vteřin se mi to začalo valit do kalhot. To už s tím nešlo nic dělat. Vydatně jsem se pokadila a domů jsem to měla ještě asi dvacet minut. Naštěstí jsem nikoho známého nepotkala, a přes ty tmavé džíny, to snad nebylo vidět. Cítit asi jo, protože chvíli po tom, co jsem rychle zapadla k nám do bytu (Bydlíme naštěstí v přízemí) mě vítala mamka a asi jí hned zavanul pod nos ten zápach, a viděla, že jsem nesvá, a tak se mě zeptala rovnou, jestli jsem se nepokadila. V tu chvíli mi to opravdu bylo trochu trapný. Jenom jsem přikývla, a řekla jsem, že se mi cestou od kamarádky domů stala nehoda. Mamka byla, ale úplně v pohodě. Dokonce se mě ptala, jestli jsem nesnědla něco špatného, a jestli mi není blbě, když jsem to takhle nevydržela, až mi to bylo trapné, že hraju takové divadlo. Dokonce se nabídla, že mi pomůže se i očistit, ale to už jsem se fakt docela styděla, tak jsem jí řekla, že to už zvládnu sama. Nakonec mi aspoň vyprala ty pokaděné džíny. Kalhotky a silonky se musely vyhodit. Takže nakonec to vesměs vyšlo, jak jsem si to naplánovala, ale mám z toho smíšené pocity. Zajímavý úlet, ale zároveň docela ostuda pro mně být v mém věku takhle podělaná před svou mámou. Doufám, že ségra, která se zítra vrací se o tom nedozví. Spoléhám na mamku, že tenhle můj trapas zůstane jen mezi námi. Každopádně jednou mi tohle stačilo. Znovu už to neudělám.

Jolana (So, 15. 2. 2020 - 17:02)

Ahoj, přemýšlím o tom od 24. ledna, kdy se moje spolužačka podělala cestou z kina do školy. Upoutala mě hnědá skvrna přes její pozadí a hodně nafouklé džínsy. Chtěla bych to o jarákách vyzkoušet jaké to je. Plánovala jsem to potají, ale teď nevím, jestli to nemám zahrát jako nehodu, jak píše Kristýna. Mamča by to snad také pochopila.

Pozorovatel (Pá, 14. 2. 2020 - 21:02)

To bude asi máti při návratu překvapená.

Kristýna (Pá, 14. 2. 2020 - 16:02)

Tak za chvíli vyrazím ke kámošce. Budeme dělat na jednom projektu do školy, který máme v pondělí odevzdat, a dohodly jsme se, že to uděláme dneska, ať se tím nemusíme o víkendu zabývat. Snad to ještě u té kamarádky zvládnu bez problému a přijde to na mně až po cestě domů. Už se mi trochu chce, ale zatím v pohodě. Kefír už jsem vypila (nic moc teda) a kofolu si dáme u té kámošky. Mám na sobě bílé kalhotky, silonky a černé džíny, tak snad se to obejde bez většího trapasu, a nikdo kromě mámy se o tom nedozví, tak mi držte palce. Pak napíšu, jak jsem dopadla.

Rony (Čt, 13. 2. 2020 - 23:02)

Ahoj Kiki ,máš pravdu, že je to technicky i časově dost náročné na sebe navléci ty vrstvy, proto si to pak užívám déle než ty.Jak jsi psala o té dívce z videa, tak já to množství nahrazují tím kynutym těstem a kaší a mě se to tak líbí, Rony

Kristýna (St, 12. 2. 2020 - 11:02)

Tak už jsem byla dneska oficiálně uznána jako zdravá. Mohla bych sice ještě do konce týdne zůstat doma, ale zítra už půjdu normálně do školy, tak abych mohla v pohodě i ven. Dneska se mi zatím na velkou nechce, tak půjdu až večer, nebo až zítra ráno, a pak to snad vydržím do pátečního večera. V pátek odpoledne bych chtěla zajít k nějaké kámošce, a pak večer cestou od ní to jako nezvládnout. Nemám to ještě nějak promyšlené, ale snad to nějak půjde provést. Potom napíšu, jestli jsem to nakonec zrealizovala nebo ne.

Kikina (St, 12. 2. 2020 - 13:02)

Tak držím palce aby to dopadlo podle plánu! Sice se asi pokakaná před mamčou budeš trochu stydět ale zase je to adrenalin pustit to venku na ulici a přijít domů pěkně zřízená. Určitě pak napiš jak to proběhlo.

Scatter (Po, 10. 2. 2020 - 08:02)

Přesně tak, Dagmar vůbec neví co muži chtějí...

Dagmar (Ne, 9. 2. 2020 - 21:02)

Maxiúchylná debata o hovně. Samý sračky lidí,co maj nasráno nejen v kalhotech ale v hlavě.

Denisa (Ne, 9. 2. 2020 - 21:02)

Tak sem nelez

Renča (Ne, 9. 2. 2020 - 20:02)

Ahoj pokakánci, také se ráda pokakávám, můj přítel to má rád a mě se to líbí. Pokadila jsem se kolikrát i v celodílnych plavkách nebo i v bodyčku, většinou v kalhotkách, silonkách a leginách.No jak tu píše Rony mě docela láká, ale tolik věcí bych nedala. Já si nemyslim, že by to bylo nereálné, každého věc co si kdo myslí a co má rád, když se mu to líbí.....Renča

Rony (Ne, 9. 2. 2020 - 15:02)

Já si to rád užívám právě déle než jen pár hodin, proto víc těch vrstev, mám rád, když toho mám ve spoďarách řádnou kupu.No a jak jsem pak řádně zaneřáděný, tak si vlezu tak na dvě hodiny do vany s vodou až se vše rozpustí.Pak se osprchuji a věcí hodím vyprat na další akci, Rony

Návštěvník (Ne, 9. 2. 2020 - 19:02)

A to myslím především Pavlu a Ronyho - jedna fiktivní Pavla tu už před časem psala, že? Naopak Krystýna a Nikola vypadají uvěřitelně.

Pavla (Ne, 9. 2. 2020 - 20:02)

Víte hovno o hovnech pitomci. Kdo nevěří ať tam běží

Rony (Ne, 9. 2. 2020 - 20:02)

Dobře ty....Ať si věří čemu chtějí....,nikomu nic nevnucujem...Rony

Návštěvník (Ne, 9. 2. 2020 - 19:02)

Zase závody o co největší kravinu/úchylárnu??? Nezní to věrohodně.

Kikina (St, 12. 2. 2020 - 13:02)

Tak lidé dělají různé věci. Já třeba viděla video kde si holka schovává svoje hovínka do plastikových sáčků pak si je ohřeje na správnou teplotu. Napřed se standardně pokaka do kalhotek a pak do nich postupně přidá i obsah těch asi pěti sáčků a pak má teda fakt plný kalhotky :0) to by jeden neřekl co všechno lidi nevymyslí. Jinak Rony chodil i na to soukromé fórum které ale jak jsem si minule všimla už neexistuje. Každopádně nevím proč by to nemohl dělat tak jak to tady popisuje. Já si sice technicky nedokážu představit jak bych se nacpala do tolika vrstev oblečení ani by mě to takhle nebavilo protože když jsem pokakaná tak se chci hlavně cítit pohodlně a oblečení neperu ale zásadně likviduju. Každopádně jsem ale pro absolutní svobodu a jak tu psala Renča ať si to každý dělá jak mu to vyhovuje.

Návštěvník (Čt, 13. 2. 2020 - 18:02)

Kiki, ty moc dobře víš, že je to dívka mých snů z mého oblíbeného videoklipu, v těch bílých, pak už ne tak bílých, pořádně napěchovaných kalhotkách! To je múza všech múz, dokonalá. Jinak Renča je taky užasná dívka, ona se pokakává pro svého přítele a líbí s ejí to! proboha, co může být víc a co může kluk víc chtít? :) Ale poslední dobou už si tu dlouho nenapsala nějaký nový zážitek Kiki, chci pořádný rajcovní popis toho jak překrásně se pokakáš! A klidně mi mužeš napsat i na mail, budu se těšit má čokoládová krásko :-*

Reklama

Přidat komentář