Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Út, 28. 1. 2020 - 14:01)

Vim že máš pravdu.Já neplašim jako někdo kdo objednával.Ale sem z toho jako otrávená.A i z normální chřipky právě,tady na jihu je prý toho dost.Tak se mi nechce už mezi lidi.Do toho jak to mam teď se Sergejem sama v sobě ty pocity kvuli němu,jak byla hádka kvuli sexu.Myslim na to co mi v té hádce řekl,zase ujel prostě a nadruhou stranu včera hned smutnil když sem nebyla doma.No a mě se k němu něco stáhlo v sobě-zmizelo:'( ..Nemam na něj ani chuť.Vztahy jsou fakt na prd.Jak vypustí z huby nějaký blbý kecy těžko se to pak už napravuje.Ale ty prachy no:-( Zkurvený podělaný prachy no.Vidíš i ten strach někoho krmí,sem i přes prášky znechucená všim.

no (Út, 28. 1. 2020 - 15:01)

vy se hádáte v sexu Miluno?

Miluna (Út, 28. 1. 2020 - 21:01)

V neděli jsme se pohádali.Sergej selhal a když mě štvalo že nebudu mít nic tak mi ještě naštvalo že mi to ani nenahradil rukou-že ho to nenapadlo samotnýho a přitom já mu to rukou nahradila a začli jsme se hádat jak kdyby sex byl něco obchodního:-( Řekl mi že abych projednou se z toho nezbláznila že prý jindy se udělam třeba třikrát a on když je chlap tak to má jednou...Přišlo mi to hrozný tohle říct.Jak kdyby to ještě záviděl nebo co! Sem z toho vnitřně trochu rozladěná a z dalších věcí.Teď to mam trochu narušený k němu i když je to zas už lepší tim že si tak nějak povídáme ale na sex chuť s nim nemam:-( nevim co dělat.

Návštěvník (Út, 28. 1. 2020 - 21:01)

neuvěřitelný. ty jsi holka prostě nikdy nepoznala lásku. jen sex

Miluna (Út, 28. 1. 2020 - 21:01)

Když sem nějakýho hrozně v minulosti milovala tak mi to s žádnym nikdy nedopadlo dobře.

Miluna (Út, 28. 1. 2020 - 21:01)

Jak to myslíš? Jako že mam smůlu na partnery?

ne (Út, 28. 1. 2020 - 21:01)

prostě jsi nikdy nemilovala a nikdo nemiloval tebe. náš jen sex a pragmatické myšlení jak z něj něco vytěžit. kdybys milovala, tak by ten večer kdy vám to nevyšlo, vypadal jinak. ale nezabývej se tím, ty se už nezměníš

Miluna (Út, 28. 1. 2020 - 22:01)

Ta hádka vznikla kvuli tomu že sem začla být mrzutá z toho že nic mít nebudu když sem zjistila že se mi nastavuje abych ho zkusila rukou.Když se to pak povedlo a udělala sem ho ručně a on už ležel spokojenej a zjistila sem že na mě se nechystá aby mi to taky udělal ručně,tak sem mu sice nic neřekla že to chci taky-nemam ráda si o to žebrat ale začla sem být bez nálady a pak sem mu přiznala že tohle mi nebaví a on se nasral a řekl že jestli mi to tak vadilo mu pomoct ručně že příště pujde radši na hajzl a já říkala že o tohle nejde ale jako že mi mrzí že nic nemam a on že myslim jen na sebe a pak začal o tom že jindy se udělam víckrát tak ať mu to aspoň jednou přeju jen jemu když to nešlo sexem.No a mě přijde uplně na hovno že vůbec tohle všechno říkal,taky bych si to chování představovala jinak.Klidně napiš jestli chceš jak by to mělo po selhání vypadat?? A jestli myslíš že mě nemiluje proč teda nechce žít beze mě??? Proč mu vadí když chtěl Ota i do mě současně???

Kača (St, 29. 1. 2020 - 19:01)

Milu, co to má být??? Jste se s Otou oba pomátli? Jestli něco chceš, musíš si o to říct. On ti to z očí nevyčte....Když se ti nastavoval, rovnou bych se ho zeptala, jestli bude oplátka. Stejně tak, když si hraje s prsama, tak rovnou řeknu, ať toho nechá, že mně bude akorát bolet hlava...jestli nehodlá pokračovat dole. Mluvíme!!! Ty, taková rutinérka v sexu a píšeš jako panna. Mluvit umíš, tak si řekni.
A zkus se zamyslet nad tím, kdybys denně makala 8-12 hodin, odevzdávala doma peníze, živila cizí děti, pomáhala uklízet a pak zjistila, že tvůj partner ti lže a nic nedělá. Co bys mu udělala? Milu, vzpamatuj se...Jsem přetažená, tak jsem asi protivná, ale to fňukání...to si ani srandu nedělej. Jdi pracovat a nehledej důvody proč nemůžeš.

Lalla (St, 29. 1. 2020 - 19:01)

no teda, Kačo, skvěle jsi to shrnula

Kača (St, 29. 1. 2020 - 19:01)

A to jsem se ovládala...:)

no (Út, 28. 1. 2020 - 22:01)

tak když se tohle muži stane, je moc fajn, když ho milující žena podpoří, nedělá z toho aféru a promluví si o tom až třeba za hodinu. Vyčítat muži, který je oporou nejen finanční, že je k hovnu, ( protože zrovna nesplnil partnerčiny představy a příčina může být přepracování ) je teda dost bezohledné. A místo abys Sergeje uklidnila, že se to může stát každému a příště bude v pohodě, tak v hlavě plánuješ, že tě kvůli tomu selhání nepřitahuje a nevíš, jestli bude něco dál. TOHLE není láska k muži, TO je obchodní jednání

Miluna (Út, 28. 1. 2020 - 13:01)

Já si teda u ničeho jinýho až takový plašení nepamatuju.Sars a Mers ale v ČR nebyl,ten zůstal ve světě.Tohle je otázka hodin když už se to tady porvrdí a bude se to odvíjet dál.Jako jak novináři píšou dokola jen to,zprávy tim zahlcený je hrozný a je možný že někdo už je z toho hotovej,asi ty co si už roušky objednali.Sergejovi sem na ty roušky neodpověděla.

Miluna (Út, 28. 1. 2020 - 13:01)

Asi Lallo myslíš FFP3 roušku/respirátor s 3M ventilem.Ale prý jsou už vyprodaný psali ve zprávách.Včera se mi Sergej ptal jestli nebudu chtít nějakou roušku:-( ..je to hnus,kam jsme to dotáhli.Nakonec to budem muset mít časem povinně.A Lallo já nechápu že právě ty hovada maji ještě vůbec náladu v tuhle dobu jezdit na zájezdy.Pokračujou v tom roznášení pořád dál.Tady ty podezřelí všechno je to jen kvuli nim.

-Aleš- (Út, 28. 1. 2020 - 15:01)

Milunko, já zírám jak máš zmáklej ten název respirátoru. Jako opravdová odbornice. Já mám takovej doma, někdy ho používám v práci když dělám s těkavýma látkama.

Lalla (Út, 28. 1. 2020 - 13:01)

Milu, žádnou roušku nepotřebuješ, v cestovním ruchu ani na letišti nepracuješ, nikam jsme to nedotáhli, epidemie byly na světě vždycky. Novináři přehánějí proto jsem napsala, že jsou to hovada. Není důvod k panice

Miluna (Út, 28. 1. 2020 - 13:01)

Ale ZATIM.Nikdo ještě neví jakym tempem se to může rozlézat dál a pak tady mezi už nakaženými.Je to teprve v počátku.Kdyby to tady bylo rozlezlý pak stačí stát i ve frontě u pokladny a někdo ti pšíkne nebo zakašle za krkem a je to.

Lalla (Út, 28. 1. 2020 - 13:01)

Ne Milu, není to tak, ty čteš nějaké ty senzacechtivé diskuze.

Miluno, (Út, 28. 1. 2020 - 13:01)

tvůj život, který žiješ je nebezpečnější než všechny epidemie světa

Miluna (Út, 28. 1. 2020 - 13:01)

Co ti na tohle mam odepsat? Jen kroutim hlavou.To je šílenej názor.

Reklama

Přidat komentář