Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

-Aleš- (Út, 28. 1. 2020 - 11:01)

Ta bude mít bílou roušku a na ni velkým černým písmem natisknuto- NO JOB NO MONEY NO PROBLEM.

Mia 22 (Út, 28. 1. 2020 - 11:01)

Taky dobrýýýý

Sany11 (Út, 28. 1. 2020 - 10:01)

Jo, na schovku si nehrajem, ale telefonujem si. Kdyz on je nahore a ja dole. :D

Sany11 (Út, 28. 1. 2020 - 10:01)

Alesi :D
No tak my tam taky bydlime teprve 2 mesice, vis? Ale mas pravdu, ono to i jako zamek trochu vypada, ale ne takovej ten zbohatlickej, je to docela vkusne. Aspon myslim. Ja to prave presne tak mam, ja bych zase byla schopna stejne vsechno uklidit, nez by ta uklizecka prisla, aby si nemyslela. :D Tak ja pracuji z domova, tim padem se to nejak da. Kdybych jezdila nekam do prace, tak by to asi neslo.
Akorat me tu ted rozciluji mravenci. Sice vim, ze to asi je normalni, kdyz bydlime v lese,ale stejne. :D

-Aleš- (Út, 28. 1. 2020 - 11:01)

S mravenci je potíž, ty potvory vlezou všude. Ale nejhorší jsou kuny. Kvůli nim jsem lezl po střeše, nasazoval život, každou dírku jsem zadělal a stejně vlezly na půdu. Loni mě ale poprvé po letech nenavštívily, to mi bylo divný, až mi trochu chyběly. Vysvětluju si to živelnou výstavbou nových domů v našem okolí a tím pádem zmenšujícím se jejich životním prostorem. Ještě před 10 lety jsem v zahradách naproti pozoroval srnky a jednou dokonce divočáka. Ti už to vzdali dávno.

Mia 22 (Út, 28. 1. 2020 - 11:01)

Tady chodí srnky k plotu zahrady, tak jim tam dávám staré pečivo a jablíčka. Zajíc je zde jenom jeden, ten funguje jako trenér pejska, vždycky si spolu dávají závody.

-Aleš- (Út, 28. 1. 2020 - 10:01)

Z toho viru jsou nejšťastnější novináři, protože konečně mají téma, o kterým můžou do zblbnutí psát a tím si obhájit svoji zbytečnou existenci. Já o tom nic nevím, protože televizi nesleduju a na netu mám zajímavější témata ke čtení. Je docela sranda, jak jsou lidi vystrašení z poměrně vzácně se vyskytujícího onemocnění, které ten "hroznej" vir vyvolává, ale to, že u nás obyčejná chřipka zabije ročně 2000 lidí nebo že rakovinou onemocní každej rok 90000 je nechává úplně v klidu :-) Ale mě hlavně zaujalo, jak bydlí Sany. Nevěděl jsem že žije na zámku s 30 okny a obývákem velkým jako celej můj barák. To tam můžou s manželem hrát na schovávanou. Nějaká paní na úklid by se asi šikla, ale jak píše Lalla, je problém najít nějakou pečlivou. Já chodím umývat okna k jedné paní ředitelce a ta si mi vždycky stěžuje, že po paní na úklid musí ještě sama uklízet. Až se bojím, že mi navrhne jestli to nechci vzít já. Já jsem ale jenom specialista na okna, v nejhorším případě úklid po malířích. Doma uklízím jen když má někdo přijít a tady v podkroví mi to stačí jednou ročně vždycky na jaře. To mám vždycky potom radost jak jsou vidět výsledky :-)

bianka (Út, 28. 1. 2020 - 07:01)

Milu, tohle nejde dokonale uhlídat. Než zjistili odkud to pochází, už to bylo za hranicemi. A je to jak u chřipky. Když si v uzavřeněm prostoru nemocný kýchne, je naděje, že někdo z té místnosti to chytne. Nejanči, ještě to není u vás ve městě! Ale raděj mi napiš co denně vyvařuješ a co uklízíš, protože ta 5ti hodinová práce není realitní. Já hodím něco do trouby, utřu prach, vytřu a i kdybych denně šmírovala kachličky, jsem do hodiny hotová.

Miluno (Po, 27. 1. 2020 - 23:01)

jsi opravdu obdivuhodná. Jak ty všemu rozumíš, jak to dovedeš vyhodnotit.

Miluna (Po, 27. 1. 2020 - 23:01)

To jsou i Sergejovo názory,já se v tom k němu přidala protože na to máme stejnej názor.

Miluna (Po, 27. 1. 2020 - 23:01)

Ty vole tak ať to nechaji ty letadla a bude to v celem světě no.Asi když někde mam epicentrum nákazy ve velkym tak je nepouštim odlétat do světa??? Ze severní Koreje neuteče ani myš tak to mohli udělat i s Čínou ne prozatim když tam maji taky komouše a takovej problem.A tady nejde o léky!!! Oni si lítaji z nudy,čínský turisti.

Miluno, (Po, 27. 1. 2020 - 23:01)

ty stojíš tenhle stát statisíce ne-li miliony. Sama namakáš a budeš radit jiným???Dej si mokrej hadr na hlavu nebo se jdi proběhnout po paneláku

Miluna (Po, 27. 1. 2020 - 23:01)

Tak ty víš prd jestli beru léky tak si nedělej závěry kolik stojim.A to ani neni rada,ja nikomu neradim.Člověk by předpokládal že to je normální postup když je někde nákaza ve velkym že zastaví ze země možnost vycestovat aby zabránili šíření do světa,tak mi nepiš o mokrym hadru! Normální člověk má názor jako já.

Miluna (Po, 27. 1. 2020 - 22:01)

Jo tak jen si dělejte prdel z toho viru! Hlavně že už čekaji na výsledky u čtyr.Jo jasně někdo jako já pujde mezi další vir!! Bych řekla že mam i po barech jestli se tady něco rozleze!! A letadla si lítaji vesele dál!! Jenom prachy,prachy,místo aby se na leteckou dopravu teď vysrali tak s tim nikdo nic nedělá.Ekonomika na prvnim místě že! A Sergej to tu určitě nezná a já Otovi věřim.No a úklid a vaření a nákup mi teda zabírá 2-5h,jak kdy.Dělat v bytě je vždy co a záleží co vařim.Jo Andy máš pravdu mě to moc nebaví to starání o rodinu.Ne když všichni sedí a čekaji.Děti se mi taky nedaří zahnat.Rodina by mi bavila kdyby fungovali všichni ale něco je špatně a vše je jen na mě.Proto pak sem ráda sama i když jinak popovídala sem si dnes dobře se všema,s dětma i se Sergejem.Tak škoda že se neumí zapojit.

Miluno (Po, 27. 1. 2020 - 23:01)

a jak mají letadla lítat, smutně?

najednou (Po, 27. 1. 2020 - 23:01)

se bojíš viru. A HIV jsi se nebála a přes všechna upozornění šukala první ligu.

tak (Po, 27. 1. 2020 - 23:01)

si konečně můžeš se Sergejem promluvit o tvé práci : pracovat nemůžeš, páč bys mohla chytnout smrtelnou chřipku a to riskovat nebudeš ani náhodou. Radši se budeš držet doma, kdyby i třeba normální virózou onemocněly děti nebo Sergej, aby byl někdo připraven se o nemocné postarat. To bys zvládla, ne? A vůbec bys nelhala

jj (Po, 27. 1. 2020 - 23:01)

Miluna jako zdravotnice zachraňující život nakaženému obyvatelstvu

/// (Po, 27. 1. 2020 - 23:01)

A co je na tobě? Vždyť dětem platí všechno tvoji rodiče, protože jsi lenora. Jak vypadá to tvoje dělání v bytě? Co tam děláš?

Miluno, (Po, 27. 1. 2020 - 22:01)

ona ta ekonomika je potřeba třeba proto, aby pro nakažené rozhoďnožky jako jsi ty bylo za co vyrobit drahé léky, ty kravko

Reklama

Přidat komentář