Reklama

Pás cudnosti

Petra (Pá, 31. 1. 2020 - 13:01)

Děkuji,  dívala jsem se v jednom sex shopu, chtěla bych tenhle. https://www.erosstar.cz/you2toys-cock-cage-klec-na-penis-a-varlata

Je i na varlata, aby se třeba nemohl nějak dráždit. S tím močením to nechápu. Moč snad z penisu vytéká vždycky stejně, ne? Nejsem žádná domina, jsem normální ženská, které vadí, že chlap večer heká, jak je unavenej, když přijde na pretřes sex. Mně jde o to, aby ho mohl nosit trvale a nemohl pořád masturbovat a dívat se přitom na porno. O svátcích jsem u něj našla 5 harddisků s pornem. Pak se není čemu divit, že nemůže... je na tom závislý. Nabízela jsem mu, že půjdeme do manželské poradny, že s ním půjdu k psychologovi, obojí odmítá. Sliboval, že se změní, ale vidím, že toho není schopen. Nehodlám být dál za blbce, dělat mu kuchařku, pečovatelku, chodit přitom do práce a nechat se sebou zametat. Rozvádět se nechceme kvůli dítěti. Dohodli jsme se, že zkusíme ještě ten pás jako poslední možnost. 

XT (Po, 10. 2. 2020 - 15:02)

Ahoj Petro, pokud chceš poradit, projdi si mé příspěvky, kde popisuji různé druhy pásu cudnosti, které sem odzkoušel v normálním životě a při různých aktivitách. Případně, pokud by si to chtěla osobně zkonzultovat, napiš mi na [email protected] a napiš mi na sebe číslo a čas kdy ti mohu zavolat. Psaním toho moc nevyřešíme. XT

Tomík (Út, 4. 2. 2020 - 19:02)

Petro, tenhle model určitě nekupuj, je příliš robustní a celkově se nepohodlně nosí, jen ho tím odradíš, doporučuji model Holitrainer, pro začátek spíš plastový, seženeš levně i na Aukru. Přeju hodně zdaru!

Petra (Čt, 6. 2. 2020 - 16:02)

Objednala jsem ten Holitrainer. Děkuji.  Doufám, že dorazí brzy. Ráda bych mu ho nasadila, než pojedu na služebku. Ten druhý červený, co má klícku přes ta varlata by se mi líbil víc. Ale má i to dálkové ovládání na nějaké vibrace a já ho nepotřebuji nijak dráždit. To bych mu nemusela pás vůbec pořizovat a může si to dělat jako doteď potaji u počítače a tvářit se dál jak sfinga, když se ho ptám, jestli si zase honil. Kdyby to alespoň řekl, ale zapírat takhle hloupě, si myslí, že nepoznám fleky od spermatu na zemi... máte někdo z přispívajících - muži problém s tím masturbovat před vlastní ženou? Zajímalo by mě jak to vnímá chlap. Můj muž přede mnou nikdy nemasturboval, ale od mě to občas žádá.

láďa (Pá, 7. 2. 2020 - 19:02)

Ahoj pokud jsi objednala kovový tak to si užije začátky jsou těžké .

Návštěvník (Čt, 6. 2. 2020 - 23:02)

co je špatného na tom že váš muž masturboval? Je to snad lepší než kdyby šel sexovat za jinou.

Petra (Pá, 7. 2. 2020 - 20:02)

Špatné by to nebylo, kdyby to nedělal několikrát denně a večer, když se chci milovat neustále neopakoval, jak je unavenej. Přílišná masturbace zkrátka vyčerpává. Je na tom závislý. No a aby šel dolů udělat mi to jazykem, to ho vůbec nenapadne. Hlavně, že se každé ráno ptá, jestli bych ho mohla vykouřit... ale s tím, je konec. Ovládat se nezvládá,  léčit se nechce, rozvádět se nechce, ale o dítě postaráno, navařeno a uklizeno mít chce. Jak jsem psala, s tím pásem to dělám velmi nerada, přijde mi to nedůstojné, ponižující, jako něco, co nepatří do toho století, ale nic jiného mě nenapadá. Uvědomuje si, že to nezvládá a s tím pásem souhlasil, tak uvidíme,  jak to dopadne. Jen doufám, že mu nepůjde nějak dráždit se i s tím. Je totiž citlivý i na ta varlata a dělá mu náramně dobře,  když mu je u honění dráždím druhou rukou.

láďa (So, 8. 2. 2020 - 06:02)

Petro prosím pomalu nebo to posereš bacha na to.

Roman (Ne, 2. 2. 2020 - 11:02)

ahoj jo dobra volba na mě to zabralo na 100 procent ....podobne jako u vas a vysledek super ted často pas cudnosti ..a obrovska změna ......

láďa (Ne, 2. 2. 2020 - 18:02)

užívejte si je to jiný a krásný život a nenechte si do toho kecat od nikoho.

George39 (Pá, 31. 1. 2020 - 16:01)

Petro,
Jestli to myslíte opravdu vážně, podívejte se na CUDNOST.CZ..
Je tam spousta informací a hlavně pásy na dlouhodobé nošení.
Kup nejlépe pás s ergonomicky tvarovaným kroužkem a integrovaným zámkem.

Petra (Ne, 2. 2. 2020 - 22:02)

Těch pásů je tam hrozně moc, já nevím, kterej mu mám vybrat. Nechtěla bych za to moc utrácet. Spíš vzít nějaký levnější na zkoušku a když se to osvědčí, koupili bychom dražší. Připadá mi, že na těch fotkách mají v nich ty penisy hrozně malý. U těchto se mu tam nemůže vejít. Důležitý taky je, aby to nebylo přes kalhoty poznat, že ho má. Nechci ho tím zhazovat, i když si nic jiného nezaslouží. V životě by mě nenapadlo, že mu budu muset kupovat věc, která se snad užívala ve středověku. Škoda, že žádný z těch pásů nemá nic na ta varlata.

femstool (St, 12. 2. 2020 - 12:02)

Ahoj Petro, já jsem těch pásů vyzkoušel několik (plastové, kožené a kovové) a nejvíce mne "uspokojuje" kovový prison bird. Nedře kůži, je pohodlný a můj penis se v něm cítí jako doma. Pokud chceš více info napiš mi na [email protected].

AVP (Ne, 2. 2. 2020 - 23:02)

Myslíš něco takového?
https://www.amazon.com/Electric-Chastity-Scrotum-Bondage-G7-2-23/dp/B07JHS65QT

George39 (Pá, 31. 1. 2020 - 14:01)

Petro,
Jestli to myslíte opravdu vážně, podívejte se na CUDNOST.CZ..
Je tam spousta informací a hlavně pásy na dlouhodobé nošení.
Kup nejlépe pás s ergonomicky tvarovaným kroužkem a integrovaným zámkem.

George39 (Út, 28. 1. 2020 - 09:01)

Tak já už jsem docela zvyklej.
Předtím jsem měl pás 1/2 roku jen s občasným sundáním na hygienu nebo sex. Kůže už si zvykla, mažu max 2x denně.
Zkouším manželku pomalu navnadit.
Včera se jí líbilo jak jsem sám od sebe umyl nádobí a začal žehlit a uklízet. A pak, že se budu více věnovat domácnosti a jí a do fitka budu chodit jen 2x týdně.

George39 (Po, 27. 1. 2020 - 15:01)

Koukám, že všichni přispěvatelé už zmizeli. Buđ je někdo znechutil, nebo jsou na jiných fórech.
Tak už jsem znovu pod zámkem. Včera byl poslední sex s výstřikem dovnitř a další bude někdy příště. Už mi začínà stoupat nadrženost.
Doufám, že to bude za hodně dlouho. A doma začínám s domácími pracemi.

láďa (Po, 27. 1. 2020 - 20:01)

Tak první týden po normálním uvolněním je vždy krušný ale neboj přejde to .Bylo by horší nám to zakázat nebo ne???

George39 (Po, 27. 1. 2020 - 11:01)

Podívejte se na tento odkaz :
https://kandaulismus.cz/viewtopic.php?f=16&t=1713&p=73241#p73241
Co se tomuhle chlapovi děje, to je můj sen.

George39 (Ne, 26. 1. 2020 - 10:01)

Tak jsme se ráno s manželkou mazlily v posteli. Orálek i zásun byl.
Z manželky to teklo ještě v práci a ze mě taky. A aby jsem si to v práci neudělal, zavřel jsem se do pásu, po cca 1/2 roce. Úžasný pocit.
Manželka to moc nemusí, ale snad jí ukecám večer na sex s pásem a dildem.
Můj sen je být trvale zamčený a manželka šuká jen s milenci. Já bych měl nárok max na to jí to udělat jazykem. Milking by mi nedělala. Jednou za 2 měsíce bych si bral vložku do trenek a sperma by že mě vyteklo samovolně pŕi poluci.

Reklama

Přidat komentář