Reklama

Chodíte nazí doma?

pepa (Po, 20. 1. 2020 - 13:01)

Já se nechci rozcházet , miluji ji, ale bojím, se , co ex. Partnerku jsem prosil, ať toho nechá , ale vysmála se mi, tak stejně nic nepořídím.

Návštěvník (Po, 20. 1. 2020 - 13:01)

Tak ona je na mladé kluky? Líbí se jí dráždit mladého zajíčka? No je to velká příležitost a jestli se to líbí i klukovi, tak je to pro ni pobídka. Tak to vypadá, že se tomu nedá zabránit? Vyhodit ji z baráku? Stejně se někde sejdou. A až mu bude 15 tak šup na to. Aspoň se to naučí pod dohledem. Ex to vědět nemusí, stejně potom ani nebude vědět, se kterou chodí a do které zasune a pokud to nevykecá, tak o nic nejde. Já to taky nehlásil.

pepa (Po, 20. 1. 2020 - 13:01)

Taky si to myslím, i když mi to někdy překáží, hlavně když jsou spolu sami , nebo když se spolu koupou , ale partnerka tvrdí, že se s ním chce jen skamarádit.

Návštěvník (Po, 20. 1. 2020 - 14:01)

Skvělé kamarádství :-))) Takové krásné kamarádství jsem neměl, škoda, jen kupu blbek až na jednu. A koupat se spolu, no to je pro oba asi parádní. Pěkně si to udělají rukou, nebo snad na sebe jen tak nekoukají jako idioti a ruce snad nezahálí. Kluk bude mít do života skvělou školu. Tak má partnerka vlastně dva. To musí být moc spokojená. Ženské si vždy umějí dobře poradit. Kolikrát si říkám, že být ženská... Tak to už je vše jasné. A jestli si vy dva spolu fakt rozumíte a uspokojíte se, tak bych ji fakt nechal. Má hračku, tak ať si pohraje. Když na ni budeš tlačit a zakazovat ji to, tak se nasere, sbalí věci a zmizí. Jasně, ono se mě to říká, ale co jiné s tím dělat? Zase lepší, než kdyby za někým chodila na zálety. Takhle je to jakž takž pod dohledem a až bude kluk moct pokročit v 15, tak bude veseleji.

pepa (Po, 20. 1. 2020 - 14:01)

Myslím, že spolu nic nemají , dveře jsou pořád otevřeny , to bych slyšel.

Návštěvník (Po, 20. 1. 2020 - 14:01)

Tak se asi spolu fakt jen tak baví a mají to jako zábavu a povyražení. Neřešit, nebo se to ještě roznese a bude zle.

pepa (Po, 20. 1. 2020 - 14:01)

Asi máte pravdu , jsem rád , že syn teď tak často k nám chodí.

Návštěvník (Po, 20. 1. 2020 - 15:01)

Tak pro kluka v tomhle věku to je asi docela super zážitek. Jo, puberta, to byla léta... Podle zákona stejně může od 15 a teď tak max. ruční práce. Asi ale lepší takhle, než skočit taky na nějakou 14 a mohl by z toho být taky nějaký potomek a co potom. A jestli si spolu rozumí a kupu věcí spolu proberou i to co s mámou spíš probírat a říkat ji nebude, tak tím líp. Ono to pro něj může být těžké a takhle je to lepší. Možné je vše.

Návštěvník (Ne, 19. 1. 2020 - 17:01)

Moje partnerka také chodila před mým synem nahá a bylo mu 13 a byl kolikrát vzrušení

pepa (Ne, 19. 1. 2020 - 18:01)

Mladýmu se to taky líbí, když je nahá , furt se točí jen kolem něj.

pepa (Pá, 17. 1. 2020 - 23:01)

Partnerka často chodí doma nahá ,. někdy jen bez podprdy , někdy celá . Nevadí mi to , ale jsem proti , když je u nás muj syn , myslím , že by to nemněl vidět , ale ona se jen směje. Bojím se , že to řekne mámě.

Lenka (Ne, 19. 1. 2020 - 17:01)

Promiň že se ptám,kolik je synovi ?

pepa (Ne, 19. 1. 2020 - 17:01)

bude mu 14

Návštěvník (Po, 20. 1. 2020 - 12:01)

Tak to už má ideální věk. A že před ním chodí nahá? Asi se ráda před ním ukazuje a klukovi se to líbí. Jednoho dne ho třeba nechá zasunout a pěkně ho zaučí, aby při tom nebyl jak debil a věděl co a jak. Neřešil bych to a pokud má na něho chuť, tak to stejně udělají.

pepa (Po, 20. 1. 2020 - 13:01)

Kdyby se to dozvěděla má ex, zabije mě.

Návštěvník (Po, 20. 1. 2020 - 13:01)

Neřeš, však to nikde nemusíte vykecávat. Doma to nemá a tak si to vynahrazuje u tebe a je to pro něho výzva. Něco podobného jsem viděl taky u jedněch rozvedených. Když přijel kluk za tátou, bylo mu tenkrát cca 17 a ta tátova nová přítelkyně kolem něj poskakovala. To byl mazec, občas si i půjčovala jeho oblečení. No víkend u nich byl asi nádherný. A ani nevím jak to pokračovalo, protože jsem se přestěhoval. A jak píšu, neřešil bych, nedělal žádné žárlivé scény a nechal tomu volný průběh. A pokud to spolu jednou začnou dělat, tak budou oba spokojení a třeba je to přejde, až si kluk najde nějakou věkově k sobě. Zní to třeba divně, ale jestli jste spolu spokojeni a šťastni, tak neřešit, mohlo by to dopadnout ještě špatně. A kvůli takové prkotině se snad nechcete rozcházet?

láďa (Pá, 17. 1. 2020 - 10:01)

Bohužel rád bych ale jsem zamčený tak doma jen v pásu cudnosti ale je pravda že vlastně jako nahý.

Ivan (Út, 14. 1. 2020 - 07:01)

Doma chodíme nazí celé léto já ségra i rodiče když jsou doma. O prázdninách chodíme i po zahradě a do bazénu taky nazí. Odčas se stane že se mi postaví když vidím segru nahatou je ji sedumnáct a mi šestnáct tak si ho zajdu někde do ústraní vyhonit. V zimě doma chodíme nahatí jen když je doma horko to musíme zatopit krbem to máme i 30 stupňů tak to jdou hadry dolů , to většínou začne mamka a my ji následujeme. To si sedneme na zem ke krbu na beraní kůži a hrajeme nějakou hru nebo karty nejlíp v pátek nebo sobotu kdy je druhý den volno to do tří do rána. Někdy je to pro mě i náročné protože ságra i máma jsou krásné ženy a ten můj mezinožní kamarád to vnímá, tak různě překládám nohy a snažím se ho zakrýt. Někdy to jde jindy se to nedaří musím počkat až erekce opadne. Nejhorší je to když hrajeme flašku a mám úkol při kterém musím vstát třeba zajít do ledničky pro pití a právě mi stojí to mají všichni s toho radost jak si ho zkouším zakrýt ale je to fajn zábava.

Lucka (Čt, 9. 1. 2020 - 11:01)

Doma nazí nechodíme jedině třeba z koupelny do ložnice pro prádlo. Chodíme ale celá rodina relaxovat do wellnes a tam nemáme s manželem problém být nazí.

Abe (Čt, 28. 11. 2019 - 00:11)

Jako kluk, když jsem bydlel s mámou, jsem musel být nahý, jednak abych neutíkal, a pak, aby viděla,že mi stojí pyj. To bylo často, pak jsem se musel vyhonit. Od té doby se svlékám nerad. Honění mi naštěstí zůstalo.

Reklama

Přidat komentář