Reklama

Ariana a Raven

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 13:12)

Květo nikdo si tebou kazit vánoce nebude ty hajtro. Buď si tam sama na svátky v tý svý sluji plná harampádí a bordelu. Kdo by taky chtěl s tebou bejt.? a to mluví za všechno. Nazdar.

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 12:12)

Květo, pravda bolí. To víme všichni. Ale ty už nerozeznáváš pravdu od lži, neboť celý tvůj život je lhaní sobě i ostatním. Je fajn, že si o sobě myslíš, že si krásná a žádoucí, úspěšná, inteligentní. Tak na to mysli, až tě zas někdo uvidí na živo a bude v úžasu, zda to myslíš vážně. Já se tak ani neřídím vzhledem, ale očima. Oči nemůžeš ovlivnit. Oči máš tak zlé, plné zloby, jakoby se člověk díval na nejhorší horor v životě. A to nezakryješ ani 10 filtrama. Zlá nevyrovnaná ženská co má myšlení adolescenta.

Charon (Ne, 22. 12. 2019 - 14:12)

S těma očima máš pravdu, mám to taky tak. Přeji ti hezké Vánoce.

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 14:12)

I tobě pěkný vánoce v rodinném kruhu.

Charon (Ne, 22. 12. 2019 - 14:12)

Děkuji.

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 13:12)

Moniko zalez.

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 11:12)

Pak že sem ta bába neleze. To je sranda. Hraje si s lidmi. ZKOPÍROVÁNO Z FB ARIANY : Krásné ráno. Já teď těsně po probuzení...neučesaná nemytá. Pro mého přítele, který mě chce vidět takovou jaká jsem ve skutečnosti a má rád mojí přirozenost. Na fb budu dál dávat vylepšené fotky, většinou vám sama řeknu s filtrem atd. Řada mých hejtrů říká, že bez filtru jsem stará hnusná bába. Nejsem. Jsem pořád krásná a žádoucí. To jen přes vaše vlastní jedy a neúspěchy do mě vkládáte vlastní ošklivost. Jen vy nechápete milý hejťáci, že udržet si mediální obraz a zájem je fakt fuška. A to já dokážu levou zadní:-) A vám milí přátelé a vím, že mě máte opravdu rádi, přeji krásnou zlatou sluno vratovou neděli A holky, nechte ty košťata na pokoji, až 30teho dubna. Teď by nám namrzla prdelka:-)))))

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 12:12)

Ta Květa je taková svině! A nedá si pokoj aby nenapadala a nezurážela lidi co o ní říkají pravdu. Pravda bolí, chápu. ... Z těch jejích upravených fotek sála taková zloba faleš pohrdání až se z toho jednomu dělá špatně!.. Tu její hnusnou povahu nezakreje ani 10 filtrů !! Nebudu přes svátky její stranky raději navštěvovat, nechci mít zkažený Vánoce !!!

Ohm (Ne, 22. 12. 2019 - 11:12)

Tak zase už má přítele?? :-D

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 11:12)

Jo jo. Zase Apače. Napsal jí tam že příští rok se uvidí. Já bych jí to také napsala, abych se jí zbavila. Přísavky.

R02 (Ne, 22. 12. 2019 - 11:12)

Tak tam máme další foto bez filtru. Haha lharka ulhana. A některý ty hloupý ovečky ji to věří. A chválí toho chudáčka.

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 03:12)

Monika také pracuje jako moderátorka, teď moderovala vánoční jarmark v Jihlavě. A to jí Květa pomlouvala, jak je blbá a neschopná. Moniko, fandíme ti. Raven je šťastný muž.

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 03:12)

Krásná Monika na novém videu právě peče cukroví. Úžasná mladá žena. Má ještě tak krásně a roztomilé dětský plný oblicejik. Raven má prostě štěstí, protože je to hodný člověk. Jak ji i po těch letech natáčí a erotické napětí se i při zpracovávání těsta dá krájet. Nádhera.

Hanina (Ne, 22. 12. 2019 - 00:12)

Abych shrnula proč jsem tu trávila večer. Když pominu nachlazení...Já obdivuju lidi, kteří se nevzdávají. Ari si prošla peklem. Její život byl složitý. Ale podařilo se jí přežít. Vstala, pracuje, užívá si, žije. Ano, i trpí kvůli chlapům, ale to k tomu životu patří. Když mě podrazil chlap, bolelo mě srdce. Pořád jsem ho ze sebe nemohla dostat. Než jsem si uvědomila, že ho vlastně nemiluju, že je pouze uražená má ješitnost. A to jsem fofrem hodila za hlavu. Najednou jsem měla na duši klid. Vztah jsem pak nechtěla, ale stalo se, mám...jak to dopadne nevím, třeba špatně. Ale vím, že půjdu zase dál. A proto je mi Ari sympatická. Nevzdává se. Je to fajn ženská a moc jí přeju, ať jí vyjde vše, co si přeje. A kdykoliv sem vlezu, budu se jí zastávat. Vám nic zlého neudělala, tak nechápu, co tady do zblbnutí řešíte.

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 09:12)

A Hanino, ty tu FAJN ženskou znáš jen osobne nebo jen z fb? To co vidis je JEN iluze bláznivé a nešťastné ženské. Věř mi, je neskutecne zla, intrikanska a zapšklá. To, co si myslis, ze dokázala vůbec není o ni. Já mám také bipolárku a musela bych se zahrabat pod zem, kdybych se takto prezentovala jako ta paní. Nejsem tlustá a mám i partnera, kterého jsem potkala až po léčení. Je to velmi těžké zit s touto nemoci a je nas poměrně hodně, které s tím bojují milionkrát líp než tahle kreatura. Využívá lidi a chová se opravdu velmi hnusne. A to určitě není touto nemoci. Je to charakterem. Tot asi tak v kostce pro vás, kteří neustále obhajujete tuhle ženskou vydělávající na utrpení lidi. Vídám ji na našem sídlišti v Bohnicich, tak vám muzu s přesnosti říci, ze je jako tank a fakt vypadá na víc. Jo a nevěřte ji ani slovo, patrně jsou to jen její bludy v její hlavě.

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 10:12)

Jste statečná žena věřím vám. Ariana je prodejkyně iluzí, celá ta její ezo věda jde do kopru, lidi se už toho nabažili, ta doba je pryč. Ona bohužel opravdu skončí bez bytu, neuvažuje reálně. Já jsem jí kdysi také litovala, ale postupem let vidím, že je to nezralá žena se špatným úsudkem. Neustále řeší jen své bývalé, Monice závidí Ravena a hnusně na ni útočí. Všichni od ní utekli, až jim za patama hořelo, ta osoba je velice zlá a podlá. Už jen to, že x krát denně volávala Tomovi do práce, jestli jí miluje, to je projev nějaké 17 a ne ženy v 50. Měla by vzít na vědomí, že ji čeká už jen samota a když se někdo ještě nachytá ne její fotky, bude to jen na chvíli. S takovou osobou nejde žít, ani vyjít. Raven je spokojený, má mladou a hezkou partnerku už celá léta, co by si mohl přát více?

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 01:12)

Víš prd komu co provedla ze zdejších lidí. Je mi ukradený, zda se jí budeš zastávat. Já tuhle babu viděla slyšela několikrát, když to rozbalí na plný pecky. Buď ráda, že vidíš jen to co chceš...Také sem před léty myslela jaká je to chudinka a jak to měla v životě těžký. Fakt sem jí i v duchu litovala a soucítila s ní. Ale to prozření co je tohle za odporně zlé monstrum bylo opravdu ošklivé. člověk by věřil, že po téhle zkušenosti bude mít pokoru k životu, že jí to změní. Houbelec. Jen je to čím dál horší v jejím jednání.

Kikina (Ne, 22. 12. 2019 - 02:12)

Souhlasím.

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 03:12)

A co provedla tobě?

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 01:12)

A co ti provedla? Ale po pravdě.

Reklama

Přidat komentář