Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Vláďa (Ne, 22. 12. 2019 - 08:12)

Tady Klára a Nikola soutěžily,kdo víc vyčůrá,když mají plný močáky, nebo tedy pipinky , či bříška, jak ona romanticky popisuje potřebu nutně na malou, ale jsou i jiné soutěže. Najdi si "girlstoilets" a tam jsou videa, jak soutěží kluk a holka, kdo déle čůrá když potřebují nutně. Holky téměř vždy prohrály a kluci čůrali déle. Při tom holky dělaly z prcinek daleko prudší a silnější proud a tak vyčůraly větší množství moči ale rychleji. Je známo, a tady o tom se už taky někdo zmínil, že holky mají krátkou močovou trubuci a močák menší než kluci a tak jim to jde hned rychleji z těla ven. Jsou tam i detaly na močovou trubici a tady ji mají kluci i holky co se týká velikosti močícího otvoru v penisu nebo pipině prakticky stejnou.Holky majíí ale většinou při močení větší tlak a proto jim to jde rychleji najednou ven

Honič (Ne, 22. 12. 2019 - 08:12)

děláš si srandu? Na té adrese nic není takového???

Standa (So, 21. 12. 2019 - 21:12)

Je to, souhlasím, jemné a něžně vzrušující a přirozené. Jestli chceš opravdový prasárny tak si musíš zajít do bordelu se speciálníma službama.

Honič (So, 21. 12. 2019 - 22:12)

Je to fajnový. Já si to u toho udělám a jsem v pohodě. Kdyby byla Klára volná,já bych se neudržel a v tý Mimoni bych byl každou chvíli.

Klára (So, 21. 12. 2019 - 17:12)

Ráno jsme šly čůrat asi v půl páté,protože se Nikola probudila a potřebovala čůrat a mně se ale chtělo čůrat taky a tak jsme šly a vyčůraly bříška do záchodu. Ségra první a jak byla rozespalá tak čůrala nejprve malý proud ale zatlačila a už to z ní hned teklo rychle. Já jsem to mělai hned a rychle,protože jak jsemji slyšela a viděla jak čůrá tak se mi to moje čůrání do pipinky tlačilo silně víc a pak jsem jen stáhla kalhotky a šlo to rychlým proudem. V pelíšku jsme zůstaly až do půl desáté. Odpoledne jsme se byly venku projít,ale nečůraly jsme, protože jsme si radši došly doma a to už jsme čůraly tak normálně středně, normální lužičku. Libor přijede zítra a asi půjdeme někam na výlet,ale do Schandau se koupat asi ne. Já bych se tam bála po tom trapasu,když nás chytla služba a v tu nejblbější dobu,hned chvíli po tom když se Libor vypustil. Moc se za to stydím, že se to tak stalo,že nás chytli.

Martina (So, 21. 12. 2019 - 18:12)

Klárko krásné vánoce i ode mně! Lenošte a užívejte si prázdnin a až pojedeš za Miškou tak ji popros ať sem občas něco napíše. Mně její diskuse chybí. Teď se ozývá jen občas. Pozdravuji i Libora ,mamču, a Ťufíka !

Návštěvník (So, 21. 12. 2019 - 18:12)

ty jsi fakt prase

Návštěvník (So, 21. 12. 2019 - 18:12)

Co je na tom prasáckého? Podle mne je to přesně jak to v životě s močením probíhá. Jen si to dovolila Klára ve své naivitě a upřímnosti zde napsat po pravdě. Navíc tato tělesná tekutina má i léčivé účinky. (viz MUDr. Partyková " Urinoterapie očima lékaře" , a pod. literatura)

Honič (So, 21. 12. 2019 - 15:12)

Klárko, jak moc dnes jste čůraly zatím? Měly jste plný pipinky nebo jste chodily jen preventivně a šlo to jen málo?

Klára (Pá, 20. 12. 2019 - 21:12)

Mílo moc děkuji, návštěvníku, mně se chtělo tak čůrat,že jsem si ani moc nevšimla ,ale já jsem měla čůrání světlý a Niki asi podobně, víc žlutý to máme obě spíš ráno nebo já po kafi.

Míla (Pá, 20. 12. 2019 - 21:12)

Klárko a Nikolko přeju vám taky vše nej a s maminkou a Linborem ať se máte rádi!!!

Klára (Pá, 20. 12. 2019 - 20:12)

Nikola si držela pipinku rukou v koupelně a kroutila se a tak jsem jí dala skleněný džbán rychle pod pipinku a ona si mezitím stáhla kalhotky a držela si ho pod ní a čůrala hned a prudce a já jsme byla plná taky a tak jsem se na ní nekoukala jak čůrá,protože bych začala čůrat taky a otočila se ,ale pipinku jsem si v jednu chvíli taky sevřela a stlačila rukou ,protože se mi chtělo nutně , stačilo slyšet jak to teče a když to Niki změřila a džbán vylila, okamžitě jsem to do něj vyčůrala taky a prudce ,aby se mi rychle ulevilo a vypustila jsem to z močáku všechno najednou. Ani jsem skoro netlačila,šlo to samo.

Návštěvník (Pá, 20. 12. 2019 - 21:12)

To si myslím. A která z vás měla tmavší nebo světlejší moč?

Klára (Pá, 20. 12. 2019 - 19:12)

Jsou prázdniny a to je skvělé! Se ségrou se budeme zítra a i ostatní dny povalovat v pelíšku jak to jen půjde dlouho, teda jestli nebude chtít brzy ráno čůrat, nebo já, ale tak se vyčůráme a zase se zavrtáme k sobě a budeme lenošit. 26.prosince pojedu k Mišce a mamča mi nařídila vrátit se nejpozději 30. a konec roku vždy trávíme spolu. Libor se nechce nikam jet bavit a nechce ani tátu nechat doma samotného a tak to bude asi pro něj psychicky těžký, ale slíbil, že na Silvestra přijede a anebo si pro mně přijede 30. prosince do Dačic mne vyzvednout. Dnes jsme nečůraly venku protože mamča mne vyzvedla a Nikola jela s ní. Chtělo se mi ale doma hodně a Niki taky a tak jsme si udělaly soutěž,kdo vyčůrá víc a zavřely se v koupelně a použily jsme k tomu skleněný vyřazený džbán a Niki si ho dala pod pipinku jako první a hned to rychle pustilao a já pak po ní a vyčůrala jsem o půl centimetru více mně to vycházelo tak na 380 a Nikolce asi350 ml, takže jsme měly opravdu plný bříška a hned to teklo prudce ven do džbánu z pipinky i mně. Večer už takhle blbnout nebudeme a budeme v pohodě. Pokud bych sem přes prázdniny a vánoce psala méně,tak to není proto,že bych na všechny zanevřela, ale budeme spíše prožívat klid a pohodu,ale to neznamená, že by to nemohlo být i naopak, pokud bude cokoliv zajímavého.
Určitě budou nové zážitky s Miškou a s Liborem, a třeba i s čůráním a tak si myslím, že bude co sdělit. Všem příznivcům i oponentům přeji též klidné vánoce a užijte si štěstí a lásku!

Návštěvník (Pá, 20. 12. 2019 - 19:12)

To jste teda musely potřebovat hodně a ten kdou čůral jak druhý to těžko mohl vydržet. Asi bych si kdybych byl holka pipinu držel rukou nebo měl zkřížený nohy.

Pissík (Pá, 20. 12. 2019 - 12:12)

Hodně videí s čůrajícími holkami je taky z Německa ...oktoberfest pee,public pee poster, carnival pee... nebo z japonska pissjptv.com, asian pee, jade-net-home.com , japan toilet a další. Na honění úžasný,ale reál je s holkou stejně nejbožejší !

Honič (Pá, 20. 12. 2019 - 14:12)

Za ty typy děkuji, jade a pee poster jsem neznal,ale to je kláda. Dvě tři videa a stříkám to na ně.

Gabina (Pá, 20. 12. 2019 - 08:12)

S těma kamerama to je problém. Jedině to neřešit. Kdo chce tak ten ji tam stejně umístí. Divala jsem se na netu a může to být jako nenápadná dekorace na prkénku záchodu,nebo v podobě kůry stromu zabudovaná do kmenu v úrovni čurajicich holek a podobně.

Míla (Čt, 19. 12. 2019 - 22:12)

Hezky se přitulte holky a krásnou dobrou noc. Myslim na vás každý den!

Tony (Čt, 19. 12. 2019 - 21:12)

Ten viadukt jen tak nespadne, je to totiž naštěstí ten nejbytelnější viadukt na celé severočeské transvelsálce. Ten by snad přečkal i výbuch atomovky, takže takové holčičí čůrání pod ním ho nemůže ohrozit ani náhodou.

Reklama

Přidat komentář