Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Pá, 13. 12. 2019 - 15:12)

Jo občas mam nižší tlak.Se to semnou točí od doby co sem vstala a teď k tomu ty stavy.Já už tak chci ať to zimní peklo táhne,ať už to všechno odtáhne ať už se dá normálně existovat venku a ne tohle.Je to tak odporný.A ještě že vás tady mam,nemít ani tady vás tak já nevim jestli by mi nehráblo uplně.Vařit chci zase zapečený brambory,minule se tak povedly že to asi zopakuju,jestli se mi teda na to udělá síla.

Miluna (Pá, 13. 12. 2019 - 14:12)

No už mam zase rivotril,po týdnu.Zase se mi začlo něco dít.Navíc se mi motá hlava tak se bojim že to je z antidep..Sem taková unavenější.Jestli nebudu fungovat ani pro Sergeje tak to by bylo v prdeli.Měla bych zas nakoupit a uvařit a ještě mu dojít na poštu.On dělá 12ky..Tak mi bylo nejnormálněji včera a dnes se ty hnusy o mě pokouší dál.Já vám tak všem závidim kdo to neznáte tyhle vnitřní pekla.

Lalla (Pá, 13. 12. 2019 - 14:12)

Ale to víš, že každý máme nějaké to svoje peklíčko. Já mám dnes třetí den horečku a bolesti, pokud to neustoupí, budu muset někam do nemocnice. A peklíčka v práci i soukromí, neboj nejsi sama. Jen musíme fungovat, protože za nás ty "složenky" nikdo nezaplatí Milu, však to znáš. …..Antidepresiva ti zaberou za 4_6 týdnů, do té doby se stav může i zhoršit

Miluna (Pá, 13. 12. 2019 - 14:12)

Jo je mi uplně divně nějak,jako když se to zase zhoršilo jak píšeš.I tady v baráku vedle se taky něco dělo,byla tu zachránka i s doktorem i policajti.Jak přijel doktor v tom autě tak sem si vzpoměla na Denise.No radši nic.V hlavě mam jen temno a divno a ještě jak se to točí.A copak je tobě? Že horečku? Něco si chytla nebo co ti k tý horečce ještě bolí? Už mi to Lallo nebaví nic,ani samotnej se sebou mi nebaví byt.Už nevim jak to vydržet jak si ulevit a ty taky máš co dělat sama se sebou teda.Achjo,jak to přečkat.Občas mi i houká v hlavě jako když někdo foukne do trumpety tak ten zvuk:-( mudr.říkal že to k těm stavum patří.Teď bojuju abych vůbec vydržela nakoupit a nehodila s košíkem a neutekla.

Fernando (Pá, 13. 12. 2019 - 13:12)

Nevím, čím jsem si zasloužil "jmenovitý" pozdrav od Lally (5.prosince) :-) - měl jsem za to, že jí nejsem zrovna moc příjemnej. A vítám - snad už odpočatou - Sany 11 v západních Čechách!

Sany 11 (Pá, 13. 12. 2019 - 15:12)

Dekuji, Fernando. Dneska pada snih, tak jsem mela premieru zametani snehu, ale je tu krasne, jak na chalupe, okolo projede auto tak 2 za den. Bozske ticho, klid. A snih tu zustane bily.

Lalla (Pá, 13. 12. 2019 - 13:12)

No teda Fernando, to jsi si fakt myslel? Naopak, známe se roky i z jiného vlákna a já si vážím co a jak píšeš:)))

Miluna (Pá, 13. 12. 2019 - 10:12)

Já tomu moc nevěřim že by mi to bylo jednou opětováno a byl by z nás pár.Nevim co by se s ní muselo stát aby mě začla milovat.Spíš můžu být její oblíbená ženská z kamarádek,jestli se na jaře uvidíme častěji.Ještě bych nezavrhovala a třeba věřila v nějakej ten zážitek s ní.Třeba se v ní taky něco ukrývá a když by jsme se třeba u ní opily tak třeba bych to k něčemu s ní dotáhla,aspoň k nějakej krásnej masáži.Budu se jí snažit získat na tu masáž.Ale aby to byla moje ženská a milovala mě taky,tomu prostě nějak nevěřim.Jo koukala sem že má svátek.Teď je zas na řadě ona s odepsánim,má mi odpovědět kdy bude mít v týdnu čas na setkání,sama psala že by se chtěla vidět semnou i s Alčou.Anonymko tak nejde po tobě ta kamarádka taky? Jestli k tobě necítí to co já k ní.A pravá hetero žena by na sebe nenechala od ženský sahnout? Ani ukecat by se nenechala??? Jo Fernando je to tak,ty myšlenky se přehrávaji pořád dokola a ten druhej vůbec to tak třeba nebere a nemyslel to nijak v tom v čem vidíme naději,to je nejhorší pak..21:29 a 22:10 máte přesnou pravdu prostě.Je vidět že do toho vidíte dobře.

Ota (Pá, 13. 12. 2019 - 13:12)

A co teď děláš? Nepřijela by si zase někdy za mnou? Potřebuju tě.Je mi taky nějak divně.

:) (Pá, 13. 12. 2019 - 07:12)

Milčo a to má ještě ke všemu tvoje láska svátek dneska.

Fernando (Pá, 13. 12. 2019 - 01:12)

Jj, to je známá věc v zamilovanosti. Člověk si pořád přehrává zážitky, řečené nebo napsané věty a hledá v tom všem nějaké skryté významy, zatímco protějšek nepřemýšlí, něco plácne a pak o tom třeba ani neví... No, všechny možné rady už tady asi zazněly, nebudu se opakovat. Miluna si jistě poradí - pozorovat, volně se bavit a nic nepřepísknout. Nerozhodovat to hned na místě; stává se, že člověk není ani pak o moc moudřejší - příkladů je bezpočet (z diskuse, cizích dopisů i vlastní zkušenosti): Na SMS "Strašně mi chybíš" přišla odpověď "Jsi roztomilej", na větu "To jsem byl fakt šťastnej" řekla "Jak málo stačí některejm lidem ke štěstí" a podobně, zkrátka protějšek je sice dobrej, ale cítíte, že si furt nechává lehký odstup nad vámi, čímž vás neskutečně žere a nejistota zůstává.

M.P. (Čt, 12. 12. 2019 - 22:12)

Mám kamarádku co mě oslovuje "broučku" a kdykoliv se trochu opije, pořád na mě sahá. Ona je bisexuální. Já ne, takže to toleruju, ale neopětuju. Být Milčou, počkala bych si až spolu někde zapaří. Po alkoholu je člověk sdílnej.

Návštěvník (Čt, 12. 12. 2019 - 19:12)

Jan Amos...... Komensky…... to byl machr na ženský

Miluno (Čt, 12. 12. 2019 - 19:12)

zeptej se Alice, jestli Lucii něco neřekla o tobě, že jsi na ženský

bianka (Čt, 12. 12. 2019 - 18:12)

Ale Milu, ona to pozná, že se chováš jinak než kamarádsky. To se dá vycítit. Pohledem, dotyky. Jednej podle sebe, ale tak jako tak se tvé city vyjeví. To neutajíš. Možná bych tu uzdičku nahodila já, a měla bych jistotu, jak na tom je ona.

bianko (Čt, 12. 12. 2019 - 19:12)

Milča se právě bojí, kdyby různá oslovování byla Luciina přirozenost, aby se neztrapnila nebo aby o ni nepřišla jako o kamarádku. Já radím vyčkávat a pozorovat a užívat si Lucčinu přítomnost a hlavně ... N E P I T V A T. To je hrozný, jak Miluna vytáčí a šponuje samu sebe. Prostě se těšit na setkání a víc se uvidí na místě.

Miluna (Čt, 12. 12. 2019 - 19:12)

Jo přesně tak to je,to je přesně napsaný.Ale už sem jí odepsala a napsala sem jí Zlatí,tak snad se neztrapnim??? Snad to může napsat i kamarádka kamarádce??? A slovo sluníčko a prdelko si necham v záloze.Jinak v listopadu po tom jejim objímání sem jí i pak psala že mi chybí a ona mi odpověděla že je to ode mě milý.A anonyme Alči sem se ptala a prý jí nic o mě neříkala.

bianka (Čt, 12. 12. 2019 - 19:12)

No nevím no. Myslím si, čím dýl bude vyčkávat, tím více bude potom třeba zklamaná. Uvidíme, možná to bude jinak. :-)

bianko (Čt, 12. 12. 2019 - 21:12)

jako zklamaná z čeho? Že Lucie nesdílí stejnou náklonnost jako Miluna? Psala, že s tím počítá, když ne, budou aspoň kamarádky. Miluně stačí i její blízkost, i když fantazie jede na plné obrátky. Rázná otázka na " Aby bylo jasno " by nemusela přinést očekávaný výsledek, ať se to vezme z jakékoliv strany. Miluna signály při osobním setkání snad přečte správně ... i když někdy čte jen ve své hlavě :)

.. (Čt, 12. 12. 2019 - 22:12)

Souhlasím s tebou:) kdyby Lucka na to nebyla může to jen zničit i to kamarádství.A úplně vidim Milču jak pustí hudbu a jede fantazie o Lucce a když Lucku dýl nevidí nebo nemá dýl ani její zprávy začne se propadat do depresí.Kouká kolem sebe na ten plesnivej byt a nemůže ani stát pomalu.Vedle vyhulenýho Sergeje a háže do sebe rivotrily.Akorát dneska změna Alicí a zprávou od Lucky jí je líp.Milča je člověk kterej musí mít neustále vzruchy ale téměř neustále až posedle,jinak padá do depresí.Připadá mi to že už jí to tak pohlcuje že se nemůže soustředit na nic jiného proto ani nevydrží v nějakej činnosti.

Reklama

Přidat komentář