Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 20:12)

Za chvíli půjdou lidé zase cinkat klíči, že chtějí svobodu. To až je přidusí vláda a parlament pod tlakem EU, aby nemluvili škaredě o muslimácích a rasách a imigrantech a feministkách a korektnosti a Miliónu chvilek. Ale i tehdy to bude marné. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Budeme moci mluvit škaredě jen o Zemanovi, populistech, rasistech a jiných nepřizpůsobivých živlech.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Milion chvilek - pakliže za tím nestojí Kalousek, pak Bakala. Tomu jde totiž o jeho majetek a podnikání v ČR.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Neumann x Fencl. Co je to" Hlídací pes"?!
Je nás 5, snažíme se od počátku získat co nejvíce peněz...
No tak to mně osobně stačilo.
Dělají to z jednoho místa a tím je vila Fencla v horní dolní...a je jich 5 (patrně počítá že jsme po lobotomii, že tomu budeme věřit).
Selektvivní výběr zpráv je usvědčuje a způsob "dodávání tipů na osoby jako podezřelé" je usvědčuje z nekalých úmyslů, nekalého financování, nekalé existence.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

No jo, zaopatřit se?! Ale na chudejch! Ne každej na to má žaludek...! Slušnej člověk ten velkou díru do polistopadového světa neudělal, to by musel bejt pěkně chytrej a stejně jen s chytrostí by dělal leda nějakýho úředníka nebo asistenta, ale těžko podnikatele. I bavič, kterej neuměl podnikat byl okraden zastupující agenturou, případně uštván bulvárem.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Každý svého štěstí strůjcem i hnůjcem. Pozdě lamentovat, pozdě bycha honit. Zaopatřit se mohl kdo chtěl a být podnikatel ,včas krachnout a peníze si ulít, další firmu si založit s novými spolupracovníky, peníze do ní přelít. Ta liška, která čeká až slepice spadne z hřadu, chcípne hlady, praví přísloví.

8.12. (Ne, 8. 12. 2019 - 20:12)

Každý svého štěstí strůjcem.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Ústav nezávislé žurnalistiky vznikl na podnět Neumanna ex-ředitele Bakalova časopisu Ekonomia v r. 2014!
-----------------------------------------------
Nadační fond nezávislé žurnalistiky vznikl na konci srpna roku 2016. Nápad vytvořit fond
vznikl podle webových stránek fondu „při setkávání skupiny podnikatelů nad tématem
médií a politiky v Prague Business Clubu“ (NFNZ, c2018).
----------------------------------------------------------------------------
O června 2017 jsme díky grantu od Nadačního fondu nezávislé žurnalistiky spustili DVA...
---------------------------------------------------------------------------
Proč mne třeba a skupinu bezdomovců nefinancuje skupina podnikatelů,,,sakra....?!

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

"Prague Business Clubu" to je co zase?!
SOrry jako mne to připomíná ilegální hru skořápky...nebo ty firmy jejichž existence má maskovat nějaké akcie na doručitele a zajistit totální nepřehlednost a nedohledatelnosti skutečného vlastníka...

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Pan NEUMANN je věrohodný asi jako Goebls, ten kdyby mohl a mělo to pro nácisty smysl , tak by si jistě zaregistroval značku Ústav nezávislé žurnalistiky.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Hlídací pes tu pohodí zlou myšlenku, tu zanechá pracovat pomluvu, tu vhodí smítko pochybností.
No, nepřesvědčil mne ten Neumann, že ty novinářky jednali jako investigativní...

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 16:12)

Hlídací pes tu pohodí zlou myšlenku, tu zanechá pracovat pomluvu, tu vhodí smítko pochybností. No, nepřesvědčil mne ten Neumann, že ty novinářky jednali jako investigativní...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To je přeci princip kapitalismu. Celé je to klamná reklama, s tím, že pokud je někdo zklamán a náhodou si navolí demokraticky komunisty, tak ho kapitalisti nemilosrdně anihilují. To je ta jejich demokracie, ale jen doma, v zahraničí vlastně trhají lidem končetiny bombamy, lámou údy, porcují jim střepinami vnitřnosti, drtí klouby, vy
střelují oka, pálí kůži bílým fosforme, oslepují plyna a mučí, mučí jejich otce, bratry, dědy.
Je to svinstvo.
Musí ve světě zavládnout celosvětově socialismus s lidskou tváří, jinak se z toho srabu nikdy nedostanem.

ty (Po, 9. 12. 2019 - 17:12)

asi nebudeš Čech, že?

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 18:12)

Nejspíš co Čech to Němec ten Neumann.., ale co ty, že ty si neznaboh?

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Bakala je šedá eminence, ten se jen ztáhl z pozornosti médií, ale jako stále vlastník Ekonomie, nominoval tohoto exšéfredaktora jistě s jeho vědomím a nápadem do Hlídacího psa, v r. 2014 ačkoliv šéfem ekonomie tedy předsedy představenstva on a jeho žena přestali být až v roce 2018.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Cílem je co? Třeba aby so do rady čt nedostal X. Veselovský...,takže diskreditačky a účelovky..., tomu kdo zaplatí, taková mediální bezpečnostní BLACKWATER.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Hlídací pes alias bulldog Neuman je člověk z Bakalovy ekonimie, má za úkol dělat jakousi špinavou práci na kterou se ČT a jiné zdroje v případě kontroveznosti odvolají a pak budou tvrdit, že za informaci neručili, protože není jejich, ale převzatá...
Chytré...
viz.-Čím jste se inspiroval?
Webem propublica.org. To je projekt, který funguje ve Spojených státech už osm let. Novináři se na něm nevěnují všeobecnému zpravodajství, ale investigativním věcem. Nekonkurují webům, naopak kooperují s mediálními domy. Veřejné peníze od donátorů investují do věcí, za kterými velké mediální domy nejdou. I z toho rizika, že příběh, který vypadá zajímavě na začátku, pak nejde ověřit. Když se to nepovede New York Times , odepíší se desetitíce dolarů. Vydavatelství je tu ale od toho, aby generovalo zisk akcionářům. Když se to nepovede webu Propublica, tak se nidko nemusí zpovídat investorům a akcionářům.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

Kolik dnes vzniká zpráv, to se nedá ani přečíst.
Jsme v postinformační době?!
Podle mne už nastává soumrak zpráv.
Lidský mozek má hranice, nezvětšuje se jako paměť v počítačech násobkem dvou každé dva roky, což je mimo jiné také příčinou rozvoje internetu , nyní moderních 5g sítí, to dřív nebylo možné.
Příště může být možný 3d realita zprýv přímo te situací.
Ale mozek bude evolučně pořád stejný s lovci a sběrači.
Já předpovídám návrat k tradičnímu způsobu života ve stylu např. amišové.

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

Já vidím mnoho styčných bodů mezi současnou dobou a nástupem Hitlera. Za prvé - všechny západní vlády zase ustupují - pro změnu muslimákům, plní jejich požadavky, tak jako plnily požadavky vůdce. Za druhé - předem víme o agresivitě muslimáků z koránu, kde mají dokonce příkaz zabíjet bezvěrce, a totéž jsme věděli o Hitlerovi z Mein Kampf. Za třetí: - muslimáci mají podporu zvenčí, podporují je cizí státy jako Saudové aj. země zálivu, a Hitlera zase podporovaly USA, Rusko, vlastně skoro všechny země dodávkami surovin, které potřeboval na zbrojení. Za čtvrté - muslimáci mají ve svém tažení podporu v páté koloně, evropských muslimech, tzn. tak jako Hitler v německých menšinách. Za páté - muslimákům vtloukají muftí a imámové do hlavy, že jsou vyvolenými lidmi, lepší rasou, která je určena vládnout ostatním, což přesně stejně dělal Hitler pomocí své ideologie fašismu a nacismu. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jinak řečeno - lidé na západě jsou ideologicky, a v tomto směru i rozumově, vypatlané čubky, které sledují svou pomalou zkázu a přesto se zajímají (jako za Hitlera) o nepodstatné věci, jako kdyby se nechumelilo. A pak budou čumět jako vyorané myši, co se to na světě děje a jak je to možné. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takže se zákonitě vynořuje otázka, proč není islám zakázán tak, jako nacismus? Aha, už vím - ještě v Evropě nezabil a nezotročil milióny lidí, jako nacismus. Jenže až lidi přijdou na to, že s podporou islámu v Evropě udělali špatně, budou mít muslimáci majoritu ne jen v některých čtvrtích, ale ve všech velkých městech a některých státech, a zakazovat se bude křesťanství, ne islám. Podle mě první padne Belgie a Holandsko, tam je bílých islamofilů nejvíce.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 17:12)

Návrat ztraceného syna ?! Adolfe?! Bože chraň! Kuš haj*le! Viděl jsem ten rozhovor s ředitelem toho Hlídacího psa a nepůsobil na mne moc důvěryhodně.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 17:12)

Kdo se v tom má vyznat. Aeronet a Sputnik z toho Fencla udělal hned antismeitu, prootže překroutil propagandsitickou lží jeho slova na to, že řekl pravý opak smyslu toho co řekl.
Dle tohoto měl říci, že Rusko řídí židé, on ovšem řekl, že útoky na Rusko jsou i antisemitismem, protože tam žijí Židé.

Reklama

Přidat komentář