Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 01:12)

"ČT2
Smrádek, bordýlek a globální teploučko"......Je to jen humbuk rokefelerů,rokšildů,morganů,warburků,sorosů a podobných parazitů na obyvatelích planety !!! Je neuvěřitelné, co je u nás hlupáků !!! Jak budou platit jako mourovatí za nic !!! Astmatiky máme proto, že v potravinách je plno chemikálií !!! Tělo se jim nedokáže bránit a výsledek je ASTMA !!!

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 08:12)

Ách jo.

aladin (So, 7. 12. 2019 - 00:12)

"Svatba upírů".... České, závistivé rádoby celebrity a paraziti uštvali Bartošovou k smrti !!! Chcípněte bestie !!!

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 00:12)

Lid potřerbuje držet u huby, ale ne ode mne, buržoustů se tu vyrojilo nějak moc, přitom takové rychlokvašky, podobně jako v Rusku, Babiš nám spolu s ČSSD zvedne ty platy které ODS a pravice držela tak dlouho dolů. Každý chvilku tahá pilku, když se kácí les tak létaj třísky. Ale Rakato neboj, nesežereme tě za živa, nejsme lidojedi, z tvého se platy nezvýší, jen se přestane krást a podvádět v účetnictví, dohlédne se na banky a tak. Věřím, že ač patrně liberální ekonom a konzervativní společensky patříš mezi ty slušné, ano nejsem žádný antibabiš, je tam ČSSD a tu volím.

aladin (So, 7. 12. 2019 - 00:12)

"Chcete vládnout, pane Babiši? Brusel dodal v auditu návod, co dělat".....Jestliže nebyla žádost o dotaci v pořádku, tak neměla EU žádné dotace poskytovat !!! Pokud je poskytla, je to její chyba a nese za to i odpovědnost !!!

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 23:12)

Dneska jsem byl příliš aktivní, což je jistě nesprávné, protože lidem sluší střídmost a lakoničnost. Pokud mi tato žvanivost přejde do reálu, budu všem pro smích. Všeho s mírou, i vlastních myšlenek, jakkoliv jsou kvalitní.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 23:12)

Každý si může porovnat co udělal Babiš coby premiér v koalici s ČSSD a to je podstatné pro lidi.
Obrovský platový posun, obrovský posun ve veřejném zdraví, obrovsky zastabilizoval politiku.
Je to boj o moc a peníze, nejde o to, že Babiš prospívá.
Politika je o parciálních zájmech a všichni proti Babišovi mají nějaké zájmy, ale lidi to nebudou ti chudí, ti běžní.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 23:12)

Politika je samá blamáž, hlavní je si uchovat zdravý rozum.

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 23:12)

Každý by si měl uvědomit, že zde je na Doktorce, to znamená, že jasně deklaruje, že potřebuje pomoct a že jeho příspěvky se tady berou jako Luptákovy vlogísky - jako svěření se se svými psychickými problémy, frustracemi a vnitřními démony. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Konečně skoro na každém příspěvku je vidět, že pisatel na tom skutečně není dobře. Já takový nejsem, beru se za terapeuta, který tady má poslání, ale i to je příznak vážnosti mého psychického stavu, takže jsem na tom možná nejhůře. Jinak řečeno - jsme tady všichni bratři v nouzi. Ale ne každý tady je náš bratr. Sexuálními problémy zpustošení jedinci to nejsou, to teda opravdu ne. Takové je třeba nakopat, a to obzvlášť špičatou botou.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 23:12)

A tím, že pomáháš, ač to moc neregistruji, si vlastně pomáháš, takže nejsi altruista ani psycholog, ten zadarmo nemaká, takže se nesnaž dělat zagorku a vetkni tady tomu místo hraní si na Gretu a nebo Zagorku a uplakánka nějaký tvůj vocásek, ať se můžeme příště zas utkat.
Obecné řeči o tom, že doktorka je od kořene doktor, takže určitě..., spíč ukazují na tvoje ne zcela zdravé myšlenkové vývody. Sem snad smí jen psychicky nemocní po registraci od VZP jako na doléčování? Ne! Je to veřejně dostupné fórum, tak nedělej starostu a nekruť si po knížecku fousy, takových principálů jako ty je tu spousta a netvrdím, že někdo nemůže být nějak na práškách, pacient atd., vo tom žádná.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 23:12)

Já myslim, že je to jasné, mají dojem , že TOP09 jaksi patří Praha ! ALe co je praha, to je samá náplava a jaké má náplava slovo za celek republiky? No žádný! Jsou to pražští cajzli, ty nikdo nemá rád!

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 22:12)

Tak jsem zvědaví jak ve středu dopadnou Britské volby...

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 22:12)

Get Brexit done till 31. January 2020. Boriš se fakt opakuje... Great deal, beutiful, great, fantastic deal...!

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 22:12)

Tou histerickou štvanicí na Babiše tuším způsobili, že česká republika bude obětí tvrdého auditu a bude za obětního beránka ve zneužívání dotací, vše doplatí z veřejných peněž a to vše za to, že Bakala nebo kdo dal pár mega tomu podivnému exotovi v hnědém oblečení na demonstrace a jeho afilanti udávali evropské unii tak dlouho, až na nás poslala generální audit.
UDAVAČI z Prahy!

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 22:12)

Will you have give public safety ahead of human rights ? To je přesně řeší otázky dneška. Ne nějakou smlouvu o čapí hnízdo. No a co, tak to obešel, z velké firmy se stala v žádance o dotaci malá firma. To je toho, není to největší tunel v ČR. Větší byl Bakalův. Má se vykleštit ANO (a hlavně jeho voliči) za to, že nevěděli, že pan Babiš v té době nejlepší kandidát udělal kdysi malou účelovku (malou v poměrech jeho obratu) a má ho to ovlivnit dodnes,navíc je to jen pochybení, které maximálně může vyústit ve vrácení peněz. Který gauner tady té ekonomciké divkoké transformace bude kdy co přiznávat a vracet. Babiš je něco jiného, to je již jiný level demokracie, vše má pravidla, vše je zdokomentováno a povolováno a pokud pravidla nebyla naplněna správně, tak to vrátí a je to hotové...!

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 22:12)

We are moving are county forward again , by geting Brexit down. To sou floskule...
Britská puritánskosta a peníze se drží jak se to dá, ale skřípe to hrozně.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 21:12)

Johnson : "We need more nursis." Takže je asi přeplatí a odejdou z českého zdravotnictví a sem přijdou ukrajinky?! Moldavanky, Rumunky, nebo nebudem mít sestry o naši péči a bohatí si je budou extra platit a na věřejné zdravotnictví sester nebude?!
Johnson je eskamotér jako Trump. V době globalizace se trhne od přirozeného celu kam patří- Evropy a spojí se se skomírající USA, které tím moc tero neudělá jako globálně ambiciozní hráč.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 21:12)

Take back contol of our money... taková blbost...! To prodaj americe ty svoje money.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 21:12)

Get brexit done, it super deal, its great deal. Johnson je další opakovací kolovrátek. Za tím je privatizace Britského veřejného zdravotnictví do rukou amerických dravců.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 21:12)

Předvolební debata Mr Corbyn x Mr Johnostn BBC.

Reklama

Přidat komentář