Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 10:11)

"tebe do kumunistického lágru těžit uran,uhlí,anebo do kamenolomu,anebo do lesa dělat něco jiného jak blbě krafat na netu.To by tě probralo z rudého snu,ty komundíro ."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
To máš pravdu, já to taky neobhajuju, ale nemusel bych ti odpovídat, přisuzuješ mi, že jsem komundíra, a to bez důkazů, takže já ti taky nepotřebuju tuhle pitomost vyvracet.

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 10:11)

Jestli si Jahodovej myslíš, že ti budu tady vzdorovat a apologeticky se ti ospravedlňovat z každýho tvýho šprýmu, tak si holt narazilk na fortelnýho dockera na kterým si tak akorát vylámeš svý kapitalistický svaly a můžeš na mne poslat klidně škrtiče MMA nebo Německého herce, já sem na takovýhle extra-buřty dobře dělanej. Proti škrtiči udělám sud, pěkně dubovej a na německého herce vystrčím zadnici Lídy Bárové a jak mu naběhne, tak ho kopnu do kulí.!
Nebo Irská stávka

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 11:11)

Pokud na mne pošle někdo nap. pravicového antikomunistu, tak ho nejdřív vyvedu z rovnováhy urážkou : "Ty kun*o zlá N.," to mu sebere vteřinu, protože nechápe, zastydí se, cítí pocit méněcenosti a už mu na hlavu nasadím rám s obrazem našeho prezidenta, pečlivě zpevněným rámem a s tímto rámem na těle ho pak zbuším rudým právem!

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 00:11)

V komunismu byl jasný vyník, kdežto, kdo vysvětlí dnešní fluidní zlo a situaci v Sýrii?! TO prostě nikdo nepochopí..To je čiré zlo.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 14. 11. 2019 - 07:11)

jo!Jasně...v komunizmu byl viník jasný....Lenin-vrah 7 milionů...Stalin-vrah 50 milionů....Maocetung-vrah 10 milionů....Pol Pot a Jenxari-vrazi 6 milionů....dinastie Kimů-vrazi dalších destítek milionů a vržadní do dneška....mám pokračovat ve výčtech nejmasovějších komunistických vrahů lidstva?!..Cožpak ty nevíš,že komunista žere i děti?!....V Kambodža je žral a dětská játra jsou prý velice chutná....

Jedovatej (Čt, 14. 11. 2019 - 13:11)

".Cožpak ty nevíš,že komunista žere i děti?!....V Kambodža je žral a dětská játra jsou prý velice chutná...." --- Komunista je žral, amíci zase koukali, jak děti umíraj... už po několikátý vodkazuju na slova Albrightový - " Půl milionu mrtvých dětí za to stojí, aby američtí boys nemuseli do války
Tato slova pronesená roku 1996 tehdejší ministryní zahraničí USA Madeleine Albrightovou na otázku moderátorky americké CBS, stálo-li embargo uvalené Spojenými státy na Irák po válce v Zálivu za půl milionu mrtvých iráckých dětí... (Zdroj: http://www.prvnizpravy.cz/sloupky/pul-milionu-mrtvych-deti-za-to-stoji-aby-americti-boys-nemuseli-do-valky/) ------ Nejspíš je to ale marný, černoprdelnickej bolševiku, s tebou to ani nehne, tvý argumenty jsou jako za socíku: "A vy v tý Americe zase bijete černochy"...

14.11. (Čt, 14. 11. 2019 - 07:11)

...Jasně Ano a co přináší doba dnešní...

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 14. 11. 2019 - 08:11)

svobodu,demokracii,lidská práva !...A to jenom proto,protože jsme pod ochrannou perutí svobody Amerického orla bělohlavého....a tam kde toto není?....Čína ,sev. Korea,Kuba,Venezuela a jiné rudé ráje a vše co jsem zhora popsal se tam děje jak na běžícím páse.Třeba v sev. Korea jsou veřejné popravy a v Číně taky a v sev Korea se musí na popravy svých rodičů dívat i jejich děti.Komunista severokorejec dělá pokusy-hokusy na celých rodinách,kdy jim do plynové komory pouští plyn a okénkem sleduje co se tam děje.Rodiče se snaží před plynem nejdřív bránit děti a pak i sami umírají.V severokorejských koncentračních lágrech jsou jako vězni i děti pod 14 rok,to je tam naprosto běžné.Takže asi takto o tom co se děje v dnešní době.

jahodo (Čt, 14. 11. 2019 - 19:11)

bylo by dobře, kdyby ses tam podíval. Naučil by ses cizímu jazyku i ovládání cizokrajného nástroje. Ale kdyby ti zavřeli hubu, tak by to nebylo zas tak úplně špatně

luci (Čt, 14. 11. 2019 - 09:11)

Politika z pozice síly nemá s demokracií nic společného . Je úplně jedno jestli ji prosazuje Rus , Američan , Číňan , nebo Turek . Je to prostředek jak získat pro sebe něco , na úkor někoho , prostě svinstvo . Je to jen o tom , jak si kdo dokáže připravit situaci , kterou potom jde "řešit" a když to dokáže , je ještě za tu lumpárnu oslavován . Samozřejmě hlupáky , které svojí propagandou zpracoval .

Rakato (Čt, 14. 11. 2019 - 12:11)

Politika z pozice síly tady byla a stále je. Když jsi mocná, musí tě slabí respektovat, jinak jim to spočítáš. Tak to prostě chodí a je to psychologicky zákonité. Slabí kuňkají něco o demokracii a právech, ale silný určuje, jak to bude. Malým státům se to nelíbí, ale co mohou dělat? Mohou mluvit o štěstí, když je silný stát nezabere (tak jako Čína zabrala Ujgursko a Tibet, Unie celý západ včetně Texasu, Kalifornie, Nevady, Německo Sudety atd.) -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A to ještě dnes silné státy zabírají výjimečně a z nějakého důvodu. To ještě v 19. století jedna země přepadla druhou jen tak, že si chtěla připojit kus uzemí, a nikdo se tomu nedivil, viz zábor Alsaska - Lotrinska, zábor Slezska). Vítej v realitě.

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 12:11)

Exploatace pracovní síly zahraničními filiálky megakoncernů, to je to co nás teď tíží a ne údajná TOTALITA, která v celé své totalitě nikdy v ČSSR nebyla, maximálně na začátku, ale to byl následek II.světové války,po stalinově smrti, došlo k odsouzení jeho zločinů v SSSR a tím i zmírnění lágrů a režimu v ČSSR.Nechvalně proslulé MNO bylo zrušeno 1953 nebo 1954(patrně složeno z komunistických fanatiků) a agenda převedena pod umírněnější Ministerstvo vnitra, normálnější instituce s určitou personální kontinuitou a stabilitou.
Všude v praze vysí TOTALITA, no podle mne to tam samozřejmě vyvěšují fanatičtí ODSáci, např. typu Hušák.Prostě zloději, co chtějí vše dostat opět do extrémního stavu kapitalistické závislosti lidí na kapitálu.

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 10:11)

Chybí tu poctivá satira na ty politické kejkle!

14.11. (Čt, 14. 11. 2019 - 08:11)

I my žili v systému,který vypadal tak neohroženě.Tomu,že by měl někomu svoji Moc předat skutečně věřilo málo lidí. Měl všechny páky Moci,symbolickou,faktickou,represivní.Revoluce zavazuje o to,aby zákomy byly měněny.Umí vůbec Česko se svobodou zacházet.

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 11:11)

Protoře Rusové byli schopni kontrovat USA harašení jadernými zbraněmi a patrně není asi velkým tajmestvím, že i raketová sila s jadernými hlavicemi tu měli v ČSSR.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 14. 11. 2019 - 08:11)

dokud bude Čech vevolbách koldokola imrvere volit levici,tak ne....Podívej na Německo ,jak tam proběhla denacifikace a nacista je tam zakázaný a v ilegalitě...a zde v Česku?Bolševik pořád ve vládě !

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 10:11)

A co demokracie ?!Člověk nemůže cítit levicově?! Co ty si za hulváta!?

14.11. (Čt, 14. 11. 2019 - 09:11)

Moc mnoho lidí přitahuje,nejsme Leni jinačí. Možná bychom zde měli i uvést,že není jen dědickým právem,odměnou za vojenské zásluhy,či výsledkem politických vítězstí.Nevyskytuje se jen v kancelářích manažerů,má mnoho podob,finanční,politická,sociální,emocionální,spirituální a jin.Přináší pocit důstojnosti,autority,významnosti,hodnoty.A má se odrážet hlavně ve vnitřních kvalitách Státu,aby mohla zaujmout místo pozitivní.

Návštěvník (St, 13. 11. 2019 - 23:11)

TOHLE JE UCHYLNÉ:
STOCKHOLM S novinkou v hodnocení filmů přišla nedávno švédská kina. Kromě upozornění na pornografické a násilné scény či vulgární vyjadřování budou snímky posuzovány i s ohledem na rovnoprávnost žen. Píše o tom agentura AP.
Aby se film dostal do nejlépe hodnocené kategorie A, musejí v něm vystupovat alespoň dvě ženské hrdinky. Ty navíc spolu musejí vést rozhovor, který se bude točit kolem jiného tématu než mužů.
-------------------------------------------------------
Švédkyně vyloženě perzekují muže, mělo by se s tím něco udělat. V minulosti se z podobných pohnutek vedli i války.

Návštěvník (St, 13. 11. 2019 - 23:11)

Třetí pohlaví to jsou hermafrodité, to je správně, že je oficiálně uznali a o výběru zda budou ženou nebo mužem rozhodnou v pubertě sami a ne chirurgicky za ně dříve jejich rodiče a lékaři.
Ale s těmi záchody, no tak tam budou chodit jednou tam a jednou tam, to je snad jedno.Do kabinky jim nikdo nevidí.

Reklama

Přidat komentář