Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Ne, 10. 11. 2019 - 20:11)

Tyhle skeny potravin, to je klasická zábava lidí co maj všeho tolik, že už nevědí co roupama...

Návštěvník (Ne, 10. 11. 2019 - 20:11)

A fakt sorry, já když mám chuť na uzenku s hočicí a mám hlad, tak je mi jedno jestli je vod Babiše nebo ne.

Návštěvník (Ne, 10. 11. 2019 - 19:11)

Mne tedy vadí jistá nekonzistentnost takzvané čtečky na Babišovi produkty. Prý to dělá třeba aktivistka a matka ta Pajerová monika či jak se jmenuje v kavárně, nejdřív naskenuje kod minerálky a pak řekne , dobrý můžeš..
No,ale co ty množírny , to taky patří Babišovi. To by taky měla zjistit kdo je naklonovanej a namnoženej ze spermabanka tvořených babišem a je póvl zboží vod Babiše?No né?!

Návštěvník (Ne, 10. 11. 2019 - 19:11)

Podle mne paní Emma Watsonová, nepřechyluje, ale je paní a tak se chtěla zvěčnit ve svém rozpuku, aby se pak mohla zakrýt a hrát ještě dvacítky po zbytek kariéry...
Velmi fikané, protože i když této útlé dívce vnady lehce povadnou, tak pomocí různých pushupek a cvičení a jógy ve stoji na hlavě docílí bézva figury a může hrát od dívek po ženy, namaskovat se jako Hermiona v nějakém remaku Hermiona na útěku, težká hollywoodská komedie. Pak může střihnout velmi oceňovanou aktivistku za mlada a nakonec zahrát famózně mladou lesbičku, hele a Oscar je její..

Rakato (Ne, 10. 11. 2019 - 19:11)

"Jsou lidi, kteří mluví, když by měli mlčet, a mlčí, když by měli mluvit." Je to velmi hluboká myšlenka, a když se kdokoliv nad ní zamyslí, spolehlivě si ji musí vztáhnou na sebe, a bude se proto oprávněně cítit jako morální buzna. ------------------------------------------------------------------------------------------ Ále - kdo jsi bez viny, hoď kamenem.

Návštěvník (Ne, 10. 11. 2019 - 20:11)

To napsal asi někdo , kto tohle pravidlo z gustem porušil a měl děsnou p.del z toho jak mu to někdo žere..

Návštěvník (Ne, 10. 11. 2019 - 19:11)

A můžu dělat žabky, já uměl třeba dělat maximálně tak 12 žabek. Dvanáct, ta symbolika, jako dvanáct měsíčků nebo dvanáct mesntruačních cyklů nebo sedum statečných a 5 zářezů po lumpech na pažbě. Ták a teď si dám pivíska a pak půjdu do hospody...

Návštěvník (Ne, 10. 11. 2019 - 19:11)

Myslel jsem Jahodo, že jsi mediálně gramotnější.
Emma Watson Deepfake Porn Videos – AdultDeepFakes.com

Shaba Tot-Kokot (Ne, 10. 11. 2019 - 18:11)

Ty jsi opravdu ubožák

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 10. 11. 2019 - 18:11)

a ty zbabělé hovno beze cti,krysa z kanálů a ubohý anonym.Dám ti nyní jednu dobrou radu,ty zbabělý,ubohý anonyme...Běz se vysrat!...To Ema i když je štětka,má alespoň odvahu a není zbabělec, !

Návštěvník (Ne, 10. 11. 2019 - 18:11)

Co se týče senzační erotiky, tak dnes již nic lidi tak nevzruší, trh je přesycen. Jo to v době, kdy Madona vydala své labum Sex s knohou fotografií svých nahých fotek v erotických pozicích. To leckdo musel prostě rychle z knihou zalistovat, byť byla někde na návštěvě a pak se snažil věc rychle vyčistit a něčím vysušit tu mastnou skvrnu na fotce..

Návštěvník (Ne, 10. 11. 2019 - 17:11)

Pravičáci údajně nechtěj nic zakazovat. Ó jak jsou licoměrní.
Ti právě chtějí nejvíce zakazovat!
Už by konečně někdo měl vydat zábavnou historii české polistopadové pravice včetně medailonků hlavních hvězd a jejich vtipných karikatur. Zas taková sranda to nebyla.
Rozhodně není co slavit!

aladin (Ne, 10. 11. 2019 - 17:11)

"Televize Seznam
Krvavá léta".....Jak to, že u nás vysílá fašistická televize a propaguje VRAHY Mašíny ???????????

Rakato (Ne, 10. 11. 2019 - 17:11)

Ze dvou korun vždy uděláte jednu? Pěkné. Dobré shrnutí situace všech těch pražských herců, kteří snili o otevření vlastní kavárny, a pak se stali neúspěšnými podnikateli.

10.11. (Ne, 10. 11. 2019 - 17:11)

Jenže jim asi trochu uniklo,že...

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 10. 11. 2019 - 17:11)

Ema Watson jako Hermiona Granger je všude uplně nahatá...v Bradavicích ji nahatou drezůruje profesou Snape,Brumbál ji dává na holou prdel v ředitelně,Drako Malfoj ji týrá na chodbě a Lord Woldemort ji drží ze zadu za pozadí a strká ukazovák do řitního otvoru....navíc je tam plno sadomaso fotek Eama Watsnon a šmankote!...dokonce je tam nahatá i Giny Waesley...!....No,to se ten Harry Potter zvrhl!...Ema Watson se mě vzhledem k tolika fotkám bez jeví jako štětka....takové to je pěkné a nevinné děvče v dílech Pottera,ale jak je vidět,peníze dělají kouzla i s kouzelníky z Bradavic....Dosti se tím shodila u dosti lidí

Rakato (Ne, 10. 11. 2019 - 17:11)

No dobrá, dobrá, teď už víme, že to všechno bys Hermioně rád dělal také. Zajímá to někoho?

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 10. 11. 2019 - 17:11)

já neříkám co bych dělal a nedělal,já pouze dodal odkaz a ten je velice lehce dohledatelný.Ale jo...jako Hermiona je dobrá,ale pouze jako dětský herec a já jsem fanda Pottera a všech jeho dílů.Je tak Britský a super,teda první 3 díly,pak to tam převzala do ruk americká tvorba a již je po britském kouzlu prostředí,je to takové nemastné a neslané.Jenže toto vše je umělecká tvorba a ta pro děti nesmí mít se sexem nic společného.Ema Watson to ale vidí asi jinak...vzhledem k tolika aktům za to musela dostat dosti zaplaceno a jako dětský idol Hermiony z Bradavic totálně propadla a znemožnila se.Ona prostě využila Pottera a jeho románů ,své slávy a zviditelnění právě k tomuto.Neměla to dělat!Kdyby nebyla známá jako Hermiona z Bradavic a měla na internetu své oplzlé akty,nikoho by nezajímala...možná tak sem tam někoho,ale jako kouzelnice Hermiona z Bradavic je v tomto dosti populární....To je něco jako Peroutka,prý působil v Playboy...tací lidé se pak dosti znemožní i do budoucna.Bude to jejich vizitka a památka,kterou čas nesmaže .

Návštěvník (Ne, 10. 11. 2019 - 18:11)

Chytrá holka, třeba již nedostane roli, ale je zajištěná, doufám, že si to nechala zaplatit a nešla na to, jak hipísačka pro lásku k lidstvu se svléci.
Samozřejmě to vzruší jak všechny heterosexuály, tak i homosexuály, jejichž zadek samozřejmě nikoho nezajímá a tak rádi by ho nahý ukázali světu..

Rakato (Ne, 10. 11. 2019 - 18:11)

Píšeš: "já neříkám co bych dělal a nedělal,...". Ale píšeš, mezi řádky, jinak bys to tak nadšeně a podrobně nerozebíral. Ale já tě neoznačuji za úchyla, protože jsem tolerantní a mám pochopení. Klidně jí to udělej - v představách.

Reklama

Přidat komentář