Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Pá, 8. 11. 2019 - 14:11)

Mně by stačilo trestat tím, že by mne večer místo teplou vodou osprchovali lehce vlažnou a všechno bych jim vyklopil, aby přestali...

Návštěvník (Pá, 8. 11. 2019 - 14:11)

Ovšem kdyby mě mučili obzvlášť brutálně, tak bych patrně jako každý čech neodalal nějakého nacistického kápa kopnout pořádně do koulí. Mimochodem ty kápové prý byli také strašné svině. Pak asi také špatně skončili po válce..

Návštěvník (Pá, 8. 11. 2019 - 14:11)

Smrt bych vám také nepřál, to radši saké.
Představa, že češi jak popisoval americký novinář jako člen osvobozovacího předvoje americké armády v Buchenwaldu museli takhle žít jak kdysy, hůř než ony ty mají svobodu žít v kanále, je hrozná. Je z toho záznam : "Požádal jsem, abych viděl jeden z kasáren. Náhodou to obsadili Českoslovenci. Když jsem vešel, muži se proplétali kolem a snažili se mě zvednout na ramena. Byli příliš slabí. Mnoho z nich se nemohlo dostat z postele. Bylo mi řečeno, že tato budova kdysi ustájila 80 koní. Bylo v něm 1200 mužů, pět za patrovou. Zápach byl nad veškerý popis.
"

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 8. 11. 2019 - 16:11)

jeden z přeživších vězňů popisuje své pocity při osvobození US-Army,kdy polomrtvý vylézal po čtyřech z baráku a nad koncentračním táborem již vlála US vlajka,že hvězdy byl symbol osvobození a pruhy na vlajce jako cesta do ní...jinak třeba nejlépe se choval k zajatám SS Brit,byl korektní za každých okolností a posílal SS do vězení a zajateckých táborů...soudy a tresty až po válce a jednalo se o doživotí,desetiletí v vězení a v nejednom případě i oprátka pro nacistické vrahy.Rus a Američan již nebyl tak korektní jak Brit.SS dostalo na místě kulku...obvzláště tedy od Rusa,ten SS v osvobozeném lágru střílel jak králíky.Američan pak střílel vše co mělo na sobě černou uniformu,obvzláště tedy po SS vraždění amerických zajatců na západní frontě,nejednou to schytal i pošták ...jak měl na sobě černou poštovní uniformu,tak měl prostě smůlu...tam byl jasný rozkaz-nesmí projít muž v černé uniformě!

jahodo (Pá, 8. 11. 2019 - 19:11)

vysvětlíš mi, proč USA vybombardovaly pár dnů před koncem války Plzeň? Už nebylo co řešit. Amíci tehdy zabili dost lidí. Asi to byla likvidace schopné konkurence. A diagnoza? Stav setrvalý

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 8. 11. 2019 - 22:11)

a proč bolševik z Kremlu dopustil golodmor na Ukrajině,kde rodič žral i své děti?Miliony a miliony lidí umučených hladem až k smrti!...Si uvědom,ty rudý dobytku,že bolševik z Kremlu si myslel jako Ondráček,že že mu vše projde a bude si jen tak podvádět a myslet si,jak je okolní svět blbej ,anebo navedenej ?!...hovno...!...A zatímco na Ukrajine umíral národ po milionech,SSSR měla jeden z nejvetších vývozů obilovin do světa a na to jsou odkazy...na to jsou graf!!

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 8. 11. 2019 - 22:11)

mě nenasírej komunisto!...Já se nyní vrátil ze zkoušky dechové kapela,kde jsem měl pár štamprlat,as 6 a pozřel jsem 4 x Kozla,já se s tebou nyní mazat nebudu,tak mě neser!

Návštěvník (Čt, 7. 11. 2019 - 22:11)

A to si myslíš, že by tam ty lidi takhle dobrovolně napochodovali 2500 lidí denně?!Den co den a dobrovolně a o ničem nevěděli?!

Návštěvník (Čt, 7. 11. 2019 - 22:11)

Takže to je celý ten kapitalismus, kvůli diamantům a zlatům vypálí domy místních dříve se přistěhovavších kolonistů z Evropy, narve je a chce zlikvidovat v koncentrácích, hlady, vyčerpáním a nemocemi(víme, známe jak se tam ty deky s nemocemi dostanou už od vykosení indiánů na evropské nemoci v rezervacích pod dohledem "hodných" pečujících sestřiček) a pak si zaberou jejich farmy a postaví svoje. TO je jižní Afrika, to je holocaust, to je USA a indiáni, anglosasko germánská dobrota a efektivita jít si za svým.Zrozeni k boji, zrozeni k vítězství, heslo nácka.

Návštěvník (Čt, 7. 11. 2019 - 22:11)

Klasické koncentráky jsou opravdu vynálezem úplných prvních let začátku dvacátého století a to v Oranžském státu pro původně holandské usedlíky a místní farmáře Boery a jejich černé spolurolníky, kde šlo o genocidu, v podstatě je chtěli zlikvidovat všechny, jejich farmy jim totálně spálili, aby po nich nezbyl nic než popel a začli znovu na terra intacta, kterou by si jako terra incognita sami pro sebe objevili a přisvojili si ji, tak jak si vykolíkovali zemi indiánů v Americe.V USA ovšem prvními předchůdci koncentráků byli ty rezervace.Tam ale měli jistou volnost pohybu, i když to byl také koncentráky a ti dobráci jim tam dávali přikrívky schválně nakažení Evropskámi nemoci, proti kterým neměli indiáni imunitu a protilátky, takže je taky zabili.
Co se týče Boerů, tak jich angličtí vojenští velitelé a dobyvatelé samozřejmě s posvěcením diplomacie a vlády Británie zabili asi 27tisíc Boerů a 20 tisíc jejich černošských rolníků, zbytek se jim nepodařilo zabýt, kvůli aktivistce, která to rozmázla v novinách co páchají za zrůdnost.
Vypálili desítky tisíc jejich farem.
Důvod?! Našli se tam zlato (1886-Johanesburg-Trnavald země) a diamanty (orange 1866) a přišlo asi 100 000 většinou anglicky mluvících hledačů diamantů tzn. foreigners, kteří zamíchali populací natolik, že nedostali volební právo a kvůli tomu vypukla ta válka mezi starousedlíky a novoupříchozími "hledači pokladů v zemi."
On o tom Tolkien napsal svého Hobbita i Středozem(* 1892Bluemfontain-Orange).

Návštěvník (Čt, 7. 11. 2019 - 22:11)

Ne tak docela, ale na tak mylně, byl synem anglického bankéře, který pracoval jako ředitel anglické banky v Bluefontain Oranžsku v doně té situace s horečkou zlata a diamantů...

aladin (Čt, 7. 11. 2019 - 21:11)

"Televize Seznam
Záhady Josefa Klímy (61)"...Ty magore, tak máme morganovu, sorosovu, warbrkgovu , zkrátka TV oligarchů, bankéřů, zkrátka cizáku !!! !!!

Rakato (Čt, 7. 11. 2019 - 22:11)

V Aladinovi je tolik nenávisti, že by se měl jít léčit. Nebo ještě lépe - převychovat na komunistu.

aladin (Čt, 7. 11. 2019 - 21:11)

"Televize Seznam
Záhady Josefa Klímy (61)"....Lidi, copak nevíte, co je západ za hnůj !!! Co vás tam čert nosil ???

Rakato (Čt, 7. 11. 2019 - 18:11)

„AYAK ( Are You A Klansman?)“ „AKIA (A Klansman I Am!)“ (Velký Kyklop Ku-Klux-Klanu identifikuje rekruta)

Rakato (Čt, 7. 11. 2019 - 17:11)

Tady nikdo nemyslí pozitivně, což je ovšem logické, protože my Češi jsme už takoví, že sklenici máme vždy poloprázdnou (a ne poloplnou). Nicméně pokud se tady budeme ještě chvíli ujišťovat, že Česko i celý svět jdou do hajzlu, můžeme zůstat natrvalo uvrtaní do své deprese, nihilismu a chandry (pokud nevyplázneme padesát tisíc za dobrého psychoanalytika, který nám pomůže). Ovšem jsou tady jeden dva beznadějné případy, kterým pomůže jen kremace.

Návštěvník (Čt, 7. 11. 2019 - 17:11)

Vždycky se najde nějaký dobrák, který když třeba jebe vlk pštrosa, který má zrovna hlavu v písku, tak vyskočí z křiví s transparentem : "Nemám rád inter-druhové páření."

Návštěvník (Čt, 7. 11. 2019 - 16:11)

Pochod Nesmrtelný pluk prošel centrem Prahy, 8. květen 2018!
Šimon Hlinovský, aktivista a omladina TOPKY, ovšem byl členem protipochodu s ukrajinskou vlajkou...

Návštěvník (Čt, 7. 11. 2019 - 16:11)

Obávám se, jestli by se neměli minimálně střídat moderátoři v pořadu Máte slovo, protože mám dlouhodobě silné obavy hraničící s jistotou, že pořad takto vedený paní Jílkovou u mužských hostů vyjádřeno vztaženo recipročně slovy Jílkové "příliš nepotlačuje jejich mužství a příliš nezveličuje ženství ženských hostů."

Návštěvník (Čt, 7. 11. 2019 - 15:11)

Holt v Rusku léta páně 1917 ještě platil zastaralý Juliánský kalendář.Další důvod k revoluci.

Reklama

Přidat komentář