Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Ota (Pá, 8. 11. 2019 - 21:11)

To jo.Ale teď mám starost o Milunku,jsem tak rád že jí tu mám ale mrzí mi že v tak špatném stavu.

Oto (Pá, 8. 11. 2019 - 21:11)

tak si zvykej, to bude stále častěji.

nojono (Pá, 8. 11. 2019 - 18:11)

ale co když bude mít Miluna ráno tlakýýýý. To pustí Otu do práce?

die (Pá, 8. 11. 2019 - 18:11)

Oto tu práci zatím ber, časem třeba najdeš něco co je lépe placené. A v obchodě je hodně holek tak se můžeš s někým seznámit.

to je (Pá, 8. 11. 2019 - 17:11)

všechno marný, Miluna ho stáhne na dno.

Ota (Pá, 8. 11. 2019 - 10:11)

Já jsem včera ukrajincum řekl že už nebudu mít čas aby nepřicházeli.To už je mimo Milunku a Sergeje tak to nechci.Dvě chlastačky stačí.Právě ta váha,s chlastem se nekamarádí.Jinak nevim pořád nic co se kolem nich děje.Ani mi zatim nenapsala kde je.A práce asi půjdu vybalovat zboží někam.Dneska to dělaji i chlapi.Kašlu už na nějaký fabriky.

jo (Pá, 8. 11. 2019 - 12:11)

dobře jsi udělal, je vidět, že se do všeho zatáhnout nenecháš. A vybalování zboží není ostuda. Co když při tom narazíš na někoho, kdo ti dá dobrý tip na něco lepšího? Tyhle náhody se stávají, jen když vyrazíme mezi lidi a nesedíme doma.

Ota (Pá, 8. 11. 2019 - 12:11)

Horší je že já mám jen základku,tak nevim co lepšího se dá najít.No neni to snadný ale fabrik už mám až po krk.Milča se mi neozývá tak jsem zase sám.

tak (Pá, 8. 11. 2019 - 13:11)

se něco nauč

Ota (Pá, 8. 11. 2019 - 13:11)

Já nevim co, já nic neumim.Můžu vykonávat jen pomocné práce.Tak mi Milunka přijela vlakem a je něčim nadupaná a šla si lehnout.

Oto (Pá, 8. 11. 2019 - 17:11)

Rozhodl ses pro doplňování zboží, soustřeď se na tu práci a dělej ji, jak nejlíp umíš. Pro začátek stačí. JEN základka není překážka, můžeš být třeba manuálně šikovný, což zase lidi s titulem moc neovládají :) Možná jsi ještě neměl příležitost si vyzkoušet něco, co by tě opravdu chytlo a bavilo. Když budeš zatím dělat práci, která tě zatím bude živit, můžeš koukat okolo "kde co lítá".

Tak (Pá, 8. 11. 2019 - 14:11)

ty pomocný práce v nějakém oboru začni vykonávat, dělej je dobře, zároveň se přihlas do nějakého kurzu, který s oborem souvisí. Na ty kurzy se bež poradit na úřad práce třeba A když budeš makat, budeš spolehlivý a přestaneš ubytovávat své nové kámoše, tak se snad něco naučíš....Lalla

die (Pá, 8. 11. 2019 - 10:11)

Oto ty místo aby jsi chodil do práce provozuješ ukrajinskou ubytovnu za chlast :-(
To je smutné, vzpamatuj se!

Ano (Pá, 8. 11. 2019 - 10:11)

Je to smutné, jak se Ota změnil. Začal chlastat a dieta mu bude k prdu. Po chlastu půjdou kila nahoru. A jak zase sedí jen doma, práci nehledá. No kam se za chvilku dostane. Dopadne stejně jak Miluna. Bude pendlovat s igelitkou. Ještě nedávno se dušoval, že by s UK nechtěl nic společného. Je k nepoznání.

Ota (Pá, 8. 11. 2019 - 10:11)

Pravda Bianko.Milunko napiš mi na pofil přesně kde jsi a já si pro tebe dojedu.Přece kvůli tomu že nemáš auto tam někde nezůstaneš.Ani nevim u koho.A uvidíme společně co Sergej.

Oto, (Pá, 8. 11. 2019 - 10:11)

už víš, co se kolem nich a Miluny děje? Už jsi se zeptal na pravdu?

bianka (Pá, 8. 11. 2019 - 06:11)

Ach jo, ty kontakty. Jen aby tam nebyly štěnice.

Miluna (Pá, 8. 11. 2019 - 00:11)

Alešku Otíku já spim dneska u jednich lidí v podkroví u půdy.Musela sem si udělat nějaký kontakty.Já se Otíku neměla za tebou už jak dostat zpátky ani za Ráďou.Sergej odjel s autem na nějakym kšeftu a nevim kdy dojede ani kdy pojede na ukrajinu.A mě už ani vůbec nic nebaví.Nemam sílu už se něco snažit.Je to čimdál horší ještě jak jsme dopadli takhle.Dělá mi už i problem třeba vstát a jít se oblíct.A ještě do toho já už nemůžu bez Lucinky.Už to bez ní nezvládam.Strašně se bojim bez ní být.Už jí miluju půl roku a byla sem s ní teprv pětkrát.A je to pro mě už těžký tajit co k ní cítim ale nechci se připravit i o to málo jak jí vidim.Jak mi tu něldo psal že sem pansexuál tak to tak bude.Já bych si s Lucinkou dovedla představit vztah.Kdybych ji mohla vidět častěji asi bych zase dostala sílu a chuť žít ale zatim jí vidim málo a já mam strach aby se mi to vůbec splnilo a něco mi s ní vyšlo.Ona je jediný smysl mýho života a nic jinýho mi už nezajímá než moje Lucinka.Chtělo by to aby ten její chlap někam vypadl a já mohla s ní u ní přespat.A napily bysme se něčeho a pak už by byl krůček nějak začít,třeba masáží,nebo objímánim.To je muj sen a moje naděje,pořád si to představuju.Už vim jaký je krásný se s ní obejmout a políbit tak si pak představuju noc u ní.Ale ten její chlap jí tam hnije doma pořád,momentálně nikam nejezdí.A já bez ní fakt nemůžu.Uvadam bez ní.a kdybych jí ani nepotkala tak vim že bych teď na tom byla hůř.Je moje záchrana ale zároveň bolest když jí nemam.Alešku tak koho si na kuřbu sehnal? A zdravim Káču nebo jak se psala ale psala mi hezky a nejsem si jistá jestli jí znam.Ráďo a promiň někdy to zas vyjde.

Fernando (Pá, 8. 11. 2019 - 00:11)

Radko, odmilovat se takzvaně "na povel" prostě nejde. Řešili jsme na "našem" webu (Lalla mě tam odhalila) bezpočet případů po několik let, ale všichni účastníci se na tom víceméně shodli. Je sice pravda, že jsme tam neměli žádný případ zamilovanosti do stejného pohlaví, ale asi se to moc lišit nebude.

-Aleš- (Čt, 7. 11. 2019 - 23:11)

Koukám jak si žijete. Někteří jsou sjetí, jiní ožralí, chodíte si do mexických restaurací, stěhujete se, Alice jako obvykle s Jirkou "dobrý." Já jsem šel brzy spát a když jsem se za dvě hodiny probudil, tak jsem se rozhodl po dlouhém přemýšlení a pečlivém zvážení všech pro a proti že si ho půjdu nechat vykouřit :-)

Reklama

Přidat komentář