Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

-Aleš- (Út, 5. 11. 2019 - 10:11)

Ale seš pašák Oto, díky tobě diskuze nabrala úplně jinej směr a je tady mnohem víc upřímnosti než když se tady mlžilo. A kdyby ti snad nabízeli něco na povzbuzení nálady, tak to ani nechtěj vyzkoušet. Znám pár chlápků, který se od holek nechali ze zvědavosti přemluvit, jeden přišel o rodinu a přespává v autě a z druhýho, bývalýho manažera s platem 300 000 měsíčně je bezdomovec s trvalým bydlištěm na obecním úřadě.

-Aleš- (Út, 5. 11. 2019 - 10:11)

Oto, ke mně kamarádka chodila jenom sama, jasně jsem jí řekl ať mi do baráku nikoho netahá. Když si tehdy se svým přítelem přišla vyprat oblečení, tak on musel zůstat venku. Je divný že ještě nevíš jestli něco berou. To zvracení Sergeje taky něco napovídá, to jsem viděl mnohokrát, jednou mi kamarádka pozvracela auto. Je pravda že některý by se nepřiznaly k fetování, ale já to za ty roky na nich poznám spolehlivě. Ta moje kamarádka to ze začátku taky tajila, ale na ni jsem použil lest. Když jsem ji vezl v autě, tak jsem nechal na palubní desce ležet vodu na ředění drogy aby viděla že proti tomu nic nemám. Ty seš fakt úplně stejnej jako já, jenom možná s tím rozdílem že jsi víc naivní a důvěřivější. Já bych do trojky nešel ani kdyby mi platili. Ani se dvěma ženskýma. Teď seš šťastnej že ji máš u sebe a vůbec ti nevadí že tě jenom využívá. Tak to mám i já, protože oba jsme osamělí bez sociálních kontaktů. Ale jestli u tebe budou chtít být dýl, tak se tvůj pohled změní. A bude ti to lézt do peněz. Budeš v začarovaným kruhu, když bude u tebe tak tě to začne srát, jak jsi psal v noci a když bude pryč, tak zase zůstane jedno velký prázdno. Nedávno jsem si koupil knihu o feťácích, kterou autorka napsala na motivy internetové diskuze. Co my víme, třeba to tady taky čte nějakej spisovatel a jednou z toho bude bestseller :-) Dneska jsem doma, protože jsem měl pracovní víkend a tak mi šéf dal dva dny volna.

bianka (Út, 5. 11. 2019 - 09:11)

Oto, popravdě nevím co ti ještě k tomu napsat. Člověk někdy potřebuje doopravdy pár kopanců, aby věděl co dělat. Ale dej si pozor. A hlavně to neřeš jako Miluna.

Ota (Út, 5. 11. 2019 - 09:11)

Radko Aleši už jsou zase u mě,momentálně jen ona.Před chvílí přišli.Milča šla do sprchy a Sergej zvracel na záchodě a pak že zase musí jít a Milču tu nechal.Tak Radko dám vědět.Já mám radost že s ní budu i sám.Akorát mám starosti sám s prací už tam končim a tak budu muset jít jinám.Aleši to já nikdy nikoho takovýho neznal takže nemám srovnání.Jsem moc rád že píšeš a že jsi napsal tvůj pohled a srovnání s tvýma kamarádkama.A klidně to rozepiš kdyby se ti chtělo jak píšeš že bysme se poblili.Mě tvoje zkušenosti hodně zajímaji.Lallo hodně sil ať je to cokoliv.Bianko jestli ty nebudeš blízko pravdě.

bianka (Út, 5. 11. 2019 - 09:11)

Kdo ví, jak by to dopadlo s Denisem. Miluna byla šťastná, že se pohybuje v jiných kruzích, popisovala tady sociální rozdíly a cítila ten rozdíl. Ale zase udělala chybu a Maruščino těhotenství rozhodlo. Jestli by dokázal Denis Milunu změnit, pochybuji. Byla to pro Milunu vysoká laťka....

bianka (Út, 5. 11. 2019 - 08:11)

Držím Lallo, silní vydrží a ty silná jsi. Zvládneš to.

bianka (Út, 5. 11. 2019 - 08:11)

Pěkně se rozepisujete Aleši a Oto. Pro toho kdo tu chodí a čte, je tohle vlákno možná i poučné. Aleši, vidíš, stýkáš se s feťačkama a feťák nejsi. Je to síla osobnosti, nebo jak to správně napsat. Miluna a Sergej přišli o byt, podle mě hlavně kvůli toho feťáctví, hádky......Říká se, že i zdi mají uši. Otovi přeji, aby se z toho brzy dostal. On život nadělí někdy pár kopanců, a člověk si uvědomí, kterým směrem jít. U Miluny to neplatí, ta silná osobnost není a hledá, HLEDÁ!!! ve špatných kruzích..... zase jsem u toho, co se tady už ví. Možná i když něco málo brala u Denise, ten rozchod a setkání se Sergejem jí k té podle mě už závislosti pomohl.

Lalla (Út, 5. 11. 2019 - 08:11)

Mám před sebou smutný den, drž mi palce ať to zvládnu

Mia (Út, 5. 11. 2019 - 09:11)

Lallo, držím palce a přeji, at to zvládneš, Budu na tebe myslet.

-Aleš- (Út, 5. 11. 2019 - 06:11)

Oto, to sis asi nemyslel že se staneš tak populární, ale díky tvým několika příspěvkům toho víme o Miluně víc než bychom se dozvěděli od ní. Teď už se vysvětlují ty její změny nálad, to proč chodí spát až nad ránem, proč někdy psala jako kdyby byla zbitá a za pár hodin byla plná energie. Samozřejmě jestli fetuje nebo ne nevíme jistě, protože ani tys ji u toho nepřistihl. Já se s feťačkama stýkám a jedna u mě chvíli bydlela a chování té mé kamarádky bylo naprosto totožný s Miluniným. Na diskuzi určitě závislej nejsem, chodím sem spíš jenom ze zvyku. Však tuhle diskuzi jsem četl ještě než se tady Miluna objevila. Ona je zajímavá osobnost a pro mnohé tady jistě šokující, ale pro mě zase až tak ne. Já se celej život stýkám s takovýma "Milunama" a proti některým je ona slabej odvar. Kdybych se o některých rozepsal, tak se tady poblijete. Ale jak už jsem psal, mě ty lidi zajímají z psychologickýho hlediska. Je to samozřejmě daný mým životním stylem, lidi tady na diskuzi většinou mají svoje rodiny a z toho vyplývající starosti. Já mám jenom ty narušený ženský. Tak jak sem lidi chodí aby si početli o nestandardních jedincích, tak já to mám přímo naživo.

Lalla (Út, 5. 11. 2019 - 06:11)

No ale jak jsi psal o tom hledání princezny, to bylo hodně silný, Aleši...

-Aleš- (Po, 4. 11. 2019 - 22:11)

To se teda velmi divím jakým směrem se celá záležitost ubírá. Vždyť i die psala že Miluna nedělá nic špatnýho a k Otíkovi přijela aby ho udělala šťastným. A jako bonus vzala Ukrajince, kterej si ve třiceti nebo kolika letech kouše nehty. No nic, včera jsem psal úplně zbytečně, měl jsem se jít taky projít jako Mia a Bianka :-) Ale i tak ti Oto patří dík, protože díky tvým přešlapům a upřímnosti teď diskuzi táhneš ty. Někteří přispěvatelé si neumí už představit svůj život bez téhle diskuze a zbortily by se jim jejich jistoty kdyby se nedej bože půl dne nepsalo o Miluně :-)

Ota (Út, 5. 11. 2019 - 01:11)

A jak to máš ty Aleši ty si bez diskuze život představíš nebo zvyk už je taky velkej? No to je docela hrozný že to nakonec táhnu já.Kdybych o ní nevěděl tak už by tady vlastně zůstalo po ní jen prázdno.Já teď nemůžu ani usnout a to vstávám do práce.Radko víc nevim a už se neukázali.

Ota (Po, 4. 11. 2019 - 21:11)

Snažil jsem se Die popsat situaci a čekám co na to Radka ale potěšila si.Ale prosim kdyby Miluna zase začla psát nic ji o tom moc nepište.Mně je teď trochu divno že jsem to tu tak podrobně popsal.Já vim že teď to nečte tak jsem to udělal ale kdyby už tu psala zase denně tak bych to takhle nepsal a nechci aby pak na mě byla naštvaná.Kdyby začla psát dělejte že nic.Možná si to bere něco v nějakých práškách nic jsem na ní jinak neviděl ale asi má hodně pravdu Bianka.Umí to taky dobře rozepsat postřehy a názory.Achjo taková krásná holka,já nevim co mám dělat už to na mě zase sedá.

Radka (Po, 4. 11. 2019 - 22:11)

A bude ještě vůbec psát:( ? Mobil asi ještě nový nemá? Ona říkala že se na ničem neumí stát závislá tak já nevím Oto co to s ní je.Teď teda nevím jestli vůbec přijedou.No tak mám taky dole náladu.

a (Po, 4. 11. 2019 - 22:11)

proč jí nezavoláš? třeba už má mobil

Sany 11 (Po, 4. 11. 2019 - 21:11)

Tak to je fakt prusvih. Ja myslela, ze od tohoto se Miluna drzi dal.

die (Po, 4. 11. 2019 - 20:11)

Oto ty máš spisovatelské vlohy, dokážeš všechno pěkně popsat :-)

bianka (Po, 4. 11. 2019 - 20:11)

Oni ti co se řežou, si tak uvolňují to vnitřní napětí, ne krev, ale ta bolest je trochu zklidní... vím, co píšu, ne že bych se já někdy řezala. Ale je to na léčbu i to feťáctví samosebou, jinak to s ní půjde velice rychle...:-(... Jdu od skla a je mi smutno.

bianka (Po, 4. 11. 2019 - 20:11)

Ano, UK ví kde nakoupit. On bude taky feťák. Ty okousané nehty taky o něčem svědčí. Nevyrovnanost, nebo možná také absťák. Můžu se plést, ale nebudu daleko od pravdy.

Reklama

Přidat komentář