Reklama

Gamblerství

jepice (Po, 18. 4. 2016 - 08:04)

Ahoj 9 dní bez a bez...

Krásný začátek týdne všem, večer v 8 budu abstinentko na chatu, včera to nešlo měli jsme návštěvu. Jinak se dávám zase do pohody, radek si sice zase rypnul, ale dá se říct, že s citem...
Zítra budu mit už v tabulce zamalovany zeleně první řádek, moc mi to baví. Připomíná mi to dětství, zamalovavala jsem si kostičky na kostickovanem papíře, každá vybarvena kosticka znamenala korunu v pokladnicce... kdybych tehdy věděla, ze až budu dospělá, budu si zase zamalovavat okenka jako dny abstinence...
Jinak zase dnes návštěva psychouse, reknu mu o mém kolapsu, jsem zvědavá co mi k tomu řekne. Víte co jsem vám zapomněla napsat? Vypočítal mi přibližně roční prohru, dle meho tempa a výši proher... ročně to dělá cca 360t...
Jak rikali kluci, když potřebuješ na hru, je člověk schopnej vydelat tolik peněz a je to k ničemu... třeba mi z toho bylo v sobotu špatně, když si vezmete, že mám za sebou 20 let závislosti, i když je fakt že jsem začínala na bedně, kde byla maximální výhra 200 korun. Ale tak 10 let jsem hrála na vlt nebo jak dlouho jsou u nás tak ta moje prohra za 10 let se rovná cca 3 milionum, což je astronomické číslo, je s podivem, že mám dluh cca 330t. Což je desetina... celou sobotu jsem na to myslela, že jsem ve sracovne nechala peníze v hodnotě našeho domu... asi proto jsem si přivodila takovou schyzu se zvracenim...

Davide, jestli nechces dopadnout jako ja, res to dokud jsi nepromrhat cca ctvrtinu života jako já...

Abstinenci zdar...

Abstinentka (Po, 18. 4. 2016 - 07:04)

97 dni bez hrani

Uspesny vstup do noveho tydne a abstinenci zdar

Lemog (Po, 18. 4. 2016 - 05:04)

Ahoj všem: dnes 218. den bez gamblu a cigaret

BIKER (Ne, 17. 4. 2016 - 21:04)

10 dni bez gamblu,

Vsem pekny nedelni vecer

Tragik (Ne, 17. 4. 2016 - 20:04)

Zapomněl sem na ufnukanka...Davide, Davide... Seber zbytky sil. Dej si lecebnu a zacni znovu

David (Ne, 17. 4. 2016 - 19:04)

Díky za podporu.

Reyzi (Ne, 17. 4. 2016 - 19:04)

Davide bojuj....stoji to za to...urcite mas nejake sny,které si chces splnit....a ve finale nebudeš muset nic tajit pred okolím,protože nic nebude...

Abstinentka (Ne, 17. 4. 2016 - 19:04)

Davide
Moc bych ti prala aby jsi sebral sily a odhodlani k trvale abstinenci. Ver ze po nejake dobe je to odvobozujici jen ty pocatky jsou krute kdyz je clovek rozjetej jak lokomotiva.

Drz se

David (Ne, 17. 4. 2016 - 19:04)

Zdarec všem, o víkendu jsem nehrál, nějak mě to tam netáhlo a bylo krásně, víkend jsem si užil. Mě osobně tato diskuze moc nedává, protože to není pro mě reálné. Tím to tady nechci nějak schazovat – pokud alespoň jednomu člověku to tady pomůže a vidím že to pomáhá víc lidem, tak to má smysl. Zkusím obnovovat nějaké svoje záliby, ale samozřejmě vím, že stačí jedna hodinová recidiva a je vše v tahu. No, čas ukáže... a snad i AG vyjde. Píšu snad, protože se vše může změnit. Teď si myslím, že mám vše pod kontrolou, ale to je omyl. Tak se držte a třeba napíšu.

Reyzi (Ne, 17. 4. 2016 - 19:04)

Zapomněl sem na ufnukanka...Dobry jsi.... ; )))

radek (Ne, 17. 4. 2016 - 16:04)

Zapomněl sem na ufnukanka reyzi. Stačí mu cuchnout k větší sumě o výplatě a hned maže do herny. Pak si zafnuka a za měsíc to zopakuje o vyplate.
Tragig to je tragig jak furt propaguje AG. A chodí po Praze se stovkou dospělém chlap ty krasko. A v batohu namazanej chleba od staré a lahvace.

radek (Ne, 17. 4. 2016 - 16:04)

Jepicka si konečně přiznala ze je alkoholik. A jak porad tvrdila ze ne.::)
Ale fandim ti holka.
Biker mirku Brno si poradit nenechá. Ten bude recidivovat 100%. Už ted ma dluhy co nesplatí.
Lemog odkládá léčení i splácení dluhu. Ani neví kolik dluží. Je na tom ze všech tragiku tady nejhůř v exekucich a bezdomovec na cerno a kupuje si třetího psa.
Abstinentko vypadá ze to vydrží.
Četl sem něco o te ajahasce. Ta vas slabochy přece roseka.to není rituál pro slabochy. Jepici stačí napsat tady ze je alkoholik a ona se z toho rosype. Kurva děvče bud trochu odolná.

Reyzi (Ne, 17. 4. 2016 - 16:04)

Ahoj vsem,prozivam krásný vikend se psem deti,na sracovnu nemyslim,jediné,co ve me zůstavá,je ta pachuť promrhanych penez....(vim,ze je neuvidim,ale vidím,jak se daji pouzit jinak)

To Jepice....tak to je celkem masakr,ale ustala jsi to,myslim,ze ty to mas těžší,na alkohol je i fyzická závislost....

To Bike....myslim,ze super rozhodnuti a vzit si ze všeho to,co citis,ze te někam posunuje....

LUK. (Ne, 17. 4. 2016 - 12:04)

66. den bez gamblu

Tak to se mi jepice ještě taky nestalo. Jednou jsem dokonce ovšem blil z nervů. Tohle jsem znal pouze z filmů a myslel jsem si, jak moc je to přehnaný. Jednou po velký prohře mi v hlavě tepalo tak silně, že jsem myslel, že mi odletí lebka a nakonec jsem se z nervů i pozvracel. Fuj, nikdy více! AZ!

Tragik (Ne, 17. 4. 2016 - 11:04)

Jepice... neměl jsem takový stav ale často o něm slýchám. Je to důvod proc mají lide s ag a léčeben na sebe mobil. Co by te uklidnilo by byl rozhovor s někým kdo vi.

Ten chat by zabral asi taky ale nemáme tu system jak dat vedet ze je potřeba. Protože ta potřeba je většinou akutní a aktuální.

Abstinentka (Ne, 17. 4. 2016 - 10:04)

96 dni bez hrani

Dobre dopoledne - dnes jsem si nejak prispala

Jepice - tak takovy stav jsem nemela jedinkrat. Bazeni mi obcas probleskne ale jedna se tak o 1 minutovou zalezitost. V pocatcich jsem mela trochu desive sny a bazeni bylo intenzivni ale probdeloz noc nepamatuji. Kazdy to mame individualni tak nepropadej panice. Jestli chces tak v 8 na diskuzi

Mirku Brno - ano urcite. Ja jen ze jsem byla prekvapena ze o tom pisou tak jsem se chtela podelit s ostatnimi jak ritual probiha.

Abstinenci zdar

jepice (Ne, 17. 4. 2016 - 10:04)

Ahoj vsem,
Dnes 8 dní bez a bez...

O víkendu na mě přišlo bazeni, v televizi si nekdo daval sklenici maleho piva na nozicce v tenkém skle...
Úplně mnou projely blesky, takhle jsem pila pivo já vždy ve sracovne...

Bylo to navečer, tak jsem vybehla se psem, a pak jsem vlezla na chat, ale nikdo z vás tam nebyl...
Baženi jsem ustala, bylo to zatim největší baženi co jsem za abstinenci měla... Noc jsem nervama proseděla na záchodě, došlo u mě i ke zvracení..(pořád jsem měla stav úzkosti). jsem zvědavá co mi na to řekne psycholog...

Setkal jste se nekdo s něčím podobným?

Tragik (Ne, 17. 4. 2016 - 08:04)

Dobre ráno

Biku... Ja trvám na tom ze ta ambulantní lecba je správný krok. Podle me te neodrazuji ani tak od diskuse jako od upinani se k ni jako k samispasnemu nastroji. Ten tvůj fosus musí byt jinde.

Lemog je tady asi nejaktivnejsim členem ale ani u něj to není hlavni nebo jediný nastroj abstinence.

Ja si myslím ze skoro cokoli co pro svou abstinenci delas je pozitivní. Ale musí to byt sada nebo mozaika změn a opatreni. Když něco selže nezhroutí se cely system.

Lemog (Ne, 17. 4. 2016 - 06:04)

Ahoj všem: dnes 217. den bez gamblu a cigaret

Mirek Brno (So, 16. 4. 2016 - 22:04)

Ahoj Abstinentko,
článku o ayahuasce jsou na netu mraky. Důležité jsou, ale 2 věci. 1)Kvalitní šaman a těch v ČR moc není. Mám kontakty na většinu šamanů co v ČR dělají rituály ( Češi s vycvíkem v Amazonii, Peruánci, Ekvádorci )a k většině bych jako rutinér se spoustou rituálů nešel. a za 2) odhodlání na sobě neustále makat. TY a šaman během rituálu pracujete na Tvém vyčištění podvědomí, programů, omezení. A pak to chce na sobě dále pracovat. A že se Ti stát, že během rituálu uvidíš co jsi opravdu zač, uvidíš co Tě omezuje celý život, proč opakuješ neustále stejné chyby... A protože gambleři jsou hodně zanesení a kuřáci a pijani také, můžeš se hodně čistit zvracením a blít ty hnusy ze sebe.

Reklama

Přidat komentář