Reklama

Ketilept

Li (Čt, 6. 2. 2020 - 14:02)

No ono si asi ještě nezažila když se ti začne scitat stánkový deficit ,přichází únava,reflexy se ti spomali,mozek začne tak trochu jinak pracovat začne ti být zle a všechno kolem tebe jde do kopru,nemůžeš pracovat nemůžeš za chvíli nic

David (St, 5. 2. 2020 - 19:02)

Zas tak moc na výběr toho není. Hypnotika jsou návyková, nemají se brát dlouhodobě. Benzodiazepiny taky návykové. Z antidepresiv se dává Trittico, ale to je dost slabé, já bych po něm neusnul. Ještě Mirtazapin, ale ten jsem nezkoušel, navíc se po něm přibírá.

No. (St, 5. 2. 2020 - 16:02)

Ono na spaní a úzkosti jsou jiné léky, než Ketilept. Ketilept je atypické antipsychotikum. Ale,pokud je na tom někdo psychicky hodně špatně- schizofrenie, psychózy, tak tam to asi ani jinak nejde.

David (Ne, 2. 2. 2020 - 13:02)

25 mg je velmi nízká dávka, já beru na spaní 75 mg, jinak bych neusnul.

Lea (St, 20. 11. 2019 - 17:11)

Milí zlatí já dostala naservírovaný nejdříve ketilept prolong ve 400 kove palbě, beru ho asi 3 mesice doktor ho snizil na 300 ,po ubrani 100 zimnice,pak horko tak zle mi fakt nebylo,kdyz jsem si ho parkrat nemohla vzit ,cekal me dalsi den horor,kdo nemusite neberte ho,max ve 25 kove forme,ten jde v pohode vysadit

Pavel (St, 20. 11. 2019 - 16:11)

Je to tak, mám stejnou pozitivní zkušenost. Ostatní nebrat

David (Ne, 20. 10. 2019 - 21:10)

Taky mi zabírá jen Ketilept a snížit nebo vysadit nejde.

Jitka (Ne, 2. 8. 2020 - 18:08)

Davide, proč Ti nejde vysadit ketilept ?

:-DDDD (So, 30. 12. 2017 - 15:12)

TRAFENÁ HUS ZAGáGALA

Ketilept (So, 30. 12. 2017 - 14:12)

je určený k léčbě schizofrenie a těžkých psychóz. Nikdo si tady nepíše sám se sebou, ty vole. A radím ti, neposuzuj, neodsuzuj a nedomýšlej si něco, co není vůbec žádná pravda!
A mimochodem, na léčbu těžkého alkoholismu je ANTABUS, nikoliv Ketilept. Ten se dává pouze u závažných duševních diagnóz! Přestaň urážet. Nic nevíš, neznáš.

ty krávo (Pá, 29. 12. 2017 - 21:12)

Psát si sama se sebou je diagnosa na Ketilept jako dělaná...

Ano. (Pá, 29. 12. 2017 - 13:12)

Smutná realita.Jen pár procent lidí se propije do alkoholismu, protože "neumí" pít, a hlavně neví, kdy má dost! Smůla? To tedy je, a pořádná, pro další život. Ale především, jejich, s parominutím, blbost a "vypití mozku"!

Realista (Út, 26. 12. 2017 - 19:12)

Smutná, Karolína má pravdu. Já bych alkoholikům nedal vůbec nic! "Vychlastat" si invalidní důchod??? Lidi s infarkty a zdravotně postižené, ty sem vůbec nepleť! Jde o každého, kdo si za to může sám! Jakápak nemoc - alkoholismus??? Nuda a společenský úpadek. Chce to pořádné koníčky, ovšem smysluplné, a především práci! Alkoholici, stejně jako kuřáci a drtivá většina tlouštíků, ti si za všechno můžou jedině sami! Nikdo, opravdu, nikdo jiný, jim za to nemůže. Můžou si za to, ti lidé,jenom sami! Znovu zdůrazňuji! A potom se v našem státě nedostává opravdu těm "potřebným lidem"! Tady je ten systém na h....!

Hm. (Út, 26. 12. 2017 - 13:12)

Tak to je tedy pořádný masakr, brát 4 HYPNOGENY denně!
KETILEPT je z nich úplně největší svinstvo! Má tolik nežádoucích vedlejších účinků, že hodně rychle od něj pryč!
Za sebe říkám, nokdy, opravdu nikdy v životě, si s KETILEPTEM nezačínat! Vždyť je to atypické antipsychotikum.
To Vás úplně zničí! To raději nespat vůbec, nebo brát jen jeden Hypnogen denně. To by bylo úplně nejrozumnější. Vzpomínám na jeden příběh, kdy pacient "své" revmatoložce říkal, když se ho ptala na léky, že užívá KETILEPT. Doslova mu odvětila:"To je pro magory!" Tak se tolik neponižujte a neničte si zdraví! A ten DIAZEPAM je naopak výborný a bezpečný. Dlouho působí v těle. Je velice mírný, má i protiepileptické účinky. Dokonce ho mohou brát i malé děti, už od 3 let věku. Když to nepřeženete s dávkou, nijak negaativně se to neprojeví. A především, nikdo o tom nemusí přece vědět! Ani okolí, ani doktor/ka.

Rudi (Ne, 10. 12. 2017 - 22:12)

Mám už leta problémy se spaním.je mi 45 let a od 22 směnuji a chodím na noční.Jednu dobu jsem si našel práci jenom na ranní.Nijak mi to nepomohlo a probděl jsem celé noci.Objevil jsem hypnotika :STILNOX,EANOX,ZOLPIDEM,HYPNOGEN,SANDOZ.Krásně se mi usínalo,měl jsem tvrdý spánek a ráno jsem byl svěží.Po dvou letech už jsem musel mít 2 patáky.Po deseti letech jsem už potřeboval 4 tablety.To už jsem věděl,že jsem závislák a sehnat takové mnnožství léků byl velký problém,doktoři to neradi píšou.Musel jsem vyhledat pomoc psychiatra.Putoval jsem do léčebny na detox ,a tamě učily spát.Nasadili mi KETILEPT a ten beru už pšt let.Není tak spolehlivý jako hypnotika.Trvá delší dobu,než zabere,ale spím a to je hlavní.Nepozoruju,vedlejší účinky.

Smutná (Po, 13. 11. 2017 - 07:11)

Přetaň pít alkohol!...Karolíno, uklidni se. Mám také 1.stupeň a alkohol tam hrál roli. (nyní už 4,5 roku nepiji, ani slzu). Většina populace pije a myslíš, že jejich velká meta je propít se do alkoholismu? Jen pár procent má tu smůlu, že se to u nich zvrhne do závislosti.) Často to bývají lidé s přidruženou psychickou poruchou (u mě deprese a nesnesitelné úzkosti). A ty řeči typu "na to bych nedala ani korunu", můžou si za to sami. Fajn, tak přestaneme financovat tlusťochy se špatnými klouby a s infarkty, lyžaře co si zlomí nohu, lidi se žaludečními vředy (moc se stresují a mají špatnou životosprávu), kuřáky s rakovinou plic, lidi s rakovinou kůže (moc se opalovali), kluky na vozíčku (skočili šipku do mělké vody)atd. atd. Co čtu Luboše, tak ten má ten ID opravdu oprávněně, nenavážela bych se do někoho, o kom nic nevíš.

Steve (Ne, 12. 11. 2017 - 23:11)

Zajímalo by mě, zda...To máš pravdu ... Bude cítit z tebe chlast, dají ti dýchnout a jseš v prdeli - "Pracovní řád" je nekompromisní. To je realita.

.... (Ne, 12. 11. 2017 - 18:11)

Ketilept nástup epilept. záchvatu spíš ulehčí, nemá to vubec účinky jako diazepam, i když je to dobrý lék, je určen na něco jiného

Kraken (Ne, 12. 11. 2017 - 17:11)

Zajímalo by mě, zda dokáže Ketilept nahradit Diazepan při prevenci epileptického záchvatu při vysazení alkoholu (tzv. absťáku). Mám z těch záchvatů hrůzu a potřebuji vysadit (nemůžu si udržovat hladinu v krvi kvůli práci). Dnes to se mnou málem seklo, musela jsem si dojít pro krabici vína, protože záchvat v práci by byl průser. Jenže brzy začnou kontroly, tak musím přestat. Kamarádka (taky alkoholička) mi sehnala ten Ketilept a já ale nevím, zda to naopak neuškodí (ona nemá záchvaty, jen absťáky).

Karolína (Pá, 10. 3. 2017 - 16:03)

Přetaň pít alkohol! Invalidní důchod I. stupně pro alkoholiky???! To je hrůza! A což, protialkoholní léčena? Pan MUDr. Karel Nešpor je skutečná kapacita pro léčbu závislostí! Zkus se přihlásit na odvykací léču! Ta trvá 3-6 měsíců. Ale stojí to za to. Vím, že bývalá paní lékárnice všechno nevěděla. A ani není oprávněná zasahovat do léčby lékaře! Nemůže radit někomu, koho nezná, aby přestal užívat předepsané léky! Ani já Ti nic takového radit nebudu! Ale, co Ti radím zcela zásadně, přestaň okamžitě s tím alkoholem! Běž se léčit! Jestli bereš jakékoliv prášky a piješ alkohol, tak je to moc zlé! Možná, že jsi opravdu dost nemocný a důchod potřebuješ. Nechci Ti v žádném případě křivdit! Pokud ovšem bere někdo invalidní důchod, kvůli alkoholismu a následnému zničení zdraví, tak alkoholikům bych nedala ani korunu! A značnou část léčby bych jim nechala zaplatit! Alkoholici si za svoje problémy můžou totiž sami! Psychiatrická léčebna Praha8-Bohnice, pavilon č.8, přednosta, MUDr. Karel Nešpor-oddělení závislostí-mužská část.

Reklama

Přidat komentář