Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

adamcav (Čt, 24. 10. 2019 - 08:10)

pritelkyne na to hodne trpela taky. pomahaly tablety americke brusinky a brusinkovy caj. a hlavne hodne pit at se to vyplavi.

Míla (Čt, 24. 10. 2019 - 08:10)

Klárko jak ti je? Myslím,že bys to měla vyležet když je ten prodloužený víkend a v pátek volno a tak ztratíš jen jeden den ve škole. Teď je opravdu blbý období . U nás je taky ráno mlha a nevlídno. Posílám ti podporu a odpočívej. Hodně vitamínů a pití a to že chodíš často na malou je jen dobře. Musíš teď hodně pít a hodně čůrai také,abys to dostala ze sebe.

Klára (Čt, 24. 10. 2019 - 11:10)

Tak jsem se dostala od doktora domů až teď. Hrozný čekání, samej nemocnej . Vzali mi moč a krev a krev mám lehce sedimku vyšší a moč nějaký bílkoviny a dostala jsem prášky a budu doma a snad do pondělí se to zlepší. Teplotu mi naměřili 37,4 ale jsem hodně unavená a hned půjdu do pelíšku asi možná usnu. Pipinka mi stále čůrá hodně. Ikdyž jsem dávala ranní moč,co jsem si vzala s sebou na lačno z domova a načůrala jsem si trochu do malé lahvičky, ale pochcala jsem si samozřejmě u toho ruku,protože jsem taky čůrala hodně širokým proudem - to mamča už ví, že je to vhodný přinést, tak jsem musela hned doma znovu čůrat když jsem teď přišla a myslela jsem,že se snad někde vyčůrám i za rohem venku,ale držela jsem to,občas i sevřenou pipinku rukou jak jsem se blížila k domečku a pustila to až na záchodě zase prudkým proudem až to trochu bolelo. Nějakou kapičku jsem pustila ale i do kalhotek jak jsem si je nad záchodem svlíkala s kalhotama a pipinka už to nemohla vydržet a začala čůrat maličko dřív a tak jsem si je vyměnila a jsem v pelíšku čistá a pipinku mám osušenou a prázdnou zatím,ale ona se asi rychle naplní,protože mám tady velký hrnek čaje a tak se mi brzy asi ohlásí,že chce zase vypustit. Třeba to trochu zaspím. Nikola má přijít až kolem druhé a mamča ví,že jsem doma a přijde z práce taky až někdy odpoledne později.

Návštěvník (St, 23. 10. 2019 - 22:10)

Taky mě jakoby palí

Klára (St, 23. 10. 2019 - 19:10)

Jsem opravdu nastydlá a navíc mně škrábe v krku a jsem unavená a pokašlávám. Nikola mi vaří čaj a děla zdravotní sestřičku. Teplotu mám jen 37,2 ale už jsem v pelíšku a asi budu brzy chrnět u nějakého filmu nebo knížky,co stejně moc nepřečtu. Ségra chce být přes noc se mnou,ale ale radši ne, aby nechytla kašel nebo virózu ode mně kdyby se to rozjelo. Mamča mi dá na noc paralen a kdybych se zítra necítila dobře tak bych zůstala doma a došla si k doktorovi.No Libor měl takovou nepříjemnost nedávno a ležel týden. Ve škole teď hodně pokašláváme a jsou mlhy a inverze a to je na chřipky blbý.Loni jsem takhle ležela na konci listopadu a ségra hned po mně před vánocema. Pipinka mi stále čůrá hodně a chodím často na malou a jde mi to rychle z pipinky proudem. Ze školy jsem čůrala pod viaduktem,ale nebylo mi moc dobře,tak jsem to nějak nesledovala,prostě jsem chvíli počkala na bobečku počkala a oblékla se,když to bylo všechno vyčůraný a šla domů a polehávám. Ségra je naštěstí ok a já bych chtěla být taky zdravá,aby mohla Miška za mnou v sobotu přijet.Ona ale říká,že ikdybych byla nemocná,že by přijela alespoň mně podpořit. tady se někdo ptal jestli přijede sama a říká, že ano ale ještě to doladíme.

Martina (St, 23. 10. 2019 - 19:10)

Klárko, mně to vzbudilo ve tři ráno. Šílená bolest v krku a mám nakonec antibiotika. Angína to není,ale zánět nosohltanu a taky ležím ,ale jen nečůrám tak často asi jako ty. Budu na tebe myslet,abys to zvládla a moc ode mne pozdravuj Mišku a ať sem napíše alespoň občas. Moc mi chybí a mám ji ráda stejně jako tebe!

Host (St, 23. 10. 2019 - 07:10)

Klárko a co dnes? Jak ti tvá nastydlá pipinka čůrala? Myslím ,že jsi hned na záchodě tekla jako protržená a možná ses i cestou trochu počůrala pokudjsi nebyla v noci. A asi tě to v pipině pálilo když to teklo a doteklo. Co?

Návštěvník (St, 23. 10. 2019 - 00:10)

A jak tam Myška dojede, to ji zase přiveze mamka, nebo ona už sama trefí vlakem?

hanulik (Út, 22. 10. 2019 - 23:10)

Klárko,taky učurávám když jsem nastydlá,je to nepříjemné,pár kapiček a pipinka pálí :-(
Dobrý je taky brusinkový čaj,ten zabírá a taky mi víc chutná jak urologický.
Tak at jsi brzy fit :-)

Klára (Út, 22. 10. 2019 - 20:10)

Mám dnes častější čůrání a asi jsem trochu nastydlá a tak jsem pod viaduktem udělala loužičku skoro na poslední chvíli a chodím často i doma a tak mi mamča uvařila urologický čaj a snad to bude v pohodě. Ségra to má normální a chodí tak normálně často. Na víkend v sobotu přijede Miška a na ní se moc těším a sejdeme se i s Liborem a asi nebudeme na chaloupce, uvidíme podle počasí. Libor měl nacečer trochu depku a stýskalo se mu po mamče,co nedávno odešla a budou brzy dušičky tak to asi prožívá silněji. No my zase vzpomínáme na prvního Ťufíka, co má hrobeček tady na zahradě a taky mu zapálíme svíčku a taky babičce a tak na chaloupku pojedeme na dušičky alespoň na jeden den v tom listopadu. Ještě půjdu na chvilku k Nikolce. Když to píšu začínám být taky smutná a pipinka chce znovu čůrat.

Jiskra (Po, 21. 10. 2019 - 17:10)

Já taky někdy čůrám venku. Po obědě jsem šla s pejskem a nedošla jsem si doma a chtělo se mi rychle najednou a tak jsem se vyčůrala u stromu u řeky kde nikdo nešel. Zatlačila jsem a bylo to hodně rychle venku a ani to netrvalo dlouho kdyby někdo šel.

Xxl (Po, 21. 10. 2019 - 13:10)

No to my povídej. Když holka chčije tak jsem za chvilku mokrej.

Dorian (Po, 21. 10. 2019 - 12:10)

To já se moc rád dívám když je možnost jak čurá holce z pipinky moč

Nina (Po, 21. 10. 2019 - 07:10)

Teda já když dělám potřebu, tak to moc nesleduju jak to čůrá,ale taky to jde někdy dopředu a někdy všude okolo i na mokrý zadek. Prostě se někdy víc otevřu a někdy ji mám spojenou a teče mi to komplikovaně.

Klára (Po, 21. 10. 2019 - 07:10)

Vidím,že Host má detailní otázky na Martinu tak jsem zvědavá co odpoví. Dnes se mi nechce do školy a vstávat,ale nedá se nic dělat. S Nikolou jsme vydržely nečůrat až do rána a pak jsme to šly udělat asi před půl hoďkou na záchod. Ségře to šlo z pipinky sice hned,ale tak nějak volně,že jí měla celou mokrou a teklo jí to dopředu i do stran a na zadeček . Viděla jsem t,protože jsem byla blízko ní a my se na naše čůrání když jsme spolu většinou díváme jak to jde druhé. Já jsem to pak dělala prudce a hodně,protože jak jsem sledovala její čůrání tak plný bříško chtělo stále silněji to pustit ven a tak jsem se rychle dostala nad záchod a šlo to. Mám ještě jednu novinku a velmi dobrou. Ta blbá učitelka,co nutila Nikolu a jiný jíst jídlo ve škole,které už nemohla, tak ta skončila a dostala vyhazov. Za to jsem opravdu ráda.

Host (Ne, 20. 10. 2019 - 22:10)

Klárko super! Martino s jak čůraš ty a tvá dcera? Pomalu nebo vám to teče proudem a jaké máte prcinky?

Martina (Ne, 20. 10. 2019 - 21:10)

Kláárko vítej doma a na diskuzi. Moc jsem myslela na tebe jak to vše zvládáš a jsem ráda, že jsi v pohodě a asi už jsi s Nikolkou v pelíšku a tak ti popřeju hezkou dobrou noc. Taky jsem dnes po dlouhé době musela na záchod venku, byla jsem s dcerou na procházce,ona s kočárkem a obě jsme si musely odskočit a zajely jsme do lesíka a postříkaly jehličí. Moc často toto nedělám,ale tady bylo pusto a prázdno a tak jsme si ulevily.

Klára (Ne, 20. 10. 2019 - 19:10)

Moc jsem se těšila domů na mamču a ségru s Ťufíkem a taky na Libora se kterým jsem prožila hezké dva dny. Libor odjel po obědě, protože musí s otcem připravit zakázku na zítra, ale i tak jme spolu užili i milování i čůrání a tak to vše moc rychle uběhlo. Ségra byla moc ráda,že jsem zpátky a tak jsme šly navečer na dort a colu a já si dala i kafe a cestou domů jsem samozřejmě musela na malou, protože moje pipinka se po kafi skoro vždycky musí hned brzy vypustit a už se stmívalo a tak jsem si stáhla silonky a vyhrnula sukni hned u cesty u kolejí a pustila to ven a vyčůrala jsem rychlou velkou loužičku. Ségra se nakonec připojila taky a šlo jí to celkem hodně taky ikdyž se jí prý až tolik ještě pocitově nechtělo. Dnes budeme spolu v pelíšku v jedný místnosti asi já půjdu k ní a budeme si povídat. V Berlíne mně chtěl balit jeden kluk německy mluvící, ale já neměla zájem ale Jindřiška se večer zapomněla s jiným klukem a asi byli na něčem posedět a přišla až kolem desátý a první co bylo, že musela okamžitě na záchod a slyšela jsem ,že čůrala silný proud a sama mi řekla, že to bylo na poslední chvíli a že ten kluk s ní furt povídal a ona potřebovala čůrat jako blázen a nakonec se prý rychle rozloučila a stihla to. Miška se má fajn,ale asi napíšeme až přijede na příští víkend za mnou. Jestli bude hezky tak ještě zajedeme na chaloupku. Uvidíme.

Návštěvník (So, 19. 10. 2019 - 20:10)

Klárka si už asi uzívá s Liborem čůrání a milování. Snad nám o tom něco napíše.

Návštěvník (Ne, 20. 10. 2019 - 00:10)

Klárku asi v Berlíně podřízl nějaký obohacovač. Proto asi mlčí i Myška.

Reklama

Přidat komentář